Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Rohadt puhány valóban, végül is a Megafon egy hétig ugrált a fején 50 milla közpénzt elégetve, Ceglédi és Hont más struktúrában szintúgy, kiállta. Teneked egyébként szerintem fogalmad sincs a politikai erőviszonyokról, vagy a karakterekről amikor a fekete ruhás nővérhez vagy M.Z.P.-hez hasonlítod, de volt már az elpojácásodó Pestihez is hasonlítva. Na, mindegy, holnap okosabbak leszünk.:)
Amíg Béla nem kezdett hisztizni, én is azt feltételeztem, hogy csak porhintés a muki. De a bélákok csak akkor égetnek politikusokat, ha nem az ő oldalukon áll, szóval én most elbizonytalanodtam. :) Vagy félrement a fidesz-kommunikáció a hívekkel vagy Béla mégis csak icipici hal, aki mit se tud.
Btw, a Partizán mai 2 órás- januárban felvett- Nagy Ervin interjúja annyira jó lett, hogy szétcseszte az estémet, mert nem bírtam abbahagyni, és megcsúsztam mindennel emiatt.
Szerintem mi másik mozit nézünk, kár is vitatkozni rajta. Egyetlen hibájának azt láttam, hogy rögtön beleállt Szöllősibe (mi a fenének rögtön azzal nyitni, hogy az Atv a Rogán-művek része?), meg talán azt, hogy elég bennfentes volt, csak az értette, aki végig követte az eseményeket a kezdetektől. A Szöllősi meg jó keményen kérdezte, amolyan BBc-s módon, de nincs is ezzel baj. A többi kiderül holnap után meg azután. Ha nem volna benne semmi, hidd el, hogy a királyi ügyészség nem küldte volna meg 20 idézéssel, márpedig megküldte, tehát mérik és látják benne a tényezőt, és ki akarják fárasztani.
engem pont a múlt héten találtak meg egy pol. közvéleménykutatásban, abban már szrepelt, hogy szavaznék-e rá, ami azért elég érdekes, ahhoz képest, hogy mondjuk egy hónapja azt se tuduk, hogy a világon van :)
Most esett le, hogy szombaton indulok Pest fele. Benne lennétek egy buliban? És ha igen, melyik nap? És Pest okés lenne? Vagy valami vidéki város, ami mindenkinek félúton van? Kocsival vagyok, rugalmas, legfeljebb én leszek az egyetlen józan életű. :D
Úgy volt, tudom, hogy áprilisban megyek, de változott a terv, a gyerek hamarabb akar hazaköltözni.
Újabb hosszabb MP interjú van, ezúttal a 444 yt csatornáján. Szerintem elég tudatosan építi tovább a dolgait. Mondjuk a 20 körüli számú ügyészi idézése tanúként eléggé meglepő, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan ennyire rászállnak. Valszeg igaz lehet a mért 10% feletti népszerűsége, persze hipotetikusan.
Nem egy olyan eset volt, hogy mivel x hozzászólt y-hoz moditopikban kéréssel, ami teljesült, z azt hitte (s terjesztette), hogy y a w modinikk. Annak minden következményével.