Én is követelem vissza. Ja hogy nem a tévébe, hanem oda, ahonnan jött? :-)
Egye fene, az Amőbát még vezethetné. (De a Lottoshow-t neeee! Olyan helyes bige van most ott)
Ajanlom figyelmetekbe a Nepszabi mult penteki Hetvege c. mellekletet. Mindjart az elejen interju Palikkal, miszerint ot a nep kovetelte vissza. Na hadd lassam a Szabadsag teri tuntetok kezeit! Magasabbra!
Persze, mert éppen archiv felvételekről volt szó. Aha. Még jó hogy ilyen multitask módon olvasom ma a fórumot, jóformán mindig csak egy hozzászólást, ráadásul nem is jól olvastam IC írását (szemeim előtt ma kissé egybemosódnak a betűk, mert könnyezem ezerrel, hiába csak én tudok 35 fokban megfázni, taknyom nyálam egybe folyik - jó, azért annyira nem súlyos, meg nem is aludtam túl sokat - már 5-kor felkeltem, reggel). Egy szó mint száz tényleg elnéztem, azt hittem valami új hír, pedig csak IC nosztalgiázott.
Buttonnak meg "HOL AZ A LÚZER MONTOYA??? HADD ELŐZŐM MEG!!!" :)))
Nagyon úgy néz ki hogy Montoya átjön jövőre... de addig remélem látunk Montrealban egy Junqeira - Button meccset, NEM lerohadó BMW-kkel.
Hát mikor Jacques lett a VB, Schumi meg a népszerűtlen.
Ordas: a DPG nem kívánja elküldeni a file-t, mondván hogy túl nagy, de majd kitalálok valamit, fölteszem az Extrára vagy hasonló.
Schumák gumijának állítólag olyan lesz a mintázata, hogy az esőgumi "Michael Schumacher ist Weltmeister" feliratokat húz majd maga után, a száraz gumi pedig vigyori cipészfejeket rajzol majd az aszfaltra.
A McLarennál várható hogy többféle gumija is lesz Mikának, ha első helyen autózik akkor "A repülő finn a legjobb", míg ha nem, akkor "Vazzeg hát lerohadt a kocsim!" feliratot kirajzoló gumikat teszik majd föl. :)))
Ugye ezt csak viccből kérdezted? Egyébként én is éppen ma néztem meg az ominózus esetet és még mindig felháborít az sumákság amitt akkor MS művelt. Egyébként a fiú utána nem kicsit volt ideges. Majdnem egybeépítette az egyik operatőr arcát a kamerájával.
Nincs meg videon Greg Moore balesete? Tudom, nem F1, de kar erte... Ugyhogy?
Mas. Gumik: igen jon a szines, izes, rucskos, sikositott, spermaolo reteg, stb. Hanyinger lenne a szines, pfuj... Most komolyan! S a futofeluleten reklam lesz? Na ne!
Van humora Michelinéknek. Ha meg komolyan gondolták, akkor az tényleg jól nézne ki. (És akkor a BAR-on lehetne bal oldalon piros, jobbon meg kék)
De tényleg, a felnik színe már így is változatos, ez még jobban feldobhatná a látványt.
Nagyon csendes a fórum ezért bemásolok az NS-ből egy hírt. Érdemes elolvasni :-))
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) bejelentette, hogy jövőre mégsem emeli meg a Formula--1-es autók kerekein lévő rovátkák számát ötre. Az FIA korábban azért vetette fel a váltást, hogy az újonnan érkező Michelin azonos esélyekkel szállhasson harcba a Bridgestone ellen. A japánok azonban kijelentették, ha megtörténik a váltás, ők elhagyják a sportágat. Így jövőre is az 1999-ben életbe léptetett szabály szerint, azaz négy „csíkkal" a felületén készítik az abroncsokat a gumigyárak.
A Michelin ettől függetlenül felvetett egy lehetséges módosítást: a franciák állítólag szakítani akarnak a jól bevált feketével, és más színű gumikkal akarnak megjelenni a Formula--1-ben. Ezt eredetileg a Bridgestone-tól való könnyű megkülönböztetés miatt találták ki, de lehet, hogy a gumi összetételében lévő különbségeket is szemléltetni lehetne ilyen módon. Például a piros lenne a kemény, a zöld pedig a lágy összetételű Michelin-abroncs.
Ezt már vártam! :)))
De azért volt odaírva, hogy "módosított". Írhattam volna TOW-ot is, de az F1-es autó azért mégha nem is repül, inkább vadászgép mint tank.