Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.07 0 0 226
Na jó, ne felejtsük el ...
De olyan szép volna a statisztika! Az elobb ugyanis tévedtem, mivel ´56-ban nem Hawthorn nyerte Musso "elkobzott" Ferrarijával az idénynyitót, hanem Fangio, így azután 49-bol 24-szer lett a korona a premiergyoztesé.
Ami ugye 50-bol 25 lehetne, ha Eddie és a Ferrari végre nyerne az idén... :-))))
Előzmény: Mogorva (225)
Mogorva Creative Commons License 1999.03.07 0 0 225
No igen... azonban ne feledjük el, hogy ez a futamgyőzelem nem a kimagasló tudás, hanem a baromi nagy szerencse és a kellő tudás eredménye. Ha teszem azt nem Frentzen lohol mögötte, hanem Coulthard vagy Hakkinen, ne adj isten MSchumi (aki ma nőtt két cm-t a szememben, minden ellenszenvem ellenére..), akkor ma nem örülhetne.

Én viszont örülök a győzelmének. Ha valaki, akkor Ő tényleg megérdemelte már.
Ha nem Hakkinen, akkor legalább ne Schumacher. Ejnye, de ronda vagyok... :)

Azért csodálkoznék nagyon erősen, ha nem Hakki-Schumi-Coulthard között dőlne el a VB. Ez a McLaren annyira jó még mindig, hogy csak Schumacher, vagy a technika tudja őket megverni.
Amit az elején a két McLaren művelt, hogy látótávolságon kívűl hagyta 5 kőr alatt a többieket, az azt sugalja, hogy a Ferrarinak nagyon bele kell húznia.
Nem lesz elég abban reménykedni, hogy a Mekik minden versenyen szétesnek...

alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.07 0 0 224
Irvine elott valószínuleg megnyílt az út a VB cím felé, hiszen az F1 eddigi 50 idénnyitó futamán mindössze öt olyan versenyzo nyert, aki abban az évben, vagy már elotte ill. utána ne lett volna világbajnok. Közülük Taruffi késon, idosen került az F1-be, Moss 5-ször egymás után volt második, majd kétszer 3. és még mindig ereje teljében vágta el a karrierjét egy baleset, McLaren fénykorában "ido elott" halt meg, csakúgy mint Rodriguez, Laffite pedig egy baleset miatt kellett, hogy korán elbúcsúzzon.
(Coulthardról még nem tudhatjuk, lesz-e bajnok, de nem rosszak az esélyei)
A következok voltak eddig az idénnyitók gyoztesei:
(x-szel jelöltem azokat, akik idénnyitó gyozelmük évében hazavitték a koronát is, i-vel azokat, akik elobb, vagy késobb)

Farina x,
Fangio x,
Taruffi, (Ascari a bajnok más versenyen indult akkor)
Ascari x,
Fangio x,
Fangio x,
Hawthorne i/(Musso kocsijában)
Fangio x,
Moss,
J. Brabham x,
McLaren,
Moss,
G. Hill x,
G. Hill i,
G. Hill i,
Clark x,
J. Stewart i,
P. Rodriguez,
Clark i,
Stewart x,
J. Brabham i,
Ma. Andretti i,
J. Stewart i,
E. Fittipaldi i,
Hulme i,
E. Fittipaldi i,
Lauda i,
J. Schekter i,
Ma. Andretti x,
Laffite,
A. Jones x,
A. Jones i,
Prost i,
Piquet x,
Prost i,
Prost x,
Piquet i,
Prost i,
Prost i,
Mansell i,
Senna x,
Senna x,
Mansell x,
Prost x,
M. Schumacher x,
M. Schumacher x,
D. Hill x,
D. Coulthard ?,
M. Hakkinen x,
E. Irvine ?

23-szor tette zsebre a VB címet az elso futam gyoztese, ill. Irvine-ról még nem tudhatjuk ...

Előzmény: Herold (222)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.07 0 0 223
Hát .... IMHO a pontokat nem kaphatja meg, márcsak azért sem, mert azokat "helyette" célba érkezo versenyzok a szabályok betartásával megszerezték. Extra pontokat meg erre a versenyre sem lehet kiadni, mert az igazságtalan lenne a többi futam pontszerzoivel szemben.
Pénzt persze kaphatna, de nem hiszem, hogy Schúminak megérne néhány tízezer dollár egy elhúzódó pert. Okosabb o ennél ...
Egyébként nagyon szimpatikus volt, ahogy továbbment tesztelve az autót reménytelen körülmények között is. Biztosak lehetünk benne, hogy a következo öt hét alatt a Ferrari megfontoltan és mégis gyorsan fejleszteni fog.
Előzmény: Herold (222)
Herold Creative Commons License 1999.03.07 0 0 222
Mit gondoltok, ha valaki a takarítás hiányossága miatt esik el a dobogótól, van módja valamiféle kárpótlásra, jóvátételre? (M.Schumacherre gondolok, aki ráfutott egy roncsdarabra és defektet kapott.)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.07 0 0 221
AZ ELSO ÍR GYOZELEM 16 ÉV ÓTA! - EDDIE IRVINE BEÉRKEZETT! - HAT JORDAN VERSENYZO AZ ELSO HAT HELYEN!

Eddie Irvine 50. Ferraris futamát gyoztesként ünnepelhette. Hogy történt ez az eddig példátlan esemény? Valahogy így:
A verseny úgy kezdodött, hogy nem kezdodött. Mivelhogy a Stewart csapat égett. Herbert és Barrichello motorja is úgy túlhevült, hogy átégette a borítást és diszkréten füstölgött a bemelegíto kör után. Rubens így mondott búcsút eloször a 4. helynek: a boxból indulhatott a mezony után.
A második rajt elott már az új felvezeto kör sem sikerült mindenkinek: Schúmit is meg kellett tolni (a váltó krepált be, mint a legutóbbi futamon Japánban. (Már a legelso versenyén is tönkrement a kocsija váltója a rajtnál...) Így került o is a végére, de azért a szintén beragadt Takagi és Barrichello elé.
A rajtnál azután Hakkinen és Coulthard lott ki, mögöttük Irvine és Frentzen, majd Ralf és Fisichella sorolt Trulli, Villeneuve, Diniz és Zonta elott.

MSch azután az szépen dolgozta magát elore a 17. helyrol (Hill, Herbert és Alesi kihullott az elso körben), miközben Hakkinen és Coulthard - körönként majdnem két másodpercet ráverve a mezonyre - körözött méterekre egymástól, felváltva futva a leggyorsabb köröket. Kicsit a tavalyi Japán futamra emlékeztetett az egész, mígnem a 14. körben Zanardi behúzott tankolni. 6.2 - nem rossz. Coulthard is bejött, o azonban begurult a harmonikaajtó mögé: hidraulikai probléma. Közben Villeneuve elhagyta a hátsó szárnyát és bemutatott egy ketto és fél fordulatos pörgést. (Számomra meglepo módon ez az egyetlen szárnytörés történt a versenyen.) Sajnos a korlát is beleszólt, így azután Lilahaj kétszínu torpedója bágyadtan múlt ki a boxbejáratnál.
Ekkor a sorrend így nézett ki: Hakkinen-Irvine-Frentzen-R. Schumacher-Fisichella-Trulli-M. Scumacher-Barrichello-de la Rosa-Diniz-Takagi-Wurz...
És bejött a Safety Car, hivatalosan a Villeneuve utáni takarítást biztosítani, valójában az ausztrálok ezzel pörgették fel a versenyt, összehozva a mezonyt. Zonta buta módon elment tankolni, a többiek pedig vonatoztak a Pace Car mögött.
A 17-körben a Safety Car kiment. Hakkinen autója meglepo módon nem bírta a repülorajtot és egészen lelassult. Irvine persze rögtön kapcsolt és elhúzott. Frentzen és Ralf egy kicsit
vitatkozott, míg Fisichelláék Trullival tologatták egymást. Ennek nyomán az elobbinek lógó bajusszal kellett a boxba hajtania.
18. kör: Irvine-Frentzen-Trulli-R. Schumacher-M Schumacher-Diniz- ...
Hakkinen bement a boxba, meg is csinálták a kerékcserét + a tankolást, de az autó nem nagyon akart elindulni, majd visszajött ugyan, de ...
Hakkinent a 19. körben lekörözték...
Zanardi pedig miután szélesen fordult, kirepült és átszabta egy kicsit a Williamsét. Nosza a Safety Car újra beiramodott a pályára, Barrichello, majd Gené és Trulli pedig ki a boxba. Hakkinen ezt a lehetoséget már nem tudta kihasználni: a 22. körben beállt a másik M-M mellé.
Két körrel késobb Panis búcsúzott, majd a második repülorajt után Trulli lökte ki Genét, miközben saját "szárnyalására" is pontot tett a kavicságy (25. kör).
A biztonsági autóval megtámogatott takarítás nem sikerült vmi fényesen a pályamunkásoknak, mivel Michael Schumacher egy szárnydarabra futva összetörte a jobb elso szárnyát és defektet kapott a jobb hátsó gumija. Nem adta fel, de a negyedik hely persze oda volt ... Kezdhette a küszködést újra a 12-rol.
Wurz tankolt egy 12.3-ast.
A 28. körben az addig profi módon robogó, ámbár fityego elso szárnyú verdát navigáló Diniz is lehúzott szépen finoman a korlát mellé.
Egy körre rá Wurz állt meg egy a korláton kitcsorbult hátsó kerékfelfüggesztéssel.
Rubens Barichello ekkor már megint a negyedik helyen robogott! De nem sokáig, mert kimértek a fejére egy 10 másodperces veszteglést a boxban.
32. kör: Irvine-Frentzen-R. Schumacher-Takagi-Fisichella-Badoer-...
Takagi (11.0), majd Ralf(10.4) és Badoer is megitatták és megpatkoltatták a paripájukat, utánuk pedig Irvine (10.4) és Frentzen mutatott be egy félelmetesen gyönyöru szinkrontankolást. No igen ám, de mikor kiértek a boxutcából, Fisichella nem befurakodott közéjük!?! Sot, még Irvine-t is meg akarta elozni! Eddie azonban tudta, hogy most vagy soha (most nem kell Schúmit elengednie, mint máskor) és a csodával határos módon a hideg gumikon sem csúszott ki a paprikás hangulatban támadó Fisichellát blokkolva.
Giancarlonak néhány kör után abba kellett hagynia a hosködést: a boxba hajtott (39. kör - 10.6), majd MSch is, de o csak átrobogott rajta. Csak a következoben kapott a paripa zabot, új patkókat és meglepo módon új gyeplot is, de eközben is eltelt 15 drága másodperc és az egy körrel korábbinál is le kellett lassítani (a csapatfonök túl korán adta ki a behívó utasítást.)
A 39. kör után ez volt a helyzet: Irvine-Frentzen-R. Schumacher-de la Rosa-Fisichella-Takagi.
Azután a 40. körben de la Rosa is bement tankolni (8.5).
Barrichello újra megelozte Takagit, majd egy kis üldözosdi után a másik Arrows matadort, de la Rosát is, akin addigra Fisichella is régen túllépett.
A 43. karika után az élmezony: Irvine, Frentzen-R. Schumacher-Fisichella-Barrichello-de la Rosa-Takagi-...
Ebben a körben szállt ki Luca Badoer az addig meglepoen jól futó Minardi-Fordból.
Schúmi ezidotájt már rájött, hogy nem sok pontot visz ma haza, így lelkesen tesztelte a Ferrarit, meg is futotta közben a verseny leggyorsabb körét.
Ezután minden talpon maradt versenyzo igyekezett hazaérni, kivéve Zontát, aki hülye módon felgyorsított és néhány körön át vezette a mögé megérkezett Irvine-t, mígnem a 49. körben elfüstölt a Supertec aggregát a feneke alól.
Más már nemigen történt, persze Frentzen nem maradt le nagyon, ha Irvine esetleg megcsúszik, hát elévághatott volna, de a biztos 6 pontot nem kockáztatta az élete elso sikeréért tigrisként harcoló Irvine-nal szemben. Ralf Schumacher tole eddig ismeretlen Niki-Lauda-stílusban az autót kímélve, de hibátlanul autózott a dobogóra.

Több, mint figyelemre méltó, hogy mind a hat pontszerzo helyen aktív, vagy egykori Jordan pilóta ért célba: Irvine ´93-95-ben 32 versenyt futott náluk Hart és Peugeot motorokkal, Frentzennek ez volt az elso futama velük, Ralf Scumacher 33 versenyen indult Jordan-Peugeottal, ill. Jordan-Mugen-Hondával tavaly és tavalyelott, Giancarlo Fisichella ´97-ben 17 futamot abszolvált a Jordan-Peugeot kormánya mögött, Rubens Barrichello pedig nem kevesebb, mint 64 futamon indult Jordan színekben Hart és Peugeot motorral ´93 és ´96 között, Pedro de la Rosa pedig tavaly volt a Jordan-Mugen-Honda tesztpilótája.

Utoljára 1983 márciusában született ír F1-es gyozelem, akkor John Watson nyert Long Beach-ben egy McLaren-Forddal.
Érdekes, hogy bár Eddie sisakján Írország jelképe, zöld lóhere látható, mégis a brit zászló kúszott fel a God Save the Queen alatt ...

Szimpatikus verseny volt: nem akadt egyetken világbajnok sem a pontszerzok között és a hat "pontos" helyen hat csapat pilótája futott be.

Ha a McLarenek kiesnek, nagyon szépen együtt van ez a mezony ...

Jók: Hakkinen, Coulthard és Michael Schumacher, akik megnyerhették volna a versenyt csak a technika hibázott alattuk, Irvine, aki meg is nyerte, Frentzen és Ralf Schumacher, aki végig a mezony elején mentek halálos nyugalommal, de la Rosa, aki élete elso versenyén pontot szerzett és Barichello,akinek háromszor is sikerült visszaküzdenie magát az élmezonybe.
Rosszak: Herbert, Panis, Alesi, tolük ez a teljesítmény nulla, Takagi, aki csak a szerencséjének köszönheti, hogy beért annyi csúszkálás után, Zanardi, aki lassú volt, rosszkor cserélt és nem tudott a pályán maradni és Wurz, aki kedvetlen autózgatás után a falra mászott.
Közepesek: Villeneuve, Hill, Badoer, Gené, Diniz és Fisichella.
Hülye: Ricardo Zonta, aki széthajtotta a motorját csak azért, hogy Eddie Irvine le ne körözze.
Bunkó: Jarno Trulli: aki eloször kilökte Hillt, azután Letörte Fisichella elso szárnyát, majd roszkor cserélt kereket, ami után Badoert is kinyomta a pályáról.

Az eredmény:

AUSTRALIAN GP :

01. IRVINE Ferrari 0'00"000
02. FRENTZEN Jordan Mugen-Honda 0'04"900 + 0'04"900
03. R.SCHUMACHER Williams Supertec 0'10"200 + 0'10"200
04. FISICHELLA Benetton Playlife 0'33"100 + 0'33"100
05. BARRICHELLO Stewart Ford 0'49"100 + 0'49"100
06. DE LA ROSA Arrows TWR 1'04"600 + 1'04"600

07. TAKAGI Arrows TWR 1'14"500 + 1'14"500
08. M.SCHUMACHER Ferrari 1 lap

Fastest lap : Michael Schumacher - 1:32,112

09. 23 ZONTA BAR Supertec 9 lap(s)
10. 20 BADOER Minardi Ford 15 lap(s)
11. 10 WURZ Benetton Playlife 29 lap(s)
12. 12 DINIZ Sauber Petronas 30 lap(s)
13. 21 GENE Minardi Ford 32 lap(s)
14. 19 TRULLI Prost Peugeot 32 lap(s)
15. 18 PANIS Prost Peugeot 34 lap(s)
16. 1 HAKKINEN McLaren Mercedes 36 lap(s)
17. 5 ZANARDI Williams Supertec 37 lap(s)
18. 2 COULTHARD McLaren Mercedes 44 lap(s)
19. 22 VILLENEUVE BAR Supertec 44 lap(s)
20. 7 HILL Jordan Mugen-Honda 57 lap(s)
21. 11 ALESI Sauber Petronas 57 lap(s)
22. 17 HERBERT Stewart Ford 57 lap(s)
© 1998 Fédération Internationale de l'Automobile
8 place de la Concorde, Paris 75008 France

Eddie Irvine volt CICUS másik kedvence.

E. Tamás Creative Commons License 1999.03.07 0 0 220
Mégsem mentem még aludni.
Gab: kösz!
A merciket nem tartom lassabbaknak. Kár, hogy nem tudok németül, mert akkor még értettem volna is, hogy mit beszél a kommentár.

E. Tamás

Előzmény: Gab (218)
Gab Creative Commons License 1999.03.07 0 0 219
Valaki felvetette, hogy lassabbak a Mercik, mint tavaly.
Ez csak a gumin levő (tavaly még 3, de idén) 4 sávos barázda miatt van.
Gab Creative Commons License 1999.03.07 0 0 218
Az 1. hat helyezetet?
Azt a 2 is kiírhatnák! Össz-vissz 8-an maradtak!

Amúgy E. Tamásnak és Sz. Tamásnak BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

Előzmény: Herold (214)
E. Tamás Creative Commons License 1999.03.07 0 0 217
Sziasztok!
Csatlakozok a táborhoz, de csak este mondok véleményt, mert hulla fáradt vagyok.
E. Tamás
malenykij polgar Creative Commons License 1999.03.07 0 0 216
Hát ez bizony egy Ferrari-győzelem!
Herold Creative Commons License 1999.03.07 0 0 215
Ez az Eddie gyerek jól belehúzott. Ez a kocsi kellett volna Schumacher alá.
Herold Creative Commons License 1999.03.07 0 0 214
Köszi!
Ezek az tuskók RTL-en csak az első 6 helyezettet mutatják. A többi nem is érdekes?
malenykij polgar Creative Commons License 1999.03.07 0 0 213
Első felv.kör után Barichello autója kigyulladt.
Második felv. kör: Schumacheré nem indul, hátulról vághatott neki.
Előzmény: Herold (211)
malenykij polgar Creative Commons License 1999.03.07 0 0 212
Most meg Schumacher bringáján pukkadt ki a jobb hátsó, meg a bajusza is lóg, de csak eljutott a boxig, meg ki is jött onnan.
Azt hittem unalmasabb lett. Az RTL szerint Schumacher átment vmi akármin, ami nem a pályára való, azért tört a Ferrari.
Herold Creative Commons License 1999.03.07 0 0 211
Sajnos a rajtot elaludtam. Volt valami érdekes?
Herold Creative Commons License 1999.03.07 0 0 210
Hurrá, Hakkinen kiszállt. Az a barom Zanardi azt hiszi, még mindig az IndyCaron van. Meg is járta.
Hajrá Schumi!!!
malenykij polgar Creative Commons License 1999.03.07 0 0 209
Ebben a pillanatban állt ki Mika.

Kár, hogy a Ferrariknak csak ilyen áron van esélyük.
Igaz, a tavalyi év is M-M fölénnyel indult, mégis izgalmas lett.

malenykij polgar Creative Commons License 1999.03.07 0 0 208
Na, Coulthard bácsi kiesett, meg Häkkinen-mackónak is lerohadhatott a bringája, bár visszajött a boxból, de nem igazán meggyőző.

RTL-F1 rulez

Kivancsi Creative Commons License 1999.03.07 0 0 207
Hálás köszönetem mindenkinek, így egész biztos, hogy látni fogom a futamot élőben. Még egyszer köszi!
alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.07 0 0 206
Pedro Diniz 4. lett, élete legjobb eredménye ez.

O volt CICUS egyik kedvence.

Dun Ringill Creative Commons License 1999.03.07 0 0 205
Dun Ringill Creative Commons License 1999.03.07 0 0 204
ORF1 (osztrák), 03:00 kapcsolás, 04:00 futam.
Remélem, fent tudok maradni addig...
Előzmény: Kivancsi (202)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.07 0 0 203
Nincs konkrét infóm a mostani versenyrol, de az ORF1 is szokta adni éloben a futamokat. Ha minden igaz, a bemelegítés ott is éloben ment ....
Előzmény: Kivancsi (202)
Kivancsi Creative Commons License 1999.03.07 0 0 202
Sziasztok! Surgos segitsegre lenne szuksegem! Napkozbeni elfoglaltsagom miatt az ismetlest nem tudom megnezni, a nemet RTL-t pedig nem fogjuk. Van egy csomo mas ado. Aki tud, segitsen, pontosan mikor es melyik adon tudom megnezni eloben a futamot! Ha lehet, a maganba is kuldjetek el, igy gyorsabban megkapom!
Orok hala: Kivancsi
alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.07 0 0 201
Hát, várjunk még azzal a levéllel néhány ezer támogató asztaltársat ...

Viszont megvolt a "felmelegítés":

AUSTRALIAN GP :

Warm up :

01. COULTHARD McLaren Mercedes 1'32"560 206.214 km/h
02. HAKKINEN McLaren Mercedes 1'32"670 + 0'00"110
03. M.SCHUMACHER Ferrari 1'33"638 + 0'01"078
04. DINIZ Sauber Petronas 1'34"460 + 0'01"900
05. PANIS Prost Peugeot 1'34"518 + 0'01"958
06. ZANARDI Williams Supertec 1'34"556 + 0'01"996
07. HERBERT Stewart Ford 1'34"707 + 0'02"147
08. R.SCHUMACHER Williams Supertec 1'34"747 + 0'02"187
09. TRULLI Prost Peugeot 1'34"784 + 0'02"224
10. ALESI Sauber Petronas 1'34"805 + 0'02"245
11. WURZ Benetton Playlife 1'34"973 + 0'02"413
12. FISICHELLA Benetton Playlife 1'35"013 + 0'02"453
13. BARRICHELLO Stewart Ford 1'35"046 + 0'02"486
14. FRENTZEN Jordan Mugen-Honda 1'35"085 + 0'02"525
15. DE LA ROSA Arrows TWR 1'35"135 + 0'02"575
16. IRVINE Ferrari 1'35"241 + 0'02"681
17. ZONTA BAR Supertec 1'35"294 + 0'02"734
18. TAKAGI Arrows TWR 1'35"568 + 0'03"008
19. VILLENEUVE BAR Supertec 1'35"676 + 0'03"116
20. BADOER Minardi Ford 1'37"289 + 0'04"729
21. GENE Minardi Ford 1'38"470 + 0'05"910
22. HILL Jordan Mugen-Honda 16'57"718 + 15'25"158

© 1998 Fédération Internationale de l'Automobile
8 place de la Concorde, Paris 75008 France

Most DC volt a leggyorsabb, mögötte a másik ezüstnyúl, azután a fotuzoltó-cipokészíto, de mögöttük teljesen összekavarodott a szombati sorrend, ami hatalmas elozéskampányt sejtet a versenyen. Érdekesnek ígérkezik, foleg, hogy HídKoék olyan gumikat csináltak a versenyre, amik nem melegednek be egy kör alatt, hanem 4-5 karika kell nekik ehhez. Izgalmas ötlet, gyakorlatilag azt jelenti, hogy az amúgy is tolakodós elso két-három körben akárki kicsúszhat, amibol ugye a zsúfoltság miatt könnyen lehet kicsi a rakás...

Zanardi kocsija már megint produkált egy elektromos hibát, Hill viszont rögtön összetörte az övét ...

SZVSZ az nyer reggel, akinek nem törik össze a kocsija.

Előzmény: Mogorva (198)
Mogorva Creative Commons License 1999.03.07 0 0 200
Sok és friss hír, éerdekesség, infó magyarul a F-1 rajongóknak
Javaslom mindenkinek akinek nyelvi problémái vannak. Azaz töri az angolt... :))
Mogorva Creative Commons License 1999.03.06 0 0 198
No, ezt viszont mexavaznám!
Kinek írjunk? MTV?
Előzmény: alejandro_magno (197)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.06 0 0 197
IMHO egy Knézy-Palik összeállítás lenne a legjobb: Jeno elég ritkán mond hülyeséget és viszonylag sok adattal szolgál ismétlés nélkül, Lacika mellett meg nehezebb elaludni ...

Aki teheti nézze meg este 11-kor a bemelegítést az RTL-en; ott már teli tankkal és a végso beállításokkal köröznek majd. Schúmi, Frentzen és Hill, meg Fisichella itt talán közelebb kerül az ezüstnyulakhoz ...

Előzmény: fczigony (195)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.03.06 0 0 196
Azért a tavalyi McLaren gyorsabb volt uitt, nézd csak meg a tavalyi és az idei edzésidoket!

SZVSZ ha a Ferrari áttervezi a futómuvet (túl rövidnek látszik az az autó ahhoz, hogy stabil legyen), a Honda pedig lehel pár pacit a Jordanek fenekébe, akkor 3 csapatos lesz a VB. És akkor még ott van a Stewart és más alkalmi meglepetések...

Persze az elso európai futamig valószínuleg nem lehet a Mercedeseket megállítani. Hacsak ki nem esnek.

Előzmény: fczigony (191)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!