Sajnos Brown-nak mégsem sikerült Ausztriába igazolnia, ezért ideiglenesen a fehérvári McDonalds-ban kapott munkát. Hasábburgonyát süt, 2 műszakban, nettó 70 ezerért.
Jótékonysági akció
A mai napon a csapat egy része Velencére látogatott egy speciális, hátrányos helyzetű gyerekek oktatásával foglalkozó intézménybe. Az intézményben 242 gyermek tanul, óvodás kortól középiskolás korig. Az iskola egyben gyermek- és diákotthon is, 90 gyermeknek tudnak bentlakást biztosítani. A gyerekeket gyümölcsökkel, játékokkal, süteménnyel, labdákkal és dedikált poszterekkel lepték meg a fiúk. A gyerekek hálájuk jeléül jobbnál jobb figurákat, védekezési formációkat tanítottak a fiúknak.
igen, nem én csináltam, de szteme ez finomabb volt, mint amit én csináltam. ok, én hozom a jobbik formám, de akkor a csapat is hozza..legalább úgy, mint szombaton...sokat kérek? :D
Szombaton szurkolói busz indul Szolnokra megfelelő létszámú jelentkező (min. 35 fő) esetén. Jelentkezni munkaidőben (8-16.00) a sportirodán lehet. Tel: 22/312-630, 22/314-442
azt valaki tudja hogy az U20as meccset miarákért kellett egy fél órával korábbra rakni? eddig pont jó volt hogy mire annak vége lett, pisált egyet az ember, oszt kezdődött a felnőtt meccs. most meg több mint egy óra van a kettő között. kevés az öltöző vagy mi?
HHHollinst? Hhhhát HHHanga! Ahhhogy Lászlóhhht is. :-))) Fiatalabb, magasabb, gyorsabb, nagyobbat ugrik, mi kell még? (Remélem Te nem Nuberre gondolsz! :-)
Hangát pszichésen kell felkészíteni a köv. két meccsre: Olaj, Falco. Főleg Szolnokon eléggé állatok tudnak lenni, ha valaki, főleg egy fiatal jól merészel játszani ellenük.