Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 921
Aki meg akar hallani, halljon meg engem, aki befogja szemeit ne lásson engem
Itt állok előtted, szemeidet, ó, ne takard el előlem, akarj engem, és én melléd lépek, megnyitom csatornáimat és elárasztalak téged, ó por és hamu, szeretlek téged, ó halld meg hangomat, nézz fel, nézz szemeimbe, megnyitom a Mennyet és táplálni foglak, ó, fogadd el, fogadd el attól, aki téged legjobban szeret, higgy a szónak, és nézz fel, engem fogsz megtalálni, ne késlekedj, ne mond nem láthatlak, ne mond, nem hallhatlak, bízzál, és elnyersz, elnyered az Örök Életet
144000 Creative Commons License 2008.06.16 0 0 920
Kiterjesztetted néped fölé szárnyadat
Várod a szót, hogy adhass
Várod a közeledő lépést, hogy közelebb léphess
Mért nézzelek távolról, mikor magam mellett szemlélhetlek
Mért nézzelek ott, mikor itt Beléphetek
Úgy tanulhatok Tőled, ha megfogom kezedet
Úgy léphetek Veled, ha kezemnél vezetsz
Be akarok Hozzád lépni, hát mutatom azt, ami vagyok
Nyíltan jövök, magamat ahogy van, úgy mutatom
Míg vőlegény és menyasszony teljesen egy nem lesznek, egymásról lefejtik az eltartó kérget
Mikor látok, rámutatsz kérgemre és vársz, mikor felismerem, odaadom, örömmel adom
Önként adom, örömmel veszed
Ahogy adom, úgy növeled bennem Tüzedet
Tüzedet vágyom, ölelem
Bennem élsz, Benned élek
144000 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 919

„Béke legyen veletek! Szeretteim, ma azt kérem tőletek, hogy többet imádkozzatok az egységért, azért az egységért, amelyre annyira vágyik Fiam. Imádkozzatok azokért a papokért, akik szétszóródtak, hogy térjenek vissza a nyájhoz, Péter egyetlen és egyedüli nyájához! Imádkozzatok, hogy őszintén tudjanak egyesülni. Imádkozzatok a békéért, és azokért a gyermekekért, akik nem engesztelődtek ki Istennel! Imádkozzatok azokért a hamis, ingatag királyságokért; hogy megértsék, milyen tévedésben vannak. Jöjjetek és dicsérjétek az élő Istent, aki ezekben a napokban különböző helyeken nyilvánítja ki magát! Dicsérjétek Őt végtelen szeretetéért és irgalmáért! Kegyelmei továbbra is kiáradnak az egész emberiségre. Áldják az Ő szent Nevét mindazok, akik befogadják. Áldjátok Őt, mert szeretetteljes Atya! Akinek füle van, hallja meg hangos kiáltását az égből!


"Legyetek szentek, mivel én Szent vagyok!"

Virágaim, éljetek üzeneteink szerint, éljetek üzeneteink szerint! Isten teljes irgalmát elnyertétek. Igyekezzetek megérteni Isten akaratát. Legyetek Világosságának gyermekei! Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében: Amen.”

144000 Creative Commons License 2008.06.14 0 0 918
Mint gyermek vagyok melletted
Figyelmem gyermeké
Elfogadásom gyermeké
Engedelmességem gyermeké
Gyermek vagyok, Benned vagyok
Benned játszva szaladok
Hol a nehéz teher? nem lelem
Jön a pillanat, gyermek vagyok, nem aggaszt, velem vagy
Úgy teszed meg pillanatot, már nincs, meglett
Mázsásnak látszott, hova lett?
Küzdök teherrel, rám szakad
Téged nézlek, és Te elveszed
Akkor veszed el, amikor itt az ideje
Türelmem fénylő arany kezedben
Megtanulom, Tőled tanulom
144000 Creative Commons License 2008.06.13 0 0 917

„A legrosszabbnak el kell jönnie. Semmit sem lehet egyszerre megvalósítani. Atyám meg fogja mutatni hatalmas segítő kezét a szegényeknek, de a hitehagyókat és a lázadót keletről tüzes hurrikán fogja megégetni bűnös dolgaik miatt, amelyeket elkövettek... A bűnös meg fog halni bűne miatt. Ha az én napom előtt megtér, helyreállítja, amit lerombolt, és beismeri bűnét, meg fogok bocsátani neki. Nem fog meghalni, hanem élni fog. Ez az én háromszorosan szent törvényem.”

 

144000 Creative Commons License 2008.06.12 0 0 916
„Béke legyen veletek! Bennem fogtok élni, ezért bennem leljétek gyönyörűségeteket! Frissüljön fel lelketek jelenlétemben! Jöjjetek és figyeljetek Szívem kívánságaira: szeretetemért, amelyet irántatok érzek, készek vagytok-e még követni lépteimet? Készek vagytok-e feláldozni időtöket, hogy sikerrel koronázzátok tervemet, hogy az egész mennyország örömmel üdvözölhesse győzelmemet? Készek vagytok-e arra, hogy lelkesen és tetszésemre vágyódva válaszoljatok kéréseimre?

Ha megengeditek, hogy igénybe vegyelek benneteket, felruházom lelketeket istenségemmel, ragyogásommal és pecsétemmel... csak egy mérföldet kell megtennünk barátaim, még egy mérföldet csupán. Kértem időtöket, és nekem adtátok. Kértem életeteket, és nagylelkűen felajánlottátok nekem. Felöveztelek benneteket erőmmel, hogy menjetek és továbbítsátok üzenetemet, és ti megtettétek. Ezért továbbra is hátrálásra késztetem előttetek ellenfeleiteket. Bántott-e valaki benneteket? Ó, ha tudnátok, hány gonosz lélek menekült el csupán azért, mert meglátta világosságomat... Neked adtam világosságomat. Megígérem, hogy nem hagylak el. Légy kitartó imáidban, és ajkad ismételje mindazt, amit adtam neked! Újítsd meg előttem hűségfogadalmadat, és elég erőt fogok adni ahhoz, hogy kövess és folytasd Egyházam megszilárdítását! Jézus a Nevem, és megáldalak. Szeretlek, szeress te is engem!”

144000 Creative Commons License 2008.06.11 0 0 915
„Igen! Mondd meg nekem, mi lett egykori lelkesedésedből? Azt kell talán mondanom, hogy nem vagy megbízható? Ahelyett, hogy ösztönös indíttatásaidnak engednél, amelyek miatt megítélhetnek téged, emeld fel hozzám szemedet, az én érdekeimet keresd és belőlem meríts életet! Fedd fel az emberiség előtt dicsőségem gazdagságát! Ne félj! Sohasem veszem vissza az adományokat, amelyeket adtam neked, és választásomat sem vonom vissza, de egy kérdést szeretnék feltenni: miért fordítottad el rólam tekintetedet?”
144000 Creative Commons License 2008.06.10 0 0 914
"Nagy a mi Istenünk, a Magasságbeli,
aki békében akarja látni gyermekeit,
dicsérjétek az Urat,
aki eljön, hogy egyesítsen minket,
dicsérjétek az Urat,
aki eljön, hogy mai műveit hírül adja!
Amen."

144000 Creative Commons License 2008.06.09 0 0 913
„Ó... szeretteim, ti az én leszármazottaim vagytok. Nyomorúságosak lettetek és maradtatok, de melyik apa hagyná el nyomorúságba került gyermekét, és melyik apa küldené el magától hagyva, hogy gyermeke folytassa erkölcstelen életét, míg a halál erőt nem vesz rajta? Nem lépne közbe, és nem mentené meg sietve?
Most, hogy kiemeltelek benneteket a gödörből, emeljétek rám tekinteteteket! Szemetek meg fogja látni a tökéletességet. Engedjétek, hogy együtt lakjak veletek! Nem fogjátok megbánni. Én, az Úr, megáldalak benneteket.
Legyetek a világosság edényei azok számára, akik a romlottság edényeként járnak a világban, képtelenek megkülönböztetni balkezüket a jobbtól, és hozzátok őket hozzám! Nektek adom erőmet, ne féljetek! Az emberi nem halálosan megszomorít engem, és Szívem megszakad a világban lévő gonoszság és bűn láttán. Ti, ti meghallottátok panaszomat, mert közel jöttem hozzátok.
Meghallottátok hangomat, örüljetek! Örüljetek, és legyetek boldogok, hogy meggyógyítottam elhomályosodott szemeteket, és meggyógyítottam a törvénytelenség miatt beteg szíveteket! Irgalmam visszahozott benneteket hozzám, és most engedjétek, hogy igénybe vegyelek benneteket - fiatalt és időset - isteni tervemhez!
Imádkozzatok és kérjétek, hogy vezesselek benneteket! Ti nagyon értékesek vagytok számomra! Szüntelenül imádkozzatok, mert az ima lesz táplálékotok.”

144000 Creative Commons License 2008.06.08 0 0 912
„Segíteni akarok Egyházamon. Eretnekség járja át az Egyházat összezavarva az igazságot, és ez megoszlást kelt közöttetek. Eltávolít benneteket az igazságtól. Egyházamnak új életre kell támadnia! Imádkozz azokért a papokért, püspökökért és bíborosokért, akiknek semmijük sincsen, amivel bárányaimat táplálhatnák. Ez lett eltávolodásuk eredménye. Tétlenek voltak, és most is azok. Sohasem az én érdekeimet, hanem a magukét keresték. Pusztaságot teremtettek magukban, és ezt ők is tudják. A pusztaság egyetlen bárányt sem vonz, mindegyik elkószál és elvándorol, mert nincs pásztoruk, aki vigyázna rájuk, szeretné, oltalmazná és táplálná őket.

Sok csodát tettem a világban az idők kezdete óta. Kedvesem, azzal, hogy a világ elveti mennyei műveimet, minden reményetektől megfoszt, és eltávolít titeket tőlem. Haragom ezért fellobban az ilyen pásztorok ellen. Közel van már az idő, amikor egy nagy jel, egy lenyűgöző jel által - felfedem előttük dicsőségemet, hogy megértsék, mekkorát tévedtek. Ezt a jelet azért kapjátok, hogy sokan higgyenek. Imádkozz, mert közel az idő! Imádkozz a béke és a szeretet dicsőséges visszatéréséért!”

144000 Creative Commons License 2008.06.07 0 0 911
„Eljövök táborodba. "Istenük eljött hozzájuk a táborba." Eljövök, hogy találkozzak első gyümölcseimmel. El fogok jönni népemhez, amely nem cserélt fel engem arra, aminek nincs hatalma. Eljövök a szentekhez, akik állhatatosak maradtak és megőrizték hitüket.

Vigyázzatok, nehogy valaki megtévesszen benneteket, mert sokan nem fogják elhinni, hogy megkezdődtek a szülési fájdalmak és már a végső szakaszba jutottak. Ezek a fájdalmak még fokozódni fognak most, mert földi uralmam igen közel van. Ünnepélyesen mondom nektek, egyetlen ember sem maradna életben a megpróbáltatás és ama napok szorongattatása után, ha áldozatos lelkeim nem engesztelnének a gonoszakért. Nem, sokan nem értik közületek, miképpen fog közbenjárásuk megmenteni benneteket. és nektek, akik saját házamból jöttök és ezt mondjátok: "Ezek a próféták hazugságot jövendölnek Isten nevében. Nem az Isten küldte őket. Jövendöléseik azokat veszik célba, akiket Ő a legjobban szeret." Mondom nektek: Azok a próféták, akiket nem én küldtem, de az én Nevemben jövendölnek, csak az eljövendő jó dolgokról fognak beszélni.

Az én prófétáimat azért küldtem hozzátok, hogy féltő aggodalommal kérjenek: "Tartsatok bűnbánatot!, mert Isten haragja lángot vet és megéget benneteket!" De ti nem figyeltek, és fenyegetésnek veszitek, amikor prófétáim fájdalommal kiáltják: "Tartsatok bűnbánatot, mert a romboló már ott van minden városban és egyikőtök sem menekül meg tőle. A völgy óriási sírrá vált. Tartsatok bűnbánatot, vagy ti is ott fogtok meghalni!" De ti nem figyeltek.
Te, aki nem hiszel, nem olvastad?

"Aki szívesen veszi az intelmet,
az szeret tanulni;
aki haragszik, hogyha dorgálják,
az oktalan."

Fordítsátok figyelmeteket e példabeszéd felé!
Mondom nektek, azért veszítettétek el okosságotokat, mert lelketek elégedett, önbizalmatok és önelégültségetek elvakított benneteket, és lábatokat arra késztette, hogy elfussatok prófétáim elől és ne is halljátok meg őket. Miért akartok annyira őseitekhez csatlakozni, akik azt mondták: "Ha atyáink napjaiban éltünk volna, nem lettünk volna bűnrészesek a próféták vérében!" Azért küldöm prófétáimat és udvarom legjobbjait, hogy megmentselek benneteket!

Mondom nektek, pásztoraim közül egyesek ellenem lázadnak, pusztasággá tették e nemzedéket, és arra késztették, hogy hagyja el hitét. Ti azonban továbbra is fenyegetésnek tartjátok égi jelemet. Amikor csordulásig töltöm Mannával az eget, hogy úgy szálljon le rátok, ahogyan a reggeli harmatcsepp hull a földre, hogy őszinteséggel töltse meg szájatokat, ti iszonyodva fogadjátok és szívetek meggondolatlanul ítél. Amikor azt látjátok, hogy tábort verek fölöttetek sorra a lelkekben, reszkettek és hozzáláttok táboraim elpusztításához. Az én birtokaim... Amikor meglátjátok az égen mint ragyogó jelet, a szövetség ládáját, ezt a fénylő kincset feltűnni szemetek előtt, ezt a csodát, amely dicsőségemet foglalja magában, ti megtámadjátok és kifosztjátok mindazokat, akik szívesen fogadják dicsőségemet...

Áldott az, aki megízleli rejtett Mannámat. Ez a ti üdvösségetek tápláléka, és aki megízleli, bebocsátást nyer országomba, hogy osztozzon dicsőségemben... Egyedül én vagyok a Bölcsesség, én, az Isten beszélek hozzátok, és ma még inkább megjelöllek benneteket Szentlelkem pecsétjével, mint valaha. Nyissátok ki szíveteket és fogadjátok azokat a lelki áldásokat, amelyeket szüntelenül küldök nektek az égből! Ismerjétek fel trónomat ti is, ahogy a szentek maradéka felismeri. Ismerjétek fel az Emberfiának ezt a nagy és csodálatos jelét, és csatlakozzatok a szentek himnuszához:

"Mily nagy és csodálatos minden műved,
mindenható Úristen!
Utaid igazságosak és igazak;
ki olyan, mint Te,
aki kezdettől fogva Király vagy?
Egyedül Te vagy Szent.
és most az elsőkből utolsók lesznek,
az utolsókból pedig elsők.
Azok előtt fedted fel magadat,
akik nem kerestek,
azoknak mutattad meg trónodat,
akik sohasem tisztelték Nevedet,
és most ők jönnek
imádni és tisztelni Téged.
Szentlelked szájából tanultak
dicséretet mondani Neked.
Ők azok, akik hűségesek maradnak Hozzád,
mivel Te, a Bárány,
aki a trónon ülsz,
Te leszel Pásztoruk,
és az élő víz forrásához vezeted,
akiket megmentettél,
hogy Neked, Istenünknek,
és Neked, a Báránynak
első gyümölcsei legyenek."

Szentlelkem össze fogja gyűjteni a bénákat és összehívja azokat, akik eltévedtek. Belém lesznek oltva, hogy újból tiszteljék Szent Nevemet és helyreállítsák országomat a Földön.”


144000 Creative Commons License 2008.06.06 0 0 910
"Szeresd felebarátodat, mint önmagadat! "

Követitek? Minden papi léleknek meg kell még tanulnia, hogy parancsomnak engedelmeskedjék. Merítsenek végtelen Szeretetemből, és tanulják meg egymást szeretni.

144000 Creative Commons License 2008.06.06 0 0 909
Rádfigyelek, Mesterem leszel, megértem, Te vagy a Mester
Hogy megértsem, szembe kell magammal állnom
S ha megértem, egységben haladok Veled
Megértem figyelmet
Figyelem megérteni mindent, ami nem Te vagy
Figyelem megérteni, és megtenni akaratodat
Figyelemmel maradok háborgó tengeren is Benned
Próbát raksz elém, annyit, amennyi a szükségem
Figyelemben maradok, Benned maradok
Úgy járunk együtt, mint egymásra figyelő testvérek
Játékosan vezetsz, sokszor játékban vezetsz
Játszom Benned, s megértem határait
Hozzád simulok, és úgy is maradok
Ha nem értem pillanatot, bizalmamra támaszkodom
Megtanítasz bizalmamra
144000 Creative Commons License 2008.06.05 0 0 908
Hogy Rádnézzek, magamra nézek
Hogy Benned maradjak, magamat is nézem
Elfogadom magam, elfogadom, por és hamu vagyok
Benned vagyok, Veled lépek, ketten visszük terhemet
Nem nehéz, bízom Benned
Édes az íze, édes minden falata
Vigyázok Benned maradjak, kutatok mindent, mi fal lehet
Figyellek, teszek, és Te teszel
Figyeled tetteimet, figyelem tetteidet
Hallgatok róla, örömömben néha megosztom perceidet
Nem tudom leírni, mert szó felettiek, de aki ugyanúgy beszél, fél szavamból megérti csodáidat
Csodáid itt vannak, csodáid mikor meghallgatsz, mikor megteszed, mikor kérés nélkül is megteszed
Felismerem
Együtt járunk, lépésem nyomodban, ha kereslek, magam mellett megtalállak
144000 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 907
„Tudod, hogy én, az Úr nem akarom, hogy bárányaim szétszóródjanak, hanem azt akarom, hogy mindannyian egy nyájban egyesüljetek Péter vezetése alatt. Azt akarom, hogy mindannyian gyűljetek össze. Megismétlem, hogy én, Jézus Krisztus, az Úr, a ti Megváltótok választottam ki Pétert arra, hogy eljövetelemig táplálja és őrizze bárányaimat és juhaimat. Pétert, aki ma II. János Pál. Figyeljetek arra, hogy mit mond a Lélek az egyházaknak!

….. imádkozz, imádkozz, imádkozz ezért a megtérésért. A Sátán fokozza működését teremtésemben, hogy magával vigyen benneteket le a mélybe. Ó teremtés ! Milyen gyenge vagy, milyen rettenetesen gyenge vagy! Az olyan kinyilatkoztatás, amely rítusnak tekinti és megtagadja az Oltáriszentséget vagy Szent Édesanyátok Szeplőtelen Szívét tagadja, nem tőlem származik. Én, az Úr, határtalanul szeretlek benneteket, és újból óvni akarlak ezektől a hamis prófétáktól.”
144000 Creative Commons License 2008.06.03 0 0 906
„Az a tervem, hogy megmentelek benneteket, de nagylelkűségre van szükségem ahhoz, hogy jóvátegyétek e nemzedék bűnét. Nagy az én szomorúságom, amint látom, hogy a lelkek arra a tűzre jutnak, amelyet ellenségem készített.

Én vagyok az élet Forrása!

Az én keblemből élő víz folyik! Jöjjetek! Jöjjetek, és igyatok! Nem foglak vádolni benneteket. Aki szomjas, jöjjön hozzám! én vagyok az élet, itt állok előttetek és közöttetek...”

144000 Creative Commons License 2008.06.02 0 0 905
Mikor belépek testem világába Téged eltakarlak, ne lásd
Szavamat hangosra emelem, suttogásaimat ne halld, gondolataimat takarom előled
Fogom és átformázlak, s lesz helyetted egy alaktalan halott isten

Mielőtt még megtenném, Te már látod
Szólsz, ne tedd!
Kérsz, ó ne tedd!

Rádnézek, és Te erőt adsz, Veled kikerülöm csapdákat
Örömöm örömöd, megtanítasz jó örömre
Jó öröm szeretet cselekedeteiben terem
Szavam is úgy formázom, szeretet cselekedete legyen
Szavam szeret, nyugodt vagyok, cselekedetem is szeret

Előtted nem szégyellem magam, Előled nem tarakarom el semmilyen gondolatomat, cselekedetemet
Mindent megbeszélhetek Veled, igen, mindent
Mindig Veled vagyok, minden percben, az éjszakám is a Tied, reggel Veled kelek
Minden percben ketten
Nincs perc, amit eltakarnék, nincs
Ha perc elvisz Tőled, Neked akkor is megmutatom
Örülsz, mikor megmutatom
144000 Creative Commons License 2008.06.01 0 0 904
Isten gyermekei vagyunk
Úgy tartozunk Hozzá, mint újszülött csecsemő anyjához
Szava éltető tej, megad mindent mi elég az élethez
Gyűlölet az mi elszakít Tőle
A gyűlölet megöli a szeretetet
Szeretetre vagyunk teremtve, minden mi az súgdozza gyűlölet gyermekei vagyunk, hazugság
Szeretet próbája a gyűlölet
Mások által gyűlölve szeretetben maradok, bebizonyítom Szeretet gyermeke vagyok
Gyűlölet nem maradhat meg szeretet ellen, gyűlölet halála a szeretet
Gyűlöletben szeretek, a gyűlölet elenyészik, halott felismeri különbséget
Melyik csecsemő dobja el anyja emlőit?
Szót követem, megtalálom az utat Szeretethez
Ha Kegyelem úgy lép elém - meglátom, egy pillantás elég felismerjem
Ha Kegyelemhez igaz vágyammal lépek, úgy látom meg, nem tehet mást, lehajol hozzám, gyermekéhez és magához ölel, ebben az ölelésben megad mindent, mi igaz kérésem
Isten keresi azt, milyen ajándékot adjon nekem
Minden nap ajándékot ad, ha figyelek felismerem
Megköszönöm és telhetetlenül kérek
Mosolygok, mert mosolyogsz
Telhetetlen kérésemnél többet adsz, minden kérésemnél többet
Szereted a kérésem, mert Rád figyelek
Szeretetben állok Bent, Szeretet átölel
Nincs jobb annál, mint Szeretetben állni
Mindennél jobb Szeretetben állni
Minden mit kerestem, megvan Benne
Mindent megad nekem
Örömmel adja, örömmel fogadom Tőle
Örömünk egymás örömében egy
144000 Creative Commons License 2008.05.31 0 0 903
Figyelek, és szemeimen, füleimen keresztül jön az áldás
Megértem, mert figyelek
Szívem mit tehet egyebet, Szívedben ver
Áldás gyümölcse élet
Élni jó, Szeretetben megpihenni jó

Csodálkozom mikor megértem, mi Rád nézni
Rádnézni jó
Nézek vissza sötétbe, és szívem újra fénybe vezet
Sötétség lehúz, Világosság Fénybe emel
Jó a Fényben, kimondhatatlanul jó

Akkor nézzek fel, amikor jó, meglátom különbséget sötétség és Világosság között
Világosságba lépni jó
Világosság adakozó
Többet ad, mint mit valaha is hittem
Ad, adni szeret
Én is szeretek neki adni, mert Neki adni jó
Önként adom, és önként kérek, Benned így igen jó

Nem kell féljek attól, mit adjak Neked
Ugyanúgy állok előtted, mint szerelmes kedvese előtt
Azt adom, amit önként a szívemből adhatok
Mezőről tépett, bódító virág elbájolja Szívedet
Szívemből jövő őszinte sóhaj szerelmes könnyeidet vonzza

Azt mondod nekem; mit meg nem adnék neked
144000 Creative Commons License 2008.05.30 0 0 902
„A Feltámadott győzelme megsemmisíti a halált, mert én vagyok az Élet! Én vagyok a Feltámadás és az Élet, és örök élete lesz annak, aki eszi az én Testemet és issza az én Véremet!”
144000 Creative Commons License 2008.05.29 0 0 901

„A Könyörület és a Szeretet nyilvánítja ki magát az emberiség előtt. Az Üdvösség hajol le az égből, hogy elérje a nyomorúságosokat, és könyörögve kéri, hogy hagyjanak fel esztelenségükkel. Amit Isten ma nekünk mond, az béke, kiengesztelődés és szeretet,

 

végtelen Szeretet!”

144000 Creative Commons License 2008.05.28 0 0 900
„Légy boldog lélek, légy boldog! Figyelj most, és értsd meg: A lélek számára nincs erősebb méreg, mint a Szentlelkem elleni káromkodás. Nem nyer bocsánatot, aki Szentlelkemet káromolja. Vigyázzatok, nehogy úgy találjam, hogy Szentlelkemet káromoljátok! Ezért mondja nektek a Bölcsesség: Vigyázzatok, nehogy elhagyjátok a hitet és visszautasítsátok az igazság Szentlelkét, aki e napokban leszáll hozzátok, hogy életre keltsen fásultságotokból.

Engem ok nélkül gyűlöltek földi életemben, a kereszten mégis azt kértem mennyei Atyámtól, hogy bocsásson meg nekik. A világ, amely ma visszautasítja, kigúnyolja, rossznak és nevetségesnek tartja a kegyelem Szentlelkét, nem fog bűnbánatot érezni, amikor eljön az én napom. Ti, akik egykor már részesültetek Szentlelkemben, el fogjátok veszíteni a kegyelmet és nem fogtok másodszor megújulni, hiszen nem tudtok bűnbánatot tartani szívetekkel, és amikor eljövök, bánat nélkül, kőkemény szívvel, szárazon és gyümölcstelenül talállak benneteket...

Ki kell majd vágnom és tűzre kell vetnem benneteket, hogy elégjetek.

Ezért, a teljes igazságban mondom nektek, hogy nyissátok ki szíveteket és értsétek meg, hogy Szentlelkem ott fú, ahol Neki tetszik, és szabadon lélegzik küldötteimben. Ismerjétek föl őket gyümölcseikről, és ne legyetek saját elgondolástok rabszolgái! Tudnia kellene minden léleknek, hogy a gúnyolódás, a féltékenység, az elmarasztaló kritika, az elítélés és a rágalmazás ellentétben áll az igazság Szentlelkével. Ébren kellene lennetek, és imádkoznotok kellene, nehogy próbára legyetek téve! Ma ezt mondom nektek: Ha ajkatok visz bűnre, böjtöljetek ajkatokkal, nehogy ítéletet hozzon rátok ajkatok és lelketeket szenvedéssel égesse meg. Úgy szeressétek felebarátotokat, mint saját magatokat! Most azt mondjátok: Hiszen már megadtad nekünk ezt a parancsolatot. Igen, megadtam, de követtétek-e? Imádkozzatok, és kérjétek Szentlelkemet, hogy jöjjön, és pihenjen meg bennetek!”

144000 Creative Commons License 2008.05.26 0 0 899
„Enned kell Testemet, én kínáltalak meg vele. Idd Véremet, azt akarom, hogy vedd magadhoz Véremet is!”
144000 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 898
Vágyad, karod fejem alatt legyen
Vágyam ég, fejemet karodhoz simítani
Szótlan vagyok égő szeretetben
Mi szótlanná tesz, érintésed
Telve vagyok szavakkal, hallgatásban előtted állnak
Hallod és érzed, érted dallamát
A szót keresem, mely olyan, mint a lehelet
Megfogom kezed, ujjaimat tenyeredbe teszem
144000 Creative Commons License 2008.05.24 0 0 897
Szó tanúság ismeretből
Rajtad kívül állok, félelmesnek látlak, s ez a félelem messze tart
S ha gyűlöletet érzek, rászolgálok félelemre
Kimondok mindent, mi félelmet ad, félelem elmegy tőlem
Tanulásba állok Veled, megismerlek
Lassan tanítasz, s megkérdezed; engeded?
Amely padba lépek, azt előtte kérem
Kérésem előtted jár
Látod kérésem, engeded, hogy megértsem
Büszke szó kerítés tanításban
Hallgatás érleli szót
Megfogom a kezed, és Te vezetsz
Gyermekségből felnőtt korba lépek, megtanulom azt a hitet, amit gyermekkoromból elfeledtem
Tanullak, tanulok közelebb lépni, utam boldogság útja
Mikor letérek ösvényedről, megkereslek, és Te visszavezetsz
Megtanulom, kíváncsiság tele van eleséssel
Elfordulok kíváncsiságtól, ha valamit nem értek, megkérdezem
Melletted nincs okom félelemre
Mitől félek, azt én okozom, én teszem
Egyedül menekülök félelem elől, beleesem
Veled járni olyan, mikor édesapámmal járok réten, kérdezem a virágot, s megmutatja illatát, megmutatja hol van tövise, s hol van értéke, megmutatja árnyékban csak szenved, megmutatja patak partján bőségesen terem, Veled járni ilyen
Együtt járunk, meglesz mindenem
144000 Creative Commons License 2008.05.23 0 0 896
„Béke legyen veletek, Szívem gyermekei! Ébredjetek rá, hogy kegyelmemből mindennap megnyílik a menny számotokra, hogy hívjalak a megtérésre... emlékeztesselek Szavamra... tanítsalak benneteket parancsolataim követésére. A menny naponta megnyitja kapuit a világ különböző pontjain, hogy békét és szeretetet hozzon nektek.
A Bölcsesség teljes dicsőségében fog leszállni trónján, egyenesen közétek, hogy megnyissa a vakok szemét, a süketek fülét, és életre keltse a halottakat, akik szerteszét hevernek ebben a pusztaságban.
Nem, a Bölcsesség nem nyilvánul meg a ravasz lélek előtt.
Azért jön, hogy a szegényeket és az egyszerűeket tanítsa, és kiárassza rájuk minden művét, mert ezek a lelkek tudják, hogyan kell félniük engem, az Urat, és örülnek Szavamnak.
Van-e nagyobb adomány annál, mint hogy ajtótokba állítom a Bölcsességet?
Van-e nagyobb öröm, mint ha a Bölcsesség rátok mosolyog?
Van-e nagyobb gyönyörűség, mint hallani, amikor szeretetének új énekét énekli nektek?
Örvendezz hát teremtés! Mert én vagyok ajtótok előtt!... Ezt az örömet a ti időtökre tartottam fenn, nemzedék, amikor a Sátán világraszóló tekintélyével és egész birodalmával hatalmának csúcsára jut Egyházamban és minden nemzetben. A Sátánnal egyesült a hamis próféta is, akinek lépteit egyre hangosabban halljátok mindennap és mindenhol. Állig fel vannak fegyverkezve, hogy hadat üzenjenek Egyházamnak és azoknak, akik engedelmeskednek parancsolataimnak.
A ti időtök számára tettem félre, szeretett gyermekeim, ezt az égi mannát, amelyet Szentlelkem ad. Ezt a rejtett mannát {vö. Jel 2,17} a pusztaság és a bűn idejére tartogattam. Ez a szegények és az éhezők eledele, és megígérem nektek, hogy annyit kapnak belőle, amennyit csak el tudnak fogyasztani, és nekik fogom megmondani új Nevemet. Ez a mennyei táplálék, amelyet az égből árasztok,

Szentlelkem kiáradása, aki betölti benső sivatagotokat.
A Szeretet szól az ellenséges világhoz.
A Szeretet zörget minden zárt ajtón.
A Szeretet szólít a bennünket elválasztó fal másik oldaláról, amelyet ellenségeim építettek.
A Szeretet az, aki koldusként kéri a szeretet viszonzását... egy mosolyt... bűnbánatot... egy sóhajt...
én vagyok a Szeretet: a Szentséges Szív!

Újból jövök, hogy a gyengédség és a szeretet emésztő tüzévé élesszem a szívetekben pislákoló lángot. Leszállok, hogy bőséggel árasszam rátok Szívem minden kincsét, emberiség, és hogy világosságot adjak azoknak, akik sötétségben és a halál árnyékában élnek. Eljövök, hogy szilánkokra törjem börtönötök ajtaját, és lángommal megolvasszam bűneitek láncát. Eljövök, hogy megszabadítsalak rabságotokból és bűnötöktől, és véget vessek kicsapongásaitoknak. Meg akarlak menteni, nemzedék, még ha ki is kell vinnem téged a sivatagba, és ott kell szólnom hozzád rámutatva szárazságodra, és megmutatva, mennyire megtelt egész tested sötétséggel. Azért teszem, hogy megmentselek.

Ó teremtés!
Mit meg nem tennék érted!... Lelkem van rajtad, és veletek marad örökkön örökké.
Ezért nyissátok ki szíveteket, és engedjétek, hogy eltöltselek benneteket kegyelmemmel. Jöjjetek, merítsetek belőlem erőt! Erősítsétek meg gyökereiteket énbennem, különben mit tesztek a megpróbáltatás napján, ha gyenge a gyökeretek? Elsodor a szél, és kicsavar a vihar ereje! Ágaitok úgy letörnek, mintha vékony üvegből lennének. Nem, nem lesztek képesek túlélni.
Jöjjetek ezért hozzám! Erősödjetek meg gazdagságomban, hogy el ne sorvadjatok!
Úgy jöjjetek hozzám, amilyenek vagytok! Ne várjatok arra, hogy szentté váljatok! Jöjjetek hozzám!
Úgy jöjjetek, amilyenek vagytok! Megbocsátom bűneiteket, és megtisztítom lelketeket, majd istenségembe öltöztetlek benneteket Szent Nevemért, hogy felkészítselek lelki házasságunkra.
Én, az Úr dicsőségemben akarok egybekelni veled, és egészen enyémmé akarlak tenni téged, nemzedék!
Meg fogom mutatni nektek a helyes utat, hogy eltérítselek a hamis ösvényekről. Felkészítelek benneteket, hogy mindörökre, az egész örökkévalóságra enyémek legyetek. Ma szeretetből és irgalomból lehajolok hozzátok a mennyből, de Lelkem szomorú és mélyen bánkódik, mert bárányaimat és juhaimat szétszéledve találom. Egyesek elvesztek, másokat pedig báránybőrben rejtőző farkasok faltak fel. Ezért ne csodálkozzatok, ha meglátogatlak benneteket, mert minden elmúló nappal világosabban láttok engem, míg csak szemtől szembe nem álltok velem.
Lángoló tűzben jövök, hogy elsöpörjem mindazokat, akik nem ismernek el engem Istenüknek, és mondom nektek: az idő sürget, az órák elszállnak, és hamarosan felvirrad rátok dicsőségem napja.
Ne kérdezzétek: "Hol késik eljövetele? Hol az ígéret?"
Eljövetelem hamarosan bekövetkezik, ígéretem be fog teljesedni, és várakozásotok megrövidül Édesanyám és szentjeim imája révén. Ezért szeretteim, mialatt várakoztok, engesztelődjetek ki, éljetek szentül, hogy békében találjalak benneteket!
Hamarosan visszatérek mint Szeretet. Hamarosan minden beteljesedik, és egy napon válaszolnotok kell és számot kell adnotok nekem. Mi történik akkor a gonoszokkal és a bűnösökkel? És mi lesz azokkal, akik továbbra is megbántanak engem?
Hűséges vagyok és igaz, és ígéretem valóra válik, nem késlekedem. Minél erősebben halljátok a hamis prófétának és követőinek lépteit a földön, annál inkább hallatom saját lépteimet, hogy Véremmel töröljem el a mérgezett nyomokat, amelyeket csalétkül hagytak hátra nektek ösvényükön. Ez a lázadó és az ő követői most igen jól élnek. Főpapok ruhájában, báránybőrben, igazságnak öltözötten sokakat megtévesztenek és halálra adnak.
Most nem példabeszédekben szólok, hanem nyíltan mondom: Itt az idő, amelyről a Szentírás megjövendölte, hogy ellenségeim olyan névvel illetnek engem, amely nem az enyém, és amely nem én vagyok, hanem: egy hamis krisztus, egy élettelen kép, hamis isten, a hamis ökumenizmus leple alá álnokul elrejtett bálvány: ez a lándzsa hegye, amely mélyen befúródott Szentséges Szívembe, és Véremet ontja... karddal kényszerítenek majd benneteket arra, hogy szennyezett ételeiket egyétek; ma egy adag racionalizmust, holnap egy adag naturizmust, és így tovább. Az igazságot, Szavamat, bölcsességemet és keresztem nyelvét majmolják. De tűz hull rájuk a mennyből, és felemészti őket.
Azért mondom el mindezt nektek, szeretteim, hogy óvjalak benneteket ezektől a hamis tanítóktól és az emberi tanoktól. Szentséges Szívem cselekedni fog, és továbbra is követni fog benneteket a megpróbáltatás eljövendő napjaiban.
Ahogyan a koldus várja az alamizsnát, én is ugyanúgy remélem, hogy megnyerem szíveteket, mielőtt még a sötétség rátok zuhan.
Megáldalak benneteket egyenként.
Szeretetem sóhajának pecsétjét hagyom homlokotokon.
Én, Jézus Krisztus, Isten szeretett Fia, a Megváltó, jó szívvel adom nektek békémet. Végtelenül szeretlek titeket! Legyetek egyek!”

144000 Creative Commons License 2008.05.22 0 0 895
Mikor lépnék és maradnék, mit tegyek?
Van mi lépne bennem, s lépés ellen félelem van bennem
Kényelmes maradnom, lépés nélkül élnem
Lenne valami fájdalom, felvenném lépést, hinném kérésem
Ha csak fájdalommal lépek, ki nem mondott kérésem, fájdalom, hisz örömöt kérek
Fájdalmam fájdalmad, hát fájdalmammal fájdalmad kérem
Azt kérem, fájjon Neked
Tiszta örömben állok, örülsz örömömnek
Hozzád lépek, azt adod, ami örömöd, örömödet adod nekem
Jó hát a kérdést megértenem
Fájdalom vagy öröm legyen osztályrészem?
Elfordulok, törvény alatt állok, nem ismerem fájdalmad, a törvény segít nekem
Félek törvény soraitól, ezért saját útjaimat követem
Magam alkotom törvényeim, hát mit kérek, az fájdalom
Nem kell így lenni, mert megismerhetlek, megengeded megismerjelek
Örülsz nekem, mikor megismerlek
Ismeretben törvényed fájdalmad ismerete, fájdalmad fáj nekem
Nem okozok Neked fájdalmat, törvényeidet mind megtartom
Nem a betű által, hanem ismeret által
Ismeretben törvényre igent bólintok
Örömödben állok
144000 Creative Commons License 2008.05.21 0 0 894
Szabadság Lelkében szabad vagyok
Szabadon lélegzem, szabadon látok, az életem is szabad, szabadon és önként mondom, legyen meg a Te akaratod
Kemény szavak tartalma igaz; magamban járok, rabszolga vagyok, s míg nem lépek szabadságba nem értem meg a szót
Rabszolgaságban tiltott gyümölcsre kiáltom élet, tiltott gyümölcsre mondom, szabadságom vagy nekem
Halálban halálra azt kiáltom élet, halott kiáltja ki, szabad vagyok
A szabadság élet, mikor élek értem meg szabadságom
Értelmet az hozza el, ha életbe lépek, mikor a halálnak ellene mondok
Életben szem meglát mindent, nem mondja, de lát, megért mindent
Életben szó kér, és kapni fog
Kérése gyümölcsöt terem
Kérés nehéz, szeretve könnyebb, szeretetben könnyű nekem
Thor Creative Commons License 2008.05.20 0 0 893
Háppersze :) legfeljebb homályosan, tükör által.
Előzmény: 144000 (891)
144000 Creative Commons License 2008.05.20 0 0 892
„Szeretném, ha gyermekeim tudnák, hogy érzékeik és testük megsanyargatását mennyei műveim javára fordítom, arra használom áldozataitokat, hogy lelkeket szabadítsak ki a tisztítótűzből. Lelkeket melegítek fel a Földön, hogy megtérjenek. Megtisztítom lelketeket. Amit nekem felajánlotok, azt jóvátételre fordítom. Ez tartja vissza igazságosságomat attól, hogy fellángoljon és megbüntessen benneteket, mert felajánlásotok kiengesztel engem, kiengesztel... Nagy az én irgalmam!”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!