Köszi szépen cserella, inkább a túlöntözés lehet, mert nemrég ültettem nagyobb cserépbe és nem kapott még tápot. Valóban az elmúlt pár napban kétszer-háromszor is újratöltöttem alatta a vizet, mert déli fekvésű helyen van, így 10-től 4-ig tűzi a nap és nagyon hamar megissza, amit kap. Hopp, ez még rímelt is.. :)
A jobboldali sárgáról van szó, ami idén jóval halványabb színű virágokat hozott, mint tavaly.
Ma kerestelek még a mailodon is. Gondolom rengeteg elfoglaltságod mellett nem volt időd topikozni sem. Budaőrsön jártam a Tesco mögött a Szervó Rt-nél, így akár találkozhattunk is volna....
Fúúúúúúúúúúúúú! Itten akkora felhőszakadás volt, hogy majd elúsztunk! Szerencsére jég csak néhány szem volt. De a nagy krémszínű leanderem elhasalt, és éppen az új golgotáimra vetette magát. Na nem örültem neki! Talán maradandó károsodást nem okozott!
Talán "bébi" sárgám van. Tavaly kaptam ágakat, ha kigyökeresedett, talán idén megmutatja magát. (Több helyről, több féle ágat kaptam, és elveszítettem a fonalat, így csak akkor derül ki, hogy melyik milyen, ha virágzik.)
A bokraidnak semmi baja az égvilágon.adhatsz nekik ozmokótot,ha gondolod. Nem értem mi a probléma. Esetleg kevesebb rajtuk a virág? Felejtsd kint -3-ig!