A Team Kivi történetében már megszokott dolog, hogy az első 5 ember viszonylag jó időben fut, és a hatodiknál (nálam... :-) leszakad az ég. Legalább 4 ilyen év volt már. :-)
Nem akarom magam fényezni (de akarom), de ilyen időben szerintem keményebb szurkolni kimenni, mint futni, mert nekem nem lenne muszáj a csapattársak miatt :)
A tavalyi Generali Duna parti verseny jut eszembe :) Az 5kilis szám alatt végig felhőszakadás volt, én a kb 1m magas emelvény alatt gubbasztottam a gyerekkel, majd szemerkélő esőben és baromi hüvösben futottuk a tizest. Utána még hazafelé is kaptam némi zuhét....
Hát, a csapatfőnöki sms-t most olvasva a 30-35 perces idők is viccesnek hatnak... :)
De komolyra fordítva a szót: hol fér majd el annyi ember, mint szokott lenni a váltón, ha esik? Nagy tolongás lesz a BSI-sátraknál és az árkádoknál, az tuti.
A másik probléma már egyéni: két csapatban futás közben mi lesz a program így esőben, fázva, álldogálva... :)
Megvolt a T50. Napsutesben indultunk, kellemes borus futoido lett belole jo hosszan, vegul az utolso fel orara rank szakadt az eg. Nekunk, 50eseknek legalabbis, ahogy nezem a 100asoknak vegig megallas nelkul fog dolni a le. Az utolso 3 kilometer nekunk mar alig jarhato volt, uber szivasok lesznek szegenyeknek, maksziriszpekt annak, aki tovabbmegy...
Par vizholyag, kicsit bealltak a combjaim, de egy robotikus 7 kilometeres botorkalast ki nem hagynek holnap. Hogy fossa azunk, az szinte biztos.
Céges keretek között én is ott leszek. Hétfőn "edzettem", lefutottam 7 km-t, és kibírtam, tehát valószínű körbeérek. Hogy mennyi idő alatt, az már más kérdés :DD. Valóban elég gány idő van/lesz, de azt írják nem marad el a verseny. Szerintem utána egyenesen megyek a Rudasba a 42 fokos vízbe... :)
Biztos lesz verseny holnap ebben a trágya időben?? Ööö, jelenleg nem vagyok túl motivált, de ott leszek.
Hol lesz gyülekezés, ha nem lesz meg a szokásos éves piknik?? Legalábbis valami azt súgja, tocsogó vizes fűben, nem annyira vicces piknikelni. De lehet, hogy csak én nem vagyok elég rugalmas :-D
Néha nagyon el tudják rejteni a dolgokat. Rendszeresen nem találok valamit én sem, hol a nev. díjat, hol az indulási időt. Mentségükre mondom, hogy voltak hasonló gondjaim pl. a bécsi maraton oldalával is. Utolértük a nyugatot? :)
(Akkor vivi befutóvideó van, csak nem tudok olvasni, avagy nincs csak nem olvastam? :) Tőlem kérdezi most először futó barátom, de csak annyit tudtam mondani, hogy itt is volt róla szó.)
Végül nem lett futás, anélkül is fáradt vagyok. Leander levette rólam a kezét, hogy a jeges zivatarban 14 km-t tervezek, miközben csapatostul jól agyonázunk: ő ezt nem nézi meg. :)
Ha nagyon esne és nem mennék fel, nyugodtan lefuthatod az adagomat!!! ;)
De azért ott leszek, nyugi. Viszont valszeg a szokásos 9:30-as nagytalálkánál még nem, de úgy egy óra múlva már igen. Viszek többréteg esőcuccot, biztos, ami biztos. Azért vannak félelmeim, de csapatot nem hagyok cserben :) (kivéve, ha netalán felsővezeték-szakadás lenne Nagykőrös és Cegléd közt. De remélem, a MÁV nem tervez olyat!)