Köszi, és azt nem tudod véletlenül, hogy az 1 évet valamivel túl lehet-e lépni? 10000 km van benne, és ebben a hónapban még beletennénk pár ezret, jó lenne, ha nem 10000-nél cserélnék le az olajat, hanem 15-nél.
Úgy szól a szabály, hogy 1 év vagy 20 ezer km (ha jól tudom a TCE-nél 20 ezer km) és amelyik előbb bekövetkezik. Azt tudom, hogy ha kilométerben túlléped egy kicsivel, akkor nincs gond. Én max. 1000 km-rel léptem túl egyszer-kétszer, de előre szóltam nekik és nem volt gond. Egyébként egy ilyen vizsgálat max. 1,5 óra. Én nyitásra szoktam menni, gyorsan megcsinálják, aztán rohanok dolgozni. Elvileg ott is hagyhatom az autót és elvisznek dolgozni vagy fizetik a taxit vagy buszjegyet, amelyiket választod. Mondjuk ezzel én még nem éltem, mivel jobb ha látom, mit csinálnak.
1 éves a Modus, kötelezőre kellene vinnem, de csak kb. 3 hét múlva lesz rá időm. Tudja vki, hogy a szabályok szerint ha lejár az 1 év, akkor hány napon belül kell elvinnem kötelezőre ahhoz, hogy ne veszítsem el a garanciát? Erről sehol sem találok semmit. A kereskedő szerint persze lejárat előtt kell elvinnem, de szerintem kell, hogy legyen pl. 30 napom rá.
Gázolajár. Meg van benne egy kis okosság is. Azé lett króm...na. Élmény számomra a lentebb említett jó tulajdonságok, autóm meg volt már élményebb. Sajnos most nagyon költségérzékennyé 'váltam'.
Egyébként az autó nekem használati tárgy, próbálom keresni benne a pozitív tulajdonságokat, találok is bármelyikben, és örülni neki.
Köszönöm. Húzzatok bele és akkor utolérhettek :)) A mobile.de oldalon a rekorder Modus 178.400 km-t futott valamivel több mint 4 év alatt. Tehát nem lehetetlen ezt elérni.
(A jobb alsó gombot addig kell tartani, míg elveszi a kulcsot!)
A szervízkulcs eltűnt! És 30.000-ről indul a visszaszámlálás!
A 30.000-ret nem lehet állítani?
Május óta néztem a világító kulcsot, és az olajcserére való figyelmeztetést. Már kezdtem megszokni. 10.000-ret mentem olajcsere óta, ami 24000 Ft. Nehogymár idén is kérje! Ilyen drága piát én sem iszom!
Switch ignition on. Press the botton button on the end of the right handstalk repeatedly. Select oil changes Hold bottom button on for approx 10 seconds. Distance to next service should be displayed. Release button. Switch ignition off.
Ez elvileg a szervízintervallum "kiütése". Működik valakinél? Használja?
Igen szerintem egyről beszélünk. Egy twingoo kormányát és sebváltózsákját láttam, amit ők csináltak, de lehet, hogy a választott bőr miatt, de nagyon nem tetszett. Nem az a vékony bőr volt, hanem tök vastag világosszürke valami:(
Hali-egyrol beszélunk!?!?Eddig Lagunás berkekben 100%-os az elégedettség!Nem kis márkáknak boroznek,ha ok nem akkor nehéz lesz jobbat találni,persze nyilatkozzunk tobben!
szerintetek a bőr kormánnyal tudok valamit csinálni??? mármint azzal, hogy szinte cafatokba jön le róla a bőr :((( A kecskeméti céghez nem szívesen vinnél, mert nem igazán tetszett az egyik munkájuk:((
Az elmúlt két hétben megjártuk Modussal a Fót - Görögország,Evia, Pefki útvonalat, ami egy irányba 1350 km. Minden teljesen rendben volt, 3 személlyel és a csomagokkal is kényelmes volt és tempósan lehetett vele haladni. A tempomat egy áldás, hosszú távon nagyon kényelmes a vezetés így. Minden szempontból tökéletes volt a kocsival az utazás:).
Én még mindig Modus rajongó vagyok és úgy tűnik az is maradok:)