(Igazából rákerestem, és úgy láttam, hogy pont egy hónap. Ez volt a rejtett poén.)
Egyébként meg a nyirmogást nem merném szidni sőt, de mint irigykedő (t.i. én a nyáron szerettem volna középtávozni, ehelyett csak simán távoztam a sportból) azt mondom, hogy a felkészülést nem csak taktikai (sőt stratégiai) hiba kihagyni, de az a legjobb móka az egészben.
Szerintem akkor válaszd a pótverziót tőlem, a Hajrá Elm kezdetűt. :)
Koszonom a tanacsokat, sajnos nem tudok valasztani, mert napra pontosan egy honap mulva van. Erre pedig nem irtal variaciot. :o)
Amugy nem akart vagi lenni, sot, inakbb hozza kellett volna tennem, hogy egyeb okokbol kb. ezt terveztem, egy-ket plusz uszassal (fulgyulladas miatt ugrott), illetve par tekeressel (egyebek miatt nem jutott ra ido). De aranyaiban ilyesmit terveztem : normal szokasos edzest csinalgatni, nem kulonosebben keszulni ra, igy kepes leszek-e megcsinalni normalisan. Majd elvalik.
Nem tudom pontosan mikor van a középtáv, ettől függően olvasd válaszom:
(Ha egy hónapnál távolabb) Legyél is betojva! Ne azzal vagizz, hogy milyen keveset edzettél, hanem tessék pótolni, amennyit csak lehet, persze ésszel és rápihenéssel.
(Ha egy hónapnál közelebb) Minden alapod meg van hozzá, nem kell betojni, igyekezz pár átmozgatással készülni, és versenyezz nagyon okosan, végig lassabban, mint az ideális terv, nem baj, ha a szintidő közelében, majd a végén jársz jól.
Köszi :-) Megnéztem a középtáv versenykiirását. A szombati tapasztalatokat erre a távra extrapolálva azonnal elhessegettem a részvételem lehetőségét ! De neked nagyon tudatosan szurkolok !!!
Kedves Futók!
Köszönöm, hogy résztvettetek a Sárvári 12-24 órás futáson, példát mutattatok a kitartásból, küzdésből és a sportszerű magatartásból, sok szimpatizánst szerezve az ultrafutásnak.
Köszönöm a kedves leveleket, gratulációkat és a fölajánlott segítséget.
Gratulálok az eredményeitekhez és kívánom, hogy továbbra is sikeresen versenyezzetek.
Segítségeteket kérem. Szokás szerint maradt itt 2 pár cipő (kb.46-os) és egy melegítő. Valószínű segítő nélküli futókról van szó. A cipőt a közös sátorban találtuk, a melegítőt egy furgonba rakta be valaki. Remélem, nem utálták meg örökre a futást. Gy.
felhivnam a tisztelt egybegyultek figyelmet, hogy vasarnap a maratonvalton meg gyujtok polot, aztan ennyi. Kernem tisztelettel, hogy ha van meg valakinek nelkulozheto, az hozza el, ha nem jon, akkor hivjon fel. Szamom a felhivasban, es este raerek. :o)
Kezdek betojni a feltavtol, ebben az evben kb. 6x usztam, meloba jarason kivul 2x montiztam es nullaszor orszagutiztam, de legalabb kocogtam egy keveset. Ha Te 22-es atlagot tekertel (ami nekem a szintido lesz), akkor nem lesz setagalopp ez a palya (mondjuk ezt eddig is sejtettem)... alakul a zabszem... :o)
Na nem baj, legalabb nyirmogasbol mar surolom az elegsegest, attol felek, hogy lesz ez meg jobb is... :o)
Az irántam aggódók és/vagy nekem szurkolók megnyugtatására közlöm, hogy első duatlonversenyemet szerencsésen túléltem: http://www.sportido.hu/Timing/2010/racepictures.nsf/B5E5C8D07ADFFDD0C125771D005669CC/$FILE/thumb_166946545_00173.jpg és nem hoztam szégyent egyesületünk hírnevére: http://www.sportido.hu/timing/result.nsf/0/F00416B87141BB23C125771B0044513C?OpenDocument&bib=84&search=1&searchfield=bib//e
Külön köszönet a számomra váratlanul felbukkanó klubtársak jó szavaiért és biztatásukért. A nemek (ladies first) és megjelenésük sorrendjében: Chris, Kanga, Ironmarian, Chike.
Nagyon-nagy élmény volt, amennyiben időm és erőm engedi, beszámoló is lesz. Gratulálok mindenkinek, nagy küzdelem volt !!!
Húúú, még jó, hogy listázol, így legalább a fejemben van, hogy menni kell. Nagyon ki vagyok esve. :S Félek, a futásból is, de azért majd igyekszem. Ez van.
Vastyúkoztam, bazze, és baromi meleg volt. Na, és persze nem szabad megfeledkezni a topik legjobb nőjéről, sneciről sem, aki szokásához híven ismét a dobogó tetején pózolt!!