Hello! Az kemény. xDD Jólvan,köszi,akkor kicserélem este szerintem! :) Csak tudod még nem gyógyult be,a szár marad,de gondoltam a golyókat kicserélem,attól nem lesz semmi gáz!
Hali! nem gáz, ha cseréled, én a nno mmár egy hét után cseréltem...golyót, és szárat is...a fogadnak is egészségesebb, ha műanyag golyó van bent,mert nem roncsolódik a fogzománc...csak legyen nálad plusz golyó, arra a z esetre, ha elharapod, mert a műanyagnál nem ritka az ilyen baleset:D nekem már szárat is sikerült elharapni:Dmeg5 golyót...egyet meg lenyeltem kaja közben...:D
Hát azért köszi a tippeket.. xD Vissza menni sajnos nem tudok a piercerhez,interneten keresztül kommunikálok vele,ugyanis ő Pesten lakik,én meg nem! :D De írtam neki,meglátjuk... Hétvégére remélem jól leszek,már tényleg kiakarom cserélni rövidebbre! Halljátok,am. szerintetek mi lenne,ha úgy cserélném ki műanyag v. szilikon szárra,ha még mindig gennyezne? Tehát nem gyógyulna be addigra sem. Csak mert azon gondolkodtam,hogy lehet akkor gyorsabban gyógyulna,mert azok nem váltanak ki semmilyen allergiát vagy érzékenységet..lehet nehezebben viselem a fémet..a köldököm is fél év után gyógyult be,pedig orvosi fémmel kezdtem ugye.. Nem tudom..bizonytalan vagyok,mert a piercer meg azt mondta, hogy csak akkor cseréljem ki a pc-t,ha begyógyult! A golyót mindenesetre mindenképp kiszeretném..az nem gáz,ha kicserélem? A szár marad,csak a golyók lennének műanyagok! Nem lesz bajom?
3.)sztem se jáccál vele amig minimum 1 hónapos nem lesz, ne feledkezz el magadról és nem fogsz jáccani:D
4.) persze h normális nekem is jött néha-néha amikor még 2 hetes volt.
5.) belőled CSAK 1 VAN! Mások többen vannakXD igy érthető h másnak mér gyorsabb a gyógyulás, minden embernek máshogy reagál a szervezete az ijen dolgokra, neked lehet h lassabban dolgozik.
6.) a kis dudorral nem tok sajna mit kezdeni, szerencsére nekem nem jött elő semmijen féle hülye nevű dolog se:D
7.) nem te tehetsz róla h ojan dudorka keletkezett az alsó bogyódnál
és végül de nem utolsósorban:
8.) menny vissza a piercerhez--aki szúrt neked--ő jobban tud mindent mint én
Jaja,amúgy az hamis fültágító,de egyre megy! xDDD Értjük miről beszélsz! :) Nekem most volt 2 hetes a pc-m,én sem merek még nagyon játsszani vele,csak néha elfeledkezem magamról! :D Halljátok,normális az,hogy még mindig jön belőle genny? Másnak ennyi idő alatt már rég begyógyul. :( Meg van 1 dudorszerűség az alsó golyónál,nem tudom mi az..néha nagyobb,aztán meg mintha "szívódna fel". Már nem értem mivan..mindent jól csináltam pedig!
áhh szval álfültágító hm oksi thx, szval én nem sűrűn jáccok vele asszem az első hónapba nem is jáccottam vele, am nekem -a golyó aljától a golyó tetejéig mérve kb 2cm-es a pc- de én nem is szoktam sűrűn jáccani
Én tudom miről beszélsz :D Nekem is van, ezt álfültágítónak hívják, olyan mintha fültágító lenne de nem az. A fém része picivel vastagabb a rendesnél de az nem vészes. Van egy olyan bolt hogy Apacs ott, lehet kapni mindent (pc, fülgyűrű, fülvevaló stb..) és ott sok féle álfültágító van.
Egyébként, nekem most múlt három hetes a Pc-m és én béna alig tudok játszani vele és mikor sikerült és egész nap azzal szorakoztam akkor lett nagyobb a kráter, és azért kérdeztem hogy mikor múlik el, mert picit fájt mikor kidugtam a játéknál. Szóval ezentúl nem játszhatok vele? Vagy hosszabb kell bele? Bár én még nem cseréltem és az eredeti hosszabb van benne.
hát mert én szeretnék, csak nem ojat ami ugyebár középen jukasz vagy nem is tom h mondjam, szval a lényeg a lényeg h van e szted ojan ami nem igazi fültágító, mert én nem tágítani akarom csak ojan legyen minta szval érted?!XD
katkica,én is így vagyok a fémmel,pedig alapból soha nem volt semmi bajom vele,nem mondanám h fémérzékeny vagyok! Volt az orromba piercing,onnan ki kellett vennem,most a nyelvemen kívül a köldökömben van még,ott is begyulladt szúrás után pár nappal, és vadhús is nőtt rá..de szerencsére azt sikerült "kikezelnem",alkohollal kellett fertőtlenítenem naponta 2x-3x! Szerintem nemsokára már nekem is begyógyul a nyelvem,kevesebb a genny és a kráter is kezd elmúlni körülötte! Nekem is a műanyagot és az acryl-t ajánlották főként,ahogy begyógyul a nyelvem,cserélem is ki! :) Osztom amúgy a véleményed,aki szeretne,az bátran fogjon bele,nem szabad parázni! Tuti nem fogja később megbánni! ;) Nyelvpiercing 4ever! Fogjunk össze! xDDD katkica,amúgy sztem ne csüggedj,ha esetleg tényleg beforr műtét után,akkor újra szúratod és kész! :) Sok sikert a műtéthez is! Pussz mindenkinek! xD
Sziasztok! Köszi a válaszokat aranyosak vagytok...... Legalább megpróbáltátok! Gondoltam megosztom én is az élményeimet.... Én nem igazán bírom a fémet legalább is akármilyet akárhányszor betettem gyulladt be és gennyesedet..... Majd elkezdttem műanyagot,szilikont kombinálni nyelv pc-ről van szó és azóta semmi...Ennek lassacskán már 5 éve és mindenkinek ezt ajánlom!!! Mikor csináltattam kb. 2 hétig ,,szenvedttem,, ... De persze semmit nem tartottam be amit tanácsoltak...:-) Aznap este joghurtot ettem, másnap rántott húsi és így tovább! Kb 3 nap múlva már kezdet lappangani a nyelvem, tehát a 2 hétből fennt maradt idő inkább a pöszeségemmel telt ill. reggelenként véres arccal kelltem mert gondolom rá piszkálhattam álmomba! Tehát ennyi! Nem egy vészes dolog! Szeretem, hogy van és ha műtét után összeforr újra megcsináltatom könnyű szívvel!!! Aki akar az ne tétovázzon.... Essen túl rajta!!!! És ne parázzon!!!!
Ja egyébként nem tudom jól írom e de valami Corsodil vagy ilyesmi amit én azóta is használok öblögetésre.... Ha valakinek továbbra is van valami ötlete vagy tapasztalata, h kb mennyi idő alatt forr összea nyelv kérem írjon!
Akkor Te szerencsésebb voltál! Jah,am. nekem is jóformán csak az alsó golyónál jön ki a genny! xDD Úgy döntöttem,ez volt az utolsó üveg Phlogosol..nehogy már 4 kelljen b*sszus..Ma 2 hetes a pc-m...már igazán begyógyulhatna! :( Hallod,am. kijött egy kis dudor is az alsó golyónál,de sztem nem vadhús,és nem is fáj..mi lehet az? Olyan színe van mint a nyelvemnek,ott jön ki a genny! Remélem az is elfog múlni..
figy nekem elég volt egy üvegcse:D és nekem is volt 1x-2x 1kis gennyesedés még a második héten, de mivel elfogyott a phlosogol ezért hagytam is:D onnantól már csak minden kaja után fogatmostam, meg a gennyet leszedtem fülpiszkával, és az az érdekes h csak alul volt gennyXD , jéé most vettem észre h ma vagyok 3-om hónaposXD
Hát igen joshi..ez van! :DD Pár napja kezdtem bele a 3. üvegbe..már kicsit kezdek aggódni,ugyanis holnap lesz 2 hetes a pc-m,és még mindig szokott belőle jönni genny,valamikor még kajálás után fel is dagad körülötte 15-20 percre kb.,aztán megint minden ok! De amúgy érted semmi bajom nincs vele,elég szép is..mitől van ez akkor? :S Most már igazán begyógyulhatna,szeretném kicserélni rövidebbre! :D
katkica,hát Te meg tényleg elég gázos helyzetben vagy... :S Sajnos én sem tudok jobb tanácsot adni,mint az előttem szóló! Amúgy tudtommal is max. pár óra és beforr a nyelv..
Nem sajnos, mert kockázatos a műtét és lélegeztetőre tesznek egy vastag tubussal a számon keresztül.... Hiába pofáztam semmit nem engednek!!! Pedig már most is műanyag van bennt de nem hatottam meg őket ezzel sem.... :(((
Bebby---- sztem öblögess minden kajálás után, huh neked akk a 4 üvegcse phlosogol lesz?:D nekem elég volt egy is:D
katkica---- neked meg kikéne vmit találni...sajna abban nem tok segiteni h mennyi idő alatt forrhat be a lyuk, a műtétnél nem lehet semmi bent a nyelvben? még vmi műanyag dolog sem?
Nekem több, mint 4 éve van a nyelvembe pc!!! Most lesz egy műtétem és ki kell vennem, azt mondtták h kb 1 nap múlva tehetem vissza! Próbáltam már egy csomó helyen utána érdeklődni, hogy mennyi idő alatt forr össze a nyelvem???? Volt olyan ismerősöm akinek 10 perc kellett hozzá volt olyan akinek hetek.... Kellenem nekem egy középút, egy átlag h kb. mire számítsak???? Aki tud segítsen kérem!!! S.o.s mert 3 nap múlva kórház!!!!
Jah,és még annyi,h most akkor végig kell öblögetnem minden evés után amíg teljesen be nem gyógyul? (kiürül a genny,stb..) Csak mert b*sszus akkor most fogok a 3. üveg Phlogosol-nak neki kezdeni... :S :D
Jaja,igaz! A 19-es am. sztem jó lesz! :) Tudom,h természetes a genny,de azért már elmúlhatna..még mindig ugyanúgy jön belőle mint az első napokban! Amúgy Szombaton lesz 2 hetes...Nem valószínű,h kicserélhetem addigra,hacsak nem ürül már végre ki ez a fránya genny! :D Igen,cserélnek pc-t,csak én Pesten csináltattam,és nem ott élek! :D Szal most azért nem fogok felutazni,meg tudom magamnak is csinálni! Se időm,se pénzem sincs rá jelenleg.. :) Jó,helyben biztos lenne olyan,de most minek fizessek érte? :P
Az egy dolog, h jobban lehet vele játszani, de kajánál rendesen zavarhat...de úgyis te tudod, mi a jobb neked...persze el fog tűnni, de mások nem is látják, kivéve ha kinyújtott nyelvvel közlekedsz...de gondolom nem :D A gennyel nincs semmi gáz, csak tisztul a seb, szal no para...öblögess, fogkefével óvatosan mosd, és előbb-utóbb el fog tűnni...de egyébként teljesen a szervezetedtől függ, nekem pl a 3. nap környékén kijött egy adag, és annyi volt...de én a hetedik napon már cseréltem magamnak...22-es volt benne, és elkezdett zavarni...szal szerintem az a legjobb időpont, mikor már zavar a hossza...akkor már eléggé lement a dagadás...mondjuk nemtom hol csináltattad, de sok szalonban cserélik is..legalábbis amikről én hallottam...mert nkem műtős haver szúrta:) szal no para
Hello! Hát igen,én is erre gondoltam..szerintem is túl rövid lenne..meg azért játsszani is jobb hosszabbal! :D Hát én inkább remélem hogy el fog tűnni,mert nem éppen szép,de sztem el fog,mert már ma szebb volt mint tegnap,kevésbé látszódik! :) Ma volt 10. napos a pc-m..szted normális hogy még mindig jön néha belőle genny? Jah,és am. nekem is kemény a golyó körül a nyelvem,de az tudtommal természetes! :D Hétvégén szeretném már kicserélni rövidebb pc-re,megtehetem már? Mondjuk addig még van 4 nap,szal sztem addigra jól leszek! De ha nem?
24 után a 16 elég kényelmetlen lehet, nekem 22 után is az volt anno...szal először 18, aztán egy idő után ha már hozzászoktál, érezheted, hogy már nagy, és vehetsz kisebbet...(én most így vagyok a 16-os szárral...lassan kéne kisebb)van aki azt mondja, h ilyenkor jó a szilikon szár, mert ha már nagy, akkor le lehet vágni belőle, de nálam fogyóeszköz minden, ami nem fém...a kráter miatt no para, el fog tűnni, de az se vészes, ha nem...bajod nem lesz tőle...csak a nyelved igazodik a piercinghez...
Az kemény..hát én a 9. napomon vagyok,és még nem tűnt el! De a nyelvem szerintem már nincs feldagadva,nem is fáj már meg semmi,csak néha még gennyezik kissé..hétvégén már cserélhetem is ki rövidebbre! :) Nektek hány mm-es van benne? Nem tudom b*sszus,hogy 16 v. 19 mm-esre cseréljem ki..most asszem 24 mm-es van benne! Szerintetek? A 16-os nem rövid naon?
Hello! Nekem tegnap volt 1 hetes,szépen gyógyul már az enyém is,de nekem is van körülötte 1 ilyen "kráter",ahogy Te írtad! B*sszus én sem tudom hogy mikor fog elmúlni,de remélem el fog mindenesetre..Valaki? Tapasztalat? :S
Hello. Nekem pénteken volt két hete, hogy szúrták a pc-t. Minden rendben ment semmi bajom nem lett (még) és már el se tudom képzelni nélküle az életem =). Csak azt szeretném kérdezni hogy a felső golyó körül van egy kráter, és az kb mikor múlik el?
Jaja,ez így van! Amúgy beszéltem a piercerrel,azt mondta nem gáz hogy besárgult körülötte a nyelvem..nem mindenkinek vannak ilyen "szakaszai",sajnos én ezek közé tartozok..amúgy sztem is a kajától van,meg ugye nem tudom fogkefével naon mosni a nyelvem sem,szal a lepedék is rárakódik! Ha begyógyul,elmúlik sztem! Azt tudja vki,mi a teendő,ha vadhús lesz a nyelvemen? Visszahúzódik?
Hali! Gyógyulás és a genny is emberfüggő, a sárgulás meg attól is lehet, ha olyan kahát ettél, amiben színezék van...ha pár nap után se tűnik el, akk viszont menj vissza a piercerhez...
hali!! nekem 3 napja van nylev pc-m,és azt szeretném kérdezni hogy menyi idöután ajánlatos játszani vele???mert én a szurás után 1 órával már birizgáltam meg minden nap és mintha egy kicsit jóban be dagatd volna töle!!!!! elöre is köszi a válaszokat!
Hello! Köszönöm a gyors választ..csak azért aggaszt amúgy a genny,mert van pár ismimnek is nyelvpc-je,és nekik mégsem gennyedzett! :( Ráadásul vér is jön vele..Jó,mondta a piercer hogy ez nem gond,de azért benne van az emberben a para..meg be is sárgult a pc körül a nyelvem,szal van elég bajom! :D Nah mind1..amúgy nektek mennyi idő kellett,hogy begyógyuljon?
hali!! nekem 3 napja van nylev pc-m,és azt szeretném kérdezni hogy menyi idöután ajánlatos játszani ele???mert én a szurás után 1 órával már birizgáltam meg minden nap és mintha egy kicsit jóban be dagatd volna töle!!!!! elöre is köszi a álaszokat!
Sziasztok! Én tegnap csináltattam nyelvpiercinget,és nem bántam meg! :) Senki ne parázzon annyira mint én ( 2 napig tiszta gyomorgörcs,odaérve a piecingeshez még jobban xD ),türhető az egész...Annyi a sz*r benne,nekem legalábbis az volt rossz,mikor érzéstelenítették..az a zsibbadó érzés a nyelvemben és a számon..phúú. :D Nah mind1. Ugye most voltam 2. napos..hát fura még..fáj kicsit,bevan azért rendesen dagadva,és sajna gennyezik is kissé,de nem vészes. Ugye ez természetes? :S Am. az evésről ne is beszéljünk.. xD Főzeléket próbáltam enni,kenyeret rágcsáltam, hasonlók,természetesen tejtermék kizárva! 1 valami viszont aggaszt,mert ahogy próbálok ugye rágni,a piercingem is ide-oda mozog vele,mert hát 24 mm,nem kicsi..Nem fogja ez gátolni a mihamarabbi gyógyulást? :S Nem akarom h vmi baj legyen vele..Előre is köszi a választ! :)
Nekem abszolúte nem fájt a nyelv piercing, érzéstelenítették sprayjel és semmit az égadta világon. A tetkómat éreztem ezt nem. De ez annyira ember függő. A nagy átlagnak nem fáj, lehet, hogy ti a kis átlag vagytok, nem tudom. :D
nah hát akkor csapjunk is bele:D mind a kettőtöknek szól:D mindenkinek személy szerinti a fájdalom, nekem igazábol nem fájdalom volt hanem ink kellemetlen érzés, de túl lehet élni, kb 1 perces a munka de ez a piercertől függ:D szval nekem nem fájt, a szúrás után kicsit vérzett nem volt vészes kb 1 percig:D utána jött a dolog:D én a nyelv pc-met egyik délelött csináltattam és hát estére már éreztem h már vmi készülődik, de azért egy kisebb szelet kenyeret megettem kb fél óra alatt:D szval az a lényeg h semmijen fajta tejterméket nem szabad enni, inni, ISMÉTLEM NEM SZABAD:D én a phlosogol-lal öblögettem a duzzanat--sztem azért mert nem babráltam-hamar lement kb 4-5 nap, ki lehet birni ezt a fajta dolgot, jah és 1 hétig kb levesen éltem:D szval ki lehet birni, az jobban viseli aki türelmes:D
remélem tudtam segíteni, sok sikert a piercinghez
u.i.--sztem a tetkó jobban fáj, igaz még tetkóm nincs
Sziasztok! Szeretnék nyelvpiercinget:D de azon agyalok,hogy vajon mennyire fájhat..:D jobban mint a tetko? mert az van,de a nyelvtől kicsit tartok...$:D S.O.S:D Valaki tapasztalat esetleg?:D előre is kösziiiipuszii!!:D
hát figyu!Szerintem elég nagy hülyeséget csinálsz, ha megpróbálod magadnak átszúrni a nyelvedet. 1.Nem vagy képzett e téren (nem tudod hova kell szúrni, mert a nyelvben több idegszál is húzódik, amit ha eltalálsz véletlen, abból baj lehet). 2. Ha tényleg túl közel van a nyelvféked a nyelved elejéhez az még nagyobb problémát okoz, ugyanis arra rávágná a legtöbb piercer, hogy amíg nem vágatod fel a nyelvféked, addig ne is álmodj piercingről....Nem lebeszélni akarlak róla, csupán értesíteni az esetleges (felmerülhető) problémákról...Szóval, ha tényleg átgondoltad, és mégis szeretnél csináltatni, azt inkább egy szakemberrel tedd..Vagy ha nincs rá pénzed kezdj el gyűjteni...:) jobbat nem tudok én sem.
Vagy ha van 1 darab eladó fogó azt megvenném!! De sajnos nincs sok pénzem! :S Sőt nagyon kevés van :S Akár egy műanyag fogó is megteszi csak legyen :D:D A részleteket msn-en beszélnénk meg vagy e-mailban!
Hát figyelj ! Ha valaki van olyan nagyon nagyon rendes és megbizik bennem és kölcsönadna nekem 1 fogót azt nagyon megköszönném !! ÉS TERMÉSZETESEN VISSZA IS ADNÁM A JOGOS TULAJDONOSÁNAK!!!
hát a jobb a fogó lenne:D de sztem megteszi az is ha megkérsz vkit h vmiféle kendővel megfogja a nyelved elejét, te meg átszúrod és ennyi:D más nem jut az eszembe
Hát azért annyira gyökér nem vagyok, hogy a tisztán láthatő eret átszúrom... Már szúrtam 2 szemöldököt 2 szépségpöttyöt meg 1 orr pc-t és még 2 kölodököt... de nyelv-be most kezdek bele :D
Hi! hát pontosan én se tom meg azt se h szúrtál már-e magadnak vmit is esetleg, a nyelveddel meg nagyon kell vigyázni, me ha szúrnád magadnak és esetleg nem jó helyen szúrod, eltalálod a főeret a nyelvedbe és annyi, azt a vérzést próbáld meg elállítani. Szval én azt tanácsolnám h inkább szakemberrel szurasd a nyelved, sokkal biztonságosabb, meg minden...
Szia! Ha csináltatod, akkor a szalonban tudni fogják mit-hova, nem kell aggódni. Ha magadnak, akkor várj a következő emberre, aki tud valamit tanácsolni. :)
Sziasztok! Uj tag vagyok de már több mint 2 hónapja olvasom ezt a fórumot! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy PONTOSAN hová kell szúrni a nyelv pc-t? És ugye van a nyelvfék és nekme ellég közel van a nyelvem legelejéhez(fogakhoz) és a nyelv féket át lehet szúrni? Vagy közvetlenűl mellette kell? Köszi a válaszokat Hali!
Sziasztok! Én tegnap csináltattam, enni nem nagyon tudok de próbálkozom :D Minden evés után fogmosás+phlogosol, tejterméket ugye nem eszem, szal betartok mindent. A nyelvem nem annyira fáj, kicsit be van dagadva. Inkább az zavar, hogy a nyakam fáj. A nyirokcsomóim. Nincsenek megnagyobbodva, de fájnak eléggé, és nehezebben nyelek. Mi miatt lehet ez?
Ja és mégegy: jeges vízzel is öblögetni kell vagy azt meg is kell inni?:D
Szijasztok, 14 éves vagyok,és rakattam be magamnak nyelvpiercinget,8000Ft ér, És kb:4hónapja rakattam be,én ma kiderült, hogy elvileg,csak a szervezetem nem bírja a piercinget,és ezért nőtt az a "daganat"féle! de NEM daganat!!!!!! és szerintem attól van,hogy 1 hétig nem lehetett jáccani vele,de én már a 3.napján jáccottam:( És majd márciusba nyelv műtétem lesz:'(
hali én hétfőn csináltattam a piercinget, azóta öblítem, a nyelvem sincs már annyira bedagadva, és tegnap észrevettem h a piercing elött a nyelvemen vmi lila kis cucc volt... mondom csak nem halok bele... másnap reggelre vmi fehér bördarabka v nemtudom mi volt... ma suliból mikor hazaértem, megnéztem megint, és sárgult... undorítónak találtam és kitéptem... ebből baj nem lehet? igazából nemtudom h mi lehetett, nem fájt amikor kitéptem, és most sem... előre is köszi a választ^^
hi hátha rávan dagadva akk vissza kéne menni a piercingeshez h berakjon egy kicsivel hosszabbat, mert ha már a golyó a nyelvedbe van benne akk onnan már -ahogy hallottam sok embertől-csak sebész szedheti ki, de nem akarlak megijeszteni:D am a gennyedzés sztem nem nagy gond, mert nekem már lassan 1 hónapja bent van és pont a multhéten gennyedzett kicsit de no problem elmult.
Már negyedik napja h benne van a nyelvembe a piercingem és még mindig teljesen rá van dagadva a nyelvem... és egy kicsit gennyezik is... ez baj? Pedig naponta többször is öblögetek szájfertőtlenítővel...:s Nem akarom hogy ki keljen venni!! :s
ne nagyon általánosítsunk!ez minden embernél más és más..a cigarettát nem tettem le miután szúrták a pc-t, és még mindig élek. Mindenkinek máshogy fogadja be a teste/szervezete az ékszert, akár fémallergiás, akár nem...
Sziasztok! Nekem 6 éven keresztül volt nyelvpiercingem, de miután akármilyen orvos nézett a számba, és kivétel nélkül mindegyik azt mondta, hogy azonnal szedjem ki, ha nem akarom, hogy elrákosodjon, hosszas tépelődés után engedtem nekik, és ma már 1 hónapja, hogy nélküle élek. És azt kell mondanom, egész jól. Szóval.. semmi sem változott. Addig sem éreztem, hogy ott van, most meg pláne nem. :) Nincs sok értelme. Persze akkor, 18 évesen nagyon menőnek éreztem magam. Annak ellenére, hogy rajtam és pár barátomon kívűl senki nem tudta, hogy ott van. Na mindegy.
Nem tudom ki hogy van vele, de én a betadine-t semmiképp se ajánlom. Az első piercingemet a köldökömbe rakattam szalonban és nekem is azt ajánlották viszont egyáltalán nem segített a gyógyulásban. Ráadásul amikor a nyelvemet szúrták kérdeztem, h ő mit ajánl és azt mondta, h a betadine-t semmiképp se nyelvre.
hát most már jobban tudok enni..ma mér ettem én is sült csirkecombot meg ilyen olyan dolgokat:):) nekem betadine oldatot ajánlott a srác azzla öblögetek minden kajálás után, az a baj h nagyon szeretem a hasam és nem igazán akarok jól lakni:) de majd elmúlik..már várom én is h kivegyem vagyiis kicserélhessem kisebbre:$:)
hogy ki mennyire tud enni azt embere válogatja. személy szerint már első nap egy üres szelet kenyeret ettem:D de azt is nehezen, kb fél óra volt:D:D másnap már kicsit jobb volt...pipihusi hmm kedvenc....szal igy tovább jah és még a harmadik napon kb leves volt:D meg és igy tovább amig nem tudtam jobban enni, de addig mindig vmi folyékonyat ettem. tejet még kb 2 hétig ne nagyon igyál. vegyél phlosogol-t és azzal öblögess... am én a 21. napomon vok és semmi gáz nincs már ma mertem csak először magamnak kiszedni a pc-t meg visszarakni:D tök cool volt:D
sziasztok!ma csináltattam nyelv pc-t...és arra lennék kíváncsi hogy ti mit ettetek mert nekem nagyon nem megy az evés :S írjatok..előre is köszi mindenkinek :)
az egyik haveromnak is ugyanez volt, pedig ő öblögetett meg mindent jól csinált, csak dohányzott rá + (szerinte) rosszul is szúrták... szval ha cigizel, akkor az lehet az oka, de ha nem szívsz, (és minden higiénás cuccot rendben csináltál) akkor a szúrás volt a rossz, esetleg a nyelved nem bírja
Sziasztok.Én augusztusban csinaltattam meg a piercingemet,nem adtak érzéstelenitőt,nem fajt egyatalan a szuras.Utana meg volt picit dagadva(5napig).Utana minden oké volt.Csakhogy azt vettem észre,hogy az also golyomnal egy nagy fehér bőr kezdett el nőni,naprol napra nagyobb lett,folyton vérzett,gennyezett.MAr picit berezeltem és elmentem a piercingeshez.Ő azt ajanlotta,hogy vegyem ki.Ki is vettem...Mai napig is nagyon hianyzik,de szerencsére az a bőrcsomó eltünt.Azt szeretném kérdézni,hogy szerintetek mitől lehetett az ott?Mert szeretnék megint csinaltatni pct,csak féllek,nem hogy megint ugy jarok.Adjatok tanacsot.A piercinges csavotol kérdeztem mitől lehetett,meg minden,de ő egy akkora balfék...Ugyhogy NO COMMENT...
Azt olvastad, h mi van a betadine címkéjére írva?KÜLSŐLEG!Magyarul, ne kerüljön a szádba, mert nem oda való...rövidebben:MÉRGEZŐ!!!Sőt, van aki allergiás rá, és elég csúnya dolgokat tud csinálni...szal ennyire szuper az az oldat...a phlogosol bőven elég...de még a sima gyógyszertári alkohol is megteszi...
nekem is olyan bioplast száram volt, de szerencsére semmi baj nem volt vele, pedig volt vagy 22mm... aztán beraktak egy sima fém 16-osat, de én azt kicsinek tartottam, és vettem egy 19-est, és itthon beraktam. a fertőtlenítésről meg annyit, h én kotyvasztottam phlogosolból, meg betadineből egy szuperoldatot :D
én pont ma vok 2 hetes:D reggel sikerült ugy ébrednem h valami hiányzik a számból:D mondom ez nagyon fasza, mégjobban megnézem hát a felső golyó eltünt:D höh!! először még nem gondoltam arra h lenyeltem volna, de mivel nemt aláltam sehol ezért csak ez a választás marad:D lehet h télleg lenyeltem:D meg bioplast száram van és monta a Rozi h attól törhetett le h tágul, meg összemegy, a hirtelen hőmérsékleti változásoktól. Szal mindenkinek ajánlom h akinek bioplast szára van erre nagyon ügyeljen. na csak ennyit akartam.
Sziasztok! Én lassan 1 hónapja csináltattam meg a piercingem. Azt tudom csak tanácsolni, h 3-4 hétig ne nagyon játszatok vele, mert én már másfél hét után játszottam vele, és a felső golyónál tök nagy lett a lyuk, ilyen hosszúkás. Amúgy ez nem gáz, csak úgy szebb, ha nem látszik egy tök nagy lyuk sztem :)
hát megcsináltattma hétfőn a piercinget és eddig nagyon tetszik!már második nap küzködtem mindenféle kajával mert nme birom megálni hogy ne egyek:)!!(kivétel tejes dolgok)ma már egész jól ment az evés!Egy kicsit gennyedzik de gondolom az nem olyan nagy baj!meg hát eléggé be van dagadva de talán már ma mintha kisebb lenne! corsodyl oldatot ajánlott a piercinges meg gyulladáscsökkentőt!hát remélem hogy jól csinálok mindent és nem fog leesni a nyelvem!:)
Hát ha tényleg az kopik, akk vmi gáz van a pc-vel...de lehet, h csak a cucc van rajta ami a lyukból ürül ki..az meg természetes..fültisztítóval simán le lehet szedni...
hát nekem 6 nap után ment, pedig elég nagy pc van bent ;) és én meg hnap megyek ékszercserére. ja, és még valami, hogy csak nekem kopott le az alsó golyszliról a "króm"?? :D
Ja, a golyó nyoma, meg attól függően marad meg, h mekkora a pc a nyelvedhez képest...nekem pl egyáltalán nem látszik...csak ha megdagad a nyelvem...májusban sikerült vmi komoly betegséget összeszednem, akkor volt utoljára bedagadva...
Én még nem voltam a Rozinál, de rosszat nem hallottam róla...elég sok ismerősöm jár hozzá...de én még mindig maradok annál a srácnál aki eddig szúrt :)
nekem még nem telt le a 2 hét:D a 8. napomon vagyok. a lényeg a lényeg h én 2-3 napja visszamentem kicsit hosszabra kicserélni me aggasztott h nagyon bent van a golyó és nekem csipesz nélkül csinálta, szal mondta h nyújtsam ki a nyelvem azt a nagy ujjaival megfogta a két bogyót a nyelvemet összenyomta:S és szétcsavarta majd berakott 1 kicsivel hosszabbat, utána fájt 1 kicsit kb fél órát:D
Sziasztok!!! Régebben írtam már hogy megcsináltattam a pc-t! Szerencsésen megúsztam, alig dagadt fel, tök szép és imáááádom!!! Pénteken telt le a 2 hét, amikoris vissza kellett volna mennem hogy kicseréljék rövidebb szárra, csakhogy a buta fejemmel nem gondoltam bele hogy szilveszter miatt nem lesz nyitva akkor amikor szokott... Mivel engem már nagyon zavart hogy nagy a pc, áttettem magamnak egy régebben vett pcmet aminek kisebb a szára. Volt itthon steril kesztyű, meg fertőtlenítő. Fura volt, amikor kivettem hogy nincsen ott semmi:P Kicsit bénáztam vele, meg vérzett picit, de amint sikerült betennem, fertőtlenítettem a nyelvemet, és semmi baja nincsen, nem fáj, nem érzek semmit. (Bátyám a szalonban cseréltette, és a csaj akkora vadállat módon tette be neki, hogy fájt neki akkoris meg még utána 3 napig:P Mert ugye akkor csipesszel fogják meg... Vagy nemtom miért...)Szóval akinek nagyon kell az magának is át tudja tenni:P
kedves joshibarat! xD én elmondhatom magamról, hogy nem több, mint 9 (ismétlem kilenc) napja van meg a nyelv pc-m, és nekem is a 4-5 nap körül csak 1 kicsit gennyedzett szval a lyuk körül olyan 1 mm, ez tartott 1 napon át. a nyelvem még mindig sárgás(mongyuk én már a 2. üveget pusztítom a flogosolból, a biztonságosság kedvéért xD). a lyukról meg annyit, h nekem még megvan, és nem tudom, h mikor múlik el, ha egyáltalán elmúlik-e... ;)
jaja férfi, tök laza és jófej csávó:D am az 5.napomon vagyok és a 4. 5. napon kezdett el gennyesedni egy kicsit az alsó bogyómnál, remélem nem gond h gennyedzik:S am már majdnem mindent tudok enni, közben a phlosogollal öblögetek, rem ettől ojan sárgás a nyelvem és nem mástól, am a golyó nyoma az kb mikorra várható h elmúlik? előre is thx
Igen, bnőm is ott csináltatott nyelv pc-t, érzéstelenítő nem volt, mert úgy jobban gyógyul. De ez hülyeség, nem változtat semmit. Nekem is érzéstelenítették és alig 1 hét alatt meggyógult. És Rozi pasi. :DD
Hali! hát ugye vácon csináltattam:D és én a "ROZI"nál a szécsényi u. 2 ben a White Bulldog Tatto-ba. az ember tök laza, am asszem mindent érzéstelenítő nélkül csinál:D
Rég voltam utoljára, de látom megint beindult a fórum:) Joshibarat, hol csináltattad?Mondjuk nekem már van egy jól bevált piercerem, de érdekel, h vácon kik megbízhatóak szúrás szinten.
sziasztok! nekem lassan 5 éve van nyelvpiercingem! óójee:D soha semmi gondom nem volt vele, a szúrás után egy hétig nem dohányoztam, illetve nem is fogyasztottam tejterméket, a biztonság kedvéért. :) kb félévente cserélem a piercinget, higiéniai szempontból, amúgy én a műanyagot javaslom, mert a fém tényleg tönkreteszi a fogakat. nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy orális sex közben hogy tudjátok hasznosítani a nyelvpiercinget??? én csinálok valamit ennyire rosszul? a párom semmi különlegeset nem érez, sőt néha kifejezetten kéri, hogy inkább vegyem ki..:( tudtuk valami tanácsot adni???? mindenhol azt hallottam, hogy 'jajdejóóóó', stb, de az sehol sincs leírva, hogy hogy kell elérni a pasinál, hogy 'jajdejóóó' legyen..szánalmas, tudom...:S akár itt fórumon, vagy a kussy@freemail.hu-ra írjatok. nagyon köszi....
hát nem tom én nem cigizek:P a 2. napomon vagyok a tegnapi napnál nem dagadt meg jobban a nyelvem, tegnap a kenyeret fél óra alatt sikerült megenni, ma a csirkehússal próbálkoztam az ebédnél. mit lehet ijenkor enni ami lemegy? Vmi levesfélét?Esetleg bébikaja?:P
Na megvan a pc. kicit fujcsa éjzés h van vmi a nyelvedbe, a pc körül kicsit kemény a nyelvem, gondolom ez természetes:D ez lesz az első napmég nincs bedagadva remélem nem is lesz:D
én kedden (2 napja :) szúrattam a nyelvemet, és most 1 kicsit fel van dagadva, meg fáj is(nem túl sokat pofázok :))és így karácsony alkalmával sajna nem tok enni a sok fincsi kajából... :S ja, meg öblögetek azzal a phlogosol-lal remélem nemsoká már minden jó lesz :D
hi, köszi h ezt ide beraktad ide mert igy sokat, gyorsan és egyben tudtam meg mindent, jo h beraktad me szombatom meek nyelv pc csináltatni:S kicsit azé izgulok me érzéstelenitő nélkül csinálja:S:S
hát nem tom h mi olcsó meg mi drága de én 6000-ért csináltatom 2 ékszerrel meg vmiféle garanciával együtt, nekem is a phlosogolt ajánlják, meg azt is mondták h tejterméket nem lehet inni mert sok baktérium van benne, és h lassabban fog gyúgyulni a nyelv,még az evésről én se tok sokat de sztem bébikaja:D vagy ahhoz hasonlót bírnánk enni me én is most fogom csináltatni jöv szombaton, érzéstelenítés nélkül:S kicsit gázos lesz, de remélem kibirom:S
sziasztok!én most szeretnék nyelv piercinget csináltatni!lenne pár kérdésem amit nem értettem meg abból hogy visszaolvastam!Pl hogy enni akkor lehet mindent végülis?csak legfeljebb kellemetlen érzés.meg mennyi ideig kell öblögetni?kamillatea phlogosol mennyire jó párosítás?És ahova én szeretnék menni ott 7k-ért csinálják ékszerrel együtt!ez drága vagy olcsó?Esetleg valaki tudna ajánlani nekem egy jó helyet hatvan gyöngyös gödöllő körzetében?köszi a választ:)
Cija! Én szombaton csináltattam :) Fogat mosol minden kajálás után? Nekem is lepedékes, de nem annyira. De amúgy azért, mert gyulladás van a szervezetedben, nekem ha beteg vagyok mindig fehér a nyelvem. Szóval kitartás, sztem nemsokára meggyógyulunk :) Neked be van még dagadva? Nekem igen :S
Sziasztok! pénteken csináltattam a pct, és sokszor száraz a nyelvem, ok ezt hallottam mástol is, de nagyon lepedékes... az baj? vagy mit csináljak vele? megsikálom fogkefével, ovatosan, akkor lejön de sztem nem lesz tartós, holnapra ugyis ugyanolyan lesz... nektek is volt ilyen? Amugy nem fáj már csak egy nagyon picit, meg nem is gennyedzett soha....
sziasztok, na végre elment a bátyám messzire:P de azé kicsit hiányozni fog:D addig is én veszem át a helyét, viszont nekem még nincs nyelv pc-em és azért titeket kérdezlek me a bátyám ugyse mondana semmit:D hát ez van.
Na szal miket kéne tudnom róla, jo és rossz dolog, evés ivás stb. meg mivel váci vok ezért ojan is irjon aki vácon csináltatta és tud-e vmi jo helyet ugyan itt. előre is thx
Sziasztok! Szerintem sem fog csipogni. Már 4 napos a piercingem. Én érzem az ízeket, meg minden, csak kicsit be van lassulva a nyelvem. Szerintem a dagadás miatt. Már várom, h lemenjen :) Mennyi ideig szokott kb bedagadva lenni?
hali ! elvileg semmi gond nem lehet ! mert kipakoltatnak mindent veled majd egy dobozba .. és ha mégis csipog akkor egy ilyen kis izével fog végig nézni rajtad ami jelzi hogy mire csipogott be a kapu :D úgy hogy szerintem nem lesz para :D de nem fog jelezni .. legalábbis nálunk húgomnak is meg anyámnak is van fülbevalója ! nekik nem csipogott :D akkor egy nyelv pc-re se fog csipogni... de ha netán mégis akkor megmutatod és nemfog pattogni az emberke :D
...bocsánat fáradt vagyok és már nehezen fogalmazok meg dolgokat .. xD :D
és akkor sztetek ezzel mi van? "hi, nekem 2hete van nyelvpiercingem és most készülök külföldre, a reptéren ez gondot okozhat?(és szerintetek fogok csipogni?"
Sziasztok! Én is szeretnék nyelv pc-t :) de félek mert halottam olyanról hogy valaki megcsináltatta és hónapokig fel volt neki dagadva a nyelve és hogy nem fogadta be a pc-t a szervezete :( ez mennyire gyakori ? :) a másik az lenne hogy nem tudom hogy mit tetessek bele :( szilikont vagy fémet :S a szilikonra lehet allergia ?:O előre is köszi a segítséget :) üdv.
Sziasztok! Én ma csináltattam meg a nyelvpiercingem, nekem is sokat segített, hogy elolvastam a hozzászólásaitokat. Steptoforttal öblögetek, az evés, sőt még az ivás is elég furi :) De nagyon tetszik!!!!! Szúrás után kb 2 órával kezdett el bedagadni a nyelvem, de szerintem már lejjebb ment, annyira nem vészes :)
Sziasztok! Nagyon régóta akarok nyelvpiercinget, ezért feljöttem, hogy infót gyűjtsek róla. Ti adtátok meg az utolsó lökést, és tegnap megcsináltattam. Tényleg nem gázos, nekem egyáltalán nem fájt a szúrás, meg is lepődtem. Septoforttal öblögetek, meg van aloe vera spraym, ami elég drága de tegnap óta fujkálom, és nem dagadt fel egyáltalán, csak fáj kicsit, de nem vészes, szóval az aloe verát nagyon tudom ajánlani mindenkinek. Nem kényelmetlen, az evés még fura, útban van a pc , de egyre jobban megszokom. És még anyumnak is tetszett:P Szóval nem bántam meg, imádom!!!:P puszi mindenkinek!!!
Lehet, hogy nem hagy olyan mély nyomot, mint a kisebb szár, de látszik a kis kör alakú mélyedés a nyelvben. :) Úgy, mint az ajak piercingnél, a bogyósra gondolok, annak a kör alakú hátulja is nyomot hagy az ajak belső felében. :) A karika meg a karika egy részét nyomja bele az ajakba. :D
hello. nekem már nagyon régóta van nyelvékszerem. évek óta. sosem volt vele gond. csak mikor készült:) lidokainozták, de úgy is nagyon fájt.van akinek egyátalán nem fáj. ez a helytől időtől embertől szerektől mindentől függ. van akit az ájulás kerülget, aki nem bírja. de persze mindent ki lehet bírni. veszélye van a szúrásnak, de csak akkor ha nem hozzáértő ember csinálja. pl főereket átszúrhatják (ahoz igazán gyökérnek kell lenni) rosszhelyre szúrt ékszer okozhat zsibbadást vagy érzékelés vesztést (iz, tapintás) késöbb bedagad. kb másnap a szürás után. ha túl rövid szárú az ékszer rádagad. ez addig nem probléma ameddig a golyó nem fúródik bele a nyelvedbe. én is rendszeresen szoktam szúrni bárhova. tapasztalataim: ha nem vagy érzékeny a fémre meg nem olyan ékszert teszel bele ami kisérthetje a nyelved vagy a szájpadlásod semmi gond nem lesz vele. enni igazából bármit lehet csak kellemetlen. van h egy kenyér elfogyasztása 2 órába telik:) de kitartás. sztem ez a legjobb pc:) az alkohol és cigi sem cinkel sztem szinte senkinek max kivételes esetekben.evés után ajánlott öblögetni. ha nincsen pénzet szájfertőtlenítőt venni, jó a melegvizes só is, ugyan olyan hatásos. gyógyulás 4-5nap, addig fáj. beszélni lehet, szinte ugyan ugy, általában:) smárolni is. nekem nem okozott gondot.:P kb 3 hét után a dagadás is lelappad, addig teljesen természetes. utána már bármilyen trükköt meg tudsz csinálni:D piercing rágása, húzgálása tágíthatja a lyukat, roncsolhatja a fogakat. de le lehet róla szokni. kb ennyi talán. bár ezeket már mindenki elmondta. ja és olyan nincs hogy túl kicsi vagy túl nagy, piercinget bárhova lehet szúrni. amugy meg ezt nézegessétek: bmezine.com legjobb:)
Jövőbeli és friss piercingesek figyeljetek!:D Ha annyira bedagadna a nyelvetek,hogy a rúd már nem látszik ki és a golyó egyre jobban eltűnik,akkor mennyetek vissza egyböl a piercingeshez és kicseréli hosszabb szárra teljesen ingyen.ha ezt nem teszitek meg,nem gyógyul be rendesen és a golyók nyoma megmarad a nyelvben...Én ezt ma éltem át:)
Nekem is kicsi a nyelvem de ez tökre nem akadályoz meg ha piercinget akarsz:D Amúgy minden ilyen dolog amit hallasz kb hülyeség:) Akárhány isminek van nyelv pc-je ugyanugy érzi az ízeket...Én eskü még mintha jobban is érezném az ízeket mert rég ettem és örülök minden falatnak XD
Hell! Bármien érdekes, én is azon gondolkozok egy ideje, hogy kéne nyelvpc... XD de attól félek, mivan hogy ha túl kicsi a nyelvem hozzá?! vagy ez naon nagy hülyeség? :D meg ugye van ez a dolog az ízlelőbimbókkal is... szerintetek ez mennyire lehet veszélyes? mer nagyon megoszlanak a vélemények erről.. :S köszi a választ előre is :D
Én a 4. napomban járok,de a beszéd és az étkezés még mindíg nehézkes.Megvan dagadva,és kemény a piercing körül a nyelvem,de amint olvastam kb minden embernek ezek a tünetei : ) De várom már hogy begyógyuljon...
olvastam hogy sokaknak voltak problémái:D friss piercinges vagyok (okt. 31.: 19. születésnapomra csináltam). Nekem egyáltalán nem dagadt be. Nekem is volt ilyen fehér trutyi:D, de aztán óvatosan levettem és kész:D ahogy láttam hogy egy egyszerű hámdarab volt amit a piercing óvatosan lekapart. fájdalmaim voltak picik, főleg a beszédnél, de sokat ittam:D nem vizet... Szájöblögetőt használok+nyelvtisztítós fogkefe (csak finoman). ERŐS HÁZIpálinkával öblögetek néha. első éjszaka már ettem:D mivel zabálok mint a disznó szóval a leves annyira nekem nem jött be:D apró falatok és szép lassan:D. nov. 5-én megyek méretre igazítani (szilikonszáras). Profi helyen csináltam, picit drága volt, de legalább helyén volt minden. nah csak ennyit akartam ezek az én tapasztalataim. sok sikert mindenkinek
Sziasztok.Szeretnék nyelv pc-t és holnap elvileg meg is lesz... csak kicsit parázzok töle:S mert aztmondták h elis ájulhatok... meg ienek.. ez iggaz?:O
jah és érzéstelenitö nélkül naggyon fájj?mert a köldökömnéls e érzéstelenitette:S ott nem volt annyira vésszes. köszy a választ elöre is
Igen,ott fogom csináltatni a westendben ,mert az télleg jóhely,ott csináltattam még anno a szemöldökömbe..És amúgy télleg hülyeség,hogy elmbomlik a szilikon,mert megkérdeztem ma a westendbe a csávót:) Azért nem kockáztatok énsem,inkább szilikont rakatok be:) Amúgy miaz az acryl?:D Amúgy már megcsináltatnám,csak a pénzre várok,mert elcsesztem a fizum :D:D
nekem is van egy kis fémérzékenységem, pl a köldökömben nem bírja hosszú távon a fémet...ott ezért van acryl...de a nyelvemben semmi gond nincs a fémmel...lassan egy éve van meg a PC...mondjuk biztos ami biztos alapon vettem szlilkon szárasat is, de nekem az nem jött be, mert ha ideges vagyok, akkor néha rágom...és a szilikon azt nem szereti:D...olyanól még nem hallottam, h lebomlana...sőt...ez hülyeség...újpesten nem tudok helyet, viszont a westendben a Fetishről még csak jót hallottam...
Mennyi az a nagyon hamar?:D ÉS az ami fémérzékenyeknek van az mien anyag?(csak hogy tudjam hogy mit vagyek:D) Amúgy ha lidokainnal lefujják akkor szúrás közben semmit nem lehet érezni?
Sziasztok! Én új vagyok itt a fórumon,és a közeljövőbe tervezek nyelv piercinget=) Jövőhéten már megszeretném csináltatni,de nem tudom,hogy hol csináltassak mert azért elötte körbeérdeklődök,mert nem szeretném ha elcsesznék:) Tudok esetlek ajánlani valami jó helyet Újpesten?Ja,és nekem voltak már piercingel problémáim...Kétszer is volt már a szemöldökömben,de kidobta a szervezetem.Kiderült,hogy fémérzékeny vagyok.Ha szilikonnal szuratom át a nyelvem az nem lesz gázos ugye?:S Ja és az mennyi idő után bomlik el? Előre is köszi a segítségeteket =)
Sztem ha odamész Anyukáddal együtt, és Ő áldását adja rá, akkor biztosan bárhol megcsinálják. Mert egyrészt nem fognak 4- 5eFt-ot elengedni "elvből". És különbenis ilyen helyen nem azért nem csinálják meg, mert veszélyes, hanem azért, hogy a szülők ne menjenek oda balhézni.
A tejes ételek csakis azért veszélyesek a friss nyelvpc-nél, mert a tejben jobban szaporodnak a baktériumok. Sötét-nedves helyen, tejes táptalajon olyan helyes bacitelepeket meg gombát lehet tenyészteni, hogy ihaj! Szal, csakis öblögess hideg kamillával szorgalmasan, Octanisepttel lehet fújcsikázni, no para!
hali mindenkinek ez a Tejes dolog engem is nagyon foglalkoztatna !!! ... én tegnap szúrtam magamnak ki a nyelvem, naonaon picit lila a felső gömbnél, de teljesen úgy mint a szalonokban csinálják... és sztem naon jól sikerült és rem. mihamarabb meg is gyógyul mert nem naon fáj csak szokatlan meg érzékeny. am bárki megtudja csinálni, ha kicsit odafigyel vagy van hozzá egy kis fogalma ... én már több piercinget csináltam többfajta testrészekre és mind sikeres lett. SZVAL ERRE TEJES KAJÁKRA ÍRJON AKI TUDNA SEGÍTENI ... MEG KÖSZÖNÉM :)
Szia! Félni nem kell, ez csak egy nyelv piercing:) meg aztán érzéstelenítik szóval pláne...pikk pakk meggyógyul a szúrás kb 1 mp plus 2 amíg beteszi. nekem már lassacskán egy évtizede van.
Nem mertem megcsináltatni, mert utánanéztem és kiderlüt h ez vmi fertőzés. Várni akartam addig meg elmúlik, de már nem biztos. Ha holnapra kezdem érezni,h gyógyul akkor megcsináltatom. Kicsit, na jó nagyon félek:'( Nincs valakinek msne? lenne pár kérdésem, és a nyelvpiercinges haverjaimat már kiakasztottam..:D
Heloka.Na megcsinaltattad,Amugy nekem is tele volt a szám olyan kicsi holyagokkal,meg majd meg fulladtam,ugy köhögtem a és a csávó azt mondta,hogy ha betartom a szabalyokat,akkor nem lehet semmi bajom....
Sziasztok, holnap akarok menni megcsináltatni a piercingem. Bztos vagyok benne, uugyanis már 3 éve szeretném. csak a hétvégén vizipipáztunk és sztem elkaptam vmit, mm van a számban egy pici fehér folt ami picit érzékeny, sós dolgokra, meg a fogkrémre. Mit csináljak??? Nagyon meg szeretném csináltatni, de félek h elfertőzöm.. Légyszi segítsetek!
Szerdan lesz 2 hete,hogy meg a piercingem...Már egyátalan nincs bedagadva,de az alsó golyó körül rettentő csunya valami van.Olyan fehér a lyuk körül és kemény.Nem genny.Mondjuk picit gennyezik,de ez nem az.Kezdek aggódni,hogy mi lehet az.Nem faj,meg semmi.Irjatok minnél többen.....Légyszike!
jááj, annyira akarok, nem félek meg semmi... csak apám... -.-" nem igazán engedi, mivel h szerinte majd biztos elfertődzödik, meg meghalok meg mittomén :D jah meg h csak a ribancoknak van meg a pornósztároknak... :DD mondm apa kicsit el vagy tájolva :DD nah de am ugye h nem lehetnek ienek?? és h vegyem rá aput?? :S
uh nekem már nagyon j nem fáj tudok enni ma már ettem burgnyaürét meg csirkemellet .. .. fehivtam nöt ai szurta és monta hogy mostmár bármit ehetek csak öblitse kaja után.. uh alig várom hogy ki cserélhessem..:D
Én sem eszek tejes dolgokat,de tegnap már ettem lencse levest,de persze nem tejesen,meg lecsót.Meg szerintem a dinnye is könnyen lecsúszik:)Tegnap reggel amugy hanytam is,de szerintem attol,hogy csak bébi ételeket ettem és a szervezetem nincs hozzá megszokva..Reméllem attól volt!Cigizni nem merek,mert a piercinges pasi nem ajánlja.Mondjuk tegnap elszivtam egy cigit,de nagyon nem esett jol.Alig varom,hogy mar legyen begyogyulva..Ti hogy vagytok?Irjatok minnél többen!
hát beszélni ma már egész normálisan .... de tegnap még nekem se ment .. ne aggodj ha már nem lesz annyira beduzzadva akkor rendesen tudsz majd beszélni;)
köszi reménykedem hogy elmulik mert már alig látszik. meg mintha nem is lenne már annyira beduzzadva. hát és vettem egy csomoféle levest amit bögrbe kell csinálni (ilyen porleves félék ) banán ..de monjuk ma már meg tudok enni mindent anélkül hogy fájna... olyan jo hogy ma már nem vagyok éhes ..:):) am cigizni nem lehet? meg tejes dolgokat meddig nem lehet?
Szia.Én meg szerdan csinaltattam,és már annyira nekem sem faj,de még eléggé be van dagadva.Az alsó golynál nekem is piros és ott kicsit csip.JAh,amugy te miket eszel?Rendesen tudsz beszélni?Mert nekem nehézkesen megy:(Neaggodj,majd elmulik a lila folt.
Tegnap délután csináltattam nyelv piercinget de éjjel ki is vettem emrt nemtudtam elviselni! Mikor jön helyre?Ugyanúgy öblögetem phlogosol oldattal kamillateával,jegelem,tejterméket nem fogyasztok! A lyuk körül eléggé megvan keményede,feszül egyébként nem érzek különösebb fájdalmat csak kellemetlen érzékeny.Ez természetes ugye?A nyelvem oldalán alul van egy nagyobb véraláfutás de gondolom ez sem újdonság mivel megszorították a csipesszel na meg át is szúrták szegényt!?:) Ugye helyrejövök és ezek a tünetek "normálisak"?Írjatok minnél többen!Köszönöm a megértést!
sziasztok ! én kedden csináltattam meg a piercinget , és ma már egyáltalán nem fáj. De kezdek aggodni mert be van lilulva krülötte s alul meg hol az also golyo éri piros. ja és még mindig be van dagadva .. az nem gázos? meddig lesz még bedagadva? valaki irjon plizzz
sziasztok.Én tegnap csinaltattam a piercingem,érzéstelenitő nélkül és egyátalán nem fajt a szuras,de most annál jobban.Fel van dagadva és az alsó golyónál olyan fehéres zöldes genny van,de csak egy nagyon pici.NAgyon élhes vagyok,de alig tudok enni.VAlaki irhatna nekem par sort,hogy mit egyek.Na meg hogy meddig fog igy fajni.Jox öblögetőt használlok.Meg tantumverde spray...Apropó:)Amugy nekem sem engedték meg,kicsit félltem is megcsinaltatni.Az anyum nem beszél velem azota,amiota megmutattam neki.A fateromon meg nagyon csodálkozom...Ő meg nem szolt semmit sem.:)Irjatok,Légyszikeee....
én is szeretnék nyelv pc-t de van egy kis bökkenő...A szüleim egyáltalán nem egyeznek bele szóval gondoltam suttyomban megcsináltatom...:)Szerintetek mennyire kijátszhatóak az ősök ien esetben?szerintem ha már bent lesz az a piercing nemfognak már úgy tiltakozni ellene ha egyáltalán észreveszik...:)
Volt már vki ien helyzetben?Ha igen örülnék ha írna pár sort...!
Én tegnap csináltattam nyelvembe p. és az lenne a kérdésem hogy most akkor szabad vagy nem szabad tejterméket enni..joghurt stb.??mert mindenki mást mondd..
Nekem sem a szúrásnál sem utána egyáltalán nem fájt a nyelvem. Csupán nehézkes volt a rágás. :D de ez nem csoda xD Nekem már ez a 7. pc-m. Najó .. ebből 2 csak hagyományos fülbevaló, szinte minden lánynak van.. :D és nekem eddig csak a fülem fájt, a porcos részen. A többi pc-nél csak éreztem, hogy csinálnak velem valamit.. :D de fájdalmat semmit. És szerintem akinek problémája adódott bármelyik ékszerével az nézesse meg a szalonban, ahol csinálták, a biztonság kedvéért. Vagy forduljon esetleg orvoshoz.
Nekem semmi szaga nemvolt, meg semmi gennyes csomo se vagy mi..:D Igaz kicsit lilavolt de semmi x-tra...Én majd most megyek cseréltetni mert magamnak nemmerem inkább :D Amugy énis 3ezerből usztam meg piercingel együtt, és normális szalonban csinálták :)
Sziasztok!6-án lesz egy hónapja h szurattam!Szaga lesz a szádnak (nekem volt)a genny miatt 10perc /fogmosás:)!Alul van nekem olyan mint a genny a lyuk körül,de kemény elvileg leesik,de nem tom ezért légyszi világosítsatok fel!!!!A fehér seb körüli izééénál még picit fáj,de nem vészes!!!:P Amugy én 3ezerből megúsztam piercigel együtt :P!!!!(SZALONBA)papíros embernél a dobókockát nem ajánlom senkinek felülre,mert a szájpadlást szétbassza sima golyó UV-s nem UV-s teljesen mind1 Köszi a Válaszotokat Sziasztok Nasy
Kiscsaj,elégedj meg még csak a fülbevalóval:DJah,mindenki szoritson,jövö 7en megyek piercre:)alig varom,tudom,az első par nap kellemetlen lesz!de utana bizti jo dolog:P
Sziasztok! Nah szal nekem az van hogy 13 éves vagyok és szeretnék nyelv pc-t... anyám meg is engedte szal nincs semmi baj. csak olvastam itt hogy van olyan hely ahol szülövel sem csináltatják mge X kor alatt... és h egy 13 éves csajnak szülővel hol szurják át a nyelvét?XD mammutba megcsinálják?:S:D elöreisköszi.xDkriszti
hali! :) nekem tegnap szurták át a nyelvem és eléggé érdekesen megy a beszéd..azért van mert bedagadt a nyelvem?*-) mikorra fogom tudni normálisan jártatni a szám? :D
sziasztok. nekem az lenne a kérdésem hogyha a piercinges rosszul szurja át a nyelvem akkor lehet h nem fogom érezni az izeket?? meg vmi olyasmit is hallottam hogyha az érnél szurja átt akkor elvérzek..xDDDD ez igaz?XD
szijjasztok!^^ nahm hát én 13 éves lány vagyok és szeretnék piercinget a nyelvembe de az a helyzet h van fogszabályzóm állandó és most rakták fel 1 hónapja kb szóval még jó sokáig lesz... és hát hogy a fogszabályzó meg a piercing nem fogja zavarni egymást vagy valami?:SXD
hali, nekem is bevolt csuszva az alja a nyelvembe, próbálja meg ugy kiszedni, h nyelvét megfogja alul 2 hüveljkujjával, és a felső golyót nyomja szépen lefelé ahogy tudja, kicsit fájni fog meg párpercig kellemetlen lesz, de nekem is kijött, 2 hétig volt benne addig paráltam én is ezen h sebészet, nem fog belenőni a nyelvébe olyan gyorsan
én minek erőszakoskodjak..mondtam neki meg elmagyaráztam, de nemérti meg, könyörögni nemfogok ..nemvagyok se az anyja se az apja..majd talul belőle..nemvagyok se papagáj se fekete lemez semmi...nem az én bajom lesz.. majd tanul belőle..
én azt nemtudom:D:D nemnyukálok a szájába:D:D:D De sztem nemlehet..szerinte az holyag de az töknem hólyag...amugy csak 14.........nemtudom h gondolta, de hát ha ezkell neki..
mennyi idős a barátnőd?mert ha ahhoz elég nagy lány volt,hogy piercinget csináltasson,akkor a következményeket is vállalnia kell... lehet hogy eddig semmi baj nem volt vele,de ha betokosódik,és a bent lévő bacik fertőzéseket okoznak,akkor abból nagyon nagy baj is lehet...pl. lebénul stb.stb.. de abszolút nem is lehet alul kinyomni?
Igen mondam neki, h ez igy nem játék, de nem akarta elhinnni..de sztem a piercinges sem tudna már mit csinálni vele..ebből már korház lenne..de nembirom elrángatni piercingeshez...:S Hála égnek nekem semmi gondom nemvolt vele.*koppkoppkopp*
ha be van csúszva akkor minél előbb tessék visszarángatni,mert az attól si lehet,hogy a nyelve annyira megdagadt,hogy az ékszer szinte eltűnt.Mielőtt még belenő a nyelvébe,és a sebészetre kell menni tessék rögtön visszamenni a piercingeshez..Ez nem vicc
Ebben énis egyetértek, h sokkal jobb ha másnak szúrják..Énis végignéztem egyik bartnőmnél ahogy csinálták, és énis fogtam kezét:D:D:D De ő rosszul járt nagyon..Bevan neki csúszva alja, de nemfáj neki meg semmi, csak nem látszodik neki..Mondtam h mennyen vissza elmeyek vele, de nemmer..De majdelrángatom, de ilyenkor mit tudnak csinálni?
Új vagyok!!! Kedden csináltattam a nyelv pc-met :)♥♥ amit már most nagyon imádok :$ Nekem nagyon jól befogadta a nyelvem :) Már nincs feldagadva ;-) És abszolút nem fáj!!! :) Kajálással gond van még, de 1 hét után tökéletes lesz :)
Rájöttem valamire...sokkal rosszabb végignézni, h másnak szúrják a nyelvét, mint amikor nekem szúrták...barátnőm megkért, h menjek vele, fogni a kezét...hát, nem volt kellemes..pedig minden ugyanúgy történt, mint amikor nekem szúrták...:D
Matek: 2 :))) (legalább megvaan!) német, töri:3, média, magyar:4 Hála szóbelin olyan tételeket fogtam ki, amiket nagyon tudtam! :)) És én voltam az első, aki kezdett!!! Húú, de féltem! :))
Engem meg a barátaim mindig szájkosárral fenyegetnek, mert mindenkit harapdálok, és amikor megcsináltattam piercingem nem harapdáltam senkit bacik miatt, és tök örültek:D:D:D Borsolevesről meg annyit,hogy én 2.nap után azt ettem és tök érdekes volt...Még a látványis miközben nyakig nyukáltam számba h most mi-micsoda:D
én is rágom a körmöm..vagyis nem a körmöm, hanem pontosabban a bőrt körülötte.de nekem mindig akkora kapa karmaim vannak, olyan hosszú...sokan nem szeretik, ha kezet fogok velük:D
hogy én világ életemben rágtam a körmöm.mindig a számban volt.ha unatkoztam ha ideges voltam ha meg nem,akkor rágtam a ceruztát,a tollat...
2 hónapja fogtam magam,megcsináltattam a műkörmöt.
először zavart,semmit nem bírtam megfogni,összecsikartam saját magam:D
fennvolt egy hónapig,és annyira sokan mondták hogy jóláll,meg nekemis tetszett,hogy mikor elkezdett leperegni,nem mentem vissza.most növesztem le a lereszelt részt,még gyenge de már nem rágom egyátalán.
mostmeg az egyik leszakadt és annyira hiányzik hogy hosszú legyen hogy megőrülök:D
valószínű a nyelv pc-vel is így leszek.
egyik ismerősöm mesélte, hogy ő már csókolózott nyelvpc-s sráccal és őt nagyon zavarta,meg idegesítette...embere válogatja.
juj, az durva!:)na meg a borsóleves...az még nagyon faxa:)kevered a piercinget meg a borsószemeket:)de aztán hamar megszokod, csak az elején furi vele borsót enni
Engem semmiben nem zavart eddig, bár a francia drazsé néha vicces, mikor nem tudom, h melyik golyóra harapjak rá...=)
Cseréről meg annyit, h egy hét után cseréltem megamnak, s semmi gáz nem volt...akkor paráztam egy kicsit, mikor kettéharaptam egy golyót...szerencsére volt nálam másik...de még nem próbáltam ki, h mennyi idő után nő be..=)
szerintem egyenlőre még azon gondolkodj, hogy megcsináltasd, és ne azon, hogy kicserélteted:))amúgy itt azt irták, hogy egy-két hét után már lehet cserélni..mondjuk én nem voltam olyan bátor..egy hónap után mertem kicseréltetni...de nekem nem volt eddig olyan szitu, ahol zavart volna..szóval hajrá!:)
Sztem, ha leültök és mondod nekik, h kérdezzenek bármit, Te pedig mindenre tudsz válaszolni a dologgal kapcsolatban, akkor engedékenyebbek lesznek...nekem ez legalábbis bevált...vagy egy órán keresztül faggattak, hogy: mit, mikor, hogy, hol, ki, miért, minek...stb...a végén azt mondták, hogy hülye vagyok, hogy szándékosan okozok magamnak fájdalmat, de ha ezt akarom, akkor őket nem érdekli, csak ne mutogassam nekik...meg hogy ez az utolsó. és ha még egyet csináltatok, akkor kitépik...:P
szerintem mindenképpen mondd el neki,hogyan történik az egész.sőt,ha megnyugtatja,kérdd meg h kísérjen el sok sikert a vizsgázóknak/érettségizőknek én is serényen tanulgatok az angolföci érettségire itthon pápá
Hááát, jó kérdés. Én apámnak el se mondtam, csak csináltam, bár nálunk zűrök is vannak, mert hülyeségeket csinál apám, így ha ő is szarik rám, akkor én is rá. :D De, ha neked meg van az a lehetőség, akkor ülj le beszélgetni és mondj el mindent ami ezzel jár, hátha ezzel könnyebb meggyőzni, ha már tudják mi, hogy merre-mettől-meddig. :D (Nyelvtanból pont most tanulom az érvelést érettségire. :D )
Nekem nagyon érzékeny a bőröm, és sokmindenre allergiás vagyok, 3 hónap kellett a köldök pc-mnek, hogy begyógyuljon. Azóta viszont semmi baja, már 2 éve megvan, és nem is vékonyodik a bőr felette, szóval teljesen hozzászoktam. Tényleg sok törődést igényel, főleg, ha suliban vagy, mert ott ülsz, és gyűrődik a bőr folyamatosan... és az nem tesz túl jót neki... :S
hát nekem már volt köldök pc-m...bár akkor még vékonyabb voltam..most hiztam egy pár kilót:D amúgy nekem a köldök pc-m begyulladt és egy év után sajnos ki kellett vennem:( meg rohadt lassan is gyógyul...nekem egy év nem volt elég hozzá, hogy rendesen begyógyuljon..szóval, aki megcsináltatja, nagyon vigyázzon rá, rengeteg törődést igényel:)
Nah, annyit beszéltünk a köldök pc-ről, hogy már arról álmodtam, hogy van nekem... :)) Olyan rossz volt felkelni.... :(( Azt hiszem fogyózni kéne... :)) Vagy maradjon a hurka piercing??? :DDD
Hát, jó nehéz műveletre szántad el magad! Nekem karika volt benne, piercinges rakta bele. Azóta ki kellett vegyem, (mert tüdő szűrőn voltam) és nem tudtam a karikát vissza tenni... :'( Egyenes szárat raktam bele (olyan nyelv pc félét), de mivel kicsit vastagabb volt, jó nehezen szenvedtem bele a bimbibe. :) (már sikosítót is kentem rá, hogy átcsússzon XD) Amúgy nekem még a mai napig genyedzik a pc, nekem is olyan száraz bigyusz van rajta. :'(
Mert még nem cseréltem a mellemben az éxert, meg hát ez sztem csak nem olyan, mint egy orr vagy fül :D Sztem 174 centihez úgy 70 és 80 kiló között, meg hát nem mindenkinek a pocakkal van a gond, én pl kis körte vagyok :D:D:D
hát...ha félsz magadnak cserélni..ááá mindegy:D mitől félsz?de most tök komolyan:D
nekem is kb 15 kiló felesleg.174 centihez(súlyeloszlás is számít,tudom) de szerintetek mennyinek kéne lennem?
ő.hurkapiercing xD
ma voltam ékszerésznél,és dumáltam a csávóval.
jövőhétre lesznek meg a fehérarany karikáim,valami okos bevonattal,ami semlegesíti a nikkel allergiám:S
5db luk van jelenleg összesen a 2 fülemben,szóval ennyit rendeltem.
azért,mert az arany színét utálom,de hosszútávon nem bír mást a fülem,és az ezüstszínűt meg szeretem,és tetszik is a karika.
felülremeg...hát,nemtudom.lehet szúrok majd egyet magamnak,ha megjöttek a karikák,mert akkormár ki tudom venni ezt a gagyi aranyat:D ami benne van,és ez ien borsónyi méretű lapított faszság,elég undorító,de jó addig a fél évig amíg gyógyul:D
valaki nem tud valami izgit mesélni egy durván elcseszett vagy elfertőződött nyelvpiercingről?:D
olyan kiváncsi lennék,mi a nagyon durva.
ja,az egyetlen dolog ami jó a képben,hogy feketefehér.:D
Szióka Mindenkinek! Újra itt vagyok :D Debreceni vok, és sztem itt is van egy két sz@r hely, ahol érdekes a piercing behelyezés :( nekem egyikkel sincs gondom, bár a köldökömben kicsit kint van, majd, ha jobban kijön kiszedem-összeforr és újra szúratom, megszerettem nagyon és rajtam is van felesleg :D de én magam miatt csináltattam, mert nekem tetszik, de utcán meg egyébként sem járok hasi mutis felsőkben :D Akinom89: Ha jól emléxem ,akkor neked van mellbimbó pc-d, na szal nekem kis banán szárú éxer van benne, de szegénynek néha rövid és melege is lehet, mert néha egy kis száradt gennyet kell leszednem róla :( és azon gondolkoztam, hogy karikát vagy patkót kellene belerakni, bár én ezt az egyet félek magamnak cserélni.
Óóóó, nálam 15 kiló is kevés... :DDDD Gondolkoztam már olyanon, hogy hurka piercing. :DDD A hason lévő hurkácskákba hatalmas nagy karikát tenni. :DDD (na jó, tudom, hogy ez lehetetlen, de poénnak megteszi, ha vígasztalni akarom magam. :DDD )
Én is kövér vagyok, de azért szebb szinonima rá, hogy molett, nem? :D Nem zavar, ha a barátom "lekövérez", de nekem még mindig szebben hangzik rá a molett, dundi, hiába vagyok a valóságban egy disznó. :DDD
Na akkor én is beállok a sorba, hogy ha 15 kilóval kevesebb lennék, köldök piercingem lenne... :O) :O) :O) (De ez még a szerencsésebb tábor, mert vannak sajnos olyanok is, akik leszarják, hogy a hasuk inkább a hordót közelíti, mintsem a kockát, mégis próbálkoznak köldökpiercinggel. :OP)
ú tényleg félreértettem,bár nem úgy akartam írni:D
hanem hogy az jőjjön le hogy egyeseknek úgy könnyebb.bocsi:D
néha nem sikerül kifejezni magam:)
tudod csak aza őőőő izéé tudod:DD
amúgy inkább a memóriám gyenge ha fáradt vagyok,és most vagyok 8.dikos szal vizsga meg hajtás...megesik,hogy elolvasok valamit és annyit írok hogy a végére elfelejtem amit előtte olvastam:D
énis már anyámkínja orvosi véleményt elolvastam.de nemtudom anyu engedi e.
szerintem nyáron fogja,mert mikor átszúrtam a szám,aztmondta,miért nem várok nyárig,mert gimiben már más lesz.szóval szerintem...remélem:D ha meg nem..pénzem megvan,szóval megcsináltatom.kitépni úgyse tépi ki.rendesek meg toleránsak,csak féltenek szegények:)
amúgy, nekem nem kell megmagyaráznod, ki miért szúrat magának piercinget, meg tudja e egyáltalán hogyan kell az ilyet kezelni...vén róka vagyok én már ilyen téren:D
lisasmith! szerintem félreértettük egymást...én nem azt írtam, hogy amilyen gyorsan csak lehet "lövesd be magadnak a piercinget", mert akkor gyorsan túl is leszel rajta!..sztem olvass vissza, lehet rossz a felfogóképességed:D(bár ezt ne vedd komolyan, egy kis gyakorlás....és menni fog):)..a saját magam esetét foglaltam mondatokba, és még véletlen sem írtam, sőt még utalást sem tettem rá, hogy te/ti is tegyétek ugyanezt..az én esetem egyedi eset..!nem általánosítunk a tapasztalatokból! amúgy meg én szerettem volna tragust, de már megszereztem hozzá minden hasznos infot.. bírom, hogy ilyen nyersen őszinte a stílusod..hasonló felfogású csaj vagyok én is:)
engem is az kerülgetett amikor reggel megláttam, de aszonták h 3-4 nap és lemegy, csak azon parok h ne alul ne nöjjön be és vágni kelljen 1et a nyelvembe v nemtom:S
Huu..Hála égnek, hogy nekem nemvolt ilyen, én sztem szivrohamot kaptam volna. Nekem csak belilult meg körülötte feldagadt, de leis ment 1-2 nap mulva. Most meg már jó :)
hali, 3napja szurták a nyelvemet, az lenne a kérdésem h az normális h a nyelvem ugy feldagadt h a pc alul nem látszik ki semennyire? és 1 ien fehér genny szerüség van rajta
Ez tökre tetszik, sajnálom, hogy nem elég jó a nyelvem hozzá. :( Túl hamar jön a nyelvfékem, és ott már nincs hely, előre meg nem merek rakatni, mert nem szeretném a fogaimat tönkre tenni. Úgyhogy csak csendes magányomban gyönyörködök benne. :D
Nyugi, én is szeretnék köldök piercinget, de én is dagi vagyok. :D (amúgy ez nem nyafogás, ez tény, hogy molett vagyok :D ) A lővés soha nem fog begyógyulni, arra ne számíts! Mindig ott marad a helye. Ezért mondja mindenki, hogy orr piercinget ne lövess, hanem szúrass, mert ott marad a helye örökre. A füleden is ott marad a nyoma. :) :(
Szijaszook! :) Asszem begyogyult a piercingem teljesen. Tök jo, meg máris hozzászoktam, csak majd kikell cserélnem egy kicsit kisebbre..Wááá.Tök örülök :P De még a csokolozást nem probáltam xD :$ :D :D :D Nah puuxxaa
a pénztárca oké,de nekem lőttek egyszer a porcba,pedig nagyon nem szabad!
én az idő miatt csináltam,amolyan..ugyisbegyógyul módszerrel. elég segg voltam,mert úgy elkúrta a lövés a porcom hogy alig bírt összeforrni,érezni lehet a repedezett forrást...szóval..hát,nemtudom.
most szúrtam egyet magamnak a lebenybe,arany van benne és gyógyulgat.
a másikban a 3romból kettő már oké,a legfelső,ami porchatáron van de még nem benne,az nem akarja...de már annyira nem fáj,fertőtlenítem satöbbi.
csak azt sajnálom,hogy dagadt vagyok.
mert akkor már régen lenne köldök piercingem.valami szép fekete.mondjuk egy pók.
de így...hááááát.:D
inkább nem égetem magam.
és most nem nyávogok mint a picsák hogy jaaaaaaj 170 centi vagyok és 50 kiló és fúúúj de dagadt vagyok...nem,komolyan.
szóval az ugrik.pedig...ajh:D
a nyelvemmel meg amúgyis sokat huncutkodok,a fiúk is mindig szivatnak hogy látom szeretsz játszani a nyelveddel..:D
szeretek.
és úgy hiányzik belőle valami,ami néha a fogamhoz koccan:P
szerintem nem jó helyen találták el a füledet,nekem ugyanez volt amugy az ilyet érdemesebb böketni,a pirszinges valószínű h többet tud a fül felépítéséről,mint egy ékszerész(remélhetőleg:D)
Ott a pont...én pl évekig vártam, h megcsináltassam, mert biztos akartam lenni benne, h nem csak azért akarom, mert "mindenkinek" van...de mielőtt megcsináltattam, elolvastam a fórumot...mégpedig, az elejétől...igen, pontosan...nem volt rövid idő, viszont szerintem nagyon hasznos...meg vmilyen szinten fel is készültem lelkileg =D ...szal mielőtt valaki kérdez vmit, olvasson kicsit vissza...nem kell sokat, elég ha pár oldalt, mert kb 5 oldalanként ismétlődnek a kérdések...
Nyugi, nekem a fülbavalóm (ami a porcban van) 1 év után gyógyult meg, és azért mert kb. 3 hete kivettem. Miután meggyógyult, vissza tettem a fülcsit, így már jó. (kopp-kopp-kopp :) ) Ajánlatos ezért lövetni, mert nem fog beforrni a lyuk, mint szúrásnál, így utólag is bele tudod tuszkolni az ékszert a lyukba. :)
A piercinges boncolgatásodra meg annyit tudok mondani, hogy igazad van. Rengeteg ismerősőm csinált piercinget, mert tök menő... Szerintem sem ezért kéne csináltatni. Én úgy vagyok vele, hogy nagyon tetszik, és "beindít" (nem szexuálisan! :) ) a tudat, hogy sok legyen, meg tök jó, hogy át vagyok lyukasztva és ott van benne vmi bigyó. :)) Persze azért nálam is van határ, nem akarok úgy kinézni, mint egy elbaszott karácsonyfa. :D Meg a saját normáim is benne vannak, hogy mit hova szeretnék még, hova tetszene.
ezt most nem sértésből szánom senkinek,hanem inkább az ien Fanney,Merno,meg Csubbe-féléknek.Szóval aki érzékeny a nyers őszinteségre az ne is olvassa tovább.
Szóval.
szerintem annyira kevesen vannak olyanok,akik azért csinálják mert tetszik nekik,és élvezetüket lelik benne.Legtöbben csak azért mert xy nak is van,vagymert mindenkinek van valahol,vagymert feldobja a csókot mega miegymást,vagymert menő,és vagány...közbe meg fogalma nincs semmiről. De tök komolyan semmiről.
Kezdem unalmasnak találni,hogy mindenki ugyanazt kérdezgeti.
Pedig legalább 20000szer leírták/tuk már mostanában/régebben is,hogy meddig dagad fel,miért jön a genny,stbstbstb.
Nemtudom...én úgy vagyok vele,hogy alaposan utánanézek és végiggondolom.
Mert vannak amik pl hiányoznának és nem biztos hogy nekem megér annyit ez az egész.
Az oké,hogy akár 3 óra alatt összeforr,de utána ugyanúgy marad egy kis göb a helyén mintmikor a fülbevalót kiveszem,és idővel elmúlik?
gondolom,regenerálódik a jó vérellátás miatt.meg a nyáltól.
Most lehet azt fogjátok mondani,vagy azt gondoljátok - tekintettel rád,angelina- hogy gyorsan kell és akkor nem parázol..
én nem parázok.orvos is akartam lenni de ez hosszú,mindegy,szóval a tűtől se félek a vértől se semmi,és fájni se szoktak a szurkálós dolgok.
csak elgondolkodom.
őőő.angelina,te voltál az akinek targusa van?
úgy tudom 3 hónap alatt gyógyul a porcszövet teljesen,mert ott alig van ér.
én industrialt szeretnék,vagy két karikát.
egyszer már volt de meghalt a fülem nem tudtam rajta aludni.
úgy gondoltam belevágok újra,annyira régóta szeretném.
szerintetek fémérzékenység vagy csak szimplán nem bírja ha döfögetik?:D
mert nem értem miért nem akarja.én akarom:@
fertőtlenítő minden nap,forgatom hogy ne nőjön rá...
semmi,csak piros lüktet és fáj,4 hét után is.meguntam és kivettem.
az alsó fülemben meg vérhólyag volt...szóval hiába orvosi fém,nikkelmentes minden,nekemn az jött be,hogy belövik a lebenybe a gagyit,az aranyozottat,hazajövök,még nem fáj annyira
fogom
lefertőtlenített arany bele amásik helyére és csá egy hónap alatt begyógyul...és utána azt dugok bele amit akarok...nemtudom.ennyire érzékeny lennék?
pedig nyáron szeretném.
örülnék ha megosztanátok velem a tapasztalatotokat:)
jah és bocsi,csak ma még nem beszélgettem senkivel,azér árad belőlem.
további jót.
amúgy itt látható a bal oldala annak az egyénnek aki eleinte nem engedte a pc.t,
de ma már érdeklődik a dolog egy bizonyos oldala iránt.:D::D:D
:D...én is ezt hallgattam...pedig nem is panaszkodtam...csak hallani akarták, h tényleg fáj....pedig nem fájt...bár aban igazuk van, h ne panaszkodjak, mert én akartam...szal viseljem is el... :D
Basszuss..Bevan kékülve piercingem körül és felvan dagadva.Hivtam a kozmetikusom és aztmondta h ez még természetes, de majd kedden megyek h nézze meg..nemtom mi lehet..
szerintem az nem gennycsomó,hanem mint már sokan említettük,bökés után ami húst "kitol" a tű kerül oda szerintem..nekem felül volt,de lepiszkáltam:P:P szerinte te is moss kezet serényen,és egy phlogosolba mártott fültisztító pálcikával nézd meg h mennyire mozgog,meg kenegesd öblögess serényen és sztem elmúlik;)
Hát akkor most bajba vagyok....Mert Debrecenben csináltattam, és én meg váci vagyok( röpke 250km).. Írjon lécci, ha volt valakinek ilyen esete! Nagyon rossz:S...
Minimálisan dagadt fel, de már leis ment :D Szal szép :) Csak az evés érdekes, pl. borsofözeléket ettem és miden egyes borsoszemre aszittem, hogy a piercingem bogyója:D:D nanembaj.. Aki csinálta aztmondta h ehetek azt amit akarok, csak utána alaposan fertötlenitsem le..És vigyázak lyukra:P
Szia Fekete Cica! Hát én személy szerint nem tudok konkrét tanácsot adni, mert nekem ilyen nem volt. Szerintem menj vissza ahol csinálták, ott biztos tudnak vmi okosat mondani!
Sziasztok! Tehetek valamit annak érdekében, hogy eltűnjön a gennycsomó az alsó bogyó körül?:P...Nagyon undorító, és nem tudom, hogy mit kezdjek vele...:S:S Holnap lesz 2 hetes. Mit csináljak, segítsetek!:P
almubaba! Én ilyeneket nem tudtam megkülönböztetni, hogy alul fáj jobban vagy felül. Nagyjából fájt úgy mindenhol. De csak első nap! Aztán már csak duzzadt volt. Nekem a nyelvfékem előtt szúrták kb fél centivel. Hogy vagy? Hogy viseled? Mennyire dagadt meg? Kitartás!!! :D
kicsit fájnak a manduláim meg a torkom, aludtam egyet délután és mire felkeltem aszitem összepisilem magam, ugy fájt..de már bejáratodott, szal most jo, de a reggeltől félek:S Amugy nektek látszodik a nyelvféketek v miaz? mert nekem nemnagyon. szal nem a nyelvfék előtt van szurva, hanem szinte pont ott.vagy nemtudom.és az normális h lent jobban fáj mint a fönti lyuk?:D
almubaba! Gratula, hogy túl vagy rajta! A sós vízzel kapcsolatban nem tudok mit mondani, viszont szerintem ha sima vízzel öblögetsz amíg nem lesz meg az öblögetőd, akkor sem lesz semmi bajod. A jégkrémmel kapcsolatban meg csak annyit, hogy arra figyelj, hogy ne legyen tej alapú, mert az most még nem igazán tesz jót! Kiváncsi leszek holnapra hogy érzed magad!
Na gatulálok h csak megszületett. :) 1ébként amikor én szurattam nálam sem volt csipesz hanem szintén én haraptam rá a nyelvemre...nemtéma :D Amikor majd elkezd kecsit bedagadni igyál vmi jégkásás lötyit vagy vmi ó hidehet! Nekem bevált :))
nah szijóó..Tuléltem :P most épp kálciumot iszok.tök utálom:D de megéri Nos..bementem a csajszi elmondott mindent, szép igényes hely volt, csak a csaj nem csipesszelcsinálta, hanem nekem kelett harapnom a nyelvem és tartani..Kaptam fertötlenitöt, meg h mit szabad meg mit nem..irt fel nekem öblögetőt(Corsodyl)..Meg mondta h magason aludjak, és akkor nemfog annyira bedagadni, nemis vérzett. Nagyon elkezdtem parálni, remegtem mint a kosconya, de enm is fájt annyira:D tullehetett élni:D nah röviden ennyi..:D
almubaba! Ne izgulj, nem fog fájni! Nekem nem volt sem fagyasztóspray sem lidocain, semmi érzéstelenítés nem volt, mégsem mondanám hogy fájt, inkább kicsit kellemetlen érzés volt. Mint mikor a fogorvos az ínyedbe böki a tűt mikor érzéstelenítést ad. Vérezni nekem is csak nagyon minimális vérzett. Szorítunk neked, minden rendben lesz! És ahogy az előttem szóló is írta, élménybeszámolót kérünk! :)
komolyan egy terhes nő a szülés előtt nem parázik ennyit mint te:))nem lesz gáz, ne aggódj már...a fagyasztóspray majd teszi a dolgát, nem fog fájni!vérezni nekem vérzett, de minimálisan..kicsit megilyedtem azért én is mikor vérzett, de teljesen természetes, ne aggódj!aztán irj ám nekünk, ha elkészült a remekmű:)
Most jöttem kozmetikustól, és holnap 1re kaptam időpontot..Asszem elkezdtem parálni :D Fagyasztóspré eléggé elérzésteleniti, vagy nagyon fog fájni..? Vérezni mennyire fog?
ha azt mondja a nő, hogy orvosi fém, akkor az az..mondjuk kérdés, milyen boltban kérdeztél rá??ha ilyen kis kamu boltban, akkor lehet, az eladó is kamuzik.. amúgy én mikkor csináltattam, nem volt gondolkodási időm sem..addigra már vagy 2 éve szerettem volna, végigolvastam mindent róla, előnyeit, hátrányait..aztán egy szép napon elmentem a piercerhez, és kértem időpontot.mire a hapsi közölte, hogy most szúrjuk, mert ha most beirlak egy hét múlvára, akkor nem fogsz eljönni, mert beparázol:) (és mennyire igaza volt)..beültem a székbe akkor és ott..(ennek már vagy 3 éve) de nem bántam meg.:)
Én héten megyek csináltatni, de lehet h nagyon beparálok és akkor egy kicsit elhuzom xD Am. ha a boltba aztmondják, h orvosi fém,akkor az ugye biztos hogy az?Rákérdeztem kétszeris és aztmondta a nő, hogy az.. Remélem nem kamuzott:D Azt meglehet vhogy állapitani, hogy az vagy nemaz?
okés :D köszi szépen a segítséget :D sztem megfogom csináltatni :D a lényeg hogy ithol ne vegyék észre .. xD fater levágja a nyelvem :D muter meg egyszerűen csak kiszedeti :D na mindeggy :D megoldom okosan :D köszi szépen :D
nem a haverom miatt szeretném megcsináltatni :)))) nekem ez már elég régóta tetszik csak eléggé parázok :D:D:D:D:D attól félek hogy nemfog begyógyulni.. :((((( anyám szerint még még fertőzést is kaphatok.. :///// sztetek ez mennyire lehetséges ????
Hát mondjuk én is kiváncsi lennék, hogy ha ennyire félsz meg rosszul vagy az egésztől, akkor minek kell? Csak mert van a havernak is, neked nem biztos hogy muszály csináltatni. Szerintem ne kínozd magad, ha nem szeretnéd igazából.
ha már a gondolat is felzaklat, akkor miért szeretnél csináltatni?:)ha pedig fémallergiás vagy, vannak külön erre a célra készített ékszerek. ha véletlen mégis megcsináltatod, ezt tudasd a piercereddel!sok sikert!
sziasztok! én csak tanácsot szeretnék kérni tőletek! nyelv pc-t szeretnék csináltatni! csak az a baj hogy nem nagyon birom az ien dolgokat a fülem is begyulladt az orsvosi fémtől is.. :S a haveromnak meg mikor csinálták a nyelvét aztis elég rosszlé viseltem pedig nem néztm. már a gondolat is felzaklatott.... :( szal nem nagyon birom :D lehet bajom hogyha megcsináltatom ??? előre is köszönöm .. sziasztok!
Fanney !!!-nem leehecc ien lerázós öreglány.mindenkinek szépen válaszónyi,azt anni a tanácsokat.nem vok itt 1-2-3 hónapig,azt má eszabadul a pokol :-DDDD
Üdv mindenkit.lassan megin leszek,azt osztom a ész én is,csak most egy kicsit elválok asszonytó:-D
-amúgy tényleg nem ke minden nap suvickóni a cuccot.ártani nem ártotok vele,de nem szükséges.az alap higiénia megvan gondolom,fogmosás,öblítés,minden nap,de pucógatni nem ke külön.az,h valakinek büzös lesz a szája,az átmeneti,1-2-3 napos dolog.ez egyéntől függ,mennyi genny termelődik és hogy van mindíg letakarítva az első pár napban
-pfú nem took má nevet,de valaki,a régiek közül,kemény csomóra panaszkodott,talán még 1 hónaposan is.érdekelne mi lett vele?mexokta,v kivette a pc-t?
na további szép napt mindenkinek,azt maj még benézek rátok. :-DDDpá
én nem értem ezeket a kérdéseket. én amikor csináltattam januárban, engem nem érdekelt ilyen h büdös lesz a szám, meg stb. megkérdeztem a barátnőmet h milyen volt neki a szúrás. a piercert megkérdeztem h mikre kell felkészülni elmagyarázta, betartottam. nem jáccok vele sokat így a fogaim még megvannak. amúgyis műanyag golyóm van. nem tisztítom le mindennap a golyókat sztem egyébként nem is mindenki tisztítja le mindennap főleg fél év-1 év elmúltával. és mégsem mennek el mellőlem az emberek h büdi a szám. fogat mosok meg a nyelvemet de azt ez előtt is. szal nem értem. de végülis azér fórum h az iyen dolgokat megvitassuk.na pusz bocsi ha kicsit nyers voltam:) nemszemétkedésből írtam. :)
Hát. igen van akkora árkülömbség mert ahova én megyek jövöhéten, olcsobb a szurás de a piercing k*ba*zott drága..és igy olcsobban jövök ki sokkaallll...és az ugy nemérné meg.. Amugy jo méretűt vettem meg minden..szal ja
Nagyon köszi, h válaszoltál.=]]. A fog dolog aggaszt, mert tesómnak áll pcje van, és az ínye nagyon durva...a fogi látszanak, az ínye lekopott kissé.xDD.-.-' Amugy neked mióta van pc-d nyelvbe?[gondolom nem 2 hete ^^)] És még1x köszi a választ.x]].
Amúgy amit nem értek. Miért veszitek meg előre a piercinget, ha a szalonban úgyis tesznek be, mikor szúratni mentek? Máshol ennyire nagyobb az árkülönbség, ha viszel magaddal piercinget?
Valaki kérdezte, hogy nem gáz-e, hogy nem kozmetikustól vette az ékszert. Nem, nem gáz, mert nem csak ott árulnak olyat, ami jó minőségű.
Szia! A fogaid tönkre teheti, ha fémgolyó van benne, a műanyag nem rongálja, vagy legalábbis nem annyira. A szájpadlásod kidörzsölheti, ha kocka van benne, vagy egyéb más, ami nem golyó és olyan az alakja stb.. :) Tisztítás: én mindig megmosom alul-felül fogkefével, rendesen kiöblítem a szám vízzel. A szárat fel is meg le is lehet tolni a nyelvben, így könnyebb a tisztítás. Nem büdi a szám, hála a jó égnek. :D
Halii.^^). Gondolom már sokan unják, h mindenki jön ide kérdeződködnixDD, de... Kb. fél év könyörgés után 1 tegnapi vita után belementek anyumék a nyelc pc-be, de olyanokat modntak amikben sztem van némi igazság...=/. Mint pl., h a kaja bemegy alá és mivel azt nem lehet annyira tisztítani, ezért mindig büdös lesz a szám , akárhányszor mosom.Sztem az irtóra igénytelen.:S Meg, h tönkreteszi a fogaimat felül, meg kidörzsöli/koptatja a szájpadlásomat... Amíg nem engedték, addig tökre akartam, de ezek után már nem vok biztos benne...:S. Szóval elég hálás lennék, ha vki felvilágosítana ezekről, mert régebben olvastam már itt a témákat, csak erről nem igazán volt szó, minden hozzászólást meg nem volt kedvem elolvasni.
20-as szárút vettem nyugi, csak h iylen mehet-e bele elsőnek :D szal nem probléma az hogy nem a kozmetikustol vettem? Háát..énis ezt kérdeztem, mert iylet nemhallottam még h a nyelvet fagyi sprével, ezért kérdezlek titeket :D
Sziasztok! Én szombaton szúrattam magamnak nyelvpc-t Debrecenben egy osztálykiránduláson, teljesen spontán...Azt se tudtam, hogy mit kell vele majd csinálni. Szerencsére utána sok jótanáccsal elláttak, és most, a 6. napban vagyok, és már egyáltalán nem fáj:). Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ma már csókolózni?:)Nem fog elfertőződni?....csak mert ma lesz egy randim, és ki tudja, mi történik....:) Írjatok, köszi.
Hogyha nekem a köldökömet emgégette a fagyasztóspré, és véraláfutásos, meg sebes lett, akkor a nyelvemet is megfogja? mert mondta a csaj h fagyisprévelcsinálja..és kicsit félek h gázlesz és még annyi h elsőnek lehet beletenni ilyen ékszert?---> http://www.onlinepiercing.hu/index.php?productID=407 Mert hallottam oylat , hogy tökmidnegy csak orvosi fém legyen, és olyat is hallottam h sak a kozmetikustól kapottat lehet beletenni..Hát én nemtudom :D Én vettem egy ilyesmit, remélem jolesz..
Ezek hülyeségek, tényleg, pláne a villámcsapás! :D Amúgy én nem mondhatnám, hogy szenvedtem, inkább csak kellemetlen volt, hogy olyan dagadt volt a nyelvem! De ez kb két napig tartott! Személy szerint én egy fájdalomcsillapítót sem vettem be!
Neee, ez mekkora.."beléd csap a villám" ez nagyoooon nagy xD Nagyon fogokszenvedni a szuratást követő napokban?:D Megcsináltatom ez már 100%, csak h mire káészüljek fel, meg mennyi gyogyszert vegyek xD
Hali! Minél több embert fogsz megkérdezni, annál több infót kapsz majd...meg persze hülyeséget is...én pl olyanokat kaptam, h le fog bénulni a nyelvem, meg elvérezhetek...megfulladok majd alvás közben....a kedvenceim a "haver ismerőse rokonának a szomszédja kezdetű mesék voltak...ja, meg a fémmel a számban könnyebben fog belém csapni a villám XD Nem lesz semmi gáz, ha olyanhoz mész, aki tudja, h mit csinál...
ez a kozmetikus hülye már bocs, de belehalni????pffff:))leghülyébb vicc amit valaha hallottam..:D ilyen fagyasztóspray-vel is nagyon jó..ne parázz már tőle annyit!:)
Jááj..Voltam megvenni piercinget, meg körbekérdezősgetni infoért h mi mnnyibe kerül..És egyik kozmetikus leakart beszélni arrol, hogy átszurassam, mert h fiatal vagyok még, és kitudja milesz életemsorán és h beleis lehet halni, ha valami nemjo.. Amugy meg nem lidokainnal érzéstelenit az akihez megyek, ahnem fagyasztósprével..Az is jó nyelvre? Nem fog annyira fájni? Több gond van vele összevéve, mint a köldök piercingel?
TechNDave! Szerintem semmi gondod nem lesz mert megetted azt a pizzát sajttal. Én már másnap fokhagymakrémlevest ettem, ami tejszínből volt! Muszály volt megennem, mert az ebédvendégeim előtt mégiscsak érdekesen nézett volna ki hogy pont én nem eszek abból amit főztem! :D De nem lett tőle semmi bajom! A lényeg, hogy öblögess!!!
Amúgy meg miután leapadt, én is sokat játszottam a pc-vel, egészen mostanáig, amíg ki nem cseréltettem rövidebbre, most már nem játszom vele!
Hát lehet nagy hülyeséget csinálrtam... :S Késésben voltam és kajálnom kellett gyorsan vmi, erre betoltam 1 pizzát és csak amikor majdnem elfogyott akkor esett le h ezen van sajt.. :S :D
Almubaba! A gyakori kérdések között olvastam az onlinepiercingen:
Milyen szállítási lehetőségek vannak?
1. Postai utánvétel - postaköltség 1000 Ft. 2. Előre fizetéssel ajánlott postai küldemény - postaköltség 400 Ft. 3. Személyes átvétel Salgótarjánban - költsége 100 Ft.
nekem 20-ast szúrt be...de jó is lett..nem volt vele gond..amúgy tényleg változó kinek milyet szúrnak. azóta is a 20-as szár van bent..utálom a rövidet, bár nem játszok vele sokat..nem szeretem mutogatni. amúgy én is pösze voltam egy darabig, de miután megtanultam vele enni és beszélni, már nem volt gáz!:D hajrá!
Nekem például egyáltalán nem érzéstelenítettek semmivel, de nem mondanám hogy fájt, inkább csak kellemetlen volt. Mint mikor a fogorvos az ínybe böki az injekcióstűt. Én csak addig voltam kicsit "pösze" amíg le nem apadt. Utána már semmi gond nem volt a beszéddel. Amúgy nekem a piecer mondta, hogy ő mindenkinek 22mm-eset rak be, biztos ami biztos, mert ránézésről nem tudja megállapítani, mennyire fog megdagadni a páciens nyelve.
Hááátt..Arra ottlesz fájdalomcsillapitó egy zsákkal :D És pösze leszek? mert suli időben csináltatom..mondjuk nemnagyon érdekel, max röhögnek egyet:D, csak h mennyire tudok majd beszélni :D
lidocain tökéletes...úgy elzsibbadt tőle a nyelvem, hogy utána csorgott a nyál a számon végig, meg nem éreztem a számat, de amúgy fain:)a szúrást is nagyon minimálisan érzed..de miután kimegy a hatása...hááát..na akkor már fáj....egy "picit" :D
nem feltétlen 22cm-eset raknak be, nekem pl 20 cm-set raktak be...mindenkinek más..:) de az igaz, azért raknak be nagyobbat, hogy ha bedagad akkor legyen helye hova nőni:D
Hát legelőszőr mikor szúrják, akkor csakis 22mm-es szárú sebészeti acél pc-t raknak bele, mert ugye megdagad a nyelv, és azért kell ilyen hosszú. Aztán ha rendesen leapadt, meg nagyjából helyrejött (nekem azt mondta a srác, hogy kb két hét múlva) vissza kell menni és akkor már olyat rakatsz be amilyet szeretnél. Nekem pl ez most 16mm-es szárral van és nekem így kényelmes.
Huu.Nagyon köszi:D Akkor bátran merek majd fogyasztani xD Az megvan szabva, hogy először milyen piercinget kell beletenni, vagy olyat teszek amilyet szeretnék?
Sziasztok! Hát az alkoholból szerintem sem lehet gond, bár nekem nem mondták hogy ne fogyasszak miután berakták. Hát szombaton voltam kicseréltetni végre. Sokkal kényelmesebb ez a rövid, és nekem nagyon tetszik! :)
Az jó kis móka lesz! :D Eleinte szenvedtem, mert a piercing mindig a fogam alá került, meg alig bírtam levadászni a kaját róla! :D Már egy éve megvan lassan a piercingem, de múlt héten is okozott egy kis meglepetést. :D Ettem valami ragacsos, olvadós cukor féle csokit, és ráragadt a piercingre! :D Alig bírtam leszedni! :D Meg még a a cukrot is furcsa szopogatni, mert mindig középre kerülne a cukor, nade ott a piercing. :D Sok sikert! ;D
Hát eddig tartott... :) 4 nap után szépen leapadt a dagadás és már reggel sem dagatt amikor felkelek. :) Végre tanulhatok meg rendes kajákat enni... :D
szerintem is ez csak akkor fordulhat elő,hogyha a páciens semmit nem törődött vele,vagy ha az ékszer valami ócska fém volt...aztán lehet h fémérzékeny és reménykedett h még begyógyul neki:(
Szia! Attól függ hová mész. Mindenhol más árban dolgoznak. Ha azt nézzük, hogy én hol voltam, akkor 2*6000 azaz 12 ezer Ft. Nem fogják egy piercingnek beszámítani. Kérdezősködj még, ha túl drága, hátha valahol olcsóbb! Egyébként ezt ajakpiercingnek hívják, így keresd!
Szerintem sem túlzás, én is ezt csináltam az első héten. Most már csak simán öblögetek kaja után, hogy ne maradjon ott semmi, meg a napi két fogmosás a minimum, és mindig megsikálom a pc-t is egy kicsit! :)
Jaja használok szájfertőtlenítőt és mindig ha vmit ettem vagy ha vmi a számba került megyek is fogat mosni aztán meg fertőtlenítés...kicsit lehet tulzás de ez a tuti :D
egyébként szájfertőtlenítőt is használsz, vagy csak jegesvizet? mert azért az sem árt:) meg kamilla tea, kevés beszéd, ne erőltesd meg. és sok fogmosás.
Köszi a tippet a jeges víz tényleg hatásosabb mintha jégkockát szopogatnék! Ma reggelre nekem is megjelent az a bizonyos kis fehér pötty a nyelvem alján, de ha jól olvastam a hozzászólásokat ez normális szval no para. :)
Hát szerintem a legjobb amit tehetsz, az a jegelés. Mondjuk én nem jégkockát szopogattam, hanem sima vizet raktam a mélyhűtőbe, megvártam míg jégkásás lett és azt ittam. Hihetetlenül jó volt a nyelvemnek. Nekem kb a negyedik nap már épp hogy csak körülötte volt kicsit duzzadt.
Hát nem hiszem, hogy annyira be tudna dagadni hogy ne kapj levegőt! Meg mondjuk attól hogy a nyelved be van dagadva, még az orrodon kapsz levegőt! Amúgy nekem az első napon volt a legdagadtabb, akkor igaz, hogy könnyebb volt kicsit nyitottabb szájjal levegőt venni, de ez inkább csak este alvásnál volt így. No para! Amúgy az a kép meg tényleg durva. De szerintem ilyen akkor fordulhat elő, ha valaki egyáltalán nem tartja be amiket mondanak neki. Én egyáltalán nem bántam meg!
Viszont 1 kicsit én is kezdek elkeseredni... :S Ez még csak a 3. napom, és reggelről reggelre egyre duzzatabb. :S Tisztába voltam vele h vmennyire meg fog dagadni de azt hittem h megáll 1 bizonyos szinte. Hát most akkora h a felső golyó negyede, az alső meg szinte 1 szintben van a nyelvemmel... :S Pedig jegelem kőkeményen. Ha esetleg van vmi más módszeretelk szivesen kipróbálnám! ;-) 1ébként nem fáj vagy ilyesmi csak aggaszt :S
Sziasztok!!!LEnnE egy kérdésem,nekem hétfőő óta van meg a pc-m és amikor megcsinállták semmi gááz nem volt,be se dagadt nem fááj teháát tényleg semmi..Másnap mikor felkelek kezded dagadnii,de nem fáj és méég most se fáj,csak egy gondom lenne,hogy hőemelkedésem van kedd óta,ami nem olyan vészes,mert 37,5 és kb másfél óra alatt magától lemegy..De eléggé idegesít,ez ugye nem természetes mit csinálljak..ma kezdett el gennyes lenni:S..pedig tényleg nem fááj csak dagadt+hőemelkedéés...
Sziasztok! Szombaton volt egy hete, hogy piercinget szúrattam a nyelvembe. Gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat. Leginkább azért teszem ezt, mert a különböző fórumokon olvasott tapasztalatok alapján soha nem csináltattam volna meg, ugyanis szinte csak rosszat olvastam. Szóval ahogy mondtam, szombaton volt egy hete, hogy csinálták a piercingemet. Előszőr nagyon megijedtem, mikor rájöttem, hogy nem fogja a srác egyáltalán elérzésteleníteni. De szinte egyáltalán nem fájt. Utána öblögetnem kellett és ellátott egypár jó tanáccsal, többek között azzal hogy minden étkezés után öblögessek, legalább egy hétig. Áldom az eszemet, hogy ezt megfogadtam. Aznap este már rendesen bedagadt, nemcsak a nyelvem hanem a manduláim is. Másnap még elég rossz volt, enni csak nehezen tudtam, viszont nem fájt már annyira. Ittam a jeges vizet tisztességesen. Hétfőn már nem fájt egyáltalán, a manduláim sem, viszont még kicsit meg volt dagadva, így az evés még kicsit nehézkesen ment. A minden étkezés utáni öblögetést viszont betartottam tisztességesen, még mikor csak banánt ettem akkor is. Szerdán már meg sem volt duzzadva, tökéletesen tudtam enni és azóta sincs vele semmi gond! Úgyhogy köszönet a srácnak aki szúrta, mert egyáltalán nem bántam meg. Még várok a cserére, ha minden jól megy most hétvégén az is meglesz. Úgyhogy ez az én tapasztalatom, ami sokkal jobb lett mint számítottam és egyáltalán nem bántam meg, sőt büszke vagyok magamra, hogy volt hozzá bátorságom. Sok szerencsét azoknak, akik még előtte állnak! :)
a begyulladt mandulát nem a nyelvpc okozza. bárkinek begyulladhat, még annak is akinek nincs pc-je:)viszont ha begyullad, és ki kell venni, akkor a pc-t is ki kell venned, mert az orvosok nem úgy fognak a szádban turkálni, hogy közben ott van egy fém benne:))a hólyag meg mindenkinél más..van akinek jön, van akinek nem. legtöbbször mindig keletkezik egy ott..attól meg nem kell parázni, mert genny is lehet, nem feltétlen hólyag..amúgy ez teljesne természetes..idegen test van a nyelvedben, kell egy kis idő mire megszokja a szervezeted, aztán elmúlik..emiatt ne mondj le a pc-ről!:D
Köszi Jolie tényleg nagyon rendes vagy! ;)) Tudod hogyan kell megnyugtatni az embert.. :) Ma reggel ismételten nem túl szép látvány ért a tükörbe nézve... :S majnem kétszer akkora lett a nyelvem mint alapba szokott, már szinte ez az első pc is kicsi...Most kő keményen jegelem, más nem nagoyon jut eszembe, de már totál lefagyott a szám és hatása nem sok lett... :S
sziasztok.én most szeretnék csináltatni, de oylanokat olvastam itt, hogy begyuladt mandulátok meg ilyen holyag meg oylan.és kicsit félek, hogy ilyen gondok lesznek.Ez mindenkinél igy van??
teljesen természetes, hogy úgy lőtték..azért lövik többeknek ferdén, mert eret nem találhat el..az gázos lenne egy kicsit..de sztem a ferdeség egyáltalán nem gáz..nekem is ferde, és már több mint 2 éve benne van:))szóval nyugi:D
Lenne még 1 kérdésem, nézegettem a tükörbe és sztem mintha kicsit ferdén lőtték volna be, tehát átlósan dől a tokom felé...ez normál vagy az enyém az így sikerült? :D Bocs ezért a sok hülye kérdésért de még új vagyok a témában :))
Okés köszi a tippet, mondjuk már reggelre sajnos nagyon bedagatt próbáltam jegelni több kevesebb sikerrel. Még a levest is nehezen szenvedem most le annyira fáj ha mozgatom a nyelvem. :S Hát sajnos a cigis trükköt nem tudom most beadni mert amilyen szerencsés vagyok megfáztam és ilyenkor rá se tudok gondolni a cigire... Egyébként szájfertőtlenítőt te milyet használtál? Mert suliba ill. melóhelyre nem szivesen vinném a fogkefét.. :P
háát, először is az aranyszabály: nem fogyaszthatsz semmiféle tejterméket...demég olyan terméket sem, amiben tejsűrítményből készült..a másik, morzsás kaját is tilos lenne enni, én már a 4 nap ettem, mert éheztem:)amúgy meg szégyen nem szégyen én bébikaján éltem..tudod azon a pépeken, meg zacskóslevesen 4 napig..cigiztem mellette ugyanannyit mint amúgy, és semmi baja nem lett tőle..pedig nem öblögettem minden szál cigi után...sok sikert a gyógyuláshoz:))
Sziasztok, Ma voltam szuratni a pc-et és 1 kérdésem lenne h ti az első pár napban mit ettetek mert a kajálással még 1 kis problémám van! :) Meg ha tudnátok javasolni 1 szájfertőtlenítőt azt is megköszönném. Válaszotokat előre is köszi.
sziasztok 16 éves lányvagyok..most tévedtem ide, ahogy nézegettem dolgokat, piercinggel kapcsolatosan.tök jo a fórum, sok kérdésre választ kaptam. De örülnék ha vki tapasztaltabb emberke megadná pl. msnjét, mert soksoksoksok kérdésem lenne még:P előre is köfcii
marha jól néz ki!nagyon tetszik:D bár én egy kis ezüstpöttyöt terveztem bele..mondjuk én is vidéki vagyok, azért kérdem nem e ismersz vkit pesten:D de akkor ezexerint nem.huu, tök jó, már felspanoltam magam, jövö héten szúratom...remélem anyumnak nem lesz kifogása ellene, ugyanis már 21 vagyok, de azért még mindig a kislányának néz..:)ennek ellenére a nyelvpc-m tetszett neki:D
erre sajnos nem tudok válaszolni,mert nekem két fülbevalóm volt a porcba az egyik begyógyult,másikat ki kellett vennem,mert lüktetett a fülem,annyira fájt
sajnos nem tudok pesten neked szalont ajánlani,mert vidéki vagyok:( igen,van abban a porcban ékszerem,le is fényképeztem neked a szúrás nem volt kellemes,de túlélhető.én az igazat megvallva kicsit bepánikoltam,mert nem akart belemenni a branülbe az ékszer,és elkezdtem remegni,meg kapkodtam a levegőt,aztán mintha sokkot kaptam,de ahogy veletette elmúlt az egész:P jóhír,h nekem a piercingeim iszonyú lassan gyógyulnak,de ez ....kb 1hónap alatt maximálisan rendbe jött..amugy szilikon száras talpas ékszerrel lett bökve,napokban szeréltem ki erre
nekem is van felül a porcban már több mint két éve..nekem 6 hónap kellett amig begyógyult!!!addig kinőtt vadhús is ott meg gennyedzett...de azt mondta a piercer hogy a max gyógyulási ideje 8 hónap..úgyhogy sztem nem vagy fémérzékeny..de ez hogy nagyon fáj ha hozzáérsz, meg vörös a füled, ez azért durva:)lehet vmit elkúrtak. az enyémmel azóta semmi gond..begyógyult teljesen..azért szeretnék most egy tragust...
Nekem is volt a porcban(felül),de szerintem én fémmérzékeny vagyok.az egyiket nagyon elbaszták azt ki kellett venni,egyet meg én szúrtam de egyfojtában gennyedzett meg annyira fájt hogyha hozzáértem meghaltam meg a pólóm nem tudtam felvenni és az egész fülem vörös volt.
pedig csináltam már iet,2 sk de az nem porcos,és azok begyógyultak,de még mindig nagyon érzékenyek pedig már fél évesek lassan...
az egyik legalsó lukban szivárványtitánium van,ilyen patkó,a másikban meg fekete bioplaszt patkó.
meg az egyikben van a két sk luk.
de még mindig van körülötte egy csomó.de emlékszem az a másik mögött is volt sokáig,de már elmúlt.
szerintetek is fémérzékeny vagyok?
mert mindig tisztítom meg fertőtlenítem és nem piszkálom koszos kézzel...
basszus most meg evés közben elszabadult az egyik golyóm és a gyomromban akarta végezni. de szerencsére időben észrevettem:D nagyon mókás játékot jáccik velem mostanában a kedves nyelvpiercingem:D
jaaaaa, tényleg időközben eszembe jutott a neve..:))nem tudsz nekem pesten egy helyet, ahol olcsón csinálják?jah: és neked van ilyened?mondjuk a fájdalomtól nem parázok(mert már van egy piercingem az egyik porcban:), csak a gyógyulásra lennék még kiváncsi...gondolom porc, tehát nehezen gyógyul..de annyira nehezen mint a fülcimpában?mert akkor nekem 6 hónap kell hozzá, mire rendbejön!!!jáááj:D
tragus piercing.magyar neve szerintem nincs.ha bemész szalonba és azt mondod h ebbe a porcba szeretnék,és rámutatsz az is tökéletes:) hiányzik a nyelvpiercingem.még nem nőtt be,de ha visszateszem iszonyúan zavar:/
Fanney....öreglány ;-) (iwiw falon látlak néha,ha tudok gép elé szakanni)
ez a lefolyó izé ez teccik :-DDDD
amúgy?+vattok?sok a új "arc" émmeg hanyagolok.ippen válófélben,de amint rendeződnek a dógaim jövök azt osztom megin a sok okosságos tapasztalatot+ tanácst
sziasztok! Én csütörtökön csináltattam meg a nyelv pc-em.....És lenne egy olyan kérdésem hogy mivel ajánlatos fertötleniteni???Segitségeteket elöre is köszönöm!!!
úúúú tegnap...olyat lúzerkedtem:D vettem egy 1,2-es szárat, és ahogy haza értem kiakartam cserélni, le is vettem a másik száramról a golyót, de picit lepedékes volt, és gondoltam lefogkefézem, erre nem kicsúszik a kezemből??:D és bele a lefolyóba..nagyon para volt, de szerencsére volt egy plusz golyóm. Tanúlság: sose cseréljetek mosdófelett, vagy ha mégis mer csak ott van tükör akkor tegyetek vmit a lefolyó izéhez, nehogy leguruljon a kedves golyó:D na pussz mindenkinek
Én nem tudom mi, de nekem is van.
Nem fáj, nincs vele baj, szerintem no para.
Lassan 1 éves a kincsem, úgyhogy szerintem normális, hogy az ott van egyeseknek.
ha púpos, akkor valszeg vmilyen hólyag, ami el fog múlni...ha nem púpos, akkor sztem nem is bőr, hanem genny, ami teljesen természetes..sztem ne parázz miatta.
valszeg vagy fémérzékeny vagy...akkor viszont jobb lenne, ha nem orvosi fém lenne a nyelvedben, hanem lehet kapni fémérzékenyeknek való piercinget, vagy szilikonszárasat...amúgy meg lehet, hogy a nyelved nem birja a piercinget, és igy próbálja meg "kilökni" magából...a szervezeted igy is reagálhat rá..
Sziasztok! NAh ma 1 hetes a pc-m már nem fáj játszok vele, enni is tudok, bár aznap is tudtam. De nekem nem ilyen kráter van, hanem nekem a felső golyónál, púposodik vagy mit csinál az nem baj? LÉccyke írjatok köszi
hali! ha apád belement, hogy megcsináltathatod akkor annyi az egész, hogy megkéred, hogy kísérjen el és akkor meg is csináltatják, mert szülői engedéllyel mindent megcsinálnak...ennyi!:D
sziasztok! szerdán csináltattam nyelv pc-t . és az also golyónál ijen kis fehér bőr vagy mi nőtt ugye az nem vadhús?:S:S:S:Snagyon félek lécci irjatok köszi !
nekem akkor múlt el teljesen a kráter, amikor rövidebb szárra tértem át, mert a 16-ost is nagynak találtam. gondolom folyamatosan húzta le a súly vagy mi. nekem 12-es a szár most
CSÁZTOK NEKEM KB 2 HONAPOS A PC-M ÉS A MAI NAOIG VAN EGY KRÁTER KEMÉNYSÉG KÖRÜLÖTTE AZT HOGY LEHET ONANN LESZEDNI AZT HITTEM ERRE AZ IDÖRE LEMEGY DE NEM MIT AJJALATOK IRJATOK LÉCCI KÖSZZE CSÁÁ
Ez valószínű, hogy nem igaz (nyelv pc-s ijesztgetés), mert nem egy olyan abberált embert láttam, aki szétvagdaltatta a nyelvét, meg millió+1 piercing volt benne, és nem volt odaírva, hogy ilyet ne csinálj, mert nem fogsz ízeket érezni! :))
igen igen úgy gondoltam h a szám egyik oldala alá egy pötty..vagy mindkét oldal alá...:D azt hallottam h ha kiakarom venni a piercinget de azt nem szeretném h benőjön akkor vmi szilikon szálat vagy mi a rákot belehet teni és akkor nem látszik...ez igaz? a nyelvpiercingnél pedig lehetséges h rossz ideget találnak el és nem érzek majd ízeket?mer anyám meg ezt mondja....:S
jah, és még valami..rossz ideget talált el?hmm, ezt nem értem..eleve nem lehet átlátni az idegszálakat a szádon:)egy jól képzett piercer azért biztosan tudja, hova kell azt szúrni...ezt a nyelven szokták nézegetni, mielőtt beszúrják, nehogy rossz idegszálat érjen a tű..bár ha azt ér akkor sem vérzel el..:D
ez hülyeség, amit hallottál, ijetgetni akarnak ennyi...viszont van ennél károsabb hatása is az "állpiercing-nek"..az alsó kettő fogad alatt az ínyedet nagyon szétroncsolja..ha huzamosabb ideig van bent, akkor előfordulhat, annyira lehúzza az fogadról az ínyt, hogy akár ki is potyoghatnak a fogaid..és ez nem elrémisztés!ez tényleg igy van!ha nagyon szeretnél a szád alá egy kis pöttyöt, akkor én azt javaslom, hogy inkább oldalra szúrasd..(persze ez nem mindenkinek áll jól) vagy a monroe piercingek is jól néznek ki!sok sikert!
Sziasztok!én iss nagyon szeretnék piercinget a nyelvembe meg a szám alá egy pöttyöt--> hogyha kiveszem akor nagyon látszik?:D meg anyám egy spanja mesélte h egy arcnak lehajlot a szája tőle mert rossz ideget találtak el..ez lehetséges?mert lehet hogy csak ijeszgetni akar... ngyon köszönöm a segítséget
tudnátok segiteni abban hogy mondtok olyan helyeket ahol nem kérdezik a koromat de mégis jól dolgoznak ott és higénikusan?? (nyilván higénikus minden piercinges de... szentem értitek..):S:S
ha én néha szeretném,hogy ne érződjön egy kurva nagy bogyó a nyelbemben,akkor
az a bioplast átlátszó dolog,amit ,,láthatatlan piercing"nek mondanak,abból létezik olyan ami egészen lapos ( golyó helyett) és szépen belelapul oda?:D
hülye dolog tudom mer pc lényege h pc legyen,de csak kérdezem.
hátt dunaplázában asszem már nincs.. pfúhh én nem tom meikbe voltam westendbe..XD asszem tatto&piercing..nem tom..:S.. mondjatok már olyan helyeket ahol nem kérdezik a korom, mert apám belement hogy megcsináltathatom..:P:P
sziasztok! megcsináltattam a nyelv pc-m vasárnap, tök normálisan tok enni, meg minden, de az normális hogy felül a pc-nél elkezdett fehéredni? remélem nem rossz előjel
hmm..hát nem tom a westendben hol csináltattad, én a Fetish nevű piercing shopban..(igen eddig mindig funky fishnek mondtam de rájöttem időközben h Fetish:D) és ott egy srác szúrta nekem, és abszolút nem kérdezte hány éves vagyok, üljek le, rámfújta a lidocaint, közben értelmesen elmondott mindent, ráfújt 2 perc múlva mégegyet, átszúrta, nemfájt,nemvérzett, kifizettem, és haza mentem:D szóval nekem semmi bajom a westendesekkel, bár 2 piercing stúdió is van ott..szal lehet a szarabbat és a drágábbat sikerült betalálni:P
Dunaplázában (ha még egyáltalán meg van ott a szalon) nem kérdezik meg a korodat. Legalábbis annó tőlem nem kérdezték meg. Pedig mindenki kb. 15 évesnek nézett, hiába voltam valójában több. :O) Meg a húgomtól sem kérdezték meg, pedig ő tényleg fiatalabb volt.
sztem ne kerekitsd a korodat, mert úgyis észreveszik, ha nagyon öregited magad:)ha meg kérnek igazolványt akkor úgyis mindegy...vehetsz máshol is pc-t..lehet olcsóbb, mint a szalonban(viszont arra vigyázz, ha fémérzékeny vagy, akkor nekik valót vegyél, vagy ha nem vagy az, akkor mindenképp orvosi fémet!)sok sikert!
okés..:P jajj boldog vagyok..:) és a mamutba kell szülő?? am szented kb mennyinek mondjam magam hogy megis csinálják? (kicsit hülye kérdés..:D:D)a mulkori 15el nem értem el sokat..
ÚÚÚÚÚÚG TUDTAM, HOGY A WESTENDBEN VOLTÁL!!!!!!!! :D Egy másik topikban írt egy lány, hogy köldök pc-t akar. Elmeséltem neki a következő sztorit: Nyelv pc-t akartam, elmentem a Westendbe. Kérdezték elmúltam-e 18, véletlen élből rávágtam, hogy nem. Adni akartak egy papírt, hogy szülővel tessék kitöltetni. Mondtam is a csajnak, hogy felejtse el, mire apám megtalálom, máshol már hatszor átszúrják a nyelvem. Közben meg egy 14-15 év körüli csajszinak és az anyjának magyaráztak ott, hogy nem lehet neki köldök pc-je, mert még fiatal, nőni, hízni és fogyni fog, stb baromságok össze-vissza... Szánalmasak akik ott vannak... Ajánlom Neked a Pólus centerben lévő szalont, meg a Mammutot. Ott nem kérnek szülőt se. :DD
hátt elmentem decemberbe a westendbe hogy megcsinálják e ha odamegyek vasárnap..mondták ha viszek szülőt akkor igen..(a korommal egy kicsit csaltam..:D) aztán odamentem szülővel erre aszonták hogy nem csinálják meg mert hogy hű de veszélyes meg izé meg hozé..-.-..apám erre teljesen befosott.. amit még akartam karácsonyra arra meg elhagytam a pénzt.. és ez 23dikán volt..jó karácsony volt..:S:S aztán bátyám meg beadta apámnak hogy ne engedje meg mert hogy ő azt hallotta hogy hogyha rossz helyen találják el elvérezhetek.. nah ez még egy lapáttal rátett..-.- pfúhh köszi most non megnyugtattál..^^ akkor mostmár szerintem 90% hogy meglesz a pcm..:P:P zsir..:D
Elvérezni piercing szúrásnál? Ha nagyon maszek helyre mész, ahol tőből kitépik a nyelved, és az orvos nem ér ki időben, akár talán elvérezhetsz. :D Szerintem erre nincs esély. Melyik szalonban voltál, ahol ilyeneket mesélnek??
hali.. apámra a multkor jól ráijesztettek a piercingesnél..de akkor megengedi ha nincs az a kockázat hogy elvérezhetek ha rossz helyen találják el.. erre kéne egy válasz:P:P ahh annyira szeretném..:( már kinéztem három csere pct is..:D:D
persze, mert elmúlt az érzéstelenítő hatása..meg beszéltél is valszeg, meg ettél is valszeg..ezek ilyenkor mind megerőltetik. tejterméket addig ne nagyon egyél amíg még fáj a lyuk. és akkor is öblögess utána:) jó nyelv pc-s életet a továbbiakban:):)
hellloka! nos én 3napja szúrattam a nyelvem. és most végülis mennyi ideig nemszabad tejterméket enni? és az normális hogy most jobban fáj mint aznap mikor átszúrtáák?:D:D:D:D
ez egy vicces dolog mert én is igy jártam és elöször vmi halálosan kétségbe estem, hogy sose tudom kiszedni. aztán megláttam a melettem lévö törülközöt. az elso golyot és a felsö golyot és megfogtam vele és voálá sikerült. nem vmi profi megoldás... de bejött :)
tedd be satuban:)))))))najó nem, menj el a pierceredhez, mert valszeg a fogójával úgy rászorította, hogy a büdös életben nem birod egymagad lecsavarni:D
Mivel mindenki rta, hogy 1-2 hét után cserélte, ezért elmentem, és vettem egyet, de csak golyót, a szárat nem akarom kicserélni, a hosszúsága is megfelelő, nem zavar, viszont van egy kis gáz, nem tudom letekerni azt ami most bent van :(( valami tipp, hogy mit csináljak??
Már jópár hónapja megvna a pc-m csak nekem furi h a luk ahol van az nem kis kerek juk hanem hosszú legalábra is felül alul meg ugyanolyna mitn amikor átszurták
Én mertem kockáztatni és rendeltem netről, és tök jo. a csaj bankszámla számára elküldtem a pénzt másnap feladta reggel és utána meg is jött. engem zavart az előző pc-m és egy hetesen tegnap kicseréltem az újra ami jött, és lekopogom még nem történt baj, h egy hetesen kicseréltem...
carlos91 - most péntekre már eléggé begyógyult a sebem, szóval kisebb fájdalmakkal tudtam már enni, este ittam is alkoholt, amiből nem lett gond, plusz barátnőmmel is kipróbáltuk és egyáltalán nem zavarta őt, sőt tetszett neki, a gond annyi lehet, hogy talán még az elején inkább neked fog fájni :)
Nek0 - nekem egy gyógyszertárban dolgozó ismerősöm -akinek szintén van nyelvpc-je- ajánlotta a sós vizet, de én úgy éreztem, hogy jobb lett tőle, bár lehet, hogy ez csak ilyen placebo hatás ;]
amúgy mára már a túlzott nyáltermelésem is megszűnt, szóval asszem pár nap és már teljesen rendbe jön minden -
kérdés: ugye a szúrás után két héttel cserére vissza lehet/kell menni, akkor már be lehet rakni akármilyen pc-t? mondjuk fekete műanyagot? egyáltalán mit ajánlotok műanyag vagy fém? inkább egészségügyi szempontból kérdezem
fanney,már mindegy,kiszedtem,csakhogy lássa hogyha akarom,lesz.meg pasimnak se tetszik de leszarom majd nyáron visszaszúrom.me van ien fagyasztóspray-m:D
addig szurkálom a fülem.
ügyesvagy,a titán jó én is olyat akarok.
merno:Dmint szülő.
ha egy anya erre a szúrásra amit csináltam,csak annyit mondott hogy miért nem beszéltük meg és miért nem vártam meg a suli végét,mert ez nem való általánosba,akkor szerinted nyáron jöhet a nyelvpc?
az a helyzet hogy holnap megyek pc-t csináltatni, és egyre jobban idegeskedek, de főleg anyuék miatt, hogy mit szólnak:S:S másfél np alatt mennyivel lesz jobb? szurkoljatok
Én nem merek rendelni, inkább veszek, kell egy szilikon száras, szilikon fejjel, hogyha megyek röntgenre akkor ne legyen bibi, és kell egy fém száras, valamilyen fejjel, de lehet, hogy marad ez a natúr, fém szár fém golyó, így is bejön, én nem játszadozok vele.
nem vagy semmi:D nyílt lázadás:D meg tüntetés. hát én se szeretem.de ez hosszú sztori, és muszáj volt egy napra azé betennem. de hát szörnyű. én nem tom annyira idegesítő. szóval meghagytam az asló fémgolyó részét a szárat és rácsaptam a régi jó kis titán kék golyómat azt viszon látás:D
Én mindig is olyan pasira vágytam akinek van nyelv pc-je de soha nem jött össze...így most hamarabb lett nekem mint a pasimnak...a bogyómat szerette de a kockámat nemszereti..:-s sztem tecik a csajoknak ha van a pasinak pc-je...Bár nem mindenki egyforma...
Végre valaki a közelből..én is vácon csináltattam(két hónapja), csak nekem félig-meddig házi gyártmány volt...egyik ismerősöm a kórházban dolgozik, és ő szúrta...igazság szerint a sós víz..azon kívül, hogy b*szottul csíp, nem sokat számít...nem nagy kiadás egy öblögető, úgyhogy sztem próbáld ki..nekem sokat segített, bár szinte semmi gondom nem volt a PC-vel...a cserszömörcés öblögető 700 körül volt a rendőrség melletti gyógyszertárban...kicsit fog, de nagyon jó...de végülis Te tudod...
ha majd már letelt az egy hét akor ird már le hogy bnödnek hogytetszet. mert én félek hoogy lehet hogy én jol eleszek vele de h bnömenk nem jön be akkor necc...:(
Üdv mindenkinek! 17 éves vagyok és kedden csináltattam magamnak nyelvpiercinget a White Bulldog Tattoo váci stúdiójában. Időpontot nem kellett kérni, besétáltam és már neki is láttunk a dolognak. Az egész kábé 10 percig tartott, vagy talán addig se, a piercer nagyon normális volt, elmondott minden fontosabb tudnivalót, amit én is megosztok veletek. A lövés 6ezerbe került, természetesen piercinggel és a (remélem) két hét múlva bekövetkező cserével együtt. A szúrás tökéletesre sikeredett, pont középen van, ahogy reméltem, vérzésem, ha volt észre se vettem, szóval, aki parázós és megbízható embert akar, azt ajánlom jöjjön Vácra, Pestről a nyugatiból fél óra alatt ott van. Nah szóval, a lövés után még nem éreztem fájdalmat, jól eljátszogattam a piercinggel, végigbeszéltem vagy két órán keresztül, lehet ez nem tett jót neki, de nem is lett tőle komolyabb bajom. Estére már elég nehezen ment a beszéd és el is kezdett fájni. A lövés(vagy szúrás mindig keverem) után már semmit nem ettem aznap, csakis kamilla teát iszogattam, de azt is hidegen. Majd másnap ahogy felkeltem, az volt a legrosszabb, eléggé be volt dagadva és nagyon nehezen ment a beszéd, egész nap szinte csak kamilla teát ittam (hidegen!) és kétszer öblögettem sós vízzel (egy bögrébe kicsit meleg víz és egy nagykanál só elkeverve), ami szerintem nagyon hasznos és felesleges mindenféle öblögetőt venni a gyógyszertárba, mert a sós víz összehúzza a sebet és fertőtlenít is. Délután megpróbálkoztam egy rántottával. Fájt. 3 tojásból csináltam, fájt, de benyomtam magamba és ezt másoknak is ajánlom, valamit egyen, hogy ne gyengüljön le a szervezete, mert úgy lassabb lesz a gyógyulás. Szóval a másnap ennyi volt, ma van a harmadik nap, most keltem fel, lejjebb ment a duzzanat, könnyebben tudok beszélni, jobban tudom mozgatni, asszem a napot egy bundás kenyeres reggelivel fogom nyitni és a kamilla kúrát folytatom még egy két napig. Plusz étkezések után sós vízzel öblögetek. Azért írtam le mindezt, mert sok embernél olvastam a fórumban, hogy gondok voltak és én úgy érzem, hogyha más is az én példámat követi és azokat eszi és issza, amit én, akkor nem lehet komolyabb gond. Egy hétig a tejes dolgokat én még kihagyom a tejsav miatt és az erősen fűszeres kajákat is kerülöm, plusz a barátnőmmel se fogok smárolni egy hétig még, nekem mondjuk ez a legszarabb része a gógyulási időszaknak:P Amúgy nem feltétlenül kell visszamenni két hét után, ha tetszik, hogy hosszú a piercinged, ezzel jobban lehet játszani, bár sztem nem rossz, ha megnézni egy szakember, hogy begyógyult-e már a seb rendesen, plusz a hosszabbra könnyebb ráharapni.. Két hét múlva megint írok, hogy mi a helyzet.. És szeretném megköszönni az összes értelmes hozzászólásírónak, hogy pötyögött ide, mert sok okosságot tanultam!
sziasztok!régen jártam errefele, látom szépen gyarapodik a nyelvpc-sek tábora:)helyes!!:D most ilyen pc-t szeretnék rendelni..beszúrom a képet, ha sikerül:)
Csáztok na szoval nem tom hol kezgym ma vagyok 3és fél hetes és nekem máár semmi baja csak annyi hogy a luk ürül kemény a nyelvem sztem ez máá ien is marad de nem naon zavar csak mégis eltünhetne onann ami meg www.onlinepiercing.hu ezt az oldalt iletti rendeltm egy dobokockát
és 1 napig használtam kiött a müanyagbol a menet enyit erööl rohat mocskos szar onan nem igen rendelek töbet5 na klegyetek jook csááá