Ne nezz bele. Ha beleneztel es kisul a szemed, balesetet senvedtel igy jartal. (csak, hogy folytassam a robogos-lokjuk fel hasonlatodat - nem feltetlenul ertek ezzel sem egyet)
Amugy elkepzellek majd nyuggerkent. Te leszel felhaborodva, hogy felloknek a napi kifli, zsomle megvasarlasakor a kozertben. Te leszel majd, aki a legjobban hadonaszik a botjaval, hogy engedjek at az uton vagy adjak at az ulohelyet neked a buszon. Drukkolok, hogy szivassanak meg a jovo fiataljai. :-)
Vitt arra cimbi egy Renault Megane-al. Lóerőt nem tudom, valami 2 literes dízel volt. Nagyon komolyan tolta (sokat jár arra), rendesen be voltam szarva.
fura dolog ez a motor vs auto a vpalyan elmeletben a motorok sokkal gyorsabbak, mert a jo aszfalt, gumit ki lehet hasznalni, tisztan latsz mindent, optimalisak a korulmenyek nezzetek meg 500 lovas kocsival alig tudnak 2 perc kozelebe menni profi pilotak a hringen szeria közeli 600-as gep lep ennyit egy atlagosan jo pilotaval hringen
viszont hegyi szerpentinen, pl dkavics, lepence, mar nem tennek pl supermotora sem biztosan, pedig sokat mentunk ott, de egy 180-200 lovas autoval normalis gumival egy bevallalos autos bizony tud kellemetlen lenni egy gyors motorosnak is, mert ha kicsit csuszik asse baj, kanyarsebesseg elvileg tobb, gyorsulas rosszabb, fekezes so-so
ezt en is csak megerositem amikor vitt a KTM szentelybe, tok normalisan ment persze amugy ha egyedul megy nem lattam, max 1-2x a bajcsyn a sorok kozt de hat ott annyira nem lehet jampizni csucsban , bar mintha ment volna szembesavba is :)
Tapasztalataik szerint sokan ezért vizsga előtt ki-, utána meg visszaszerelik a xenonlámpákat. Épp emiatt a közlekedési hatóság a következő hetekben az utakon is ellenőrizni fogja a járművek világítását. Szabálytalanság esetén soron kívüli műszaki vizsga és büntetés jár, tudtuk meg Bedő Györgytől.
je. je. jeeee. sok sufnixenonos gyokeret jol megszopatjak VEGRE
lattam ma ket erdekes jelenetet itt. eloszor delben, a vaci/regiposta sarkan a hokedlis futart igazitottak utba a rendorok. szo szerint :-) megkerdezte h merre kene mennie, azok meg megmondtak :-)) (gyk: setaloutca mindketto)
a masik meg most az elobb a varoshaz/parizsi sarka, ahol a postas benz teherauto tolatott bele valami nagyon szakadt regi fosba (talan renault) amibol kiszallt egy hosszuhaju szakallas bordzsekis csavo, hatan devils color. en nem lennek a postas helyeben
mar csak a vasutas hianyzik mara a regi mondasbol :-)
Ha nem lesz meló, egy idő után úgyis pálinkába fojtom a bánatom. Aztán ha lelkiismeret furdalásom lesz, kisbaltával megkergetem a családot az asztal körül. :)
Ehhez nem kell se motor, se robogó (pálinkáért majd elbiciklizem)
Én is úgy vettem észre, hogy indulásnál kipörgött a kerék. De aztán nem streetfighter bemutató lett belőle, csak egy kis tologatás.