Keresés

Részletes keresés

Dobcsány. Creative Commons License 2019.11.18 0 1 29364

erről ez jut az eszembe

 

https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/11/12/hogy_forditjuk_ner-re_a_lopast/

 

ezek a jobboldali milliárdosok, akik nem loptak, hanem 

 

SZERENCSÉSEN VERSENYEZTEK 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: perly anjou (29362)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.18 0 1 29363

értjük, felfogtuk, nem vagy keresztény. felesleges ezt ennyiszer reklámozni , felfogta mindenki, szerintem továbbléphetünk! 

Azt is kinyilvánítottad, hogy a Fradit is gyűlölöd (Ferencváros = proletár szar környék)

És azt is tudjuk, hogy viszont imádod erdogan urat. 

 

Na már csak az a kérdés, hogy miért is fizetünk téged az én adómból a klubházban?

 

 

 

 

Előzmény: perly anjou (29362)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.18 0 1 29360

ehhez még hittanra sem kellett járni soha. Nincs olyan, hogy Isten csak a zsidóknak, vagy csak ennek-annak mond valamit. Nincs olyan, hogy valaki kijelenti, hogy rá ezek a dolgok nem vonatkoznak mert nem tetszik neki. VAgy hát lehet persze, de akkor nem kell a mellett sem verni, hogy így-úgy mekkora keresztény valaki, mikor egyértelműen nem az, sőt kifejezetten támadja az értékeket. 

 

 

1: Tízparancsolat ügyében inkább egy fokkal kompetensebb személyre hallgatnék, ő pedig a pápa (Vértesaljai László tolmácsolásában, akit pedig nem lehetne orbánellenességgel vádolni, és akit mindenki figyelmébe ajánlanék, mert egy nagyon okos ember): https://www.vaticannews.va/hu/papa/news/2018-06/tizparancsolat-papa-katekezis-megszabaditas-2018-06-27.html

 

2: Azért az tényleg megdöbbentő, hogy valaki szerint az a "kereszténység", hogy lehet lopni, csalni, hazudni, félrekúrni (!!, a család szentsége mi?), mert majd elmész  a paphoz, aki ezek szerint valami lelki szemetesláda, és majd ő leokézza és jóváhagyja ezt az egészet. 

 

3: Ezek után nem csoda, hogy telibeszopják a radikális muzulmán erdogant, vagy a komcsi putyint. szerintem maga Belzebúb előtt is letérdelnének két forintért, mondván majd a plébános úr kiixeli vasárnap.

 

4: ez pont ugyanaz a mentalitás, minthogy valaki meg van arról győződve, hogy ha könnyes szemmel, ittas barátait átölelve elóbégatja a Nélküled (két éve még a Székely Himnusz) első strófáját, akkor le is tudta ezt a határon túli magyaros dolgot. Innentől kezdve már lehet menni thaiföldre kurvázni, teljesen felesleges például hozzájuk elmenni, megismerni őket, és náluk elkölteni a nyaralásra szánt pénzt. 

Előzmény: Nyugdijas_szektor (29359)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2019.11.17 0 1 29359

Ti tényleg nem jártatok hittanra? Még a Német Sanyi féle bizniszegyházak sem dobják el a 10 parancsolatot, a katolikus-református-evangélikus-unitárius vonalat nem is említve. Én értem, hogy kényelmesebb nem betartani fideszesként, de maga Jézus sem mondta egyszer sem, hogy innentől nyugodtan lehet ölni, lopni, paráználkodni. 

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29356)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.17 0 0 29358

Ugyan már, ne bohóckodjunk, ez nagyon gyenge.

 

Szerintem egyszerűbb lett volna ezzel a régi igazsággal válaszolnia:

 

aki 20 évesen nem liberális, annak nincs szíve, de aki harmincon túl is az, annak nincs esze.

 

A Fidesz első 4 éve gyalázatos volt, hogy aztán újabb 4 év elteltével megcsinálják a rendszerváltás utáni legjobb kormányt, teljesítményt, és stílust. Csak hát azzal nem lehetett nyerni. A Heti hetes, a Blikk az Rtl és Ron Werber negatív kampánya győzött. Ott döbbentek rá, hogy ha úriember vagy, akkor veszítesz. Hogy KELL pénz, kellenek a megyei lapok, kell országos lefedettségű tv és rádió, kell adatbázis a mozgósításhoz, kell Blikk színvonalú egysoros propaganda, mert csak az elittel nem tud választást nyerni, és kellenek nemzeti érzelmű tőkések.

 

Nekem személy szerint nagyon hiányzik a régi TF-es Fidesz.

És nagyon nem örülök ennek a migránsozós, tényleg egybites kampánynak, imádtam lenézni az mszp nyuggerkommandóját. Már rég nem járok Fidesz-gyűlésekre, és ahogy elnézem kicserélődött a közönség.

Előzmény: perly anjou (29352)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.17 0 1 29357

"Tehát bátran lehet lopni ölni félrekúrni, szombaton dolgozni, majd gyónunk egyet valamikor és kalap."

 

Érdekes konklúzió, nekem tetszik:-)))))

Előzmény: perly anjou (29348)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.17 -1 1 29356

"És erről a valódi keresztények is tudnak? Te is csak papíron vagy vallásos mint a Fidesz vezérkar 90%-a, fogalmad sincs a sajátodnak hazudott vallásod alapvető parancsairól. Segítségül: https://regi.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20"

 

Jaj Istenem :-))))))))))))))))

 

A 10 parancsolatot Mózes kapta a Sinai hegyen, mikor a zsidók szövetséget kötöttek Istennel.

A Tóra Isten szavát tartalmazza, a Talmud a rabbinátus magyarázatait, vitáit.

 

Pár ezer évvel később született a kereszténység.

Szívesen.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (29345)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.17 0 1 29355

Ellenben a sivalkodós hisztéria a tied.

Előzmény: bigacsiga2003 (29332)
OZ Juice Creative Commons License 2019.11.17 0 0 29354

Azt nem mondom, hogy örökre beárazza magát ezzel a Momentum, csak annyit mondok, hogy erodálja a hitelességét... A választók fél évnél régebbre úgysem emlékeznek vissza...

Előzmény: elefánt11 (29339)
mash.69 Creative Commons License 2019.11.17 0 0 29351

Tudod, akkor még liberális volt a td.

Előzmény: Dobcsány. (29350)
Dobcsány. Creative Commons License 2019.11.17 -1 1 29350
Most arról az Orbánról beszélünk aki 90-ben egyszerűen csak kivonult Június 4-én a Trianon emléknapról a Parlamentből?



Előzmény: elefánt11 (29346)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.17 -2 1 29346

azt nem gondoltam volna, hogy Orbán Viktornak Fletó lesz a példaképe, és ezért térdel Putyin elé. Ez most megdöbbentett, de hát ha a saját hívei is ezt mondják.... 

 

Előzmény: Nyugdijas_szektor (29345)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2019.11.17 -2 1 29345

> A tízparancsolat nem a keresztényeknek szól. Már beszéltünk róla sokszor. Az a kereszténység megjelenése előtt közel kétezer évvel született.

És erről a valódi keresztények is tudnak? Te is csak papíron vagy vallásos mint a Fidesz vezérkar 90%-a, fogalmad sincs a sajátodnak hazudott vallásod alapvető parancsairól. Segítségül: https://regi.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20

 

>És azt is, hogy ma a világon van öt-hat olyan ország, akikkel fontos egy ilyen kis nemzetnek jó partneri viszonyt vinni. Ezt már a juhász Stadler is kiaknázta egyszer kellő alapossággal, de a libsik még mindig nem értik. Amikor Fletó parádézott Putyinnal, Erdogánnal, az rendben volt a kedve liberális honfitársainknál. Méltatta is a Magyar Narancs és a Népszava.

 

Korrekt viszony =/= seggnyalás (bár ez megint értelmezhetetlen különbségtétel a fideszes valósággömbön belül). Ha az oroszoktól jön a felhasznált energiánk jelentős része, muszáj velük kereskedni, de nem muszáj versenytárgyalás nélkül a magyar állam legnagyobb beruházását (Paks II) nekik adni, udvaron rozsdásodó eladhatatlan, elavult metrókat venni tőlük, kémközpontot hazánkba telepíteni, a várost hermetikusan lezárni amikor a gazdához ellátogat a tartótisztje, stb.

 

> A liberalizmus nem más ma, mint Európa és az európai nemzetek elárulása.

Ez megint jól hangzó üres semmitmondás. A liberalizmusnak köszönhető (más faktorok mellett természetesen) hogy emberek milliói élnek soha nem látott jólétben és biztonságban a fejlett világban, mutathatnál nekem egy olyan autoriter rezsimet, ahová ezek a szerencsétlen liberalista elnyomásban szenvedő tömegek bevándorolhatnának végre, hogy "normális" körülmények között élhessenek.

 

> A Puskás stadiont már pénteken kinőtte a magyar futball válogatott, itt az ideje egy száz-százhúszezrest építeni.

Erre térjünk majd vissza 2 év múlva egy november végi Andorra elleni selejtezőmeccs után, ahol már semmi esélyünk nem lesz kijutni a VB-re.

Előzmény: perly anjou (29342)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.17 -2 0 29341

"Amikor először találkoztunk, egymásra mosolyogtunk, és te azt mondtad: Hallgass a szívedre! És mi hallgattunk, mentünk utánad. Veled. Nem bántuk meg. Szép volt, fölemelő, még akkor is, ha olykor beleszaladtunk valami rosszba. [...] A gondjainkat megosztottuk, kibeszéltük, s ha összekaptunk is néha, annak sem volt éle. Egymásért civódtunk. Akkor még őszinte voltál! [...] Már nincsenek közöttünk őszinte tereferék. Egyre ritkább, hogy végighallgatsz bennünket. Ha mégis, akkor sem érdekel igazán a mi véleményünk. Teszed, amit jónak látsz. [...] Kiállunk melletted, pedig igazából már csak kevesen tudják, mi van körülötted. Te tényleg úgy érzed, még minden a régi? Nem lehet, hogy tévedsz? Te megszoktál, és túlléptél rajtunk. Talán mert tudod, hogy mi itt vagyunk, a híveid maradunk, velünk bármit megtehetsz. [...] Ne tedd! Legyél újra a régi, a kedves, a szerethető!"

 

ez a Pilhál György idézet megdöbbentett. Konkrétan egy homoszexuális szerelmi vallomás jött le egy kormánylapban, amelyből süt a megcsalt fél dühe.

 

Előzmény: Nyugdijas_szektor (29340)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2019.11.17 -1 1 29340

Most köpnek a liberalizmusra, mert a gazda azt éppen azt mondja. Imádják a ruszkikat, mert most őket kell (az hogy Magyarországnak soha nem okoztak mást, csak szenvedést senki nem érdekel). Kereszténydemokratának hazudják magukat, pedig még a 10 parancsolat betartása sem megy nekik, a krisztusi szellemiségről már nem is beszélve.

Itt az a nagy baj, hogy a fideszesség egy szekta (van persze a másik oldalon is dékásság, de az szerencsére kevesebbeket érint), és ha valaki azzal jön, hogy a magyar foci jelen állapotában teljesen fölösleges egy ekkora hodályt építeni ennyi pénzért az nyilván azt akarja, hogy újra Gyurcsány legyen a miniszterelnök és természetesen nemzetellenes áruló.

Előzmény: elefánt11 (29339)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.17 -1 1 29339

csak arra próbáltam utalni, hogy a fidesznek is voltak nehezen vállalható partnerei, és mégis vidáman elvannak, a kétharmadnyi szavazót egy pillanatig sem zavarta, hogy az szdsz szövetségesi voltak, vagy hogy Orbán úr a Liberális Internacionálé alelnöke volt 2000-ig.  

 

Szóval szerintem elég erős kijelentés, hogy a Momentumot örökre beárazta, hogy ezekkel a múmiákkal kötöttek szövetséget. Szerintem az ő egyetlen esélyük az, ha a következő 3 évben mindent megtesznek, hogy kinyírják az mszp-t, a régi arcokat, hogy már ne legyen rájuk szorulva, és elszívják a szavazóbázisuk egy részét. 

 

Az embereket az sem zavarja, hogy Putyin október 30-án parádézik Budapesten, ünnepelteti magát, miközben tudjuk, hogy 1956 október 31-én határozta el hivatalosan a szovjet vezetés, hogy el kell törölni a magyar forradalmat. Sőt, a fideszes erős emberek  nyílt levélben köszöntik hazánkban az egykori KGB-s tisztet. Az (egykori?) kommunisták mindenhol ott vannak, ott lesznek, klánjaik és csápjaik az egész országot befonják, az ügynökakták zártak, szó sincs arról, hogy elvegyék az összeharácsolt ÁVH-s vagyont, hogy visszaadják az egykori tulajdonosok leszármazottainak az elrekvirált villákat, birtokokat, polgári lakásokat és vagyontárgyakat. Az pedig fel sem merül, hogy a régi vezető elvtársakat elszámoltassák, és rengetegen kapták és kapják a luxusnyugdíjukat. 

 

 

 

 

Előzmény: OZ Juice (29314)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2019.11.16 -3 1 29332

a humor nem a te műfajod.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29330)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.16 -1 3 29331

Verd ki egy gyurcsány képre, attól majd megnyugszol.

Előzmény: bigacsiga2003 (29329)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.16 -3 2 29330

A stadionról.

 

 

A stadion felé még rengeteg nyugdíjas jött velem, meg sok románszékely, akiket buszokkal szállítottak Havasalföldről. Meg persze a sok szar vidéki paraszt, bégettek is egyfolytában. Ja, majd elfelejtettem, volt sok krumpliért megvett cigány is, meg fizetett lengyel futballhuligán. A stadion kicsi, nem szép, hihetetlenül nehezen megközelíthető, mert csak az 1-es villamos jár ott (amiből fonódó villamost csináltak a geci Orbánék), meg van két metrómegállója, meg troli és autóbusz is megáll ott, übergáz, hogy nem csináltak egy minimum 25 ezres parkolóházat. Szóval a stadion ótvar, mikor a szünetben kizúdult 70.000 ember, akkor volt, akinek több mint 5 percet kellett várnia, mire kihugyozta magát.

Hazafelé is 2 percenként jött a metró, ebből is látszik, hogy a felcsúti törpecigányzsidónéger kilopta a pénzt belőle, de megette a narancsos buktát, egész évben itt a Karácsony, hehe, most majd percenként jön a metró, és ingyen fogja szállítani a 14 éven aluliakat izé, ez már nem aktuális.

A sok fidesses/zsideszes bent nagy pofával énekelte a Nélküledet, itt már öklendeztem rendesen.

Giccses, nemzeti összetartozás, meg ilyen faszságok, még jó hogy nem reklámozzák benne a heteró párkapcsolatokat, broáf. Lehetett volna inkább valami aktuális Koncz Zsuzsa sláger, vagy bazmegelhetett volna 10 percet Bödőcs, a szegény ember Hofija. Esetleg Bródy nyomhatott volna pár csasztuskát, vagy Sas Józsi vidám kabaréjeleneteket!

 

Szóval szar a stadion, de sebaj, visszavesszük!

A kis csüngőhasú áruló disszidens nevét leszedjük mindenhonnan, és újra Népstadion lesz, ELVTÁRSAK!

bigacsiga2003 Creative Commons License 2019.11.16 -1 0 29329

szarabb mint a felcsuti tolvaj? kérlek ne alázz, olyan rossz.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29327)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.16 0 0 29328

A Jobbik megálmodta, hogy megpróbál a Fidesz helyére lépni jobbközépen, mert a fogatlanok soha nem fognak 20%-nál többet hozni.

Nem lettek ők sem baloldaliak, sem liberálisok, csak éhesek.

Előzmény: perly anjou (29322)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.16 0 1 29327

Látod, erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy egy szar ember vagy.

Előzmény: bigacsiga2003 (29323)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.16 0 0 29326

Oké, ment az x.

Előzmény: mash.69 (29316)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.16 0 1 29325

Kibaszott jó lenne, ha valami emberi stílust magadra erőltetnél.

Előzmény: mash.69 (29316)
mash.69 Creative Commons License 2019.11.16 -1 1 29324

a "szaros" Érd nagyobb mint Kalocsa+Paks együtt

bezzeg az 1928-ban alapított Fradi hokinak még mindig Erzsébeten kell jégért könyörögni...

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29287)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2019.11.16 0 0 29323

kicsit még mindig túl finomkodó a stilusod, de 100% egyetértek.

Előzmény: mash.69 (29316)
mash.69 Creative Commons License 2019.11.16 0 0 29318

ja.

a Munka kerül 60 milliárdba, elvállalja a Mészáros Lülüke 90 milliárdért

és nagy kegyesen 60 milliárdért megcsinálhatják az alvállalkozók

 

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29195)
mash.69 Creative Commons License 2019.11.16 0 1 29317

és hány millióan laknak Pesten és Pest megyében?

számoljad már nekem ki ...

Pakson és Kalocsán együtt jó ha laknak annyian mint Érden

Előzmény: Törölt nick (29188)
mash.69 Creative Commons License 2019.11.16 0 3 29316

a faszszopó törpe dózsás/vidista istenedre gondoltam

nem régen linkeltem ide egy elemzést, látszik nem ment át a lényege

tudod Pest megtermeli a GDP-t, csak nem kap belőle vissza semmit kapunk 2 %-ot, Prága meg 7%-ot

így nem is tud mit csinálni, mint kuncsorogni ehhez a törpe tolvaj cigányhoz

aki inkább Mohácson épít hidat a Csányi sertésnek, mint a pestieknek

 

emlékszem, valamikor valaki azt mondta hogy az ilyeneket le kellene lőni...

 

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29187)
sergiototta Creative Commons License 2019.11.16 0 3 29315

Ahhoz semmi. A saját pálfordulásához/pálfordulásaihoz annál több.

Előzmény: OZ Juice (29314)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!