Szóval lángoló betűk voltak abban a noteszban...
Szerintem menj el sétálni, amíg ki nem szellőzik kellőképp a szoba, s ha kint már fázol, akkor menj be, jó melegnek fog tűnni...
Én azért most elpanaszkodnám, hogy éjfélkor már aludni akartam, de volt ez a kis tüzecske, és most abban a szobában nem lehet meglenni, itt meg szintén nem, mert tárva-nyitva az ablak, és földön aludni mégse az igazi, pláne ilyen zimában :I
Naplóbejegyzés: otthon vagyok szüleimnél, a nagylámpa helyett bekapcsolom az állót, kisvártatva füst, rohadt büdös: tesóm a lámpa tetejére tette a telefonregiszterét, ami kigyulladt, és a tollát, ami elolvadt...
Nem könnyebb, mert íííímádom sajnálni magam, és ííímádom sajnáltatni magam... De mivel egy kedves ismerősömnek megígértem, hogy nem írom le azt a bizonyos három betűt, amitől lépten-nyomon rettegek, ezért kénytelen leszek művelődni, és ezentúl úgy fogalmazni, hogy vélhetően magánéleti indíttatású szorongásom következtében az
anaplasztikus asztrocitóma vagy az anaplasztikus oligodendroglióma tüneteit vélem felfedezni magamon. De ez marhaság. Első körben ki szeretném aludni magam, de annyira ráálltam az éjszakázásra, hogy hajnali kettő előtt ritkán alszom el... :I
Egyébként nekem valószínűleg csak azért van most bajom, mert annyit hallgattam a hírekben a tüneteket, hogy a testem kötelességtudóan elkezdte produkálni őket. Nem tudja valaki, nincs olyan egyesület az Anonim Alkoholisták mintájára, hogy Anonim Hipochonderek? Teljesen el tudom képzelni a jelenetet: székek körben, üveges szemű emberek, időnkétn egyesek tablettákat próbálnak bevenni, de kicsavaják a kezükből, aztán felállok, és megszólalok: "Ákos vagyok, és van egy nagy problémám: hipochonder vagyok.", mire a terápiavezető mosolygós szemekkel rámnéz: "Üdvözlünk, Ákos, a mai nappal megkezdődött teljes gyógyulásod, melyhez az első lépés problámád felvállalása volt". Én erre mosolyogva leülök, majd az órámra nézek, és szabadkozva felpattanok: "Elnézést, de most el kell menjek, mert elkészültek a vérvizsgálat eredményei, utána pedig várnak a CT-laborban!" :-I
Ezt szerintem elég nehéz lenne bármivel is érzékeltetni. De ez még elmegy, a vacak közérzet már sokkal kellemetlenebb... Még, jó, hogy nincs járvány :)
Majd kapsz tolem ajándékba egy adag színest... , különben jó a fantáziám, érzem a színeket akkor is, ha fekete-fehérben látom....
Egészségedre! (közben biztosan tüsszentettél...)
Hm, akkor most mégse sütöm el azt a szakállas poént, hogy Is there anybody out there..? :) Egyébként ma már nem lesz icq-m, baromi lassú vagyok... Ja, most nézem, hogy ma már holnap van, akkor lehet, hogy mégis lesz. 6%-nál tart...
Hams, lehet hogy a vizualitás terén kihívásokkal küszködök (by Fabry) de mi az a fekete a nyakán a hölgynek ? Ami elősször eszembe jutott azért kimoderálnának, meg aztán a manga egy kicsit távol áll tőled.
Sefi