Sőt, a teljes szerénytelenség jegyében mondjuk el, hogy volt egy harmadik elromlása is, amit nálam ejtett meg. Ez olyan volt, hogy nem is produkált tüneteket, csak az Fi lámpa világított, de a Windows módszeres, önjavító enhanced functionality működött. Magyarul leállítottam, újraindítottam, és közben megjavította magát. :))
Előrelátó motoros olyan hosszú benzincsövet tesz rá, hogy szűrő nélkül is elérjen a tankig :-) Milyen mociról is van szó ? (bár a szűrő szempontjából tökmindegy)
eddig is ez volt, motoros elmegy a sorok kozt (ha sikerult eltakaritania maga elol az egyes szamu balfasz hokedlist), amig kettes szamu balfasz hokedlis jobbrol ment el. aki nem figyel, meghal. ilyen jatek
ohm, az meg az augusztusi valtozat volt, amit neztem.
„(8) Az autóbusz forgalmi sávban be) a kétkerekű motorkerékpár és a kétkerekű segédmotoros kerékpár közlekedhet.
„(12) Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – előre sorolás céljából – motorkerékpárral, illetve segédmotoros kerékpárral az álló járművek mellett, vagy azok között, kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni, ha
a) az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és b) az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák.”
Azért segédmotor, mert néha működik, és akkor segít haladni. De általában tolni kell.
Hogy konkrét legyek, tegnap egyszerűen kettétört a két hónapos üzemanyagszűrő és a drága benzin a karbi helyett az aszfaltra (is) folyt, úgyhogy a szomszédok azt láthatták, ahogy elindulás után 10 perccel, megszégyenülve tolom haza a gépet :)
Optimista hozzáállással: - K. nagy mázlim volt, mert pont beragadtam az első kereszteződésnél, így időben észrevettem, jelentősen csökkentve a hazatoláshoz szükséges időt. - Tulajdonképpen tekinthetjük ezt a tologatást a rutinvizsgára való első felkészülésnek is
Pesszimista hozzáállással: - Nem igaz, hogy még ez is, és hogy már megint :)