Elég változó róluk a vélemény.. Amikor első alkalommal betipegtem nézegetni a C2-t azonnal adtak 5% kedvezményt ha megveszem, végül kint vettem. Aztán fél évre rá bevittem a fülest bele szereltetni. Mondták, hogy 4000 és du. 2-re kész, 2 után értem oda és 3 után nemsokkal végeztek vele, majd közölték, hogy 5 rongy. Mondtam, hogy feltétlen többet fizetnék az utóbbi pár óra inflációja és a várakozás miatt is, de most nincs kedvem kiplakátozni a történettel a várost, szóval lépjünk a leteszek 4 pénzt és megyek jelenethez. Rá pár hónapra ment Jim aki pont a főnöke autójával volt szervizben..ilyen helyre nem okos dolog sok millás bömössel érkezni, mert rögtön + 2 rugó a mutatvány. Olyan ismerős is akad aki bent téblábolt egy ideig, de mivel a 3 eladó épp bagózott a portál előtt és onnan nézték, gondolta nem erőlteti a vásárlást. És van akinek órákon át hordják a rucikat..örülj neki, hogy ilyen jó napjuk volt:)
Sziasztok! Italjet Formula 50-hez kellene nekem gyújtás állórész.Ha valakinek lenne jó árban jelezzen már légyszi.Állítólag a Suzuki Sephiával egyezik. Köszi
Mondjuk a 2500 Ft-os gerinc"protektor" valszeg pont annyit is ér...egy noname külön felvehető (valóban) protektorért is elkérnek 8-10e Ft-ot, egy márkásért meg a többszörösét is...
Gyanús is volt ez a duma. Mondjuk volt ami nem tetszett ott náluk. Több mindent vettünk náluk és a végén még próbáltunk kicsit alkudni. 305eFt értékű cuccból, amiben volt akciós cucc is 288-ért vettük meg, ők 290-et ajánlottak, mi 280-al próbálkoztunk, de húzta a főnök a fogát, végül engedett még 2000Ft-ot, majd visszaszólt a boltos srácnak elég béna színészkedéssel, hogy ugye azt tudja, hogy a gyári gerincprotektor nem jár hozzá, hanem fizessünk még érte 2500Ft-ot.
Elég béna hülyének nézése ez az embernek, de az eladó srác is kiakadt a főnöke sóherságán, mert mielőtt még szóvá tettük volna, mondta, hogy nyugi, benne marad a protektor.
Az eladó srác előtt viszont le a kalappal 2 és negyed órán keresztül türelmesen hurcolta öcsémnek a ruhákat próbálni, meg segített is öltözni.
De remélhetőleg van olcsó és jó szerelőd az MZ-hez. :) Mondjuk nem lesz olcsó mulatság a 125-ös névreírása és műszakiztatása sem. Mennyi is pontosan a nem bundázott műszaki vizsga? Kor/köbcentifüggő vagy egyik se?
"De érdekes, hogy akkor hogy a szarban van világgarancia, vagy mifene..."
Ez attól, mert valami okos magyar kereskedő kijelent valamit még van, csak senki nem foglalkozik vele, hogy adott esetbe jelentse a a Shubert felé. Amúgy egy ilyen mutatványa a kereskedőnek lazán a képviseleti szerződés bukását jelentené. ( már ha van )
Ismerős volt Németországban motorozni és bement Schuberthékhez is. Kérdezte, hogy a belső részét mennyiért cserélik. Mondták, hogyha megvárja, akkor ingyen :-) Szépen le is polírozták, talán még plekót is kapott hozzá, de abban nem vagyok biztos.
Nekem egy most már lassan csereérett Shuberth Speed-em van, Öcskösömnek bevásároltunk az Euromotorban ezt-azt, köztük bukót is. 105eFt-ért kapta meg a C1-et, vérszemet kaptam, hogy én is vegyek egyet, de sajnos az volt az utolsó abból a méretből és nekem is ugyanaz a fejméretem.
A tulaj azt mondta, hogy csak a náluk forgalmazott cuccok garanciáját lehet náluk érvényesíteni és hát köztudott, hogy a Shuberth gyenge pontja a plexije, meg nekem is volt egy garis alkatrészcsere rajta, úgyhogy nem veszem meg külföldön.
De érdekes, hogy akkor hogy a szarban van világgarancia, vagy mifene...
Calver wazzz úgy ismerlek már. :) amikor elküldtem láttam benne :D :D és tudtam hogy nem hagyod ki! :D fasza gyerek vagy!! ;) szóval megkérdeztem az eruromotorban a várható árát, és ez alapján írtam! ;) csók a családnak!! :D
Nah srácok hogy feltegyem íz í-re a pontot utolsó itthoni napjaimban berendeltem Luxemburgból egy új gatyót (régit eladtam havernak, mert kcisit nagy volt rám.. :) hozzáteszem nem nehéz... :) ) és az új Schuberth C3-at Németországból :) Mo-n még nincs, de sikerült kb. 50-el olcsóbban megvenni... bár most ebbe a 10 napban nem tudtam motorozást leszervezni, remélem tavasszal sikerül hazajönni és egy jót ride-olni.. C3 új dekorral
Értem. Ismerem a gépet mert ezen tanultam. De megfogadom a tanácsodat, és nem megyek vele a hétvégén. Lesz még alkalmam motorozni a következő minimum 60évben.
Ha csak kolcsonkaptad, akkor inkabb menj vele egy kort az utcaban, brummogj egyet, es ennyi. Nem er meg annyit egy motorozas, hogy utana az agyat nyomd napokig. Ha pedig motort elhoznad (pl. vasarlas), akkor en berelnek egy utanfutot (par ezres), mint a berleti dij arabol gyogyszert vegyek.
Vannak kulonfele tablazatok, hogy kulonbozo homerseklet es paratartalom mellett mennyivel erzed hidegebbnek a homersekletet. Utolsonak, amit Amti is emlitett, hogy a gumik mar nem nagyon tapadnak, kanyarban fekezesnel konnyebb a perec.
Akik ilyenkor motoroznak azok rutinosak, foleg varosban nyomjak (futarok) es/vagy fel vannak szerelkezve mindenfele teli ruhaval (futheto, hotarto stb.)