Be kell, hogy jelentsek az 5D utodot, mert erre az evre 37.5%-os novekedest akar elerni a Canon a dslr fronton. Ehhez szvsz meg legalabb egy vaz kellene az alsobb szegmensben.
Régen láttunk!:) TTibu fórumtársunk is megvette szombaton... Nem várt tovább.
Objektívek: A Canon EOS 5-höz kitben kapott 28-105 kivételével nálam is minden eddig megfordult Canon-objektív külföldről származott (USA és Távol-Kelet).
De szoktál third party cuccokat is venni? Konkrétan arra gondolok, hogy a Tamron 17-50-ről is hallani, hogy ki kell fogni jó példányt, mert van szórás rendesen.
Sajnos nem tudok ilyen oldalt, de hallottam arakat es azok az USA arnal kedvezobbek voltak. Asszem kinaban is 200000ft-nak megfelelo osszeg korulrol indult a 40D.
"Mashol" is meghatarozo, mert "tobb nap mint kolbasz" es nem a mabol kell kiindulni. Az csak egy pillanatnyi allapot amirol biztosan lehet tudni, hogy kesobb nem jobb lesz (es nem is marad igy), hanem joval rosszabb .
Nekem van Szingapur-ból származó objektívem (1,4/50 USM). Öt éve hozattam, az itthoni ár 60 %-áért, bolti bemutató darab volt. Azóta is kifogástalanul működik.