Íme egy újabb ok, amiért nem szabad elhanyagolni a mindennapos testmozgást: szakértők szerint a rendszeres mozgás a férfiak és a nők szexuális késztetésére is hatással van. A testmozgás fokozza a véráramlást, ami pedig javítja nemi szervek érzékenységét és működését. Az erősebb izmok, a nagyobb aerob jellegű terhelhetőség és a jobb önkép szintén hozzájárulhat a kellemesebb hálószobai élményekhez.
Lehet, de Veca esetéből az is kiderül, hogy Veca volt a főnök a házasságában. Ha okos csaj lenne, akkor lemondott volna erről a szerepről.
Oszt az a tény, hogy bevállalta a szerepet, az élete végéig kisérni fogja.
Mert. Azzal, hogy kivetette a petefészkét felborította önmaga hormonháztartását.
Ő kemény csajnak hiszi magát, de akiről tudok hogy eszt hitte és megjáccotta az kínhalált halt. Ilyen volt nagyanyám mellrákkal és nagybátyám neje tudommámilyen rákkal. Mindketten horrorfilmbe illő halált haltak és a temetésük is olyan volt.
ezér kell (kötelező?) a nőnek mindig szexelni, vagy ha a férje nem akar, akkor maszturbálni.
A magasvérnyomás-betegséggel élőknek 1,82-szeres a kockázatuk, hogy COVID-19 esetén életüket veszthetik. A magas vérnyomást az orvosok csendes gyilkosnak nevezik, már csak azért is, mert gyakran tünetek nélkül van jelen.
Ja lehet má írtam, de a Trentallal lehet növelni a férfi fertilitását - ezt egy doki írta csak elfelejtettem a nevét talán Gandalf.
Poén: ha az exnejem leadott volna 8000 mázsát és figyel a cukrára, akkor vemhesedett volna.
De én wégtelenül sátán vagyok és hízlaltam és hízlaltam. 57 kiló wót mikó megismerkedtünk és 672 mikor elvált tőlem. Pont vörös bort ittam miko megjelent Szarumán négy démonnal és attak 70ezret eurot hogy sátánosat tegyek