Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.12.14 -1 1 6685

Arntzen a fasorban nem volt, amikor a nagy tornáik többségét nyerték.

Kiegészítő embernek is gyenge volt, az utóbbi időben kicsit javult, vagy jobban beépült, vagy a többiek gyengültek, ezért nagyobb szükség van rá.

Előzmény: Bamberg58 (6683)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.12.14 0 1 6684

Tegyük hozzá, Kongó és Dél-Korea ellen.

Remélem, az Eb-n jó combos csoportunk lesz, ott legalább le tudjuk majd mérni, valójában hol tartunk (elit ellenfelekkel szemben).

Előzmény: hatosfalat (6672)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.12.14 -1 0 6683

A norvégok a Kristiansen, Oftedal, Mörk (Löke) sorral verték agyon a világot."

Persze, de ha nem megy nekik ott vannak a magas lövők, beállók. Tegnap is kritikus pillanatban Arntzen nagyon jól szállt be. A kicsik futtatnak, futnak, fárasztanak és ha eléggé megpuhították az ellenfelet jöhetnek a magas lövők. Szóval taktikailag, szerintem, mind a kettő kéne vagy jó volna.

Előzmény: Tonio 2.0 (6671)
pfefe80 Creative Commons License 2021.12.14 -8 0 6682

Rólunk(Fradi) és Elek Gabiról is nagyon jó véleménnyel van, mondjuk ez kölcsönös a nyilatkozatok alapján. Gondolom ez azért lehet, mert ő nem ért hozzá ellentétben a sportv-s giga szakértőkkel szemben

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (6679)
Gojira Creative Commons License 2021.12.14 -1 3 6681

Nekem is vannak fenntartásaim a viselkedésével kapcsolatban. De nem azért fizetik, hogy gentleman legyen, hanem hogy nyerjen (minél többször) a csapata.

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (6679)
tomzz Creative Commons License 2021.12.14 -1 0 6680

Az jó ha Vova látja a fejlődést a védekezésben. Reméljük idővel mi is fogjuk.

Érdekes dolog ez az egész. Direkt figyeltem a holland-norvégon a védekezést. Rengeteg olyan szituáció volt, ahol a 2-es nem lépett ki a lövőre, ahol a két 3-as elváltotta magát és a beálló labdát kapott. Ezekért itt komolyan ekézzük a mieinket. Nyilván a tempó nagyobb volt mint a mi meccseinken de ugyanazok a hibák ott is megvoltak.

Előzmény: hatosfalat (6672)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.12.14 -2 0 6679

A kis standartenführer szépen össze rakta őket.....nem kedvelem a palit,mert egy arrogáns hólyag,de érti a dolgát ez tény.

Előzmény: Gojira (6678)
Gojira Creative Commons License 2021.12.14 0 0 6678

Hamarosan kiderül, hogy a dánok tényleg ennyire jók, vagy mi és a németek vagyunk gyengék. Remélem az első.

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.12.14 -3 0 6677

'Ezt sose fogják belátni. Most ő az ügyeletes zseni.'

Nem ezért nem fogják belátni,ha meg ő az ügyeletes zseni az csak még jobb,hiszen nem sok ügyeletes zsenink van!

Mártonnal párban!

Előzmény: Gojira (6653)
Gojira Creative Commons License 2021.12.14 0 0 6676

Szerintem összekeversz valakivel :-)

Előzmény: Tonio 2.0 (6671)
hatosfalat Creative Commons License 2021.12.14 0 0 6675

Azért a hollandoknál az elmúlt három világversenyen hiányzott Polman (most ott volt, de egyelőre még kiegészítő szerepre sem alkalmas) és ez óriási különbség. Egy jó Polmannal a holland keret bármelyik csapattal (norvégokkal és franciákkal is) felveszi a versenyt sztem, még a gyengébb kapusaikkal is.

Azt persze én sem értem, hogy a védelmük mitől gyengült meg ennyire, mert ott biztos nem Polman hiánya az ok.

Előzmény: Fradista Utazó (6604)
van_Persil Creative Commons License 2021.12.14 -19 0 6674

Mert én milyennek vélem látni?

Egyébként: szerinted nem kerültünk nagy bajba? -5 gól a németek ellen elég sokáig, elsősorban a támadások elbénázása miatt, megalázó vereség a dánoktól szintén a támadószekció csődje miatt. Ha ez nem elég nagy baj, akkor nem tudom mi.

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (6673)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.12.14 -1 2 6673

Nagyon komoly bajban lettünk volna ha Vámos tényleg olyan amilyennek te látni véled!

Mártonnal együtt kiválóan teljesítettek.....

Előzmény: van_Persil (6652)
hatosfalat Creative Commons License 2021.12.14 -3 1 6672

Golovin:

Bármennyire is nem látványos, de sok mindenben előreléptünk védekezésben. Az októberi Eb-selejtezőmég azt sem tudtuk hátul, hol vagyunk. Azután a franciák elleni felkészülési találkozókon és az itt lejátszott hat meccs során is voltak olyan periódusok, amelyeket kellő koncentrációval meg tudtunk oldani. A végére a kettes védők már nem hátráltak be annyira, és bár Dél-Korea ellen is voltak hibáink, összességében a gyors lábú játékosokkal szemben sikerült a falnak közösen mozognia.”

És sztem igaza van, léptünk előre, de pont nem Bordásnak köszönhetően. Planéta javult, Vámos végig jó volt és Tóvizi is elfogadhatóan szállt be hátul. És a kettesek tényleg jobban kezdtek el mozogni, legalábbis kevesebb látványos hibát vétettek, mint a torna első felében.

Előzmény: Tonio 2.0 (6670)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.12.14 0 4 6671

Mocsai Lajos bűvkörében élsz. Súlyosbító körülmény, hogy nem is tudsz róla! :)

A norvégok a Kristiansen, Oftedal, Mörk (Löke) sorral verték agyon a világot.

Ehhez képest mi még mindig a magasságnál és a "testsúlykilogram"-nál vagyunk leragadva.

Ha egyszer valaki összeszedné a Professzor Úr 7 fő bűnét, ezek mantrázása, és elültetése a sportról folytatott közbeszédben biztosan előkelő helyen szerepelne!

Előzmény: Gojira (6659)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.12.14 0 3 6670

Először is egy működő rendszer kéne.

Egyébként Borsos együtt játszott anno Bordás Józseffel a válogatottban.

Nála általában a volt érdiek, volt játszótársak családtagjai, valamint Háfra Noémi előnyt élveznek.

Ezzel együtt Bordás biztató volt.

Előzmény: hatosfalat (6669)
hatosfalat Creative Commons License 2021.12.14 -5 0 6669

Borsos szerint Bordás az EGYETLEN jó védő a keretben.

Az igazság az, hogy Bordás egyáltalán nem védekezett jól. Planéta jobb volt nála, de az utolsó két meccsen Tóvizi is. Bordásnak van néhány látványos megállító faultja, de mellette nagyon sok hibája. 

Az egyetlen aki tényleg jól védekezett belső posztokon, az Vámos, ő ebben is kiemelkedő volt. Illetve Zácsik, amíg bírta, addig jó volt, de neki meg a covid és az orrtörés együtt sok volt (és ez teljesen érthető). 

Előzmény: Tonio 2.0 (6643)
pfefe80 Creative Commons License 2021.12.14 -5 1 6668

Vámosnak  jól mutatkozott be a válogatottban , reméljük így vagy még sokkal jobban folytatja majd. azonban nála is fenyeget a Háfra szituáció. Jó játék majd komoly média hájp. Viszont én Vámost sokkal erősebbnek érzem fejben és játéktudásban is. De még nagyon fiatal. Ráadásul a klubcsapatában a nemzetközi porond neki is erősen magas volt ebben a szezonban. Kérdés, hogy ez mennyiben változik a következő szezontól. 

Gojira Creative Commons License 2021.12.14 -1 1 6667

Egészen pontosan ezt írta: "Nem tudom miért utálod ennyire Vámost. Süt a gyűlölet a hozzászólásaidból, ha róla van szó." Ez egy hülyeség.

Előzmény: flott (6663)
pfefe80 Creative Commons License 2021.12.14 -7 1 6666

a két patkány jól beleállt Zácsikba az "elemzésükben". Bezzeg a kiskedvencüket nem nagyon piszkálták.

Bamberg58 Creative Commons License 2021.12.14 -1 2 6665

Ketit azt hiszem itt mindenki szereti, de nagyon kéne mellé még egy erősebb fizikumú, más stílusú lövő.

Én azt nagyon vékonynak érzem, mint most is, ha csak rá alapozunk. Ő nagyon tehetséges, de egy törékeny fizikumú átlövő.  Aggasztó, hogy nincs helyette, mellette gyakorlatilag senki. A két átlövő posztra összesen van 3-4 játékosunk? Ez kabaré.

Előzmény: pfefe80 (6661)
van_Persil Creative Commons License 2021.12.14 -17 0 6664

Dehogy sikerrel. Mindkétszer kikaptunk, kiestünk.

Előzmény: tomzz (6658)
flott Creative Commons License 2021.12.14 0 4 6663

El szoktam olvasni amit írsz (nemcsak Vámosról), viszont a saját tanácsodat megfogadhatnád, miszerint nem pedig abból kiindulni, hogy te mit írtál volna a helyemben. 

Hol írtam én olyat, ha azt írod nem játszott jól, akkor utálod? Hol írtam én olyat, hogy a személyének szól? Viszont az tény, ha Vámosról van szó, tőled szinte csak negatív kritika van. És sokszor fogalmazol úgy, mintha nemcsak a körülötte lévő közegnek szólna, hanem Vámosnak is, mint játékos. Itt jegyezném meg, játékost írtam, nem pedig személyt. Ha a hype-ot kritizálod, azt még meg is érteném, de én speciel nem érzem azt, hogy annyira túltolnák. Igen, kétségtelen, 1-2 cikkben nagyobb a dicséret mint kellene, foglalkozik vele a média, de szerintem annyira nem, mint amennyit te látsz bele. 

Abban viszont maximálisan egyetértünk, hogy maga a hype minden játékosra káros. Remélem se Vámos, se a többi játékos nem foglalkozik a médiával, vagy legalábbis megpróbálnak nem foglalkozni vele. Mert szerintem a média teljes kizárása életszerűtlen.

És abban is egyetértünk -mint ahogy írtam is-, Petra inkább befejező ember, mint kiváló és kreatív irányító (bár szerintem azt is megoldja).

Előzmény: Gojira (6659)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.12.14 -1 2 6662

"Kácsor szerinte úgy játszik, mint egy gyerek, bár alapvetően dicsérte"

Ebben van valami, felfogása még egy kicsit gyerekes, túl lezser, most már ideje komolyodnia. Az a stílus amit a Vác játszik már nem is szolgálja a fejlődését. Nagyon remélem, hogy ő az egyik, aki egy komolyabb külföldi csapatba /Pl. a dán Ikast/ akar menni.

Tartok tőle, hogy ennek az egyik fő akadálya, hogy még a váci gázsi is magasabb mint ott kint lenne.

Tehetsége viszont vitathatatlan, de most dől el hogy lesz e topjátékos?

pfefe80 Creative Commons License 2021.12.14 -7 1 6661

borsós azért utálja Ketit jó részben, mert Keti tehetséggel és szorgalommal szélsőből nemzetközi szintű átlövő lett. míg borsós is próbálkozott ezzel, de tehetségtelen volt átlövőnek.  a másik pedig hogy ő, az újpesti és az egész sporttv(tisztelet a kevés kivételnek) gyűlöli a Fradit és Elek Gábort. Ennek mindig is hangot adnak. Nem véletlen hogy a maki , borsós kettős nem kívánatos személy a mi meccseinken. 

tomzz Creative Commons License 2021.12.14 0 1 6660

Az olvasói pontok közelebb állnak a valósághoz.

Előzmény: Tonio 2.0 (6645)
Gojira Creative Commons License 2021.12.14 -4 1 6659

El kéne olvasnod, hogy mit írtam Vámosról, nem pedig abból kiindulni, hogy te mit írtál volna a helyemben. Amennyire emlékszem soha egy rossz szót nem írtam róla, mindig a körülötte levő hype-ot kifogásoltam. Most például a mit a népsport elővezet, az nevetséges, és csak ártanak vele Vámosnak, ha elhiszi (remélem ennél több esze van). Másrészt irányítónak szerintem valóban nem jó, többet használhat átlövőként - csak két alacsony (Klujber és Vámos) átlövővel sok mindent nem érnénk el (szerintem). És Klujber - megint szerintem - jobb.

Személyesen pedig nem ismerem. Egy interjút láttam vele, amely alapján egy szimpatikus fiatal lány.

Végül: ha valakiről azt írom, hogy nem játszott jól, abból hogy következik az, hogy utálom? Furcsa elképzeléseid vannak.

Előzmény: flott (6657)
tomzz Creative Commons License 2021.12.14 0 9 6658

Sajnos a zseni szót is ráaggatjuk mindenkire akinek van 2 jó meccse. Zseni Görbicz volt a mostaniak közül pedig Vjahireva. Vámos szerintem iszonyat jó fizikai és mentális adottságokkal rendelkezik plusz komoly munkamorállal és szorgalommal.

Még nem vezér még de már próbálgatja. Több esetben is ha nem ment a csapatnak, megpróbálta hátára venni a csapatot sikerrel.

Előzmény: van_Persil (6655)
flott Creative Commons License 2021.12.14 -2 5 6657

Nem tudom miért utálod ennyire Vámost. Süt a gyűlölet a hozzászólásaidból, ha róla van szó. Gondolom, csakis valami személyes oka lehet, mert alapvetően jó meglátásaid szoktak lenni a kézit illetően.

Egyrészt, hogy a média ennyire felkapta/felkapja, hogy néha valóban túltolják, nem tehet róla. Másrészt, helytelen amit a korábbi hozzászólásodban írtál, mert senki nem nevezte zseninek, senki nem kiáltotta ki világsztárnak.

Az viszont kétségtelen, hogy tehetséges, és sok munkával valamint akarattal, meg persze kis szerencsével IDŐVEL ott lehet a legjobbak között.

És azt sem lehet elvitatni, hogy ezen a versenyen is a legjobbak között volt -nálam szintén Márton volt a legjobb-, valamint hozott egy stabil és jó játékot.

Abban viszont egyetértünk, hogy Vámos bár megoldja az irányító posztot is, de inkább befejező ember. Bár a mai kéziben szerintem már nincsenek klasszikus irányítók, van 3 hátsó ember akik előfordulnak mind az átlövő, mind az irányító poszton.

Ha mindenképpen hype emberkéket szeretnél, ott van TG és Lakatos. Annak idején sokkal jobban nyomták őket mint most Vámost, sőt TG-t egyenesen Görbe utódjának nevezte a média és a szakma is, pedig korántsem voltak annyira tehetségesek, egyáltalán nem szolgáltak rá arra a hype-ra.

Szerintem Petrában jóval több van.

Előzmény: Gojira (6653)
mislenyi Creative Commons License 2021.12.14 0 0 6656

Az engem is elgondolkodtatott, hogy Sneldert miért nem pihentette támadásban, ott volt Freriks, aki elég gólerős beálló.

Előzmény: Fradista Utazó (6604)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!