akkor rosszul fogalmazhattam, mert nem ugy szantam, hogy oda ez is jo.
teljesen prozai okai vannak: ha a villanyoson ulve vegigmesz a Nagykoruton, azert rendesen megerzed, ha valami nyitottabb, tagasabb terre ersz.(ti.Az epuletek szinte vegig arnyekolnak, ami -valljuk be- kicsit ellenkezik a Korut eredetileg tervezett szellemisegevel:) )
Akarmilyen vicces, de a Hungarianak jol allna az a feny. En mar lattam egyszer ilyenben. Tetszett.
off:es ha belegondolok a betervezett hamburgi szekrenysorba, akkor megrettenek.uff
... és hogy ne érhesse szó a ház elejét, hogy csak légvárakat fényképezek:
Szegény jó 1031-es, kedvenc típusom, egykor büszke közlekedési eszköz, később kocsma, a múlt hét óta ismeretlen helyre távozott, attól tartok valami bontóba...
Itt mindig ilyenek vannak, volt olyan, hogy egy héten minden nap lefényképeztem a naplemente körüli felhőket :) Persze nem mindegyik mutat jól papíron is. Mostanra ez el-elmaradt, ritkán vagyok itthon időben :I
Persze, ehhez doktornak kell lenni. Mire eljut odáig, hogy a MÁV-tól kérdezget valamit, talán már meglesz az adjunktusija is... Én viszont most elmegyek csucsukálni, jó éjt mindenkinek, telefonbetyárok nélkülit!
Most a 47-est és a 4-6-ost akarta összehasonlítani, de kollégám nem adott neki ennyi lehetőséget. Egyébként szar dolog ám ez, mert képzeld el, ha újságíró, aki pusztán csak ilyen eszközökkel akar véleményt kicsikarni valakiből.
Faszikám azért egy ál bemutatkozást lenyomott az elején, úgy kezdte, hogy doktor.... A szövege alapján viszont pár liter alkohol és a doktorhoz képest -100 IQ pont azért érződött.
És most mi a gondja? Szeretne baloldalt leszállni a buszokról, de ajtó csak a jobb oldalon van? Bár anno az egyesen láttam már olyat, hogy valaki majdnem kiszállt az ablakon, a Szabadság-híd közepén.
Gondolom valami fogadás lehetett, mert Villám Géza legalább bemutatkozott az idióta telefonálásai végén... De az a "barokk favillamos" azért ütőképes szöveg, imádkozzunk, hogy csak viccelt :)
Kódex : persze, a nyertes úgysem én leszek a végén. Ha jól emlékszem, kb. 6 percig nyaggatott, s gondosan ügyelt arra, hogy én ne tudjam megszakítani a beszélgetést. ( Ja, egyébként nem a zöld számon hívott, úgyhogy én ráértem )
Hínnye, ez nem gyenge, úgy látszik azért még van hova butulnom :I És mit feleltél nekik? Azt, hogy az a különbség köztük, hogy az egyiknek kerekei vannak, és árammal megy, a másik meg szintén? Egyátalán van valami kódex arra, hogy ilyenkor hogyan kell válaszolni?
Jó, nem etted meg. Úgy fél órája fölhívott egy barom, és azt kérdezte, hogy miben különböznek az 1-es és a 4-6-os vonalán közlekedő villamosok egymástól. Mivel fogadtak, és ugye az egyik barokk favillamos, a másik pedig neoprimitív műanyag. S akkor melyik a korszerűbb. Hát ilyen marhák vannak ebben a városban, reggel fél négykor. ( Mekkorát nézett volna, ha visszahívom )
énis énis szeretnék aqq nemlétező telkemre egy villamost. De úgy, hogy menjen is. legalább kerítéstől kerítésig. El kell indulnia, ha a 230V-ot egyenirányítom.....
Akkor szokásosan újfent "zzzzüüüüüümmm" (tudod, az üdvöz légy:)! Én meg az UV villamosok leírását heggesztem, és úgy érzem nem találom az egyensúlyt a könnyű ismeretterjesztő olvasmány, és szakmai leírás közt, utóbbi azért nehéz ügy, mert nem biztos, hogy mindent jól értek, de már elküldtem lektorálásra.