Keresés

Részletes keresés

Eravirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1123

Igaz, ebbe nem gondoltam bele. Tényleg kemény terep a XKovácsi nekem is.

Nativirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1122
Szerintem is maradjunk egyelőre Bp-hez közelebbi helyen - tehát ahova nem kell autóval utazni. Viszont szerintem a XKovácsi pályája nem megfelelő terep a kezdő bringás csajsziknak, mert számukra tekerhetetlen és balesetveszélyes is! Pl.Kati, akinek még a 7 cukis túra is megerőltető volt, lehet hogy beparázna egy-két helyen az ottani pályán. A másik: igencsak kimerítő plussz technikás emelkedők vannak benne, amik számára - és mások számára nem jók. Teljesen értelmetlen ilyenekkel kezdeniük, mert ezeken csak szenvedni fognak!

És ezt most nem bántásképp írom tényleg, csak ne egyből a mélyvízbe rántsuk már a kezdő csapattársainkat, kockáztatva ezzel azt, hogy esetleg elmegy a bringázástól a kedvük, vagy ha az nem is, de esetleg egy jó kis sérülést összeszedhetnek.

A gps-es pályabejárást egyébként is csak kevés megállással lehet megcsinálni.

Amit én javaslok: egy laza Budai-hgys vagy pilisi kör, amiben van beton, sok széles, jól járható erdei út, technikás terep pedig csak elvétve!
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1121
Nem úgy ismerem, hogy ennyitől megijedne. Talán kamerával óvatosabb volt.
Előzmény: ditvirág (1120)
ditvirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1120
Aha, biztosan megijedt vagy féltette a kameráját, pedig az volt a legizgalmasabb rész :)
Előzmény: Butch Cassidy (1119)
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1119
Kár, hogy ilyen rövid... Viszont családom női nagy számban szerepelnek benne. :)

Benedek Zoli elfelejtett lemenni a sziklán? :) Csak mert közelít arra a kamera, de aztán vált a kép, mielőtt a kritikus ponthoz érne.
Előzmény: ditvirág (1118)
ditvirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1118
Én a Nagykovácsi maraton pályájára szavazok, úgyis megígértük Paulnak, hogy lemérjük a szintet, nem?

Ez Kislődön készült : http://www.mtb.c2.hu/video/kislod.mpg
Előzmény: Eravirág (1117)
Eravirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1117

Lányok!

Erre a közös túrára a jövőhét vége jó lenne?

Tekerhetnénk a Buda maraton pályáján, vagy a Nagykovácsién, vagy el mehetnénk együtt a velencei tó fölötti hegyekbe. Vagy amit javasoltok!

Nativirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1116
Hali! Bizony, már csak egy hónap, és aztán hadd szóljon.

Ezekszerint jó sok felé jártunk most: Pilis, Velencei-hegység, Balaton-felvidék, Bakony, Vértes ... és még ki tudja merre nyíltak a Virágok. Klassz!

Ez a Skanzen most felcsigázta az érdeklődésemet, valamikor jó lenne meglátogatni!
ditvirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1115
Nati,

ez jó ötlet! Csak támogatni tudom :)

Mi Katival a Balaton felvidéken hétvégéztünk,és tekertünk ami szuper volt :)
Vasárnap pedig kilátogattunk és szurkoltunk Kislődön ennek az új montis versenyfajtának. Bogár Gabi überelhetetlen volt,gratulálok neki! A lányoknál Deli Anett nyert,neki is gratula!Egy virág is képviseltette magát a versenyen Marosffy Orsi személyében aki hősiesen helytállt.
Előzmény: Nativirág (1108)
Eravirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1114

Én a Velencei "hegységben" tekertem. Érdemes elmenni ilyen egy napos tekergésre. Jó meredek kaptatók vannak, szerencsére mire kifulladnánk már vége is. Változatos növényzet és a csúcsokról gyönyörű kilátás. Van látni való bőven. Érdemes felkeresni a sok nevezetes sziklát.

Edittel és Natival ma megtettük a nagy lépést az Egyesületté válásunkhoz. Kb. még egy hónap és hivatalosak leszünk.

kingA Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1113

Húsvét? Hál'Isten megúsztam szárazon... :-) Nálunk már vagy 10 éve nem divat a locsolás. Pedig még a Skanzenban is voltunk idén, de ott se voltunk veszélyben. Nemtom, ki mikor volt ott utoljára, de hatalmasat fejlődött, nagyon érdekes lett és gyönyörű szép...

Pl:

Előzmény: Nativirág (1112)
Nativirág Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1112
Sziasztok csajok (és srácok)! Kinek hogy telt a Húsvét? Mi egy 3 napos vértesi tekerésen jártunk, ami nagyon jól sikerült. Hadiszállásunk a gesztesi vár egyik sötét terme volt.
Eravirág Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1111

Nati, köszi az útleírást, sajnos csak most olvasom.

Végül a Velencei hegységben tekertünk egyet. Szép idő volt.

Nagyon szívesen megyek én is a lányos tekerésre.

kingA Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1110
Jóóóóóóóóóóóóóóó! :-)
Előzmény: Nativirág (1108)
Nativirág Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1109
Látom, azóta itt nulla mozgás volt. MIndenkinek kellemes ünnepeket és pihenést kívánok!
Nativirág Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1108
Csajok! Mivel többen is jelezték igényüket, valamikor tartanék egy közös Virágos tekerést, ahova megpróbáljuk a legtöbb Virágot elcsalni. Ez egy nagyon laza tekerés lenne, viszont lenne benne terep és vagy a Pilisben vagy a Budai-hegyekben lenne. A lényeg, hogy tekerjünk végre együtt, és az egymást nem ismerő tagok megismerjék egymást.
Mindenképpen szombati napra fogjuk rakni a dolgot.
Nativirág Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1107
Szia Era! Mi holnap reggel indulunk a Vértesbe, de szerintem tudnál hozzánk csatlakozni a budai részbe. Ez úgy néz ki, hogy feltekerünk a Virágos-nyeregbe, aztán azt hiszem a Csúcs-hegyen keresztül eljutunk Solymárig, onnan a S-án föl a Zsírosra, le N.koviba (vagy fel N.Szénásra), tovább Perbál felé. Ott kezdődik egy nagy lejtő, aminek a végétől te vissza tudnál térni N.Koviba egy másik úton, amit ott megmutatnék neked.

Na mit szólsz? Ha érdekel, hívj föl, elmondom a többi részletet.

ditvirág Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1106
Lemegyünk hétvégézni a Bakonyba, és szerintem mindkét nap eltekerünk Kislődre.
Szívnék már egy kis montis hangulatot :)
A versenyen nem indulunk, csak nézelődünk :)
Előzmény: Butch Cassidy (1103)
Eravirág Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1104
Úgy tudom Editék áttekernek. Valahol a Bakonyban lesznek, de azt hiszem nem indulnak el a versenyen.
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1103
És vasárnap ki érintett Harang kislődi bulijában?
Előzmény: Eravirág (1102)
Eravirág Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1102

Lányok, a hétvégén mikor, hol tekertek?

Tudnék csatlakozni szombaton vagy hétfőn?

_Pinky Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1101

Ha tőlem kérdezed, akkor igen. :)

Bár én nem nyomom ennyire durván, versenyen nem indulok, csak eltekergetek a Bakonyban, a Budai-hegyekben (meg néha máshol is, pl. Lővérek). :)

Előzmény: Eravirág (1100)
Eravirág Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1100

A tájbringa versenyre gondolsz?

Köszi

_Pinky Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1099

Sziasztok! :)

Bocsi, hogy csak így, a part széléről belevau, de megnéztem a belinkelt képeket, és hát nagyon jóók! :)))

Eravirág Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1098

Sziasztok!

Következő tájbringa edzés jövő héten szerdán az Óbudai szigeten lesz, kifejezetten család és kezdőbarát környezetben és pályákkal. Kiírás rövidesen lesz.

Nati, ti merre tekertek szombaton? Akkor mentek le, vagy már Várgesztesről indultok?

Szeretnék szombaton, vagy hétfőn tekerni.

Van ötletetek?

Ági, vettem a póló rendelésedet. ;)

ditvirág Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1097
Már nem kell.
Találtam könyvelőt is :)
Előzmény: kingA (1095)
kingA Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1096
...már el is kezdtem, sztem jó híreim lesznek...
Előzmény: kingA (1095)
kingA Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1095

Akkor elkaplak pénteken... :-)

Küldd már át lécci a számod, megvan valahol, de nememléxem hol...

Könyvelésnek addig utánanézek!

Előzmény: ditvirág (1094)
ditvirág Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1094
Kedd reggel megyünk az ügyvédhez, még nem pontosítottunk, de úgy 8-9-között,ha gondolod ott még alá tudod írni.Vagy pénteken valahol elkapsz engem, mert nálam vannak a papírok.
Előzmény: kingA (1092)
kingA Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1093
Én is csináltam g-mélt, kösz a meghívót!
Előzmény: ditvirág (1091)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!