no akkor kicsit irányitgatok ha nem bánjátok . kocsikat letudjuk rakni mint írtam. Eszteréktől nem lopják el az udvarból . Koleszba tudtok aludni illetve van csomó szállás még de ott 1500körül van a szállások ára de hely az biztos van de most lehet,hogy olcsóbb mert nincs szezon (Józsi bá mondta nekem én csak idézek). szóval salgóba lesz hova rakni a kocsikat meg a futókat + szállás is lesz .
Taki Eszteréknél letudjuk rakni a kocsikat legaláb is 2-3elférnáluk bőven futóstúl én mondtam Józsibának,hogy lehet leraknánk ott a kocsikat azt mondta,hogy tőle elférnek.
sarazunk egyet ha nagyon bemegyünk az erdőbe. Kisebb erdei utak nem áztak fel annyira ma már csak délelőtt szemerkélt . Holnap reggel kapok friss infokat :) de ertéelkláb szerint jó idő lesz szombaton .
Akkor aki a rendezvényt szervezi...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Szervezi ezt valaki? Vagy csak úgy lesz????????????????????????????????????????)
Javaslataim:
1. Találkozó Nagykátán Robiéknál reggel 9-es indulással talpon tovább Hatvanon keresztül Salgótarjánba a szállásra... Másnap hárdosabban vissza.
2. Találkozó Hatvanban (de akkor hova tesszük az autókat?? 10-nél hamarabb nem nagyon fogunk tudni odaérni...)
3. Találkozó Salgótarjánban, de oda leg-legkorábban 10-re tudunk felérni... itt talán lenne hely az autóknak is... ellenben ha nagyon emellett döntünk, akkor mehetünk akár péntek éjszaka is...
Ami az 1. mellett szól: ekkor tudnánk a legtöbbet motorozni... az időjárásra való tekintettel - ígyis húzós lesz az egész.
A 3. mellett szólna, hogy ekkor kerülne a legközelebb az autó a motorozási területhez - tehát ha ránk szakad az ég, igy járnánk a legjobban... Ami ellene szól, hogy túl közel vannak a hegyek, igy túl sok időnk maradna hárdozni... Lehet, hogy nem élnénk túl...
A 2. a legszimpibb... de hova tegyük a kocsikat?? Főleg úgy, hogy közben salgóban alszunk?
Valaki döntsön, mert a vége az lesz - hogy nem lesz.
taki: szerintem sár, az van dögivel, avarral keveredve, pont annyi, amennyi egy kihagyhatatlan mókához kell :DDDD
sada: én még régen vettem egy henger alakú villatáskát bőrből, a z-re, most azt tettem fel a dr-re szerszámos tatyónak. persze nem a villára, ott egyrészt helye sincs, másrészt elég csopperes lenne ;))), hanem a csomagtartóra.
tibi: akkor te, ha a 3-as mellett/rajta mész, érinted hatvant, vagy ha északkeletre tartasz, akkor valahol jobbágyi környékén csatlakozhatsz a 21-esre. valahol talizhatunk, és mehetünk együtt tovább. ha ess is lejön (bár ha kövön megyünk, lehet, hogy nincs értelme elénk gurulnia), akkor már itt egész faja kis csapat össze jönne.
de, ha polya végülis levarázsolja a futót nagykátára, aminek elég kicsi az esélye, akkor elvileg autózunk. csak már döntené el ;)
nem szoktam messzire menni város körzete 50-60km eddig még nem volt baja,hogy kelett volna szerelni de lehet okos dolog lenne visszarakni azt a kis szerszám tartó dobozkát.
Nincs mindíg nálad minimális szerszám? Én mindíg viszek egy csavarhúzót, pár kulcsot, 8-10-12-13+ami a kerékcseréhez szükséges, kábelkötegelő, fogó, meg 2 plusz bowden. 500.- a babetta hátsófék bowden, az jó a kuplungra. Ja, meg gyertyakulcs. Ezek nélül el sem szabad indulni.
Lesz nálam szerszám amivel kereket ki lehet venni, meg tiptop gumiragasztó meg pumpa is. Ezen kívül csavarhúzó, kombinált fogó, szigetelőszalag, kulcsok, ilyesmi. Sose lehet tudni mikor kell :o)
Pestről az M3 kivezetőjétől indulok és a hármason megyek ha sietni kell. Ha nem akkor kerülök valamerre. Még soha nem vittem utánfutón a motort, most is inkább lábon mennék. Ha lehet akkor földúton és nem aszfalton.
akkor szombaton remélem sikerül a csere bere ,mert a bontosat sikerült még épp lemondani. bár remélem az eladó ember legközelebb nem harpaja le a fejemet.
én nem visszapostáznám, hanem sűrgősen felhívnám őket, hogy remélem, hogy még nem adták postára mert most vetted észre, hogy nem is rossz a tied... :-)) bocs... stb...
bár ha mindenkinek ilyen sok cucca van akkor lehet visszapostázom a DR600asét. bár nem szép dolog de meglássuk ,hogy lesz hétvégén. mert az a kis müanyag izé abaj ,hogy levanradálva nekem.
kössz de már felhívtam őket DR600hoz valót küldenek de egy az egyben ugyanaz. de van szerepe az első keréknél de nekem csak a belseje tropa remélemh,ogy a DR600hoz való jó lesz hozzá mert hiányzik a mutatom :(
Nekem nincs műszerfal, az eleje csak le van dugózva. Ha jó akkor a találkozón szétkapjuk és odaadom ami kell. Valami fehér műanyag van benne, csak visszafogja a kereket ahogy pörög :o)
Ma veszek mitas E-09-et, azzal megyek. Eső nem akadály :o) Új kormányom is van, már csak fel kell szerelni.
de ott is 2ő van épp ezétr nem akarom még őket felhívni mert tuti hülyének néznek ,hogy nem tudom elmondani mit akarok =/ vagy valaki tudja mi annak a szakneve amit ki lehet szedni a kis fekete izéből ? kis fehér müanyag pöcök sok sok menettel az oldalán illetve nekem már cska volt menet az oldalán.
és ha beszélsz velük, akkor kérdezed már meg, hogy kilóméterspirált megható (tudod ott a keréknél alul..) van-e, mennyiért... mert Sada nagyon el van kenődve... és még töketlen is... :-)
reméljük jó lesz az idő és jössz . szegény bütykök aszfalton gyorsan lekopnak :( Sár biztos lesz ;) holnapra kész a páncél szóval mehet az erdős móka is harapnak szépen ezek a mitasok .