Dr Kiss Jenő bácsi biztos elküldene néhányatokat a p..ba. Egyébként örüljetek, oy legalább tv-ben vagy net-en nézhettek női kézilabda meccset. Aki kielégítetlen, az bárkit képes fikázni. Viszont gondolom senki nem fut annyit mit bármelyik kézilabdásnő. Egyénként jó ha a ember nem kap napszúrást.
A Cvijic jelenleg inkább izmos mint hájas és míg így sem lassú. Szabó meg előtte sem volt gyors, amikor megindult, olyan volt mint egy elnehezedett hattyú, aki csak csapkod, csapkod, de az istennek nem tud felemelkedni. Mörknek meg elképesztő lábizomzata van, amitől villámgyors.
Cvijics orvosi javaslatra (elsősorban a térdeit kímélendő) jelentősen fogyott a pályafutásak kezdetéhez képest. Mørk tök külön kategória, a kiszivárgott meztelen képek alapján az ott biza izom és nem zsír. Az isteni Bella pedig a szülése előtt nem tűnt egy testes játékosnak.
Egy 50-60 éves férfi esetében még elmegy, ha valaki kg-ban annyi, mint ahány centi a magassága a százasok nélkül. Nöben elhízottnak számít, de Hámori még efölött van ezek szerint 7 kilóval... no comment.
Szabó jóval 90 felett lehet. A mamát látva soha nem lesz sovány, de ezért ez már elképesztő. Őszintén nem tudom ki fogja vagy meri majd leigazolni. Hámori meg egyszerűen duci. Mind a kettőt megbüntetném.
Hámori és Szabó a jelenlegi testzsírindexével teljesen alkalmatlan az élsportra, ez teljességgel nyilvánvaló, aki ezt nem akarja tudomásul venni, az saját magát csapja be.
Gondolom ahhoz valami elképzelésnek először is kellene lennie, hogy milyen munkát is végeznek mondjuk a norvégok. Valószínűleg nekünk is azzal kellett volna kezdeni, mint a hollandok, elsajátítjuk a külföldi eredményes módszereket a játékosképzésben. Leginkább a fizikális oldalról. Szerintem mondjuk Kácsor nincs is tisztában azzal, hogy Reistad mennyit és hogyan edz. Vagy csak leszarja, de inkább előbbi. Mert őt nem tanították meg, nem tapasztalta.
Ez nagyon csúnya volt. Három pillanat még kísérteni fog egy darabig:
1. Az első félidő végén Hámorit az ellenfele nem megverte vagy kicselezte, hanem szabályosan megkerülte, ez azért nagyon ritka.
2. Hámori meze felcsúszott, és látszott a pocakja.
3. Szabó kétszer is nem bírt lehajolni a labdáért.
De nem Hámorira akartam kihegyezni, mert a többiek is rosszul védekeztek, egyénileg is és csapatként is, pl. a szélső egyszer sem segített Hámorinak, és Kácsor is olyan zavaró volt, hogy ő volt legjobban zavarban és stb.
Az a baj Kácsornál, hogy a védekezése borzasztó, szerintem az elmúlt három évben nem hogy nem fejlődött, de szerintem még gyengébb is. Mondjuk a többi váci játékosnak is gyenge, sajnos mintha jól ellennének a kényelmesben.
Hiányzik ebből a csapatból több klasszikus átlövő (legalább egy balkezes), egy irányító, meg egy olyan edző, aki nem pátyolgatja, hanem rendesen motiválja őket, megfelelő edzésmunkával, ilyen súlyfelesleggel kb az ÖTYE csapatában lehetne játszani, amit itt nem egy lány megenged magának.
Az jó kiindulási alap lehetne, hogy a Vác játszatja a magyar tehetséges fiatalokat, de európai szintű edzésmunkát a jelek szerint nem kapnak, és így összességében a játéklehetőség szart sem ér önmagában. Ettől Kácsorból nem válik nemzetközi szintű játékos, sebességben sajnos lassított felvétel egy Fauskéhez képest...