haaaat, meg a befecsissel is ugy h max 120-130, alig varos, elkepzelheto azert mert azert az ezresek 7-8L korul siman isszak ha nem ez a szitu, plane ha huzod
Lehet, hogy van rajta némi kozmetika, de hihetetlenül takarékosak tudnak lenni a modern injektoros mocik, ha nem húzzák neki. Haverom K7-es ezres gixere eljár 5l-ből C módban, őrlángon. Eleinte így ment (a hülyegyerek, első motorja az ezres gixer).
Én ezt magamra nézve nehezen tudom elképzelni. Igaz, rólam közismert pl. a VFR fórumon, hogy többet fogyasztott a motorja az Euroringre lemenet, mint a ringen. (ott "elsőbálozó" volt, azért azt hozzáteszem)
Ja, pont a gumikereskedésed mellett :-) Dehogy van. Keresem az igazit :-) Ez már kicsit hasonlít rá. Nekem az ideális moci 150 kg körüli, nagyon jó futómű, 170 körüli végsebesség, 4 literes fogyi, némi
szélvédelem. Most egy BurgmanT szeretnék kipróbálni :-)
Arra ott lesz a TDR125 :-) Ja, nem is mondtam, a Kawa ZR250-et cseréltem erre a gépre. Jó moci az is, de túl magas vagyok hozzá és nem tudtam rendesen ülni rajta, elfáradtam hamar.
Kb. olyan, minT a tied, csak magasabb. Van benne kiegyenlítő, ami miatt talán kisebb a rezgés, de végsebességnél azért van egy kicsi. Elöl 17-es kerék van, az eredeti kerékdobra fűztek másik felnit. Ma lenyomtam vele 150 km-t és nagyon kényelmesnek tűnik. Nem egy speedgép, de a nyomaték nagyon tetszik. 5 sebességes, néha volt olyan érzésem, hogy elférne egy 6. fokozat. Hangja tetszik, adtak hozzá sportdobot, de visszaraktam a gyárit, mert nagyon ordított.
Korábban tojt a jézus hozzám, de legalább szépet :-) Kawasaki KLR600. Érdekes, de már most gyengének érzem egy picit, de azért elég bővan. Lehet, hogy többet vártam tőle ?
A papíros alatt a festéshez használt maszkolószalagot érted? Azzal is vigyázz, én egyszer ablakfestés után fennhagytam, jól megsütötte a nap, soha többet nem jött le a ragasztója.
Az is volt vagy 100 ft :) Mert azt hittem az autósboltban darabra adott, 1/3-ba kerül méterben a másikban. Meg azt hittem dijégóban van 20mm-nél vastagabb. De ez piszkosul ragad (mint az enyv), szerintem alá is tolok egy ilyen papiros ragasztószalagot, mert ezt le nem mosom a fényezésről.
Én azt látom, hogy mióta sötétített fekete autóm van picivel nagyobb testtel, mint egy sima családi autó, azóta sokkal jobban engednek be-ki, húzódnak le, stb., pedig nem egy BMW stílusú kocsi. Kell hozzá határozottság is (nem túlzott persze), meg rendes motor, hogy ha már sávot váltasz, akkor ne tartasd fel aki mögötted jön.
Motorral persze elég egy kicsivel nagyobb gázfröccs, meg egy belendített kéz, hogy kösz :)