az ajtóknál első körben az ajtókárpitpatenttal próbálkozz sztem. a futómű meg talán stabilizátorkar probléma... nekem hasonló volt, mikor az volt a baj, meg amúgy sem nagy tétel.
Körülbelül egy héttel ezelőtt jómagam is birtokba vettem egy 325TD-t. A kocsi 1993-mas, nem makulátlan, de legalább ismert múlttal rendelkezik. Néhány tanácsot szeretnék kérni Tőletek, mert kapcsolatunk sajna nem felhőtlen egyelőre :( A következő problémákkal állok szemben:
- Az első és legnagyobb gondom az, hogy a felfüggesztés irányából - sajnos nem egyértelműen belőhető helyről - kopogás, kotyogás hallatszik. Nagyobb sebességnél kevésbé észlelhető, kisebb sebességnél jobban. Független attól, hogy sebességben van e a kocsi, vagy üresben, és független az útminőségtől is, tehát nem feltétlen akkor koppan mikor gödörbe talál az egyik kerék. Első felfüggesztés (lengőkarok, telók) vizsgálva, kipufogó vizsgálva, elvileg nem ezek okozzák... Van valakinek ötlete?
- A másik kicsit kisebb horderejű problémám az, hogy menet közben az ajtók irányából nyiszogás hallatszik, itt a gumikéderre tippelek, ha van tapasztalat cáfoljatok / erősítsetek meg.
- A váltót 4-es fokozatból néha nehezen tudom kivenni, mintha valamilyen mechanikai akadály állná a váltóbot útját, de érezhetően nem szerkezeti hiba (Kivételkor nem reccsen stb...)
Ezeken felül, kérlek írjátok meg hogy a modellnél mire érdemes figyelni, mit érdemes vásárlás után megnézetni. Esetleg Veszprém (és vonzáskörzete) környékén nem tudtok E36 szakértőt aki gondos kezei közé tudná venni a fenevadat? :)
m-tech I-em van, ha jól tudom, de nem esküdnék rá.. benzinpumpánál iszonyat hülye hiba volt, a sok éves felverődött por/sár/kosz lerakódott a benzinpumpát leszorító fekete gyűrű alá és így nem lehetett rendesen rázárni...
HEPU t vegyél.fémlapátos de nem öntvény a lapát.A szállítási mennyisége jó magasan a többi fölött.Csak tudnám hogy az unixba vagy bárdiba vagy a lánba van...
tegnap amúgy lerohadtam, felforrt a vizem. vonószemem meg persze nem volt. Eddy318 adott nekem kölcsön egyet (thx!). Ma ki lett cserélve a termosztát, de semmi javulás. Vízpumpa ki, hát eltört, úgyhogy hétfőn veszek fémlapátost. Valaki tudja biztosra, hogy M50-en merre kell kitekerni a feszítőgörgő csavarját? A nagykönyv szerint óramutató járásával megegyező irányban, de ott egy belső kulcsnyílású csavar van a képen (m52). a másik kép szerint (m44) meg óramutató járásával ellenkező irányban, ott viszont egy hatlapfejű csavar van, úgy, mint az enyémen, de a könyv szerint 6hengeresen óramutatóval megegyező, 4hengeresen ellentétes, csak ugye a képek meg nem igazán stimmelnek.
Neked mi van az elején? nem emlékszem... Talin nem sassoltam meg a gépedet eléggé... De ennyiért igazán vehetnél :)) Benzin az AC-n keresztül megy már v még mellette? :D
Odaütötted? Nem futotta ki? Megkezdted az elejét? Vagy éppen szépítenél, újítanál?
BMW E36 M-Technik Új Lökhárító(1990-99) cabrio,sedan,touring,coupe,compact ANYAGA: Gyárival azonos ABS, nem gagyi üvegszálas. Alakja 100%-ig gyári, méretazonos. Tartozékok: külön felfogatható koptató (Lippe),rács,díszlécek,rendszámtartó Alapozóval kezelve,csak szinre kell fújni! Garantált kiváló minőség! Ebben biztos nem fogsz csalódni! Posta másnapra OK gondosan becsomagolva! (1980ft) A szett ára : 45eFt Hátsó lökösre diffusor toldat 14eFt. Tel:20--984-84-70 Forumosoknak a postát én állom, csak hivatkozz a forumra. Hírdetés
Van egy 325 kópém,betojt a műszerfalon minden,semmit nem jelez ki,nem mér semmit,csak a vészvillogó működik egyedül.Szerintetek nagy gáz lehet?Valami jól elszállhatott.
1ébként meg álló helyzetben járasd a motort, mivel ilyenkor nincs menetszél gyorsan átfordul és melegszik a víz a rendszerben... De ha a mutatód úgy áll mint a cövek akkor nem hinném, hogy problémás lenne.....