én ott voltam, és ennek így utólag is nagyon örülök.
Az elején kisebb tumultus volt a jegycserék (a kevés néző (kb.4ezer) miatt átvariálták a színpadot, keresztben volt végülis), és a 3D szemüvegek kiosztása miatt.
De így is elkezdődött kb. fél kilenckor.
Best of műsor volt, szerintem jól összeválogatva.
A hangminőséggel és hangerővel én elégedett voltam.
A látványt is teljesen kielégítőnek találtam.
A zenészek szépen játszották a PF dalokat, mint laikusnak, nekem nagyon tetszett amit hallottam.
Az énekesek előtt le a kalappal.
Egy rövid szünet közbeiktatásával 23 óra körül lett vége a koncertnek.
Felmerült a kérdés, hogy a közönség egy ilyen előadáson a zenének, vagy az előadóknak tapsol-e.
Mivel én a PF zenéjével nem most ismerkedtem meg, bizony az aussieknek tapsikáltam.
Ezúton is köszönöm nekik ezt a szép estét.
Sajnos a Sportaréna most is bebizonyította számomra, hogy a tervezője nem túl sokat ücsöröghet ilyen helyeken, mert ellenkező esetben biztosan kényelmesebbek lennének a székek! :-(
Időközben láttam, hogy nem feltétlenül kell ezekkel a nehézkes web -es oldalakkal küzdeni, szinte minden nagyobb városban van olyan hely ( jellemzően IBUSZ iroda ), ahol lehet jegyet kapni. Emberke bemegy, elmondja mit szeretne, megbeszélik hova mennyiért vannak jegyek, megköttetik a biznisz, fizet, jegyet kinyomtatják és a kezébe nyomják, viszlát. Max. 10 perc.
Én eddig csak 30000 és 25000 Ft-os jegyekről tudtam. Pedig figyelgettem a netet, de két nappal ezelőttig nem láttam utalást arra, hogy lennének olcsóbb jegyek is. (Igaz, hogy 2-3 hónapja nem néztem ez ügyben a netre, mondván úgysincs rá pénzem, akkor meg minek csorgassam a nyálam?)
Hát így jártam, akkor nem fogom látni a koncertet...
én 16500-ért vettem, közvetlenül a jegyeladás beindulásakor.
Később is ugyanennyiért kaptam még.
A színpaddal szemben a legfelső sorba szólnak a jegyek.
Ez már egy fokkal könnyebben kezelhető oldal ( azért illene néhány fotónak lennie az aréna belsejéről azok számára akik még nem voltak benn, megkönnyítendő a hely kiválasztását ). De majd keresgélek. A 16 ezres jegy gondolom állóhely, legalábbis a hely kiválasztási oldalon csak 25 ezres ülőhelyek szerepelnek. Még van néhány ... Köszi a segítséget !
Segítsen már légyszi aki tud jegyfoglalás ügyében. Az eventim oldalán nem nagyon tudok eligazodni, egy csomó szektorhoz azt írja, hogy érvénytelen. Ennek mi lehet az oka ? Oda már elkelt minden jegy ( nem hiszem, mert egy-két szektornál viszont írja, hogy szabad: 0 ), vagy oda más úton lehet jegyet venni ? Még sosem vettem így jegyet ( az igazat megvallva máshogy sem, sosem voltam még nagyobb koncerten ), de a The Wall régi kedvenc, nagyjából fejből tudom a szövegét is, ezt ha lehet nem szeretném kihagyni az életemből. Lehet hogy el vagyok késve, és tényleg már csak az a pár szabad jegy van, ami az oldalon látható ? =:O Köszi.
Vasárnap letartóztatták a Pink Floyd gitárosának fiát, Charlie Gilmourt, aki részt vett az elmúlt napokban erőszakba torkolló londoni diáktüntetéseken. A rendőrség szerint ő is a zavargók közé tartozott, felismerték, amint egy zászlórúdon csimpaszkodott.
Meg van valakinek az a The Wall DVD, amit mostanában kapni a Tesco-ban? Sajnos nem tudtam lefényképezni a borító szöveget, de valami humoros történetről ír. Egy szkennelt vagy akár telefonos, de olvasható fotónak nagyon örülnék. :)