Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nem nagyon szoktak basztatni. Néha kitörlik amit írok, néha nem. Nem acsarkodni szoktam ott. Az acsarkodókat basszák ki. Legalább is úgy tapasztaltam. De köszönöm, hogy figyelmeztettél.
Igen aztis néztük. A töritanárom szerint élő történelem volt, és mindent felvett és megnézetett velünk, ami fontos volt. 14 éves voltam amúgy. Mégis a retinámra égett ez a pár képsor.
Nem úgy volt az. Statáriálisan mindkettőt főbe lőtték. Nagyon jól emlékszem, mert cenzúrázatlan felvételeket mutattak róla, ahogy folyik a padlón a vérük. csaunak és feleségének. Jól emlékszem, mert aznap vettem át a frissen szerzett jogsimat.
Világos, néhány büntető-tárgyalást volt szerencsém végigülni, ahol véleményes volt a kétségen kívüli bizonyítottság, és a vádlott tagadott, ott mindig párhuzamos igazságként futott az ügyészség és a védelem álláspontja.:)
Számtalanszor kerültem, kerülök olyan helyzetbe, hogy hiába voltam ott én is egy eseménynél, mégis teljesen más nézőpontot ismertetnek velem, melyet át kéne éreznem. Szerencsémre képes vagyok rá. Látom én, értem én, hogy mi a másik igazsága (csak teszek rá), ami miatt a falig elmegy. De ugye nem felé nyílik a fiók...
Szerintem két embertípus, ilyen marha. Az egyik valóban olyan hülye, hogy azt se fogja fel, hogy amiért elítélték, az tényleg bűncselekménynek számít vagy hogy a mentőkörülmények elfogadhatóvá teszik a tettét. A másik aki valamikor azt érezte, hogy mögötte áll a hatalom (sajátja vagy másé), ami miatt mindent megtehet. Mert utóbbi csak sokára és mintegy véletlenül fogja fel, hogy vége a jó világnak. Erre az egyik legkorábbi példa, amit láttam, az a kis Ceaucescu fiú volt, miután elfogták és a sajtótájékoztatón mutogatták, hogy megcsípték. És ahogy hallgatta, ahogy beszélnek róla, megpróbált szájaskodni, hogy az nem is úgy volt, de elég gyorsan belefojtották a szót, és a mai napig előttem van az arca, mint egy fénykép, ahogy áll az emberek gyűrűjében, akik nyilván csak a kamera miatt nem ütik meg és ahogy kiült az arcára a felismerés, hogy baszki, egyik pillanatról a másikra senki lettem és jobb, ha kussolok. Nagyon kifejező volt az arca abban a pillanatban, emlékszem, hogy megsajnáltam. Annak ellenére, hogy pontosan tudtam, hogy az elfogásának oka volt. (Tudom-tudom, nem kellett volna, de nekem erős a beleérző képességem, és abban a pillanatban összekapcsolódtam vele, mitha én is azt érezném, amit ő érezhet.)
Aztán szerintem agyonverték a börtönben, legalábbis gyomorvérzésben meghalni, amikor már nem is piálhat, az nekem erőst egy rosszul elsült meggyomrozást sugall.
Jogilag nem ennyire egyértelmű. Ha nem perújításhoz győzködi a volt áldozatát, akkor nem biztos, hogy bűncselekmény. Nehéz dolguk lesz az ügyben a jogászoknak, ha lesz új ügy belőle. Mondjuk ebből a paliból kinéznék egy perújítást is.:) Akkor viszont különös visszaeső lenne, ha ez bizonyítható volna, mert akkor hamis tanúzásra rábírás kísérlete. Kivéve, ha előkészület, mert akkor nem az.
Én is, bár rengeteg gyilkos is van, aki mondjuk leszúrta részegen az ivócimboráját és mégis hisz. Itt inkább az az érdekes, hogy egy ekkora balhé után megkeresi az egyik áldozatát, és próbálja rábeszélni arra, hogy mást mondjon, mint eddig. Olyan, mintha az ellenzék fizetné, pedig csak hülye. Érdekes, hogy nincs a környezetében senki, aki visszatartaná.
Ez az ember vagy nagyon ostoba, vagy akik mögötte állnak nagyon ostobák. Már előzetesben kéne csücsülnie, de meglepne, ha a magyar kir. rendőrség intézkedést foganatosított volna. Vagy ha igen, akkor most foglalják el az RTL klub vonatkozó eszközeit, névtelen feljelentés alapján és kérdezgetik a műsorigazgatót, hogy ki kezelte azt a titkos felvevőt. :/
A K. Endre-saga folytatódik, részletek a telexen. Hihetetlen, Már a múlt heti RTl-es titkos videó is az volt. A pali rendesen önmaga legnagyobb ellensége. És nem áll le, egy ilyen közfigyelem mellett sem.
Egyetértek. A fülkeforradalmárokat a saját fülkeforradalmáraik fogják felfalni. :) De addig még sok víz lefolyik a Dunán.
Bár egy pillanatra azt hittem, hogy az érdekszövetségek jobban összemarakodnak a Balogh-féle vonal koncán, de most már úgy gondolom, hogy nincs itt semmi látnivaló, simán leosztják inkább egymásnak a lapokat a háttérben.