Keresés

Részletes keresés

Carina_S Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55351

Egyébként pont valamelyik nem réggel ezelőtti hónapban valamelyik bankos céghez is "beesett" valami vírussal kevert hackertámadás, valami olyan volt, hogy a banki ügyfelek szigorúan védett adatait sorozatban dobálta fel a kémprogramféleség valami nyilvános oldalra, az érintett banknál meg nem győzték az ügyfeleknek csereberélni a nyilvánossá vált PIN-kódok meg egyéb ügyféljelszavak miatt a bankkártyákat (amik az ATM-ekbe valók), meg előtte persze szakembereket hívni és kitakaríttatni velük a rendszerbe beépült programférgeket meg trójaiakat, kémprogramokat, stb. ...! Már nem tudom, melyik bankról is szólt a híradás, de egy pár napig zűrzavar volt a házuk táján... .

Akkor hogy ha ők, akik pedig profi számítógépes szakembergárdát fizetnek meg a vírusvédelmükért, áldozatul eshettek egy ilyen ravasz hackernek, akkor mi, átlag felhasználók mit csodálkozzunk azon, ha néha a gépünkre téved egy-egy ilyen programféreg! Egyszerűen utánajárunk, hol tört be, kiirtjuk, utána meg átgondoljuk, hogy hagyjuk-e meg a régi vírusvédelmet, és elég csak az esetleg hiányzó frissítéseit pótolni, ami miatt a betörés megtörténhetett, vagy pedig teljesen új vírusvédelmi szoftvercsaládra cserélük a szerintünk rég elavultnak ítéltet... !

Carina_S Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55350

Nem az FF-re mondtam, hanem a G. Chrome-ra! (Az FF-et pont a megbízhatóbbakra hoztam fel példának.) Akkoriban még a kezdetibb verzióknál tartott, azért is tanácsolták nekem hogy ne használjam. Azóta már láttam róla kijönni javított verziókat, ma már ez a gyengéje nemigen van meg, úgy tudom javították. De akkor ez a hiányossága, sajnos még... ..> megvolt!

Előzmény: tütyüke (55348)
Jahno Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55349

" milyen programokra emlékszem én, hogy telepítettem (erről a gyakorlatban vezetek egy aprócska WordPad-RTF fájlban egy listát,"

Ezt beteheted. Java frissítő az Ask toolbart erőltet, Flasht attól függ mi alá telepíted, de McAffee Securityt, aztán egyre törpösebbek vannak, sajna az általam favorizált CDBurnerXP és a pdfcreator is olyan, hogy a következő oldalon cancelt kell nyomni, mikor telepíted, másiknál szinte nem is látod, hogy mikor és mit, aztán jön a sok pcreapir, pcdoctor, meg amit nem is akarunk.

Előzmény: Carina_S (55347)
tütyüke Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55348

A leggyengébb láncszem kivétel nélkül mindig!!!  maga a felhasználó, minden más egyéb csak utána következik. 

Az meg szintén nettó hülyeség, hogy az új IE, FF, vagy bármelyik mostani, folyamatosan frissített böngésző nagyságrendileg több kockázatot jelentene, mint akármelyik másik. 

Előzmény: Carina_S (55341)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55347

De hát ezt a programférget pontosan így szűrtem ki, azaz hogy apróra végignéztem a listát, és összevetettem azzal, hogy:

(1.) -- milyen telepített programok ikonjai vannak meg a Start Menüben is;

(2.) -- milyen programokra emlékszem én, hogy telepítettem (erről a gyakorlatban vezetek egy aprócska WordPad-RTF fájlban egy listát, és amikor újat telepítek, akkor oda beírom a nevét mindegyiknek);

(3.) -- milyen telepítési folyamatokról tud a Windows (LOG-fájlok áttekintése);.

És láss csodát, egyikben sem volt benne, sem a Start Menüben, sem az én listámban, de még a LOG-fájlokban sem! Azaz nem én telepítettem fel, magától kúszott be, alattomban, ahogyan minden vírus teszi ezt!

Előzmény: Jahno (55346)
Jahno Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55346

Ami a vezérlőpult és programok alatt van, azt már szinte 100%, hogy magadnak kézzel telepítetted.

Előzmény: Carina_S (55345)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55345

Jahno, ha hiszed, ha nem, pipálási lehetőség ennél sem volt.

Egyébként ez az a Media Player 1.1 (kiterjesztésekben), aminek a háttérprogramja a nevét minden egyes alkalommal váltogató hol MediaPlus, MediaBuzz, MediaPlay, MediaStb. ... (Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése alatt). Ha ez nem eléggé trójai-gyanús, akkor vajon mi számít annak?!

Előzmény: Jahno (55344)
Jahno Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55344

"Player 1.1-nek adta ki magát; valójában a médiákhoz csak annyi köze volt, hogy ha a reklámokat is médiatermékeknek tekintjük, akkor azokat csalogatta fel sorban egymás után a gépemre!!!"

Ez sem, ugye?

Előzmény: Carina_S (55343)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55343

Amikor ezek az esetek történtek, módot sem adott egyikük sem holmi pipálásra, vagy annak kiszedésére. Mondom, trójai-gyanúsak voltak, nem volt semmilyen telepítő-párbeszédpanel, csak úgy alattomban épültek be a böngészőbe és/vagy a Windowsba, anélkül hogy a rendszergazda (én) engedélyét kikérték volna bármi módon.

Azaz az egyik induláskor még minden rendben volt, az utána következőnél meg már nem, és kész. Közben jött fel!

Előzmény: Jahno (55342)
Jahno Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55342

Összevissza beszélsz.

És kavarod a biztonsági hibákat, amikor a böngészőben hiba van és egy feltört weboldal azon keresztül akaratod ellenére szétcsesz valamit azzal a verzióval, mikor tök mindegy milyen a böngésző, letöltesz vele valamit és elindítod, beépíted. Aztán jön a következő opció, mikor telepítenél valamit, amivel járulékos program is telepedne és nem szeded ki előle a pipát.

Felét el sem olvasom, hadoválsdz itt a világba és mindeni hülye meg helikopter, csak nyomod itt feleslegesen a zavaros sztorikat.

Előzmény: Carina_S (55341)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.22 0 0 55341

Ja és valamit elfelejtettem leírni azzal a problémával kapcsolatban. A legelejét, mármint ahogyan, ami után elkezdődött!

Szóval azért használok mindig Firefoxot, mert egy számítógépes szaktanácsadó ismerősöm (szóval, aki hivatalos javító számítógép-szervizes szakember) egyszer a böngészőkről folytatott rövid eszmecsere közben azt a tanácsot adta, hogy ha már választani kell, akkor válasszam a Mozilla Firefoxot, az Operát, bármelyiket, csak a Google Chrome-ot és az Internet Explorert semmi esetre sem! Kérdem, mi az oka? Felelete: ez a kettő az, amin rengeteg a biztonsági rés, az ún. "bug" (hiba valahol bent a programkódban), és a biztonsági rések miatt szinte vonzzák(!) a vírusokat, pontosabban, a vírus is olyan, mint bármelyik támadó gondolkodású valaki vagy valami: mindig a leggyengébb láncszemet pécézi ki magának ahhoz, hogy behatolásra alkalmas pontot, rést üssön a rendszeren, és ha ez a pont egy gyenge böngésző lesz, hát akkor ő ott hatol be; hol máshol tegye, ha nem itt???!

Lényeg, hogy amikor én megszegtem a tanácsát és "kíváncsiságból" kipróbáltam a Google Chrome-ot, akkor a Mozilla Firefox utána következő indításánál következett be a leírt baj... . Magyarán a Chrome-nál tört be, betelepült a Windows alá telepített "összetevők" közé, és aztán a Firefoxban csinálta a bajt. A "Trojan Horses" és a "Programféreg" vírus-kategóriák keverékének nézett ki, és hát az is volt: Media Player 1.1-nek adta ki magát; valójában a médiákhoz csak annyi köze volt, hogy ha a reklámokat is médiatermékeknek tekintjük, akkor azokat csalogatta fel sorban egymás után a gépemre!!! Azóta csak Firefoxot vagyok hajlandó használni!

Késő                                                                                                                                                                   bb azután volt még egy hozzá hasonló kártevő-"vendégem" is, nevezetesen a "Police"-vírus, amelyik rendőrségi intézkedés számítógépes változatának adja ki magát, de közben helyesírási hibás a weboldala amit beolvastat, no és persze az igazi rendőrök nem így dolgoznak. Itt a "MediaPlus"-szal az volt a közös pont, hogy ő is az "Előzmények" tárolóba dugdossa be sorozatban a parancsikonjait, és ezeket is ugyanúgy kézileg kellett kiirtanom onnan!! Erről a számítógépes barátom elmesélte, hogy még elég olcsón megúsztam, mert a következő lépése ezután már az Asztal eltüntetése, utána elsöpri a Start Menüt is, és a Windows alól ezután már nem tudok kiirtást kezdeményezni. Ott volt a szerencsém, hogy két percet sem vártam az első lépése után, és máris leállítottam a Feladatkezelő segítségével a böngészőt, aztán újraindítottam, de rögtön beléptem az "Előzmények" tárolóba, és az előzmény-parancsikonok közül a "Police"-vírusét (fekete lakat-ikon jelöli meg, és még talán a "Police" név is) azonnal kiirtottam mind egy szálig az összes előzmények (Ma, Tegnap, Egy hete, Egy hónapja, stb., ...) közül az összes előzmény-parancsikonját, majd rögtön víruskeresés, és CCleaner következett, utána természetesen Windows-újraindítás. Szerencsémre ezek után a "Police"-vírus sem (ahogyan a "MediaPlus" sem) tudott visszajönni többet!!!

Előzmény: thunder9012 (55338)
Hehe164 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 55340

Hát ja. Ezért nem vagyok barátja a parancsikonos indításnak. :-)

Előzmény: Jahno (55339)
Jahno Creative Commons License 2015.03.21 0 0 55339

Hétvégén vicces volt, elég egyszerű beépülővel is szoptam. Uninstall volt, kiegészítők közül leszedtem, kezdőoldalt sajátra állítottam, de még mindig a lófasz kereső jött be kezdésként. Tudod mit néztem be? 1 filléres problémát, egyszerűen a chrome parancsikonja volt paraméterezve, hogy - milyen oldalt nyisson meg indítás után. Bááááááá. Elszoktam én már az ilyenektől, túl rendes usereim vannak.

Előzmény: Hehe164 (55337)
thunder9012 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 55338

Nálam szerencsére nem volt ennyire összetett a probléma, nem voltak reklámok, nem volt zöld takony, egyszerűen csak bemászott valami kis kiegészítő a chrome-ba, ami sejtésem szerint egy telepíteni kívánt, de végül be nem fejezett program okozhatott. Bár összefüggést nem találtam a kiegészítő és a cucc között amit fel akartam rakni, de pár perc alatt végül megoldottam az egészet. :)

Előzmény: Carina_S (55334)
Hehe164 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 55337

Nem. Olvass vissza szépen.

Előzmény: Carina_S (55336)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.21 0 0 55336

Olyan tanácsot kaptam, hogy tegyek fel "AdBlock Plus"-t. Leírtam, mit ért... . Ugyanúgy a nyakamba zúdult továbbra is a reklámözön... !

A vázolt megoldásra magam jöttem rá, amikor a Vezérlőpultban szétnéztem, és a telepített/települt (volt amelyik magától jött fel, és ez is ilyen volt!!) szoftverek neveit összevetettem a "Kiterjesztések" menüben találtakkal. Ez hozott végül végeredményt!

((Egyébként ki milyen tapasztalatot talál, azé lesz a tapasztalat, és azzal gazdagodik. Én ezt tapasztaltam, erre jöttem rá! Ha bevált, beválhat másnak is!!!

Előzmény: Hehe164 (55335)
Hehe164 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 55335

Már megbocsáss, de részletes, "szájbarágós" leírást kaptál anno a féreg kiirtásához.

A tanács/ok megfogadása helyett, a mostani hozzászólásodhoz hasonlóan felfedezted a spanyolviaszt.

Előzmény: Carina_S (55334)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.21 0 0 55334

Szia thunder9012!

Tudod mire emlékeztet ez engem? Konkrétan arra a problémára, ami velem esett meg talán úgy egy éven belül. Reklám-özönvizet a nyakamba zúdító programféreghez hasonló dologról volt szó akkor, de akkor ebbe a topikba is megírtam, kérdeztem, ki mit tanácsol.

Konkrétan akkor az történt, hogy -- látszólag -- egyik pillanatról a másikra az történt, hogy akármelyik oldalt nyitottam meg a böngészőmmel, mindegyik tele volt reklám-bannerekkel (=képi hivatkozásokkal, amire ha ráklikkelsz, akkor a reklámozott helyre visz be), de még a Firefox-kezdőoldal is. ((Én ui. nem "Google Chrome"-ot, hanem "Mozilla Firefox"-ot használok, és a problémám is azzal esett meg, de ettől függetlenül nálad is hasonló baj lehet!!)) Ja és a fórumoldalakon a kommentek szövegeit is teleszórta ez a program a "zöld takony"-nak gúnyolt hivatkozásszövegekkel, ami kettős aláhúzású zöldre formázott reklámlinkeket csinált egyes olyan szavakból, melyek mindig jók voltak címszavaknak(!) is egyúttal. Így néztek ki:>> "zöld takony", reluxa, autógumi, Office, Sörbár, PowerPoint, stb. ... !

Először azt tettem, amit ebben a topikban tanácsoltak: feltelepítettem a Firefox alá a kiegészítők közé az "AdBlock Plus"-t. Ennek azonban nem lett sajnos semmilyen kézzelfoghazó eredménye. Változatlanul tele voltak az oldalaim a reklámszemetekkel ("zöld takony", banner, kéretlen reklám, fizetős játékprogram-reklám, hazárdjáték-reklám (nyer-veszít típusú) a vaskos felszólító piros gombbal: "JÁTSSZ!!!".

Valahogy így nézett ki tőle a böngészőm:>>

És így nézett ki az "Előzmények" mappám:>>

Itt rejtőzködött el a tettes ("Kiterjesztések" mappa, "Media Player 1.1" programféreg):>>

A probléma megoldása:>>

Láttam, hogy elölről kell a hibakeresést kezdeni. Találtam vagy a bővítmények, vagy a kiterjesztések, vagy a kiegészítők között (de legjobb emlékezetem szerint a mégiscsak inkább kiterjesztések között!!!) egy "Media Player 1.1" nevű kiterjesztést. Ha letiltottam (mert szerencsémre engedte), akkor a jelenség teljesen elmúlt. De ennyivel nem nyugodhattam meg! Valaminek ui. oda is kellett csalogatnia, telepítenie ezt a nemkívánatos programszemetet! Ezt a valamit kellett tehát megtalálnom!

Úgy gondolkodtam: valaminek telepítenie kellett ezt?! ---> Akkor irány a "Vezérlőpult"/"Programok telepítése és törlése"  kisalkalmazás kezelőpanelje, kezdjünk nyomozni itten! Meg is találtam a "Media Player 1.1"-et működésre késztető, de nem általam, hanem csak úgy, magától, "ukmukfuk" települt programférget "MediaPlus" néven. Először így. Másodszor -- mert nekem is visszajött -- "MediaBuzz", harmadízben "MediaPlay", negyedjére "MediaStb. ..." néven, annyi neve volt, mint égen a csillagok(!), stb. ..., és így tovább; mindig váltogatta a neveit, hogy a vírusirtók dolgát megnehezítse.

Ez most egy tiszta Vezérlőpult nézeti képernyőképe, de ebben a listában bújt el "MediaPlus", "MediaBuzz", "MediaPlay", "MediaStb. ...", és más ehhez hasonlatos(!) stb., ... neveken:>>

Az "Előzmények"-ben is bent voltak már -- addigra sajnos(!)-- az előzmény-ikonjai!!! Végül a kiirtási kísérleteimnél következő végérvényesen sikeresnek bizonyult lépéssor hozott végeredményt:>>

(1.)>> A "Media Player 1.1" letiltása a "Kiterjesztések"-ben;

(2.)>> A "MediaPlus" előzmény-ikonjainak kitörlése az "Előzmények"-ből (tele volt szemetelve velük az egész tárhely!!!);

(3.)>> A "MediaPlus" uninstallálása a "Vezérlőpult"/"Programok telepítése és törlése" kisalkalmazáson belül (tehát a Windows XP-m alá települt programok közül), utána a Windows XP újraindítása;

(4.)>> A "/MediaPlus/" mappa kiirtása a "C:/Program Files/" mappából;

(5.)>> Vírus-keresés és vírus-irtás az AVG Internet Security 2014-gyel (akkor még 2014-et írtunk!), volt is találat(!), el is pusztította 100%-ig;(4.)>>

(6.)>> A "Registry"-karbantartás- és tisztítás elvégzése a "CCleaner"-rel (ott is talált ide vonatkozó szemetet!);.

Ezután a rendrakássorozat után soha többet nem volt "szerencsém" a "MediaPlus"-sal találkozni!!! Sőt, a "MediaPlus" kártevő-"csodaprogram" teljes körű kiirtása után a tetejében ráadásul most már akkor sem tudtak visszajönni a reklámözönök, ha az "AdBlock Plus"-t kikapcsolt(!) állapotba helyeztem!!! !!!Vagyis véglegesen nyertem!!! !!! :) :D

A Te megoldásod ettől csak annyiban tér el, hogy a Te programférged nem "Media Player 1.1" nevű, és a települt programok között nem a "MediaPlus" háttérprogramocska tartja üzemben, hanem valamilyen más néven(!!!) garázdálkodik ott neked, de minden másban megegyezik. Tehát a kiirtásának lépéssorozata is egy az egyben erre a mintára szépen felépíthető lesz!

Előzmény: thunder9012 (55329)
thunder9012 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55333

Átnéztem, úgy hiszem minden rendben. Gyanús cuccot nem talált a cleaner, meg legalább rendbe rakta kicsit a gépet, törölte ami nem kell, majd 4 gigányi szemetet :D tmp fájl is csak egyetlen maradt a könyvtárban, előtte volt vagy 100, az az egy meg hadd maradjon :D Köszi a segítséget!

Előzmény: James 42 (55332)
James 42 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55332

Az jó, de azért én még megnézném azt is, hogy mik vannak az automatikus indításban (pl. CCleanerrel), és ami gyanús, azt letiltanám (hogy ha nem malware, akkor vissza lehessen állítani), plusz körülnéznék a profil könyvtáramban a Local Settings, Temp alatt, és onnan is kitörölnék mindent, aminek .exe vagy .tmp a kiterjesztése.

Előzmény: thunder9012 (55331)
thunder9012 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55331

Köszönöm, bár túl sokra nem igazán mentem vele, az angoltudásom 8-10 szóban kimerül. :D Közben fölraktam egy unlocker nevű kis progit, úgy néz ki sikerült vele törölni minden hozzá köthető fájlt.

Előzmény: James 42 (55330)
James 42 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55330
Előzmény: thunder9012 (55329)
thunder9012 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55329

Üdv! Problémámhoz hasonlatos topicot nem találok, ezért ha nem gond itt tenném fel a kérdésem:

Fogalmam sincs mi módon, de a tegnapi nap óta befészkelte magát egy Between Lines nevű cucc a chrome böngészőbe, és nem tudom kiszedni onnan. Egyszer más sikerült vezérlőpult-programok törlése útvonalon leszednem úgy két órája, de megint jelen van. Azóta már ott sem találom. Feladatkezelőben is hiába lövöm ki, egy perc múlva ismét fut. Hogy tudnám véglegesen eltüntetni? És egyáltalán mi a fene ez a cucc? Mert problémát ugyan eddig nem észleltem vele, de mégis idegesít, hogy ott van.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55328

Előző hozzászólásomat a pontosság kedvéért még kiegészíteném: egyes sorozatokat jobban védenek a Moston, amelyikből mindig csak az utolsó pár részt teszik fel és nem is jó hozzá az általam említett program.

Konkrétan ezeknél írja a titkosított tartalmat, a többi eszerint nem is titkosított, csak szegmentált, de ez a Silverlight sajátossága amúgy is. (Nem mintha engem annyira lázba hoznának ezek az anyagok, csak más fórumon szóba került, akkor jöttem rá.)

Előzmény: Carina_S (55327)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55327

Igen, a videoletöltő alkalmazások úgy szaladnak előre a fejlődés útján, akár a nyúl!!!

A fejlődés lépései (kettő, és csak példaképpen):>>

(1.) -- Példaképpen az első videoletöltő YouTube-hoz a "Free YouTube Downloader" volt, még ma is van, de már nem tud AVI-ba menteni az új verziócsaládja, mint a régebbijei. Ez még csak eredeti YouTube-os oldalakról eredő videókat tudott leszedegetni.

(2.) -- Megszimatolták ezt az űrt valahogyan azok, akik a "Freemake Video Downloader-t" és programtársát, a "Freemake Video Converter"-t fejlesztik, és a videoletöltőjük, azaz a "Freemake Video Downloader" azóta majdnem mindenféle videós weboldalról le képes tölteni majdnem bármit, nem csak a YouTube-osakat! (Meglepődve láttam a tesztelésénél, hogy még a szexoldalak normál úton-módon csak fizetősen letölthető videóinak egy részét is leszedi... . Hiába, előbb utóbb úgyis mindent felhackelnek, mint a Freemake is.... !)

!!!FIGYELEM! UTÓBBIAKAT NEM TIPPKÉNT(!) ÍRTAM LE, CSAK MINT A KÁROS HACKELÉS-"TECHNIKAI" JELENSÉGEK SZOMORÚ PÉLDÁIT!!!

Előzmény: Törölt nick (55320)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55326

Akkor már mindent értek! Akkor (nálam) nekik nem kötelességük futni, merthogy nem volt olyan szoftverem, ami miatt telepítenem kellett volna a JAVA-t, így nincs is fent!

Akkor csak telepítenem kell, és minden oké lesz... !

Köszönöm az útbaigazítást, szia... !

Előzmény: Hehe164 (55324)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55325

Az Javascriptként indul, utána ezt igényli, nekem ki is írja fent a Firefox:

Előzmény: Carina_S (55322)
Hehe164 Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55324

Azok sima Java programkák.

Kutya kötelességük futni, amennyiben van Java a gépeden.

Előzmény: Carina_S (55322)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55323

Windows alá nekem valamelyik program társprogramjaként vagy kiegészítő segédprogramjaként már egy éve telepítve van, a Start menüben is létrehoz egy "Microsoft Silverlight" nevű menüt, benne a szoftverjének azonos nevű parancsikonjával.

Úgyhogy nekem már rég installálva van... !

Előzmény: oljeg12 (55321)
Carina_S Creative Commons License 2015.03.20 0 0 55322

Ja, látom mire gondolsz. Windows Media Player (WMV, WMA videofájlok). Az audiofájlok közül pedig a WAV az eredetileg saját formátuma, a videók közül pedig az előző kettő. Ezen utóbbi kettő lejátszásáról (WMV és WMA) van tehát szó.

(?) Apropó, itt van a webbeteg weboldaláról egy-egy ilyen videó (látásvizsgáló, hallásvizsgáló, stb. ...). Ezeknek a videóknak (globálisan [=minden weboldalon] engedélyezett "Silverlight"-tal és "FlashPlayer"-rel sem fut! ...) milyen bővítmény kellene???

Webbeteg-videók a Vizsgáló 2.0-ból:>>>

http://www.webbeteg.hu/vizsgalo/latas

http://www.webbeteg.hu/vizsgalo/hallas

http://www.webbeteg.hu/vizsgalo/tunetellenorzo

Nem tudok rájönni, milyen bővítménnyel lenne megelégedve a Vizsgáló 2.0 (fenti 3 db. link) Mozilla Firefox alatt [de mondhattam volna más böngészőt is, nem? :)]!

Előzmény: Hehe164 (55319)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!