2013. április 1.-étől kiadó hosszú távra egy teremgarázs (D286). Érdeklődni a 06-706044840-es számon lehet. 15000Ft/hó, ami tartalmazza a közös költséget.
Mi az oka annak, hogy a C épületben (esetleg más épületben is?!) néha-néha megszólal a tűzjelző? Legutóbb ma hajnalban történt, fél 6 és 6 között kb. 5x szólalt meg, hosszabb-rövidebb ideig.. Egyrészt elég kellemetlen ilyenre hajnalban felriadni, másrészt meg a sokadik ilyen eset után már nem tudom komolyan venni a vinnyogást - ami akkor lesz csak igazán gond, ha egyszer tényleg jogosan szirénázik..
Mandarinkert-es lakások értékesítését, bérbeadását vállalom a megszokott közvetítői díjak 50%-áért. Ez bérbeadás esetén a bérleti díj 50%-át jelenti, eladás esetén a végső vételár 2%-át. Bérbeadásnál ügyvédi szerződéssel dolgozom, ennek árát tartalmazza az 50%-os jutalék. Én is a Mandarinban lakom, több éves ingatlanközvetítői tapasztalattal rendelkezem, saját cégemmel dolgozom. Érdeklődni, időpontot egyeztetni lakásfelvételre: 06 30 982 66 76
Ügyfelem itt a Mandarinban keres 1 szobás kiadó lakást, költözés dátumát illetően rugalmas, elvált, igényes hölgyről van szó. A fenti telefonszámon várom a jelentkezését, akinek van ilyen kiadó lakása! :-)
190 magas 76 cm széles terasz-elválasztó, fémkeretes üveglap eladó 30.000 Ft-ért. Érdeklődni kozossegi@gmail.com címen lehet. Ha megírja telefonszámát felhívom. Köszönettel: Mandarinkert lakó
A társasház F épületében kiadó egy 60 nm-es + erkélyes lakás, mely 1,5 szobával + nappali/konyha/étkezővel, valamint a fürdőszobától különálló wc-vel rendelkezik,
Szia! Én ingatlanközvetítéssel foglalkozom, de legjobb tudásom szerint a legnagyobb lakás 88 nm-es, így nem biztos, hogy találsz ideális lakást. De cáfoljanak meg a többiek, ha nem így van. Még sosem találkoztam 4 szobás lakással a Mandarinban.
Keresünk a házban eladó 80-100 m2-es, legalább 4 szobás lakást. Mi is itt lakunk és szeretnénk is maradni, csak kezdjük kinőni jelenlegi otthonunkat. Nekünk a nyári költözés lenne ideális. Ha valaki tud ilyet, kérem hívjon a +36-30/270-5120 számon vagy írjon a grofbetty@gmail.com email címre.
Kedves palmeiras, Az sokat elmond, hogy kapásból tudtad, hogy melyik lépcsőházra gondolok. Teljesen kivagyok. Mikor ideköltöztünk, direkt rákérdeztem a szomszédokra, nem mondott az előző lakó semmit. Beköltöztünk a férjemmel és a 11 hónapos fiunkkal. A szent esti vacsoránk előtt 10 perccel kezdődött a cirkusz, rendőrt kellett hívnunk. December 29-én folytatódott, de akkor már kikeltem magamból, mikor a hölgy a mi ajtónkba dobálta ki az exférje mocskos, büdös cuccait. Amit tőlem kapott, azt zsebre nem tette, ezen kívül a liftajtó mellé kifüggesztettem egy neki szóló levelet, amit szorgalmasan le is vett másnap. Azóta csend van. Benéztem a lakásába, mikor a rendőrök itt voltak, olyan, mint egy hajléktalanszálló. A hölgy rikácsolása után mindkét alkalommal a fiamnak 2-3 napig rémálmai voltak, nincs ilyesmihez szokva.
Tényleg lehetővé teszi a magyar jog, hogy egy mások számára elviselhetetlen, mocskos, büdös, rikácsoló elmebeteg társasházi lakásban lakjon?
Kedves Lakók! Érdeklődnék, hogy rajtam kívül tapasztalta-e valaki az 5. emelet sarkában lévő lakásnál a Karácsony esti rendőri intézkedést, illetve az azt megelőző dulakodást, ahol a hajléktalan exférj az itt lakó feleségét keresve dörömbölt annak ajtaján, majd bántalmazta? Van-e valakinek tapasztalata a lakásban lakó hölggyel kapcsolatban? (néhány hete költöztünk be).
Más is találkozott-e a fent említett hölgy kutyájának ürülékével a bejáratnál?
Kiadó szobát keresek December elejei költözéssel!!!Gépesített,bútorozott!29 éves megbízható,ápolt,dolgozó,nem dohányzó férfi vagyok!Ha valaki keres lakótársat írjon mailt:kocsrob83@gmail.com
2012. decemberétől a Mandarin Kert Lakóparkban keresek 4 tagú családunk részére egy 60-70 m2-es lakást. Hoszzú távra, minimum egy évre bérelnénk. Ha valaki tud segíteni, kérem hívja a 06/306854603 számot vagy a mesebarna@gmail.címre írjon.
Az mitől van, hogy hajnalban kb 1 órára a radiátorok jég hidegek bármilyenre állítja a kedves lakó a radiátort?
A választ is leírom, mert spórolunk, és hajnalban 1 órára nem működnek a kazánok. Természetesen érthető, hogy spórolni szeretnénk, de meglátásom szerint, nem ez a mód ami a legoptimálisabb.
1 óra alatt az egész rendszer mínusz fokokban teljesen lehűl, hajnalban a kedves lakó arra ébred (velem együtt), hogy jégveremben alszik. Véleményem szerint, ha nem egyben lenne a leállás, hanem 4x15 perc( hajnal 2 és 4 között), akkor nem hűlne le teljesen a rendszer, illetve a lakások hő-tehetetlensége miatt nem jégverem lenne a szobákból, valamint az 1 óra leállás is meglenne, azaz ugyanannyit spórolnánk.
Kérem szíveskedjen ezt a lehetőséget egyeztetni a gondnokkal, valamint a kazánok karbantartójával.
Az mennyire normális, hogy ha a radiátort 3-asra tekerem, éppen hogy csak egy kicsit melegebb a langyosnál? :)
Bocsánat a hülye kérdésért, de sosem laktam még olyan házban, ahol házközponti fűtés volt, így nem tudom milyennek kéne lennie.. Az előző lakásomban cirkó volt és ha bekapcsoltam a fűtést, a radiátorok szinte forrók voltak..
Nagyon unatkozhatsz, ha egy Téged nem érdeklő hirdetésre is reagálsz. Ha mégis, jelentkezz nyugodtan. A kávéfőző és a magazinok külön-külön is megvásárolhatóak:)