Megvan(nak) a diagnózis(ok): a térdkalácsaim nem megfelelően helyezkednek el, a térdeim vízzel teltek, súlyos csonthártyagyulladásom és izomgyulladásom van, és a lábszárizmaim le vannak tapadva. Fantasztikus.
A repjegy árát visszakapom, de a szállás (No change, no refund...) és a nevezés ugrott, 6 számjegyű HUF-ban... De mégis inkább lelkileg fáj, hogy 7 hónapig készültem rá, terveztük az utat a feleségemmel... és ki tudja, megfutom-e még valaha a kvalifikációs időt...
Nyugalom, az utolso percig feszultsegben tartjak az embert a gorogok, de mindig mindent vallalasukat teljesitik. :o) Egy nemet ezt nem birja cernaval, de a magyaroknak is van Pato Pal a felmenoi kozott... ;o)
Egyébként bennem is van egy kis aggodalom az athéni maratonnal kapcsolatban, amilyen instabil most a helyzet arra, nehogy még akkor rendezzenek valami pipec kis sztrájkot a görögök.
Hivogasd, hivogasd, hivogasd. Gondolom, most sokan teszik, hogy nem lehet utazni... Sok szerencsét! (Nagyon remélem, hogy kedden már le lehet szállni.)
Akkor én a frissebb hírre hagyatkoznék, kinyomtatnám ezt az oldalt és hajrá.
Ha meg nincs hely (sztem Bécsben kizárt továbbá páran ide sem fognak eljutni a vulkán miatt) akkor a bostoni nevezésre hivatkozva szabadkártyát kérnék :-) Nem hiszem el, hogy az osztrákok elhajtanak és nem hagynak, nevezni, futni. Ráadásul sok pénzért.
Én persze könnyen beszélek a nevezéssel zsebben, de az csak váltó.
Ha nem veszik a telefont,próbálkozz egy kétségbeesett emaillel a fentiekre hivatkozva. -Ne add fel. Okosabbat én se tudok.
Az angol nyelvő főoldalon van egy április 12-i hír:
"With more than 32,200 runners, online registration has closed!
Late Entry is still possible for Marathon, Junior Races and the Pink Ribbon Run
Online registration for the Vienna City Marathon has already closed. A record field of more than 32,200 runners from 108 nations will come to the start on Sunday, 18 April. This includes races at shorter distances. Late entry is still possible for the
[Marathon] (42,195km) [Coca-Cola Run 4.2] (Kids from 10-18) [Coca-Cola Kids Challenge Run 1.0] (Kids from 6-10).
… as long as starting places are available!
For late entries go to the [Vienna Sports World] on Friday, 16th and Saturday 17th April, from 10 a.m. to 6 p.m.
There is an atmospheric charity run at the VCM on Saturday, 17th April, 2 p.m., the “Pink Ribbon Run” over 2.5 K to raise money for the Austrian Breast Cancer Relief Fund. The race starts and finishes on the Heldenplatz, which is the finish area of the marathon on Sunday. [ Online Entry for the Pink Ribbon Run] is open until Thursday, 15th April!
Please note: There are no starting places left for the Anker Half Marathon and the tele.ring Relay Marathon!"
Próbáltam őket hívni, de csak üzenetrögzítő van... Egy kicsit magam alatt vagyok...
Helyesbítek, rossz hír a weboldalon...Please note that NO late registrations can be made at the Marathon Expo "Wien Aktiv" on April 16 and April 17, 2010!!!
Nagyon sokáig úgy volt, hogy Bostonban futok maratont az idén, de egy izlandi vulkán közbeszólt és az esélyeim arra, hogy legkésőbb vasárnap Bostonban legyek, a nullához konvergálnak. Eléggé magam alatt vagyok, de azért megnéztem, mi lehetne helyette. Mit gondoltok, Bécsben szombat dél körül még tudnék regisztrálni? A honlap szerint lehetséges late registration, ha addig nem fogy el a 8000 rajtszám...