Kedves Kovvacs! Ezek szerint tényleg elkönyveltél engem javíthatatlanul romantikusnak? Csak nem csalódtál? Igenis szeretem a villamosokat és a villamosvezetőket, na nem mindegyiket...:)
Nem értem, miért ne lehetne ez téma?
Miért, a villamos is tud romantikus lenni! Sőt, a metró is, pedig ott aztán a sötét a default :O Az más kérdés, hogy ha melegedni akarnék, akkor én se egy UV-kocsit ölelgetnék (de csak azért, mert abban nincs fűtés;)...
Sallala, hajnal, villamos.
Dupla adag kávé, valamelyik rádióadó jó hangosan, marha hideg van, legalábbis odakint.
És sötét, nagyon sötét. Majd valamikor 7 körül lesz világos.
Hát ebbol csak a romantika hiányzik.
Nem tudom ki mondta azt, hogy "ne arról álmodozz, amit tudod, hogy elérhetsz, hanem arról, ami elérhetetlennek tűnik, utána pedig bizonyítsd be, hogy nem az", de ha nem valami híres ember, akkor a mai naptól kezdve ez az én bölcseletem :) De azért tényleg jó lenne annyi erővel rendelkezni, hogy minden kis elszállt vágyunkat valóraváltsuk. Most például egy önmosogató edényről álmodozom, meg magától elkészülő kínai levesről... :I
Jaa, ezekszerint ő volt a 4.16-os kiálló? Akkor talán ő volt az első ICS, amit Ferencvárosból adtak ki a 17-re. Jézusmáriám, milyen nyelven beszélek én? :) Biztosan találkozott pár őrült fényképmániás ismerősömmel. Én azért jól éreztem magam úgy, hogy akkor még aludtam :)
Hmmm, a cicám, talán túlzás...
szoktam, persze, én nagy álmodozó vagyok, néha bejön, néha nem, néha tudom, hogy nem valósulhat meg, néha remélem, hogy megvalósul..., s ha megvalósul, nem biztos, hogy sikerélményt is ad, az is lehet, hogy nagy zuhanás követi...
Jó annak, akinek álmai mindig valóra válnak?
Itt? Itt akkor se, hogy másutt mit csinálsz, az az ő fájdalomküszöbüktől is függ :) De azért szerintem, még ha csak egy-egy mondatban, beszélgetni jobb :)
Hát már vagy másfél-két éve itt vagyok pedig, illetve tulajdonképpen ém még az ősi Internettó még ősibb Olvír-jában is felbukkantam már, úgyhogy... :) Viszont restellem, instállom, szánom-bánom, de a nick-memóriám negatív visszatérési értéket produkált... CoVboy meg több ember is volt, és rossz embernél érdeklődsz utána :)
Hoppa, most latom csak, itt van Hamster. Tiszta nosztalgiam van, mikor meg az egyetemen nagyban IRC-ztem, otthon meg a Terror News-on rohogtem. De szep idok is voltak. 1995. Aztan a hulye JATE-n letiltottak napkozben az IRC-t, este meg lusta voltam bemenni azert.
Hamster, emlekszel meg ram? Toled kaptam az elso TN-eket, valahol a 60-as szam korul. Mar akkoriban is ezen a neven nyomultam. Csak azert valasztottam ezt, mert egyedinek latszott, es konnyu volt megjegyezni. Azota is kerdezgetik, hogy miert ez a nickem. Hat ezert.
Itt az Indexen meg nem lattam a neved. Szoval ide is betetted a labad.
Akkor mar csak a CoVboy hianyzik. Rola mit tudtok?