Havi 20-25eFt? Akkor Te iszod a liquidet, nem szívod!
Én havi kb 100ml liquidet szívok el. Ez kb. 8eFt.
Kell még mondjuk 1 db kazán, az 500.-Ft.
Akksit még nem kellett vennem 3 hónap alatt.
Nekem is napi 1 db 1100-as akksi fogy ki.
El nem tudom képzelni, hogy Te hogy dohányzol ezzel az akksival.
Nem lehet valami nagy kapacitású. Nekem volt egy 360-as akksis szettem, naponta 3-szor cseréltem akksit.
De a folyamatos dohányzáshoz minimum 3 akksi kellett.
Ez szerintem a kezdő 90-es akksi lehet. Akkor pedig Te akkor tudsz - 2-3 órás töltés mellett akksinként - cigizni, ha van egy aktatáskányi akksid, és annak fele töltőn van.
Én sem ismerném be, hogy ez az én-testvérem-rokonom-stb.. boltja!
A célom csak annyi, hogy megosszam másokkal is a tapasztalatomat. Én is drágának találom de ez bejött. Nekem 1 patron egy napra elég ami azt jelenti ha 30 nappal számolok az 30 db patron. Egy csomagban van 5 db. Tehát egy havi adag 6 csomag ami 20940 Ft. Nekem megéri az a + 6000 Ft csak ne én töltögessem. Nem dolgozom a cégnek még csak ismerősöm sincs ott. Egy barátunk barátjánál láttam ezt a fajtát és próbáltam ki. Másnap elmentem a boltba és megvettem. A férjem is ezt szívja, igaz Ő még a hagyományost is de 1 dobozról 1-2 szál napi adagra csökkentette. Hasznom nekem nincs ebből, hogy megírom a véleményem, csupán a témához szóltam. Aki akarja úgy is kipróbálja, akinek már van ami bevált az nem fog átállni egy drágábbra. Aki nem annyira nézi az anyagiakat az inkább a kényelmes változatot választja. Őszintén bevallom, hogy Nekem valahogy bizarr ha látom azt a löttyöt amit el fogok szívni. Nekem a strucc helyzete állt elő evvel kapcsolatban. Teszem hozzá, hogy ez csak az Én véleményem.
Vica nagyon reklám izű az egész, 2 éve e-cigizem igen majdnem 2 doboz bagóról szoktam át, tudom mi mennyibe kerül a saját fogyasztásom napi 1-2 EGO aksi ami azt jelentené ebből az aksiból 10-12 darab kellene , ez nem használható mennyiség, és a eliquid hát az folyik ami a tiédben van az is :) csak nem te töltöd bele ezért tízszeres árat fizetsz :P hát nem tudom inkább belecsöpögtetek.
Csak számoljunk egy kicsit egy patron 700 Ft ez 1 ml levest tartalmaz napi fogyasztásom 3-5 ml, tehát nekem napi 2100 Ft lenne alaphangon csak a patron ez 63.000 Ft ennél kevesebb volt a bagó fogyasztásom, és akkor még az aksikról és egyéb dolgokról nem beszéltem.
Sajnos ez nagyon de nagyon drága miközben kihozom a havi költségeimet 15.000 Ftból.
Nekem is elküldték a mailt de kaptam egy másikat ahonnan tudom rendeli nikotinos
változatban is Szlovákiából. Azon a linken találod amit bemásoltam. A hátránya annyi, hogy nincs kedvezmény bizonyos mennyiség után és nincs ingyen házhoz szállítás sem 15 ezer feletti rendelés esetén:-(
Kedves Dohányzom!
Tényleg drágább mint a többi de Nekem személy szerint ez jött be. Nagyon nem tetszik a folyadékos változat és az hogy nyomni kell, nehéz maga a készülék is. Azelőtt 60-65 ezret költöttem cigire havonta, most 20-25 ezret. Nekem ez is nagy lépés. Nem veszek meg azért valamit ami nem tetszik mert olcsóbb. A cigit mindenképpen le akartam tenni és nem hiszem,hogy sikerült volna azokkal a szuper aksis, folyadékos változatokkal. Az ízük sem tetszett. Ennek nagyon jó az íze. Lehet színes akkumulátort is venni hozzá, nekem az van (narancs,barna,sárga és zöld is) a ledem zölden világít tehát soha nem volt belőle gondom, sem étteremben,moziban pedig használom mindenhol. Amíg itthon lehetett kapni addig bizonyos mennyiség után kaptam ajándékba egy aksit, így gyűjtöttem össze őket de amit a kezdő készlethez kaptam az még mindig kiválóan működik és csak egy napi használat után merül le. Ez attól is függ, hogy mennyit használom. Átállni ennél is kellett 2-3 nap de azóta rá sem tudok nézni a hagyományos cigire pedig én nagy dohányos voltam. Napi majd 2 doboz cigit szívtam el. Ezt még élvezet is szívni. Ez persze nem számít leszokásnak de legalább nem megy rá a gatyám és nem mérgezem magam olyan szinten mint a hagyományos cigivel. Ez csak az én véleményem, mindenki maga dönti el, hogy mi a jó neki és mennyit ér meg a régi élvezet átélése annak töredék áráért. Mert ha drágább is még mindig nem annyira mint a hagyományos társáé.
Nem kicsit hanem rohadt drága, egy 5 éves konstrukciót egyszerűen pofátlanság ennyiért árulni, azon kívül ha fejlődjünk akkor már ne 90-es aksikat adjunk el amikor egy EGO 1100-as teljesítményű olcsóbban.
Az megint más tészta hogy miért kell ragaszkodni a bagó formához azzal csak baj van mindenki összekeveri a bűzrudaddal míg egy nagyobb esetleg színes készüléket csak tátott szájjal bámulnak és semmilyen rossz érzést nem kelt.
1.5 ÉVE SZOKTAM LE A CIGIRŐL 14 ÉV DOHÁNYZÁS UTÁN E-CIGI SEGÍTSÉGÉVEL. TÖBB BOLTOT IS MEGNÉZTEM ÉS SAJNOS MINDENHOL CSAK AZOKAT A CIGIKET LÁTTAM AMI FOLYADÉKKAL VAN MEGTÖLTVE ÉS GOMBOT IS KELL NYOMNI A SZÍVÁSNÁL. SZERENCSÉRE TALÁLTAM EGY HELYET AHOL PONTOSAN AZT KAPTAM AMIRE VÁRTAM. NEM KELL GOMBOT NYOMOGATNI ÉS A PATRON IS HA KIFOGY CSAK LECSAVAROM ÉS MEHET A KUKÁBA, SEMMI ÚJRATÖLTÉS STB... AZ ÍZE PONTOSAN MEGFELEL A HAGYOMÁNYOS CIGINEK ÉS A NIKOTIN MENNYISÉGE VÁLASZTHATÓ. ÍZBEN IS GAZDAG A VÁLASZTÉK. JELENLEG MAGYARORSZÁGON AZ ÚJ SZABÁLYOK MIATT NEM LEHET KAPNI NIKOTIN TARTALMÚT CSAK A NIKOTIN NÉLKÜLIT DE EZEN A LINKEN LEHET RENDELNI A NIKOTINOS VÁLTOZATOKBÓL IS KÜLFÖLDRŐL:
IGAZ NEM A LEGOLCSÓBB DE MEGÉRI AZ ÁRÁT. 5 PATRON VAN EGY DOBOZBAN ÉS EGY PATRON 1.5 DOBOZNAK FELEL MEG. TÖREDÉKÉT FIZETEM KI ANNAK AMIT ELSZÍVTAM A HAGYOMÁNYOS CIGIBŐL. 2 NAP ALATT HÁZHOZ HOZZÁK ÉS A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI DÍJ SEM VÉSZES. AZ AKKUMULÁTOR IS BÍRJA 1 NAPIG, UTÁNA TÖLTENI KELL. NEKEM 1.5 ÉVE MEGVAN DE SEMMI BAJ NINCS VELE. AUTÓBAN IS TUDOM TÖLTENI HA ÚTON VAGYOK. CSAK AJÁNLANI TUDOM. MEGBÍZHATÓ CÉG ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉG.
Ma este megyek a Vape24-be, egy másik fórumon is őket ajánlották. És ők is ezt a 1100 mAh-s ego dupla szettet ajánlották Nekem.
Sajnos senki sincs az ismerősök között, aki e-cigizik, akitől segítséget tudnék kérni.
Még a likvid az, amit meg kell találni, szerintem tudnak ajánlani a boltba, meg úgysem egy félét fogok venni. Az elhatározás és az akaraterő megvan! Szeretném az analóg cigit végleg letenni.
Egy korrekt, jó e-cigi + egy jó likvid (ami nikotintartalomban és ízben passzol az ízlésedhez)+nagyon minimális akaraterő= azonnali átállás a e-cigire.
Nálam is bejött (de 9-kor elszívtam az utolsó analóg cigimet, aztán kizárólag e-cigi. És abszolút nem hiányzik az analóg cigi.), de az első kettő az alap ehhez.
Az Ego Twistre mondta egy régi e-cigis úriember (aki már több éve űzi ezt a szenvedélyt), hogy egy szinte tökéletes kezdő szett, mindent tud, ami kell.
Egy konkrét termékről szeretném, ha véleményt mondanátok(tudom, ízlések és pofonok), de szeretném tudni, mégis mire ruházok be. Van valami hátulütője ennek a készletnek, illetve első vásárláskor a liquid-en kívül érdemes még valamit venni? Komolyan gondolom ezt az e-cigizést, mert napi másfél-2 doboz cigi megy el, és ez nagyon sok.
Nekem Ego Twist akksi van, a GS-H2-es tankjával és kazánjával.
A Twist akksiban állítható a feszültség, ami nagyon jó.
A GS-H02-es tank+kazánt azért használom, mert külön vehető hozzá a kazán kb. 500.-Ft-ért. (A tankot is lehet venni elméletileg külön. De ilyet még nem találtam, csak kazánnal együtt. Így viszont kb. 1.100.-Ft az ár.)
Viszont nemrég egy e-cigis találkozón egy szaki felújította a kazánom, ami jobb lett, mint a gyári.
Az elektronikus cigarettákat szabályozni kell, de nem lehet őket a gyógyszerészeti termékekkel megegyező módon szabályozni. Erre csak akkor kerülhet sor, ha a termék gyógyhatást vagy leszokást ígér. A többi e-cigaretta 30 mg/ml-nél nem tartalmazhat több nikotint, csomagolásán egészségügyi figyelmeztetést kell feltüntetni, és nem adható el 18 éven aluli személy számára. A gyártók és az importőrök kötelesek a termék összes összetevőjének listáját átadni a tagállami hatóságoknak. Végül pedig az e-cigarettákra az egyéb dohánytermékekkel megegyező reklámozási szabályok vonatkoznak...
Európai Parlament - 620 igen az elektromos cigarettára 2013. november 22.
Az Európai Parlament kedden (2013.10.08-án) elfogadta azt a jogszabályt,amely szerint az e-cigarettákat csak akkor kell a gyógyszerekre vonatkozó szabályok szerint kezelni, ha gyógyhatást vagy könnyebb leszokást ígérnek.
...
E-cigaretta
Az elektronikus cigarettákat szabályozni kell, de nem lehet őket a gyógyszerészeti termékekkel megegyező módon szabályozni. Erre csak akkor kerülhet sor, ha a termék gyógyhatást vagy leszokást ígér. A többi e-cigaretta 30 mg/ml-nél nem tartalmazhat több nikotint, csomagolásán egészségügyi figyelmeztetést kell feltüntetni, és nem adható el 18 éven aluli személy számára. A gyártók és az importőrök kötelesek a termék összes összetevőjének listáját átadni a tagállami hatóságoknak. Végül pedig az e-cigarettákra az egyéb dohánytermékekkel megegyező reklámozási szabályok vonatkoznak.
...
Évente 700 ezer dohányzás miatti halál az Unióban
A most érvényes irányelv életbe lépése után 12 évvel a dohányzás még mindig a legnagyobb, megelőzhető halálok, amely évente 700 ezer ember haláláért felelős. Míg 2002-ben az EU 15 tagállamában a lakosság 40 százaléka dohányzott, 2012-re a dohányzásellenes lépéseknek köszönhetően a 27 tagú Unióban az arány 28 százalékra esett.
A következő lépések
A jogszabályért a Parlamentben felelős képviselő, LInda McAvan 620 szavazattal, 43 ellenszavazat és 14 tartózkodás mellett (ez jóval erősebb még a kétharmadnál is ;-) felhatalmazást kapott a tárgyalások megkezdésére a Tanáccsal.
Ha a jogszabályt a Tanács és a Parlament egyaránt jóváhagyja, a tagállamoknak az irányelv hatályba lépésétől kezdve 18 hónap alatt kell átültetniük a szabályozást a nemzeti jogrendjükbe, az adalékanyagokat érintő szabályok esetében 36 hónapon, a mentol esetében pedig nyolc éven belül kell lépniük. Az irányelvnek nem megfelelő dohánytermékek még 24 hónapig, e-cigaretták pedig 36 hónapig maradhatnak forgalomban.
Ha kapsz postán egy e-cigit, akkor utána "Magad uram, ....'".
Ha bemész egy e-cigi boltba, ott elmagyarázzák, hogy működik, hogy kell üzembe helyezni (tudom, hogy ez nem egy eletronmikroszkóp bonyolultságú szerkezet), stb...
Esetleg liquid tekintetében is tudnak segíteni.
Én úgy vettem a sajátom, hogy megkerestem egy közeli webshopot, és felhívtam annak telefonszámát.
Mondta a tulaj, hogy nem messze székel a cég tőlem, be is szokott járni a városomba, ezért beugrik hozzám.
Eljött, bemutatott egy pár terméket, ki is lehetett próbálni őket. Tehát tudtam, mit veszek.
Azóta már a második szetrtem vettem tőle.
Most már tudom, hogy mit kell vennem, ezért jöhet a webshop. De kezdőként én a e-cigi boltot favorizálom.
Köszönöm szépen a segítséget! Igen, ez amit ajánlottál valószínűleg jó lesz, az ára is baráti. Már csak egy dolgot szeretnék megkérdezni... A termékleírásban azt olvastam, hogy a kazánt 1-3 hetente cserélni kell! Az akkor hetente +2400 Ft-os költség? A férjem egy hét alatt két doboz cigit szív el, tehát nem olyan nagy dohányos, valószínűleg így is ilyen sűrűn kell cserélni? Nem tudod véletlenül melyik kazán illik ehhez a készülékhez, mert akkor rendelnék hozzá egyet tartalékba. Nagyon köszönöm!