Igen, és emellett a bíróság megállapította, hogy nem csak az eljárás módja volt jogsértő, hanem az állításuk is, miszerint a vitaminoknak egészségkárosító hatásuk van, mivel ezt az ÁNTSZ nem tudta bizonyítékokkal alátámasztani!
Látom, nehezen fogod fel! XDDD
Lenkei nem az ANTSZ határozata ellene ment a bíróságra, ha nem annak módja miatt!
Amiképp eljártak az üzletében. Abban én, is igazat adok neki de, attól még a szerei veszélyesek!
Jaj, ne értetlenkedj már..! Vegyél egy doboz lenkei-féle E vitamint, meg egy doboz Bioextra E-vitamin ! Bontsad ki, rakd egymás mellé, és láss csodát !
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy akik nagy dózisban szedik ezeket a szereket, amikről jelenleg nem is tudják, hogy hosszú távon milyen betegségeket okoz, 20-30 év múlva mennyire lesznek egészségesek...
Valóban, az ÁNTSZ eljárása ellen pereskedtek, amely jogsértő volt, hiszen az ÁNTSZ a határozatban tett állításaik - miszerint a Dr. Lenkei Vitamin Üzletekben kapható készítmények ártalmasak az egészségre, sőt „tömeges egészségkárosodás veszélyét" hordozzák - alátámasztásaként nem tudtak semmilyen elfogadható bizonyítékkal szolgálni.
A Bíróság az elsőfokú és másodfokú határozatokat megsemmisítette!
Persze, mindig vannak újdonságok a piacon, érdemes is kipróbálni!
Én nagyon sok mindennel próbálkoztam, ez vált be, ezért szedem! Nem vagyok más vitaminnal szemben szkeptikus, hiszen vitamin=vitamin, de úgy gondoltam, ha találtam egy olyat, amiben még nem csalódtam, akkor miért ne maradhatnék annál!
Amúgy a Lenkei-vitaminok nagyrésze is természetes alapú!
De örülök, hogy legalább van valaki rajtam kívül, aki nem vitaminellenes...:)
Nos Pitzee, az OPNI bezárása óta azért van sejtésünk arról, hogy mennyire nyúlik messze a szcientológia keze. :) A H1N1 elleni védőoltás legalább akkora humbug volt, mint Lenkei egészségkárosító megavitaminjai.
Vajon mit nyertek Lenkeiék az ANTSZ ellen?
Gondolom, átnézted az anyagot és nem sután, bután nyekeregsz itt!
Jobb lenne ha, megnézned mit is nyertek! Az ANTSZ, eljárása ellen pereskedtek! Attól még a határozat él és továbbra is tiltott szereket árul.
Járj csak utána!