Elég változó róluk a vélemény.. Amikor első alkalommal betipegtem nézegetni a C2-t azonnal adtak 5% kedvezményt ha megveszem, végül kint vettem. Aztán fél évre rá bevittem a fülest bele szereltetni. Mondták, hogy 4000 és du. 2-re kész, 2 után értem oda és 3 után nemsokkal végeztek vele, majd közölték, hogy 5 rongy. Mondtam, hogy feltétlen többet fizetnék az utóbbi pár óra inflációja és a várakozás miatt is, de most nincs kedvem kiplakátozni a történettel a várost, szóval lépjünk a leteszek 4 pénzt és megyek jelenethez. Rá pár hónapra ment Jim aki pont a főnöke autójával volt szervizben..ilyen helyre nem okos dolog sok millás bömössel érkezni, mert rögtön + 2 rugó a mutatvány. Olyan ismerős is akad aki bent téblábolt egy ideig, de mivel a 3 eladó épp bagózott a portál előtt és onnan nézték, gondolta nem erőlteti a vásárlást. És van akinek órákon át hordják a rucikat..örülj neki, hogy ilyen jó napjuk volt:)
Sziasztok! Italjet Formula 50-hez kellene nekem gyújtás állórész.Ha valakinek lenne jó árban jelezzen már légyszi.Állítólag a Suzuki Sephiával egyezik. Köszi
Mondjuk a 2500 Ft-os gerinc"protektor" valszeg pont annyit is ér...egy noname külön felvehető (valóban) protektorért is elkérnek 8-10e Ft-ot, egy márkásért meg a többszörösét is...
Gyanús is volt ez a duma. Mondjuk volt ami nem tetszett ott náluk. Több mindent vettünk náluk és a végén még próbáltunk kicsit alkudni. 305eFt értékű cuccból, amiben volt akciós cucc is 288-ért vettük meg, ők 290-et ajánlottak, mi 280-al próbálkoztunk, de húzta a főnök a fogát, végül engedett még 2000Ft-ot, majd visszaszólt a boltos srácnak elég béna színészkedéssel, hogy ugye azt tudja, hogy a gyári gerincprotektor nem jár hozzá, hanem fizessünk még érte 2500Ft-ot.
Elég béna hülyének nézése ez az embernek, de az eladó srác is kiakadt a főnöke sóherságán, mert mielőtt még szóvá tettük volna, mondta, hogy nyugi, benne marad a protektor.
Az eladó srác előtt viszont le a kalappal 2 és negyed órán keresztül türelmesen hurcolta öcsémnek a ruhákat próbálni, meg segített is öltözni.
De remélhetőleg van olcsó és jó szerelőd az MZ-hez. :) Mondjuk nem lesz olcsó mulatság a 125-ös névreírása és műszakiztatása sem. Mennyi is pontosan a nem bundázott műszaki vizsga? Kor/köbcentifüggő vagy egyik se?
"De érdekes, hogy akkor hogy a szarban van világgarancia, vagy mifene..."
Ez attól, mert valami okos magyar kereskedő kijelent valamit még van, csak senki nem foglalkozik vele, hogy adott esetbe jelentse a a Shubert felé. Amúgy egy ilyen mutatványa a kereskedőnek lazán a képviseleti szerződés bukását jelentené. ( már ha van )
Ismerős volt Németországban motorozni és bement Schuberthékhez is. Kérdezte, hogy a belső részét mennyiért cserélik. Mondták, hogyha megvárja, akkor ingyen :-) Szépen le is polírozták, talán még plekót is kapott hozzá, de abban nem vagyok biztos.
Nekem egy most már lassan csereérett Shuberth Speed-em van, Öcskösömnek bevásároltunk az Euromotorban ezt-azt, köztük bukót is. 105eFt-ért kapta meg a C1-et, vérszemet kaptam, hogy én is vegyek egyet, de sajnos az volt az utolsó abból a méretből és nekem is ugyanaz a fejméretem.
A tulaj azt mondta, hogy csak a náluk forgalmazott cuccok garanciáját lehet náluk érvényesíteni és hát köztudott, hogy a Shuberth gyenge pontja a plexije, meg nekem is volt egy garis alkatrészcsere rajta, úgyhogy nem veszem meg külföldön.
De érdekes, hogy akkor hogy a szarban van világgarancia, vagy mifene...