Keresés

Részletes keresés

Gabiiiiii Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35512
fozni probaltal mar neki??? Azt sem eszi meg?? Az enyem eleteben nem ette meg a szarazkajat,ha kieheztettem,akkor sem
Előzmény: Reni__ (35511)
Reni__ Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35511
Köszi szépen. Valamelyiket biztos megveszem. Sajnos én azzal rontottam el, hogy egyik este pulyka mellet főztem neki,na onnantól kezdve nem kell neki semmi se.
Nekem nagyon rafkós Pollyka, mert bármit hozzákeverek a tápjához, lenyalogatja róla, és a tápot meg kiköpdösi. Egyébként neki sose adtunk egy egy falatkát asztalról, nem akartam, hogy utána meg ne egyen...
Előzmény: Törölt nick (35508)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35510
a béres csepp kutyás/macskás változata a Minera csepp.Mindkettőt a Béres Gyógyszergyár gyártja.
Előzmény: RAndi_ (35509)
RAndi_ Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35509
Béres csepp... Van kutyáknak is. Én a Béres csepptől kvázi zabáltam mindig. Lehet az ebekre is így hat. :))
Előzmény: Reni__ (35507)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35508
Plerasan-V szirup, probiotikumnak meg a Laktiferm-pet por.
de ha erősíteni akarod,akkor a Minera csepp vagy a Vetri-DMG.
Beni tegnap este kapott a táphoz főtt pulykaszárnyhúst.Beszippantotta:-))Meg az összes tápot is,mert a húst a táp alá raktam:-))))Azóta jó evő,amióta csak egyszer kap naponta és nem engedem,hogy az asztalról "véletlenűl" lepotyogtassanak kaját,ami minő véletlen pont a kutya szájában landol.Semmi májkrém,meg pattogatott kukorica. Azt hittem szörnyet halok,mikor láttam,hogy elkukoricázgat Anyuval...
Előzmény: Reni__ (35507)
Reni__ Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35507
most nézem csak, hogy írtál étvágynövelőket. valamelyiket biztos, hogy megveszem, hátha segít.
Előzmény: Törölt nick (35505)
Reni__ Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35506
az ivással semmi gond nincs. vagyis biztos vagyok benne, hogy semmi baja sincs, csak válogatós nagyon. ( az egy hét alatt is volt h nyammogott keveset, volt olyan is, hogy megette a fele adagját) Valami étvágynövelő vitamint nem tudtok esetleg?B vitamin?
Előzmény: Törölt nick (35505)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35505
doki,azonnal.Ha nincs semmi baj doki szerint,akkor nyugodt vagy utána.De az 1 hét nemevés az dúrva.A hírtelen súlyvesztés simán lelöki a lábáról.
esetleg Calo-pet, Nutri-plus gél jó étvágyjavító.De elöbb mindenképpen lássa doki.
Előzmény: Reni__ (35501)
baksus Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35504
sziasztok.
olvasgatom a topikot , a fórumon már régóta fenn vagyok, de eddig csak a baromfis oldalakon, ott is az őshonos fajtáknál írtam. most néztem át ide, mert komoly dolog történt a családba. kaptunk egy tündéri bischon kutyát, 1,5 évest, aki a gyerekek kedvence volt, de nemrég elpusztult. a télen bennlakós volt, szinte családtag lett, de ahogy kitavaszodott, estére inkább kint akart szórakozni, gondolom ahogy a gyerekek aludtak unta magát. kint a kertbe izgalmasabb, macskák, szabadság. még esőben is csak nehezen tudtuk behozni.
Most még nem keresünk másikat, majd 1-2 hónap múlva vagy ősszel, vagy jövőre.
Én egy magyar vizslát, vagy erdélyi kopót szeretnék, de felosztottuk a tartási lehetőségeket, én a baromfikat, nyuszikat választom a család pedig a kutyusokat.
Így a gyerekek majd a bischont kapnak, olyat amilyen az előző volt. fehér, barna bemosodással, úgy, hogy mikor először láttam, azt hittem koszos a kutya. de mivel fürdetés után is ilyen maradt, valóban ez volt a színe. Majd ugyanilyet keresünk, bár, szerintem nehéz dolog lesz. Már én is nagyon megszerettem, így másikat hozni helyette......
Ezért is mondtam a családnak, hogy várunk vele. Addigra kopik az emléke, és könnyebb lesz elfogadni az új kiskutyát, bár lehet, hogy idősebbet, nem 6 heteset választunk, az könnyebben viseli a nyagázást, amit kapni fog. Olyan egy év körüli lenne az ideális.
Van másik kutyánk, fifike, 8 éves beagle, az öregasszony, neki már sok a gyerekzsivaj, csak egy darabig tűri, utána elvonul.
majd még nézelődök az oldalon, idöm van.
hanna76 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35503
Inni iszik rendesen? Én még megpróbálnék nagyon puhára főtt csirkehusit, esetleg főtt sárgarépát, azt az én válogatósom nagyon szereti, ha ezek sem jönnek be akkor viszont szerintem doki (főleg ha esetleg az ivással is gond van).
Előzmény: Reni__ (35501)
hanna76 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35502
Szia! Nagyon szorítunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Bea78 (35497)
Reni__ Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35501
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Polly már több mint egy hete nem akarja enni a tápját. Pedig már mindent kipróbáltam. Mondta Zsuzsa, hogy kenőmájassal keverjem össze és picit langyítsam meg neki.. egy két napig nyammogott belőle egy keveset, de most már semmi..már érzem a kis gerincét..:( olyan kis vékonyka..mit tanácsoltok?
Benito gazdi Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35500
Szép napot! Benő nem birja az Exspotot... bágyadt feje volt 2napig :S ugyhogy ez kilőve..
a másik:minden sétálás után lábmosás, szakál mosás.. szeret pancsizni a kádban.:) ezt se szabadna ? amúgy fürdetés másfél havonta van.
HorvathReka Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35499
szorítunk, írj majd mi volt..
Sütimüti Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35498
Szorítunk!!!
Bea78 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35497

Hát úgy tűnik nekünk nincs szerencsénk. A párom - aki hál istennek otthon van - telefonált, hgy folyamatosan hány Marco és összefosta a lakást.

Rohanna vele az állatorvoshoz, de persze a környékünkön senki nem rendel ebben az időben...

Most Gödön találtam egy állatklinikát, akiknél szintén nincs rendelési idő, de fogadják.

Hogy lehetünk ennyire pechesek :(

Szorítsatok!

mokara Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35496

Somi.

Előzmény: mokara (35495)
mokara Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35495

Mi a kiltix nyakörvet már másfél éve használjuk. Azóta ... lekopogom. Szerintem nem büdös, inkább süti illatú..

Ízlések és pofonok:)

Nálunk a nyakán nem csomósodik a szőr, középen egy nagyon kicsit kikopott, de hátul nem, pedig egyfolytában használjuk. 

Előzmény: mrita86 (35475)
sacigazdi Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35494
és mikor lesz meg a kiskutya?
Előzmény: katibogar (35490)
sacigazdi Creative Commons License 2010.04.22 0 0 35493
akkor elég közel :)

ide járunk oltásért, szerencsére eddig még nem volt beteg Saci, csak oltásokat kapott
http://www.zugloallatorvos.hu/
szerintem tök normálisak, tényleg odafigyelnek az állatokra, de igazából sok tapasztalatom (szerencsére) nincs.
ivartalaníttatni pedig újpesten, itt voltunk
http://rendelo.mancsok.hu/
Előzmény: katibogar (35490)
pati84 Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35492

Sziasztok!

Regisztráltam a fórumba, hogy ne csak olvasni tudjalak benneteket. Mi még kutyavásárlás előtt állunk, tulajdonképpen ma voltam először kutyanézőbe. Egy kennelben voltam, ahol volt boli és hava kutyus is, lesznek nemsoká kiskutyák. Kicsit zavart, hogy 5 fajta kutya is volt, meg volt néhány dolog, ami nem tetszett. Milyen jó, hogy egy ideje olvasgatom a fórumot, így tudtam mire figyeljek. Az biztos megyünk megnézni másfelé is.

Ezen a kullancs dolgon már most ki vagyok akadva. Nem is tudom mit csinálnék...Mondjuk én vidéken lakok, kertes házban, de tuti itt is vannak. Lehet lefújatnám az egész udvart egy rovarírtóval. Tavaly nyáron a kislányomban is volt egy, pedig csak a kertben futkározott :(

Törölt nick Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35491
no,eltelt 6 óra még semmi vakarózás.szerintetek várható még allergia jele?

más.megvolt első husi vacsi.Pulyka szárnyvéget kapott a törpe .Megfőztük vízben egy répával,majd kivettük és levált a csontról.Összekevertem az adag táppal.Beni felszippantotta,szerintem még rágni is elfelejtett.Még repetát is kért volna.
írtó aranyos volt,mert mikor levettük a lábosról a fedőt,akkor 2 lábra állt és égnek emelt orral hangosan szipákolt.Teljesen be volt sózva.Amíg összekészítettem neki a tányérba,végig 2 lábon állt és csak a bal mellső lábával támaszkodott a konyhaszekrénynek.
katibogar Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35490
Bosin lakom:) és hová jártok dokihoz?
Előzmény: sacigazdi (35489)
sacigazdi Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35489
telepes utcában miskolci úthoz közel
szóval közel a rákospatak is:)
ti merre?
sétálhatunk majd együtt...
Előzmény: katibogar (35487)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35488

Kedves Mindenki!

Szeretnem,ha tudnatok,hogy Dinikenek uj gazdaja van,nagyon jo helyre kerult..Pajtas,kert,odafigyeles,es rengeteg ido..Nekunk a szivunk szakad meg,de legalabb tudjuk,hogy jo helyen van,es o pici meg,hamar es konnyen alkalmazkodik,csak nekunk kell kihevernunk:(

katibogar Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35487
Merre laktok? Én is zuglóban, én is gondolkodtam, hogy majd a Rákos-patak mentén mennénk sétálni:)))
Előzmény: sacigazdi (35464)
katibogar Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35486
Hát csak kapkodom a fejem és nézek ki belőle:DDD jaj hogy fogom tudni, hogy majd mit használjak kullancs ellen? Na majd akkor ha itt a kutyum megkérdezem:)))
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35485
hát én most duplázok.Mióta olyan kutyiból szedtek ki kullancsot,amelyik ki sem mozdúl a belvárosból.Már fel is rakta neki a kozmetikus (beásta a szőrébe).Szóval most Kiltix nyakörv és Prac-tic van rajta. Dokinál rákérdeztem (aki a cikkeket írja,amit ma is bemásoltam),és azt mondta,hogy nyugodtan .Pedig direkt megemlítettem,hogy 3 hete van Benőn Prac-tic.
eddig semmi reakció,alszik a Töki.Nem vakarózik,nem idegesíti.Ha esetleg van valami allergiás reakció,akkor mikor kell jelentkeznie? Most kb.3 órája van a nyakörv rajta.

Más: mondta egy tenyésztő itt,hogy adjak Beninek húst.Természetesen főtt húst .A táp mellé.Hogy kikerekedjen,mert szerinte vékony:-(((.Pedig megkapja az adagját minden nap,kicsit többet is,mint kellene,de mégis kis filigrán.Igaz,hogy sokat rohangászik,nem egy nyugis típus.De én felhízlalni nem szeretném,tömni kajával meg főleg nem.Megeszi a napi adagját és többet nem is kér.Ha többet kap,akkor otthagyja.
Beni 4,4 kiló és 25 centi magas.szóval kicsi fajta. de igaz,hogy a bordáit érezni.de sok vizslát látok például,amelyiknek szintén látni a bordáit,mégis tök egészséges.
Előzmény: szzoli77 (35482)
pierrebaba Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35484
amikor pierret hazahoztuk, 2006-ban még alig volt ez téma. Sosem hallottam az állatorvosnál, hogy babézia meg hasonló...
most meg tele vannak a rendelők.
szzoli77 Creative Commons License 2010.04.21 0 0 35483

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!