Ó, hát ez érdekes újdonság! Mindig hasznos egy ilyen ember a társaságban, mert túrázóból van itt elég a topicban, még a számítógéphez is sokan értenek, de cukrász még nagyon kevés van, pedig igény van rá.
(Konkrétan azóta nem voltam ott, amióta egy nagyobbrészt tejszínhabból álló dolgot adtak el nekem tiramisu gyanánt. De egyébként sem olcsó hely.)
Egyébként maponta kétszer ott megyek el előtte. :-) Ma pont nem, mert reggel mindenhol állt a víz, és nem akartam sárosan beérni, ezért nem biciklivel jöttem, de holnaptól újra.
Tegnap este különös vendégem volt =). A folyosói macska úgy döntöttt, hogy akkor simogathatom egy kicsit, majd amikor kinyitottam 2 simisimisimisimi között az ajtót, benyomult a lakásba :D. Alig akart kijönni. Mindenhova beszaladgált, mindent megszaglászott, már azon filóztam, hogy meg se találom, azt magyarázkodhatok a szomszéd néninek:). Aztán szerencsére egy folyosói zaj érdekesebbnek tűnt, mint a lakás, és ahogy kifordult az ajtón kicsuktam galádul :). Azóta most macskát akarok. Szerintetek el lehetne kunyizni a cicát a szomszéd nénitől? :D