Na idefigyelj kisfiam! Alpári hangnemre végképp nincs itt szükség,bazmegezésre meg végképp. Ameddig ezt nem tudod megérteni ki leszel tiltva az indexről!
"Kedves Misike miért is nem írtam a lényeget ???" Kérdeztem bmeg!! -misike110 válasz | megnéz 2009.10.25 18:34:23 Š (9765) Megy mind a 4 henger? Előzmény: Atyus 77 (9764)"- De mind 1 én szántam a problémádra az időmből, de ha te nem figyelsz, akkor kár volt.
Kedves??? misike. Ez a topic szerintem egyrészt azért is jött létre, hogy a kezdő mtz-sek is tudjanak hol kérdezni... Nem pedig azért, hogy az öreg motorosok hencegjenek itt a tudásukkal. Vannak itt normális szakik, akik hajlandóak a tudatlanoknak is segíteni... Nem pedig leminősítik őket... Részemről ennyi. Ha nem bírod az amatőröket, menj át másik topicba... Én itt azt szeretem látni, ha segítenek egymásnak az emberek, nem vitatkoznak...
Kedves Misike miért is nem írtam a lényeget ??? Azt hogy a kifolyócső el volt dugulva, meg megszorulva a porlasztócsúcs azt te minek neveznéd ??? Ha figyelnéd ezt az MTZ-s topikot tudnád hogy nem rég van MTZ-m ,soha nem volt dízel motorral üzemelő járművem !! Nekem még meg kell ismernem milyen a jó dízel motorhang ! Van aki így születik ugye ? (((A hangján számomra feltűnő változás nem volt , a füstölés sem látszott erősnek (csak az emelkedőn, akkor kurvára,de ezt írtam már !! )! Megjegyzem hidegbe és sötétbe jöttünk. ))) Egyébként én "qrva botfülű" vagyok ok., de te éles szemmel mindjárt észreveszed azt is hogy " nagyon béna" is . Gratula ! Az én világom inkább a kétüteműeké ,régen sokat foglalkoztam motorokkal :MZ ,Danuvia,Pannónia,Jáva,Simson, stb.(az oldalkocsis pannóniába lükvercet is építettem). Meg a keleti blokkos autókzoz is volt már szerencsém ,van is egy saját gyártású Trabant motoros, platós fakihordó kisautóm. Az UAZ-kával is szépen elboldogulok (nagyon igényli a törődést ).A motorfűrészeket már nem is említem.
Szóval a dízel üzemagyagellátó rendszer ,és a hidraulikus rendszer stb. nekem új dolog !!(Valamikor tanultam elméletben, ennyi.) De azért is vagyok itt hogy bővítsem az ismereteimet. Ezt elismerem. Bocs fiúk a sok írásért.
Még új vagyok itt, és Mtz-sként is újnak számítok. Vettem egy egész jó állapotú 50-st 80as motorral(amire kell nekem elég ilyen). A (tuning nélküli) végsebessége felől érdeklődnék. És a darázs deréknál terepben recsegés hallható, mi lehet?? Csapágy? Amúgy szerintem nem rossz gép.
Mennyire igaz! Egy ismerős így égette szét a magnóját. Tönkrement az áramtalanítója,vagy nem kapcsolt rendesen és a magnó testjén át kapott az önindító is testet.
Üdv mindenkinek.Csak meg jegyezném,hogy ügyeljen mindenki a rádió beépítéssel.Pláne ha külön áramot visz a magnóhoz,áramtalanító megkerülésével(memória megtartás véget).A magnót jól szigetelje el a váztól.Mert ha ki nyomja az áramtalanítót még minden működni fog a magnó testén keresztül.Bocsi a kifejtésért.Nekem is autó fűtés van beépítve az mtz-be.Nyáron ki veszem,télen be építem.Kb 15 perc.Készítek este képeket.
Lehet... Azt hiszem a 45-ösön (az illető öreg belarusznak hívta) valami tányérkereket tettek át a másik oldalra a diffiben. Ott erre volt hely az öntvénykialakítás miatt. Az öreg állítása szerint az 50-esen ezt nem tudták megcsinálni... Meg még vagy 2-3 típuson kísérletezett vele, de ez más tészta... Azért köszönöm a választ...
"Mikor más megmondja utána már te is megtudod mondani!! Te biztos nagy spiller vagy!!! azt is meghallod hogy a gázolaj lefolyik a motorolajba!ez igen!!" "pláne ne fikázz másokat,akik Téged még meg sem szólítottak." ÉBRESZTŐ!!!! Olvasni! "A fórumból nem kéne kocsmát csinálni!" Eeeeezt mondom én is.
Misike!1 Azt jegyezd meg,hogy nem elég a tudás,akarat is kell. Ha akarat van,meg majd megjön a tudás is idővel. 2 Ha részleteket nem tudsz ne okoskodj annyira,pláne ne fikázz másokat,akik Téged még meg sem szólítottak. 3 A fórumból nem kéne kocsmát csinálni!
Figyelj barátom lehet hogy te még a traktort madzagon huztad amikor én már traktoros voltam! CSAK ÉN NEM MÁS UTÁN OKOSKODOK!!!! Mert addig te sem voltál okos mig más nemmondta meg mi a baj.
Nos nem tudom Te mihez értesz, de a 1 traktoros annyit jár 3 hengerrel, hogy több liter gázolaj leszivárog neki a gyűrűk mellet, annak NEM VALÓ TRAKTOR.