na, mi ez az egész visszafogott hang, egy új szuri tért vissza talán?
btw most pályátlan lenne azon lovagolni, hogy én magam halasztottam kétszer (főleg mert ilyen kulturáltan válaszoltál, teljesen meg is vagyok zavarodva, komojan)
csak még annyit, hogy ez a topik nem a te bunkó stílusodhoz szokott, annyi topik van, amit szétbarmolhatsz (és szét is szoktál barmolni), legalább ezt hagyd békén
amúgy a helyedben nem is nagyon merészkednék ide, a fél egyetem még a mai napig a te bénázásodon röhög, amikor évet kellett ismételned :P
azért jó szurival találkozni, mert az ember elgondolkodik, hogy akar-e ugyanabba a halmazba kerülni, mint ahol ő van (és sajnos ezen az a felirat áll, hogy jogász)
szurika, nálad vmi durva látencia lehet a háttérben, hogy annyit buzizol :)
gondoltam, h nem fog nehézséget okozni neked ez a kis semmiség. ha jól hallottam, te vizsgáztattad kisfát Gt-ből ;) :P
koleszban, teremben, de h most hogy lesz, amikor kb. 2naponta lesz vizsgám és már most elegem van, pedig még a kezembe sem vettem semmit, akkor nem tom. de asszem egy 21 du. be van tervezve, ha összejön.
eddig ez a tárgy legjobb, és külön öröm, hogy anno a félelem és rettegés időszakában megtanultam, vagyis (szerényen) csak ismételni kell (a jáb meg az alkjog/közig combo után kész felüdülés ezt tanulni)
all work and no play makes John a dull boy, ezért ugye nem akarom halálba tanulni magam ;)
ti hol szoktatok monstanában focizni? (vettem egy új teremcipőt, de még nem volt módom kipróbálni)
javítanék: az originál pletyka szerint nem a Neurotic, hanem egy másik zenekar gitárosa volt, és ezt egy have4rom kezdte el (szerinte) terjeszteni, mert látott 3 éve 1 fotót. majd megkérdezem tőle a zenekar pontos nevét, de nem neurotic. szegény pajor tomi tök dühös lenne erre :)
nem, ELTE ájékára (de lehet,hogy ez is csak egy rosszindulatú pletyka)
tényleg, vannak ilyen vicces (és általában téves) urban legend-ek az egyetemen, pl:
1. Földes Gábor testvére Hobo (ez kamu)
2. Kabódi a Neurotic basszusgitárosa volt (ez a kedvencem, ez is kamu)
3. A pj tanszék egyik oktatója édesapja jogi képviselőjeként eljárva tökön rúgta az ellenérdekű felet a II. és III. Kerületi Bíróságon (ez igaz, de ettől én még nagyon bírom az illetőt)
én csak az egyik etikaoktató botrányáról hallottam (a 80as években zajlott disznóságokon kívül), speciel ismerem is a lányát a Trefortból, akit állítólag megpróbált benyomni
"Elgondolkoztatok már valaha azon, hogy hogyan kerültek be az egyetemre azok a nagyon egyszerű, kissé buta, de kellőképpen nagyképű lányok és fiúk, akik azt hiszik, hogy ők irányítják a világot?"
Én csak abban bízom,hogy egyes egyetemeken erre a célra már a mienktől eltérő külön ún. "Saját" felvételi rendszert is kitaláltak, és értesüléseim szerint az tökéletesen teljesíti is a küldetését. (Annak idején pl. 8 segghülye, műveletlen és felkészületlen, de annál nagyobb arcú közeli ismerősömet vették fel arra az egyetemre egy szériában úgy, hogy közben állami egyetemekre (pl. a miénkre) bejutott, alaposan felkészült és nagyságrendekkel jobb képességű embereket szórtak ki.) Az lenne a jó, ha az ilyen, egyébként alkalmatlan személyek számára rendszeresítenék ezt az általam pontosan meg nem nevezett jogi kart, és akkor ők is megkaphatnák valahonnan a papírjukat (nem degradálva ezzel a mi képzettségünket), és közben a kívülállók is tudnák, hogy mi a helyzet.
egyébként Gergő kicsit kattant, főleg amilyen követelményeket támasztott alternatívon (ahol 4en voltunk, kb fejenként 250 oldalnyi angol-francia-német szövegre, egy hét határidővel)