Idén elkezdett motoszkálni bennem a gondolat, hogy - ha már egy éve bringával járok dolgozni - ki kéne próbálni, hogy mi az a duatlon. Így elsőbálozóként beneveztem a most szombati rövidtávú duatlonversenyre Orfűn narancs színekben (www.triorfu.hu). Aki ráér az gondoljon rám egy rövidet szombaton a 10-től mondjuk 14-ig tartó időszakban.
Ez fincsi volt! Sajnos mint szurkoló nem sokat adtam hozzá ehez az eredményhez. A Mátrabércen megütött a nap és amúgy sem voltam túl jó állapotban. Ezért aztán éjféltől reggel hatig aludtam. A meztelen kört majd jövőre bepótlom ha igényled.
SC-vel a hétvégén megbeszéltük, hogy (már megint?) nagyon elment a topik a hosszú futások irányába, és kevesen írnak a jóleső, rövid edzésekről. Íme.
Ma úgy mentem ki futni, hogy a terv 1-1,5 óra volt, aztán máshogy alakult. Az elején még csak csöpögött az eső, aztán beleerősített, majd megint alább hagyott. Aztán viszont úgy elkezdett ömleni, mintha dézsából. Jó volt esőben futni, jó volt, hogy mások is voltak, akik nem menekültek az első esőcseppek után fedett helyre, és jó volt arra gondolni, hogy akik a pálya körüli fedett részeken voltak, valószínűleg azt gondolták: "Ezek idióták!" Annyira élveztem, hogy talán még vigyorogtam is - a lelki számmal egészen biztosan. :) Csak az a vízben tapicskolás ne lett volna... Így aztán a tervből csak szűk fél óra lett, de az végig jólesett. Soha rosszabb futást!
Én ugyan már jobban szeretek hosszút írni, mint olvasni, de ezt most végigolvastam, nagyon jó volt! Gratulálok! Izékkel meg lehet menni masszőrhöz is. :-)
Gratulálok, ismét! Klassz kis beszámoló lett! Azt gondolom, most ezt olvasva méginkább, hogy jobban megérdemelted azt a magasabb dobogót, mint én(bár kár volt féltened, fel tudtam volna mászni :P :P ). Te felkészültél, megtervezted, okosan csináltad, én csak odamentem és mindenféle koncepció nélkül nyargalásztam egyet.... Azért bocs, hogy meghajtottalak a végén ;-)
Jók az ilyen oda-vissza hatások. Az a bizonyos 4 évvel ezelőtti versenyed és az általam említett első sárvári váltó versenyem ugyanaz. És nagyon fel kellett néznünk akkor a dobogó 2. fokára Ákibácsira. :-)
Szép volt Littlefoot :o)! Egy kicsit azért megijedtem éjfélkor, amikor (teljesen szabálytalanul) sétáltam veled egy kört, nagyon el voltál anyátlanodva.. Jól megvígasztaltalak, hogy ez csak rosszabb lesz :o).
Ez egy olyan szép és kerek beszámoló, mint a futásod volt, Berzso. Ha ott lettem volna, biztos én is őszinte csodálattal és tisztelettel néztelek volna. :-) Gratulálok!