Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.16 0 0 29312

"a fideszen se kéri senki már számon, hogy az szdsz ikerpártja voltak, hogy egymás legnagyobb szövetségesei voltak"

 

Én igen, és soha nem is fogom nekik elfelejteni.

Előzmény: elefánt11 (29311)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29311

a fideszen se kéri senki már számon, hogy az szdsz ikerpártja voltak, hogy egymás legnagyobb szövetségesei voltak. a kisgazdás házasságot is gond nélkül túlélték, és azzal sincs sokaknak gondja, hogy a Lungo Dromot is magukba olvasztották pedig hát ott gyakorlatilag a nyilvánosság előtt, mindenféle szégyenérzet nélkül folyik a tisztességes magyar adófizetők forintjainak ellopása. 

 

 

Előzmény: OZ Juice (29295)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29310

Tulajdonképpen teljesen jól el tudunk beszélgetni egymással, függetlenül attól, hogy nyilván nem fogjuk meggyőzni egymást, illetve nyilván senkinek sincs igaza - vagy mindenkinek van valamennyi.

 

Ez nagyon értékes és ritka dolog!

Dobcsány. Creative Commons License 2019.11.15 0 1 29304
Egy új Puskás, egy új nemzeti stadion már nagyon járt nekünk
Dobcsány. Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29303

Srácok tartsunk már egy szintet itt a fórumon!

 

Köszönöm. 

Dobcsány. Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29302

öröm volt aláírni azt az ívet, hogy megakadályozzam az ország csődbe vitelét 

 

neked pedig Gyurikám azt üzenem, hogy lazíts, semmi tétje nincs ennek a fórumozásnak, 

 

take it easy

 

mivel a vitakultúrád a Centrum Parkolási Társaság ügyfélszolgálatának szintjén van, hiába ott szocializálódtál 

ezért ment az X

 

Előzmény: andert frank (29298)
Pac Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29301

Lásd USA, ahol választhatsz azok közül, akiknek rengeteg pénzük vagy, vagy akit azok tólnak eléd, akiknek rengeteg pénzük van.

 

Annak idején Kishon, a humorista írta, hogy az USA elnökválasztás egy nyilvános tv-show, ahol a választók eldöntik, hogy melyik jelölt hasonlít jobban a megboldogult John F.Kennedyre.

:-)

 

(jó, ez manapság már nem annyira igaz, lásd Hillary meg Obama)

Előzmény: OZ Juice (29295)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.15 0 1 29300

"hiába ugat most a Momementum a DK-ra, meg MSZP-re a legújabb stiklijeik miatt, a szart már nem tudják visszalapátolni a lóba. Ők is tehetnek róla, hogy a Horváth Csabák, Gy Németek, Draskovicsok, Niedermüllerek, visszatérjenek."

 

Pontosan. Ez kb. olyan, mintha valaki beleszeret egy pornósba, randizgat vele, tervezgeti a jövőt, aztán felháborodik, mert kiderül, hogy továbbra is kúrják keményen a forgatásokon, mert hát jól lehet vele keresni meg egyébként sem ért máshoz. Amikor összeállt vele, pontosan tudta, hogy kiféle-miféle, akkor utána ne reklamáljon. Még akkor se, ha egyébként szép ígéreteket tett, hogy abbahagyja.

Előzmény: OZ Juice (29295)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2019.11.15 -2 0 29299

ez a del budai korhaz otlet teljesen elmebaj, nem veletlen h a fidesz felszopo mandiner errol ir, az se h te allandoan onnan linkelgetsz mint valami jelentos oldal, pedig ha kiirnam a ckozepre h kurva anyad k gábor, azt is tobben olvasnak el. pedig ugye mennyire jelentektelen szar oldal. naugye. egyebkent ment az X, nevetseges bohoc vagy.

Előzmény: andert frank (29291)
Dobcsány. Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29296

Pokorni nagyapja pedig nyilas gyilkos volt erről miért nem posztolsz?

 

Mivel az unokák nem felelősek nagyapjuk tetteiért, nem gondolom, hogy ezzel bárkit be lehet sározni, bár a 100 Milliárdból működő M1híradó erre is képes 

 

https://index.hu/belfold/2019/11/09/kiderult_hogy_pokorni_nagyapja_nyilas_gyilkos_volt_a_polgarmester_leveteti_a_nevet_a_turulrol/

Előzmény: andert frank (29290)
OZ Juice Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29295

A mondern demokráciákban vajmi kevés lehetősége van az embereknek a valódi értelmes választásra. Lásd USA, ahol választhatsz azok közül, akiknek rengeteg pénzük vagy, vagy akit azok tólnak eléd, akiknek rengeteg pénzük van. Vagy ott van Franciaország, ahol a támogatottsággal alig rendelkező Macron, vagy a hatalmas elutasítottsággal rendelkező Le Pen volt a két opció legutóbb. Vagy Németország, ahol a nagykoalíció az egyetlen opció...

 

 

De visszatérve hazánkra, én az egyetlen kiutat abban látom, ha az új politikai formációk meg tudják őrizni a hitelességüket és hosszú évek kemény munkájával (szeretném hangsúlyozni a munka szót) szereznek olyan támogatottságot, amivel választást lehet nyerni, vagy legalább koalícióra kényszeríteni a fideszt.

De semmivel nem tudják a hitelességüket jobban erodálni, mint azzal, hogy életben tartják Fletóékat, és sajnos hiába ugat most a Momementum a DK-ra, meg MSZP-re a legújabb stiklijeik miatt, a szart már nem tudják visszalapátolni a lóba. Ők is tehetnek róla, hogy a Horváth Csabák, Gy Németek, Draskovicsok, Niedermüllerek, visszatérjenek.

Pedig én - noha szerintem semmiben nem értek velük egyet - szurkoltam nekik, ahogy az LMP-nek és a Jobbiknak is. Nem azért mert azt szeretném, hogy ők vezessék az országot, hanem azért, mert a változásra szükség van. 

Előzmény: Alternative Thor (29283)
Dobcsány. Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29294

Engem is nyugodtan hívhatsz olimpiagyilkosnak, mert én is aláírtam a petíciót, mert nem szeretnék egy Görögország tipusú totális csődöt, mert a fiúknak, még vastagabban fogna a cerkája és a költségek elszállnának az egekbe

 

megvan a mi olimpiánk, úgy hívják, hogy Paks2

 

 

Előzmény: andert frank (29290)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29292

Őszintén irigylem azokat, akiknek ennyire egyszerű a világképe. Mennyivel simább lehet így az élet.

Előzmény: mash.69 (29282)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29288

Nagy vonalakban ugyanarról beszélünk.

 

Erre mondtam, hogy én már régen letettem arról az ábrándról, hogy politikustól moralitást várjak.

Két dolgot várok el mindössze; ne legyen hazaáruló, és legyen képes működtetni az országot.

 

Igen, eléggé leadtam az igényeket, elismerem.

 

Politikaszűzek meg nincsenek.

Donáth Anna apja Donáth László volt mszp-s képviselő.

Fekete-Győr apja tsz-elnök, valószínűleg hős ellenálló.

 

Mint ahogy az is illúzió, hogy lehet más a politika.

 

Ez az önkormányzati fiaskó két dologra lehet jó:

 

- A fideszes fiuk kicsit visszavehetnek az arcból, jó lenne kevésbé pofátlannak lenni

- Elég volt adni egy kis játszóteret és bedobni némi aprót ahhoz, hogy lássuk kik másznak elő a korhadékból, és kikkel is képzeli el az ellenzék a fényes jövőt.

Előzmény: Alternative Thor (29283)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.15 0 0 29287

"Szerintem az új Népstadion kb az egyetlen indokolható beruházás amit sport terén bemutattak a fiúk az elmúlt évtizedben"

 

Csak a szűkebb pátriámban épült egy versenyuszoda, olyan nímandokkal mint Egerszegi, és "kinevelődött" benne egy Milák Kristóf.

Az Érd Aréna sem tűnik veszteségesnek, de biztos indokolatlan volt a megépítése, igaz, szinte minden hazai kézimeccs let házas. Az országban sok ilyen épült, aminek természetesen biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy a kézis utánpótlás szinte minden korosztályban az első kettőben benne van. Épült jégpálya is, (kárpáti farkasok) én nem rajongok a hokiért, de állítólag van aki szereti. ;-) Napi szinten több száz gyerek hokizik, szerintem hülyeség volt megépíteni.

És ez csak a szaros Érd.

Előzmény: sergiototta (29278)
Alternative Thor Creative Commons License 2019.11.14 0 1 29283

Közelítsük meg a nép felől ezt az egészet. Milyen választási lehetőségünk volt nekünk? Ott volt ugye a Fidesz meg ez a valóban szörnyszülött összefogás. A Fidesz lop, csal, hazudik, ebben még az itteni jobbra húzók is egyetértenek, hiszen számtalanszor leírták. Úgyhogy ők kösz, nem, kihúzva. Maradt a másik lehetőség. Ott legalább még vannak "politikaszűzek", akik nem loptak, vagy messze nem annyit, mert nem volt rá alkalmuk. Ráadásul arról mindenki hajlamos elfeledkezni, hogy ezt a lehetőséget egyetlen egy embernek köszönhetjük: Orbánnak. Az ő szenzációs találmánya volt a centrális erőtér, hogy középen van a nagy Fidesz, jobbra-balra pedig a picike pártok, amelyek sosem fognak össze, mert utálják egymást. Hát, most összefogtak, viszanyalt a fagyi.

 

Jó ez? Működőképes? Nem valószínű. Előbbre viszi az országot, hogy máris azon megy a vita, mikor bomlanak szét, kit hogyan vesz meg a Fidesz? (Értitek már eleve ez, hogy kit hogyan vesz meg a Fidesz, ez egy olyan opció, amit mindenki vicceskedve-borúsabban, de azért elfogad, mert hát ez tök természetes. Pedig kurvára nem kellene, hogy az legyen.) Nem viszi előbbre az országot.

Egyetlen kérdésem van: MÉGIS, MI A FASZT KELLETT VOLNA CSINÁLNUNK? Hagyni, hadd lopjon, csaljon, hazudjon nyugodtan tovább a Fidesz? Ez ugyan két kérdés, de az első a lényeg.

mash.69 Creative Commons License 2019.11.14 0 0 29282

ebből is csak az látszik, hogy vidéken még mindig sok a sötét paraszt, több mint Pesten

Előzmény: Törölt nick (29265)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2019.11.14 -2 4 29281

Nevetseges ez a gyurcsany fobia. A faszi 5 evig volt miniszterelnök, a felcsuti paraszt már 13 azaz 13 kurva éve lopja az országot, epiti a kisvasutjait a stadionjat, az alcsutdobozi kastellyal felszerelt atombunkeret, apja meg a haverjai evente 10 es 100 milliardos osztalekokat vesznek fel, de mi azert gyurcsanyozunk mert huha. Komolyan par napja a 100 milliardos kozteve valami szaros hír alatt - megalakult a fovarosi kozgyules, hasonlo - kepes volt ugy kozvetiteni, hogy az oszodi beszedet adták le kozben. Egyszeruen elkepeszto. 

 

Előzmény: OZ Juice (29275)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.14 -1 2 29280

"Az persze f*szság, hogy atlétikára nem alkalmas, meg nyilván loptak rengeteget, de ez a fideszes táborban annyira alap mint a levegővétel. Persze szigorúan a nemzet és a kereszténység érdekében teszik mindezt."

 

Szerencsére a vörösöknél ez máshogy van.

Előzmény: sergiototta (29278)
sergiototta Creative Commons License 2019.11.14 0 0 29279

Nem én emeltem ezt ki az összefosásos brigádról, mint tulajdonság.

Előzmény: Kevin (29277)
sergiototta Creative Commons License 2019.11.14 0 1 29278

Szerintem az új Népstadion kb az egyetlen indokolható beruházás amit sport terén bemutattak a fiúk az elmúlt évtizedben. Képek alapján nekem tetszik is, de ez nyilván szubjektív.

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ennél a stadionnál sikerült-e elég wc-t meg büfét tervezni. Vagy az, hogy az ember a szünetben tudjon venni egy sört meg el tudjon menni vizelni az itt is megoldhatatlan feladat lett a fideszes agytrösztöknek.

 

Az persze f*szság, hogy atlétikára nem alkalmas, meg nyilván loptak rengeteget, de ez a fideszes táborban annyira alap mint a levegővétel. Persze szigorúan a nemzet és a kereszténység érdekében teszik mindezt.

Előzmény: Dobcsány. (29220)
Kevin Creative Commons License 2019.11.14 0 1 29277

Mondj egy pártot a világon a viccpártokon kivül akiket nem a pozició és a hatalom érdekel.

Előzmény: sergiototta (29276)
sergiototta Creative Commons License 2019.11.14 0 1 29276

" Csak a pozíció és a vele járó hatalom"

 

A fideszeseknek is csak ez számít. Legalábbis szerintem.

 

 

Előzmény: OZ Juice (29274)
OZ Juice Creative Commons License 2019.11.14 0 1 29275

Mert abban egyetértek Puzsérral, hogy az első lépés a változás felé a Gyurcsányék eltakarítása kell legyen. Amíg őket nem temetik el örökre, addig nem lesz előrelépés a magyar politikai életben. 

Előzmény: OZ Juice (29274)
OZ Juice Creative Commons License 2019.11.14 0 0 29274

De. A teljesítmény, hogy tegyenek valamit abban a pozícióban, amit megszereztek nem számít nekik. Csak a pozíció és a vele járó hatalom. 

Emellett őszintén reménykedve figyelem az "újgenerációs" fiatal politikusokat, hogy képesek lesznek-e mások lenni. Még szurkolok is nekik. 

Előzmény: sergiototta (29273)
sergiototta Creative Commons License 2019.11.14 0 0 29273

Ez lehet, de nem erről írtál.

Előzmény: OZ Juice (29272)
OZ Juice Creative Commons License 2019.11.14 0 0 29272

A különbség nem a hozzáállásban van leginkább, hanem a teljesítményben. És én nem a fidesz teljesítményét tartom kiemelkedően, hanem a komcsikét gyalázatosnak. 

Előzmény: sergiototta (29270)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.14 0 0 29271

Hát sok különbség nincs moralitást tekintve, de egyet azért a figyelmedbe ajánlanék; az egyik politikai közösség nem jár koccintani december elsején a románokkal trianont ünnepelve.

Előzmény: sergiototta (29270)
sergiototta Creative Commons License 2019.11.14 0 1 29270

"A hatalomért bármire képesek. Most, hogy szereztek jó néhány pozíciót, ahova be lehetett ültetni a múmiákat, börtöntöltelékeket, anyucipicifiát, nincs az az isten, hogy idő előtt megváljanak tőle. "

 

Csak kíváncsiságból, ezekből a dolgokból melyik nem mondható el a fideszről is?

Előzmény: OZ Juice (29267)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.14 0 0 29269

Alpolgármesteri kompetencia; segített plakátot ragasztani.

 

Előzmény: andert frank (29266)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!