make me smile
2007.08.25
0 0
12145
Kecskeszámlálás sötétben
A pásztornak szar vakon
tapogatni szarvakon.
A forgatócsoport Németországban szélhámos szállásadó áldozata lett
Megbízott a sváb latorban,
most mosdik a stáb lavorban.
GroundZero
2007.08.25
0 0
12143
Esxm, még nem hallottam ezt va nyaskál szót... Ezért is érdemes idejárni: az elsőrangú szórakozás mellett az ember éűmég magyarul is tanulhat :DDD
Nagyon jókat írtok, nincs mese, megint össz kell kotyvasztanom egy sorozatot... Előlegnek hadd osszam meg felfedezésemet: Rowan Atkinson is közénk tartozik - hisz
Rímekben
Remek Bean!
Gr0
Előzmény: MaTeo (12140)
GroundZero
2007.08.23
0 0
12130
egy top-10 hogy tud bővülni ... ?
Nem vagyok mezőfüggő, a megnevezés nálam csak megnevezés, a top10-es listámon van vagy 50 rím :DDD
Gr0
Előzmény: Youwine (12123)
3kismalac
2007.08.23
0 0
12125
Na jó
, nekem ez jutott eszembe a rajzá sró l (nem tudom, a né gysoros kecske mennyire szabá lyos, de megkocká ztatom):
A tö bbszö ri mellplasztika utan is elé gedetlen leá nyzó panasza:
Habá r rajzanak egé sz nap
De neccesek a fickó im
Dõ l belõ luk a pené sz szag
Mió ta F-esek a cickó im
FASIRT
2007.08.23
0 0
12124
Rajzás
Kirepült egy garmada méh,
Kaptárban a harmada még.
Kellene a régi lajt
Befogni a légi rajt.
GroundZero
2007.08.22
0 0
12121
Na, végre, reméltem, de nagyon, hogy ide is visszatalálsz :))))
Remek sor! A gordonkás már sajna többszörösen felhasznált, viszont a többi, különösen a brácsás, a fagottos valami elemien olyan szintű, amilyet tőled itt anno, vagy 5-6 éve már megszokhattunk, a zongorahangolós pedig... Hosszú idő után újabb taggal bővült az örök top 10-es listám!
Jó újra itt olvasni téged!
Gr0
Előzmény: MaTeo (12115)
MaTeo
2007.08.21
0 0
12115
Egy kis kamarazene:Elkéstél, művészkém, s már nem is tudsz bejutni a színpadra. Messze vagy a gordonkától, Mennél, de a kordon gátol.Csak hegedül megszállottan, nem törődve Dánia alakú sebhelyével Mit neki, hogy hege mű-Dánia! Ezt teszi a hegedűmánia.A karmester szerint nem illik a tuba szólama a darabba, de a szerző hál'Istennek részt vett az előadáson: Tiltakozik a tuba holta ellen Jól tudván, hogy Huba tolta el lenn.Műkedvelő vendéglős Ő itten a bárcsapos, tán neki jött a brácsa postán.A koncert után a szerelmes fagottos még a fára mászástól sem riad vissza, méltányolják is igyekezetét: Inkább legyen a fagott ágyon, Mint hidegben a fagyott ágon.Brit vendégünk lehangolódott zongoránkra, valamint nőhiányra panaszkodik. Te Csongor, az angol óhajt egy zongorahangoló csajt!Eddig csak pillangót kergetett, de már nagyon unja, hogy folyton felemlegetik neki, hogy nem gyakorol. Többé már nem akar csuklani réten, Inkább játszik a karcsú klarinéten. :) Puszi nektek: MariTeo
FASIRT
2007.08.21
0 0
12112
Mindennek ára van
Mit filózol úgy erkölcsön?
Sohasem ad egy úr kölcsön.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!