Minden, amit a sorozatról tudni kell, és érdemes. Akik nézik a sorozatot, és hasonlóan rajonganak érte, mint én, azoknak nem is mondok semmit, akik még nem látták, nem tudják, mit hagynak ki! Egy topik, ahol kötetlen csevegés keretein belül oszthatjuk meg egymással a sorozattal kapcsolatos összes észrevételt, problémát, eseményt. Mindenkit szeretettel várok! ~:-))
Hát mindjárt gondoltam, hogy nálunk még évekig el fog tartani, amíg megjelenik a mozifilm. Remélem, hogy ezen felbuzdulva kiadják a magyarul beszélő DVD-ket is a sorozatról, mert azért én szeretném eredetiben is. És nem tudom, hogy meg merjem-e nézni a mozifilmet, mert lehet, hogy a sorozat után hatalmas csalódás lesz...
ja, csak nem olyan körítéssel mintha tőlük kapnám a fizumat :) láttam egy amerikai oldalon is egy nagyon jó kis fotosorozatot, de azt az istennek se találom ...
nővérem 30-ik szülinapjára szeretném megszerezni én is az első 6 évadot szinkronizálva.Kutatok egy ideje,de úgy néz ki Te vagy az egyetlen lehetőség!:)
pár kérdés:ez dvix?esetleg borítót tudsz hozzá adni??:)
soha nem fórumoztam még ,csak emiatt regisztráltam most is,ezért kérlek,ha tudsz segíteni mond meg,h mi a következő lépés!nagyon köszi saci
Szia,
szeretném megkérdezni tőled hogy nekem is el tudnád-e küldeni a Szex és New York évadait, természetesen nem ingyen kívánnám.
Lehet róla szó?
Köszi előre is.
Timi