Sérülnek nem sérült !De csak 20 éves , keveset forgatott. És a kis fülkés 80-82 tip .hoz. Árat ,igazán nem tudok . De tibiztos . Én eddig mindössze egy katalógust adtam el , a DUTRA D4K-b tip de az jóval nagyobb volt mint ez.
Kössz szépen az infót. Kérdezném, hogy kisfülkés 80-ashoz nincs kezelési utasításod? Mert érdekelne a gyári fűtés müködtetése, van alkatrész katalógusom és abban olyan alkatrészeket ír, hogy hűtőkamra meg légfúvókák stb.
Tegnap előtt szántottam a földeket buza alá, meg ma a kertem.
látom azért lazatalaj van felétek. Mi felénk többféle talaj van, köves, kavicsos, laza, agyagos. :) Amit most szántok 20m-en belül 3 féle talajtípus van, eleje nagyon kemény agyagos, középen normális állagú, a vége meg homokos laza talaj:) az agyagos részben adta meg magát az eke, 2 éve mikor megszántottam, kistárcsával nem értem benne semmit, Rába-250-es, csukott nehéztárcsával tudta csak megjárni úgy, hogy én kistárcsával megtudjam utána járni mégegyszer, volt olyan hogy az eke félméteres darabokat fordított elő. videó videó2 ezt a földet szántottam meg félig most
Nekem is volt ehhez a ruszki ekéhez egy tárcsás csoroszlya, felraktuk, de nem volt hajlandó rendesen iránybaállni, mindenfelé kitért, a kukoricaszárat nem vágta el, csak összetolta, pedig éle volt neki, így levettük és nélküle szántok vele. IH vasak vannak fent. Amúgy a gerenda a hátsó ekefejnél el van hajolva felfelé, még anno a TSZ időben vmelyik idióta elgörbítette
Használtan vettem 70ezerért kb 6éve. Az eke korát nem tudom, csak annyit sikerült kinyomozni, hogy 1971 előtt gyártották. Ezt az eke gyárat 1971ben a Vogel&noot cég megvette és 1971 után már vogel&noot néven futottak.