Keresés

Részletes keresés

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144394
A tavalyi Ultrabalaton célkapuja is összeomlott a rajt reggelére, mégis lefutották.:-)
Előzmény: Hauanita (144380)
procaliber Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144393
Lanolin erre jobb, sőt már verseny előtti este is bekenheted zokni rá majd reggel ismét kenés.
Előzmény: Elm (144391)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144392
Mi is szeretnénk látni a videjót!
Sőt, sok videót szeretnénk látni!
Előzmény: Elm (144389)
Elm Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144391
Igen, mar a celban megfogadtam, hogy a kovetkezo amit elo kell vennem, a kremezes lesz. Mar reg akartam, meg tavaly vettem lanolint is, asszem vazelin is van itthon, de mindig elfelejtem versenyek elott. Majd a kovetkezon...
Előzmény: procaliber (144390)
procaliber Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144390

Futás előtt nem árt bekenni a lábad, h ne puhuljon fel a bőr és utána egy normális zokni pl ez: http://www.nomadsport.eu/t/zokni/futozokni/lasting-rub/8680/

Előzmény: Elm (144389)
Elm Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144389
Megkaptam, nagyon lol. Marmint innen a fotelbol, amugy meg nagyon brutal.
Azert azt hallottam, hogy elvezted... :o)

Asszem tesztelnem kell par zoknit, hogy mi az amiben csatakvizesen se csuszkal a labam, nekem mar az a harom kilometer is sok volt, ami a vegen volt...
Előzmény: Mezga! (144388)
Mezga! Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144388
Kuldtem egy videot az egyik atkelesrol.
remelem tetszik.
Előzmény: Elm (144387)
Elm Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144387
Pont most neztem az idoket a terepfutason, kemeny voltal, nagyon jo idot mentel, meg idealis korulmenyek kozott is szep lenne, de az a pokol ami delutanra lett, ahhoz kepest ez egesz egyszeruen elkepeszto. Nagy gratula!
Előzmény: Mezga! (144386)
Mezga! Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144386
Megvolt a T100.......13:47:19
tenyleg sza...a aztunk.
aki ott volt tudja milyen ido volt,
aki nem,azoknak sajnos nem tudom szavakba onteni,
de a vege mar nagyon hasonlitott egy remalomhoz.
Ha jovore nem megint uszni kell,akkor azert ujra ott leszek.
Koszonet csanyanak,lupusnak a szervezesert,es az osszes tobbi rendezonek akik tartottak bennunk a lelket.
Udv Mezga!
Előzmény: Elm (144360)
Elm Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144385
En is azt modnom, hogy jol dontottek, szubjektive mindenkeppen, eleggi kivan a labam, jarni is csak viccesen tudok, a vadlim kikeszult a szinttol, es egy nagy fajos vizholyag az egesz egyik kislabujjam, de objektive is azt gondolom, hogy semmi ertelme nem lett volna ebben az idoben szivni/szivatni sokezer embert. Utolag ez mar mindenkeppen latszik most, hogy helyes dontes volt, de en reggel is azt mondtam, hogy jol dontottek - kicsit keson jott az info ugyan, biztos lesznek, akikhez nem ert el, es meglepetes varta oket a Kossuth teren, ok valszeg nem orulnek annyira most.

Kanga M. Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144384
Tegnap Tiszaújvárosban voltunk triatlonversenyen (klubcsapat OB) már az úszásnál is esett, ott még nem volt zavaró, aztán a bringán egyre jobban, majd egy szeles kitett szakaszon elkezdett bukón kopgni a jég és mintha tűvel szurkálták volna a combomat a jégdarabok. A futás ezután, már cuppogó vizes cipőben egy élmény violt.

Úgyhogy én annyira nem bántam, h ma nem kell megint ronggyá ázatni magam.

Reggel hívtak a csapattársaim, h mi lesz, én mondtam, h megyünk, aztán Yelen kapott sms-t (aki nem volt benevezve) h mi van.

Sztem az utóbbi években a BSI legjobb döntése.
Kapnak egy pirosvirág pecsétet az ellenőrzőjükbe, a sok fekete boszorkány mellé.
Kanga M. Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144383
ez meghaladta képességeimet :D

Előzmény: kivi (144352)
gmarc Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144382
Én egy nappal előbb jöttem vissza Pestre vidékről, de végülis nem biztos hogy rosszul jártam, mert ma erősen megtépázta arrafelé a felsővezetéket a szél, ma este tuti sokat fognak késni a vonatok.
Előzmény: Hauanita (144379)
macmelon Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144381
Jól döntöttek, talán valóban tegnap este bevállalhatták volna, de ezt kívülről és utólag nyilván könnyebb mondani. :)
Előzmény: amatőr (144377)
Hauanita Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144380
"A döntéshozatal folyamatába innen nem lehet belelátni, így a kérdés az lehet, hogy rendelkeztek-e újabb releváns információval a szervezők ma hajnalban ahhoz képest, amit pl. tegnap délután-este is tudtak. Ha igen, és ennek tükrében hozták ma reggel a döntést, akkor semmi probléma. Ha viszont ugyanazon meteorológiai infók mentén döntöttek, amiket tegnap is ismertek, akkor valószínűleg végigbeszélték az éjszakát pro és kontra érvekkel, majd győzött a józan ész, ami tegnap délután is győzhetett volna. :)"

Beszéltem Tapírral: a híreket ők is hallották, csak hát "máskor is mondtak már ilyet, és nem jött be", a célkapu viszont csak 7:45-kor omlott a fejükre.
Hauanita Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144379
Hát, valami ilyesmi történt velem.
Éppen elhagytuk Kistelket, amikor jött az SMS. Innen sok értelme nem lett volna leszállni, főleg, mert nem állt meg a vonat Kiskunfélegyházáig, így gyaníthatóan a visszafelé jövők se álltak volna meg nekem.
Kiskunfélegyházán aztán azért leszálltam (ezen a ponton örültem, hogy kevésbé voltam lelkiismeretes, és csak a 7:45-össel indultam el, a 6:45-ös már túl lett volna Cegléden, mire elér a hír, utána pedig már csak Pesten lehetett volna leszállni), mindenesetre visszaváltottam a jegyemet, de ugye a Kiskunfélegyháza oda-visszát ki kellett fizetni, a kezelési költség pedig a jegyár 20%-a, vagy max 1000, nálam ez utóbbi volt. Szóval buktam a bulin úgy 3 óra alvást (OK, az pótolható), meg egy halom lóvét.

Úgyhogy én részemről csókoltatom a BSI-t!

Félreértés ne essék. Nem a verseny mindenáron való megrendezését tartottam volna helyes megoldásnak, hanem a megfelelő időben történő döntést. Mert bár a met.hu oldala épp nem jön be (talán a viharos időjárásnak köszönhetően??), azért ha jól rémlik, már tegnap kiadták mára a piros szélriasztást.
Előzmény: Mosolygós79_ (144375)
retisonic Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144378
Mondjuk nekem pont elrajtolok, beérek, hamar hazamegyek verseny lett volna, de abszolút megértem a döntést.
amatőr Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144377
Alapvetően bölcs és felelősségteljes döntés, bár Leander ezt már tegnap is meghozta... :)

Szóval senkinek nem hiányzik (se szervezőknek, se résztvevőknek) bármilyen probléma az időjárás szeszélye és a leszűkült kis helyszínre zsúfolódott tömeg együttes rizikófaktora miatt. Ez nem az a verseny, hogy elrajtolok, beérek, oszt legfeljebb hamar hazamegyek: itt váltótársakkal beszélgetünk, várakozunk az indulásunkra, esetleg több csapatban futunk stb stb.

A ma reggel vidékről útnak indulók és/vagy a hardcore futók biztos nem ennyire megértőek a BSI-vel szemben, de szerintem a döntés helyes.
A döntéshozatal folyamatába innen nem lehet belelátni, így a kérdés az lehet, hogy rendelkeztek-e újabb releváns információval a szervezők ma hajnalban ahhoz képest, amit pl. tegnap délután-este is tudtak. Ha igen, és ennek tükrében hozták ma reggel a döntést, akkor semmi probléma. Ha viszont ugyanazon meteorológiai infók mentén döntöttek, amiket tegnap is ismertek, akkor valószínűleg végigbeszélték az éjszakát pro és kontra érvekkel, majd győzött a józan ész, ami tegnap délután is győzhetett volna. :)

Mindenkinek legyen szép és kellemes maratonváltós pótversenye!
gmarc Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144376
A sörözés része viszont nem marad el, azt időjárástól függetlenül megtartom! :D
Előzmény: Mosolygós79_ (144375)
Mosolygós79_ Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144375
Nohát azért jó reggelt mindenkinek, aki a verseny miatt kelt fel ilyen korai órán! Jó döntést hozott a BSI, így hát saaajnos ma nem futok. Ilyenkor örülök, hogy helyi vagyok, mert különben már biztos régen a vonaton vártam volna a felsővezeték-szakadást, amikor megérkezett az sms.
Edyth Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144374
Sziasztok.A fórumról linkeltem,hátha nem olvassa mindenki.

Elmarad a 17. K&H olimpiai maraton váltó, a viharosra fordult szél miatt az esemény megrendezhetetlen.

Tekintettel arra, hogy a fővárosban a piros jelzéshez közeli időjárási állapotok uralkodnak, és a szél viharossá fokozódott, az esemény megrendezhetetlen, ezért a 17. K&H olimpiai maraton váltó elmarad.

Az esemény új időpontját a hatóságokkal történő egyeztetés után jelöli ki a BSI, s erről mindenkit időben tájékoztat. Az elmúlt 20 évben egyébként nem volt arra példa, hogy futóesemény elmaradt volna az időjárás miatt.

Kocsis Árpád Máth István versenyigazgatók
haan-chee Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144373

Elmarad a 17. K&H olimpiai maraton váltó, a viharosra fordult szél miatt az esemény megrendezhetetlen.

Tekintettel arra, hogy a fővárosban a piros jelzéshez közeli időjárási állapotok uralkodnak, és a szél viharossá fokozódott, az esemény megrendezhetetlen, ezért a 17. K&H olimpiai maraton váltó elmarad.

Az esemény új időpontját a hatóságokkal történő egyeztetés után jelöli ki a BSI, s erről mindenkit időben tájékoztat. Az elmúlt 20 évben egyébként nem volt arra példa, hogy futóesemény elmaradt volna az időjárás miatt.

_tyúkanyó Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144372
Írták, hogy "brutális" lesz az időjárás hétvégén, de nem hittem, hogy tényleg. :(
Remélem, az eső megkíméli a futókat, és nem zuhog, hanem legfeljebb csak csendesen esik a verseny alatt... Kicsit elállhatna a szél is...

Hajrá!!!, és vigyázzon mindenki az egészségére!

..A
(:>)=
..V
kivi Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144371
A Team Kivi történetében már megszokott dolog, hogy az első 5 ember viszonylag jó időben fut, és a hatodiknál (nálam... :-) leszakad az ég. Legalább 4 ilyen év volt már. :-)
Előzmény: Bozótkutya (144369)
macmelon Creative Commons License 2010.05.16 0 0 144370
Nem akarom magam fényezni (de akarom), de ilyen időben szerintem keményebb szurkolni kimenni, mint futni, mert nekem nem lenne muszáj a csapattársak miatt :)
Előzmény: Elm (144367)
Bozótkutya Creative Commons License 2010.05.15 0 0 144369
A tavalyi Generali Duna parti verseny jut eszembe :) Az 5kilis szám alatt végig felhőszakadás volt, én a kb 1m magas emelvény alatt gubbasztottam a gyerekkel, majd szemerkélő esőben és baromi hüvösben futottuk a tizest. Utána még hazafelé is kaptam némi zuhét....
Előzmény: amatőr (144366)
amatőr Creative Commons License 2010.05.15 0 0 144368
Azért lebeszéltem M79-cel, hogy ha kell, átvállalja valamelyik futásom... :)
Előzmény: Elm (144367)
Elm Creative Commons License 2010.05.15 0 0 144367
A BSI oldalan mar friss hir, atrendezik a teret, biciklitarolo helyett is esosator lesz, es meg a kornyezo utcakban is lesz meg sator. Talan eleg...

Asszem viszek torolkozot. Bar az mindig van nalam, ha csak elugrom az Alfa Centaurira, akkor is... :o)
Előzmény: amatőr (144364)
amatőr Creative Commons License 2010.05.15 0 0 144366
Csak a tömeg/kis hely/zivatar, széllökés... Ne legyen semmi baj.
Előzmény: kivi (144365)
kivi Creative Commons License 2010.05.15 0 0 144365
Mi esőkabáttal, vízálló nadrággal, hátizsákkal készülünk... :-)
Előzmény: amatőr (144364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!