Nem akarok vitatkozni, de ami a videón szerepel pótkocsi az 60-11-es mert, egyenes a hosszgerenda, a 80-11-esé a forgózsámoly után megtört, cső tengelyek vannak és egy fékmunkahenger ez 60-11-es, a 80-11-esnek négyszög keresztmetszetű tengelye és két fékmunkahengere van, a plató méret gondolom 4.5x2.33, a 80-11-es 5.3x2.33. soroljam még? Jártam ifával eleget. Ezeket a sorokat nem bántásból írtam, csak felvilágosításból.
Méretben ez a legkisebb az " M ". De a crom gyűrűt, a felső kompressziót tedd bele . 0,75 a max új gyürü esetén a zár hézag . Hogy a legkopottabb milyen ? 3-4mm.
Igen, kötött a talaj és a póton is volt 4,3 t :) csak ez már elveszett az aljában. :( és ahogy látszik az előző képen; azért van fél oldaláról levéve a magosító, mert nem érné el a Clayson :)
Az 50 -es 4.-ben volt, 2,8m Fortschritt tárcsa még fa csapágyazással, de jó munkája van mert nehéz(öntvény távtartók). És az 50-es épp elbírja :D
Értem Kataloq mester . Tudok állítani mindkét irányba egésszen picit is mivel a tárcsán két- két szomszédos furatot összeengedtem (átfúr,kireszel) ,így lett két ovális szerű. Ezt tanácsolta egy szaki , de tényleg jó megoldás . :)
Figyelj csak ! A neved mellet,van ilyen hogy VÁLASZ-MEGNÉZ -KÖVETKEZŐ..! Kattints rá a válasz feliratra akit megszólítól,és akkor tudni fogjuk hogy kihez szól a kérdésed !!!
Üdvözlet urak! Ma délután az előtöltés beállításával 'szórakoztam' .Hajszál pontosan gyári értékre állítottam (többszörösen leellenőriztem) . Tehát nagyon lassan tekertem a főtengelyt, és az eső fejszelepnél épphogy észrevehető volt a gázolaj emelkedés ,na akkor pontosa be lehetett tolni a csavart a lendkerékbe (így ellenőriztem ). Összeszerelés ,próba ! :) Indítgattam jópárszor ,de csak pöfögött . :(( Nem is bírt beindulni .:( Rám sötétedett, nem tudtam állítgatni. Majd holnap . Picit állítsak vissza ?? Nade a gyári 26 fok ?? (D240 motor)
Igen a minszkiből is ki lehet fogni, de ennek kisebb az esélye, mert a Belarus-traktor kft megcsinálja a 0 szervízet vagyis magyarul teljes átvizsgáláson és kipróbáláson esik át a gép. A minszkire 1+3 év gari van. A többire csak 1év. A román és szerb nincs átnézve épp ma hallottam egy gazda a 820.2-est(nem minszki) 500ezerel vette olcsóbban xy cégtől, haza se ért és az elsőhajtásban a fogaskerekek összeégtek, nem volt benne olaj.-ilyen a Belarus traktor kft által szervizelt mtz-éken nem fordulhat elő. Épp most megy a vita, hogy ki a hibás. A román összeszerelésű mtzéknek a műanyagtankja újkorában elernyed-megeszi a gázolaj, meg stb.
Üdv Katalog! a kompressziógyűrű két vége között mennyi van új korában, persze a hüvelybe betéve. (csak mert utos kollegától megvettem a börzén hirdetett cuccot és jó állapotúnak tűnik)