Tuningok alatt a lenti feketenel en a sotetitett hatsouveget, a hatsoablak-rolot, a kodlampat, a csomagteton eltuntetett jelzest es a kuszobdiszlec hianyat ertem...
Ha kivulrol ennyit valtoztattak az auton, akkor biztos belul is akad egy-ket csemege.
hogy erted hogy a tuningok alatt? szerintem ebben semmi hangszoro nem lesz...na mondjuk ez a resze azta amugy is pont nem erdekel. a jelenlegi oreglanyban sincsen egeszseges motorzugason kivul semmi fulbemaszo:)))
a disztarcsa az elmeletileg ha ugy alakul akkor a piros fehertetosre kene, aminek ugye a konnyu felni keszletet eladtak mar. erdeklodtem, mit hol, lehet beszerezni esetleg. bar nyilvan nem a disztarcsa lesz az elsodleges szempont vasarlaskor...
tehat ezek csak informaciogyujtesek foleg.
ami az imenti feketet illeti, igen, ezt a neten hirdetik, es ezek a kepek tovabbi bekert peldanyok a jarmurol a tulajtol szarmaznak. mert esetleg ez is jo lehet, szinten januarban nezem meg.
Én nem vagyok a berhálás nagy barátja. Főleg nem, amióta egy sor -ös dízellel hazavágtam a W116-omat. Mellesleg a W123-as motorhoz tudomásom szerint elég sokmindenhez hozzá kell nyúlni. Miért nem jó az öreg állólámpása úgy, ahogy a világra jött? A sufnituningolt gépelyeknek ráadásul piaci értékük sincs.
Jo alap lehet egy restauralashoz, nem latszik sokminden, de legalabb nem keverek..
Meg kell nezni, hogy milyen az alapanyag a "Tuningok" alatt...pl. megvan-e mind a hat hangszoro minden ajtokarpitban? :-)))) Ulesek, belso allapota? Alulrol vajon milyen? Latni kell, menni kell vele...
na latom vannak akik keprol is sokat tudnak:), a km allasban mar reg ota nem hiszek...amugy igazad lehet, az 1-2es osszevisszasagrol. figyelni kell az tuti, de hat csak talalok egy normalis darabot.
..Biztos nehez lehetett szegeny tulajnak 1-es szeriasitani a 75-os 2-es szerias verdajat...az elejet persze meghagyta a kis huncut...En mindig szkeptikus vagyok az ilyen Angebotoknal....Nemetorszagban miert csereli ki valaki az ajtokat 1-es szeriara? Ha annyival jobban tetszik, akkor miert nem vett egy komplett 1-eset ?
Fekete auto piros belsovel? 220 d ? Azert ez nem az a megszokott kombinacio...
Mindenesetre VIGYAZAT, es most a 78 ezer km-rol ne is beszeljunk, az ara meg rohejesen alacsony ahhoz kepest, hogy elmeletileg mit tud a jargany...
Szerintem , bar lehet hogy tevedek, a hatso kerekei meg ugy allnak, mint egy terheletlen Kamaz-nal, ertsd kisse V alakban, ha hatulrol nezzuk...de talan tenyleg mar csak kekeckedek...udv mindenkinek
ez azert nem rossz otlet, es igy teljesen tiszta a dolog. bar olvastam en mar itt negativ velemenyeket a nemet piacrol, hogy bizony ott is vege a kanaannak, es sok a szutyi buheralt peldany...
de meg mindig jobb a helyzet mint itthon.
sott, szerintem akar egy ilyen kis kirandulas kereteben, par szakival, ha valaki segitene nekem...esetleg fel is lehetne kerekedni. es akkor meglepni a dolgot.
csak kellene valami tuti info, hogy ne talalomra mozogjon az ember a nagyvilagban...
Szállításhoz kérhetsz itthon előre Z-rendszámot, kb. 17000 Ft. Hívd Major Károlyt, 06 20 9 330058, hivatkozz Pintér Zoltánra (ez én vagyok). Ezzel jöhetsz lábon. A német ideiglenes rendszám kb. 200 euró, ez is lehet. Január 1-től eltörölték a regadót a 30 év feletti veteránokra, így egy állólámpás itthoni legalizálása kb. 120-150 eFt, motornagyságtól függően. Ez összeáll a vagyonszerzési illetékből, törzskönyv, forgalmi, műszaki vizsga, zöldkártya, rendszám, MÚZEÁLIS MINŐSÍTŐ VIZSGA (MAVAMSZ), eredetiségvizsgálat, biztosítás költségeiből. Lehet, hogy jobban megéri így egy szépet Németo-ból, mint egyet itthonról.
igaz platom nincs, es olyant vennek ami a laban jon haza...szal csak kell az a rendszam:))
na de a lenyeg, hogy ha a haver 25ot hozott be belole, csak tudtok valami pofas peldanyt eladot.
engem erdekelne egy napi hasznaltra uzemkepes darab dizel.
bar a kecskemetitol meg nem kaptam valaszt hogy mennyit enged el az eros 1misibol, mert nekem felso hangon is csak 600 volna erre a celra...tovabba januarban a nemlackoet is meg akarom nezni, mert ha tenyleg annyi, tenyleg olyan az nem volna rossz.
na hat lassuk hogy lesz ebbol tuzokado allolanykasarkany:)
nincs jelentősége, hogy mit "vágnak" a határon nincs VÁM!!!! nem kérdezi senki mit honnét és miért hozol!!! Lassan megszokhatnánk, hogy az unio tagja vagyunk!!!
Nekem haverom kb 25 ilyen autót hozott már, ő a platós merci teherautója platóján hordja. A harctéri döglött kutyát nem érdekli, mi van a platón. A határőr nem azért van.