A minap jártam a Baumaxban és belebotlottam ebbe akciós eredeti Kínai Megafehér izzóba +30%.
Nem bírtam ott hagyni. Kirobbantottam jó kis Osram megalight ultrát és beraktam a csodát. Hát érdekes. Összeségében fehéres a fénye olyan kékeszöldessárgásfehér. Fény az brutál száraz úton szépen terít szebben mint az Osram és látni is lehet vele. Érdemes kipróbálni hátha valakinek bejön. Nekem tetszik érdekes amíg látok vele nem zavar.
A képen az osram van a dobozban nem a Kínai csoda!
Nekem az egésztől elvették a kedvemet ezzel az ostoba hozzáállással.
Még hogy nekem kelljen bizonygatni az igazamat.
Szerettem volna végre legális kocsival járni, de ha a jogszabály szerint felszerelt kocsival is aggódnom kell, akkor szarok bele asszem, ebben az országban nem ez a nyerő. Megy fel full fólia, meg még a ködlámpába is xenon. Az a tri-xenon, olvastam a carstylingon...
Ma volt egy közúti ellenőrzésem (határátkelőn Sopron), okmányok, stb., majd megjegyzés a szabályosan szerelt E- jeles DRL-re, hogy az bizony szabálytalan, mert tudom-e, hogy csak tompítottal szabad lakteren kívül közlekedni? Amikor próbáltam közbevetni, hogy ez egy szabályos DRL, akkor a válasz: ugyan már, ők 2 hetente vizsgáznak ebből, csak jobban tudják... Most kinyomtatom a jogszabályt és viszem magammal okulásukra... Ha megfenyeget egy büntivel, akkor nem hagytam volna, de mivel csak okoskodásnak szánta, ráhagytam... jobb a béke... (megkockáztatom, hogy a "nappali menetfény" fogalom számára ismeretlen volt és ma fél Európát megállíthatta volna ott...)
Jó világ! Egy ideje nem írok már ide, az utóbbi időben már nem is olvasom ezt a fórumot Azt hiszem kezd önjelölt pankrátorok arénájává alakulni. Fröcsög mik és elég izom szagú a sok beírása. Kár hogy ő nem érzi milyen gáz amit művel. Csak halkan kérdezem a moderátort: nem lehet eltüntetni erről a felületről? Mi kell még hozzá??
Na figyelj csak kishaver még 1 ilyen megnyilvánulás és feljelentelek sértegetésért, ha már a jó édes anyád nem tanított normális viselkedésre és beszédre. Az hogy TE mit pofázol itt ösze vissza szarom le de a sértegetésből kicsit kezd sok lenni. A topic témájában vannak érvek és ellenérvek ha TE bármelyik részt nem fogadod el vagy bárki más saját döntésed. Ez 1 nyilt topic ahova az ír és akkor amikor akar sem TE sem más nem határozza meg ezt.
Akkor most megerőszakolom magam, és megpróbálom a te primitív nyelvezetedre lefordítani, hogy megértsed: Takarodj innen a fenébe az erőszakos stílusoddal, és az izomból tolt ostobaságaiddal együtt. Senki nem kíváncsi a hülyeségeidre és a szájkaratédra. Fogd fel azzal a kis beszűkült agyaddal, hogy miattad nem mer már senki megszólalni itt, mert azonnal rárepülsz, és elkezded lejátszani a halálosan idegesítő végtelenített lemezedet.
Szóval te egy ostoba és erőszakos fasz vagy. Menj a picsába! Most!