Azt nagyon jól teszed! Viszont sajnos megfáztam. :( Ezért személyesen nem lesz ott. Amit nagyon sajnálok, gondoltam rá tegnap, hogy a hóban nem találkozunk. Illetve remélem igen, mert a KH-n kint leszek "csapatvezetőként".
► A Ligetkör Egyesület zseblámpás futást hirdet ► A társaság célja a közvilágítás helyzetének javítása a Városligetben ► A részvételi szándékot jelezni lehet az egyesület Facebook csoportján keresztül
A Ligetkör Egyesület egyik célja a közvilágítás helyzetének javítása a Városligetben. Erre hívjuk fel a figyelmet az első Városligeti Zseblámpás Futással, melyet 2010. április 30. 21.00 órára hirdettünk meg.
A Közlekedési Múzeumtól indulva bejárjuk a futók által leginkább használt, közvilágítással nem rendelkező útszakaszokat. Ez egy hozzávetőleg 3 km-es laza kocogást jelent. A támogatók részvételi szándékukat előzetesen jelezhetik az egyesület Facebook csoportján keresztül. Az eredményekről és az eseménnyel kapcsolatos friss hírekről az egyesület honlapján is beszámolunk.
Én is pont ma néztem, és megállapítottam, hogy Te aztán nagyon kemény vagy! De a nevezés lemondásától függetlenül sem vonom vissza ezt az állítást azután a sárvári futás után! :)
Én ballagásra megyek holnap, aztán családi banzáj lesz, de mivel közel a Mátra, valamikor elmegyek majd futni egyet, remélem bírni fogom. Legalább fölfelé. Lefelé majd gurulok. :)
Megvan az eredményem: Semmi változás, ergo műtét. Hogy mikor, arról döntés csak 2 hét múlva. Lehet, hogy nem azonnal, lehet, hogy de, még nem tudom mik a szempontok.
Éljenek a sárvári hősök! Éljen a patinás -emlékeiből (is) élő- Team Kivi! Éljen a futás, ami biztos jó dolog, olvasok itt róla sokat. Csak épp nem tudom, mijaza futás, mármint hogy miképp kell azt csinálni. Szombaton szigetfutás verseny?!?!