250 Ft-ért szert tettem egy vajszínű bőr trapéz szoknyára. Megérné a kísérletezést. De vizes ruhafestékbe biztos nem lehet tunkolni. Azt azért a bőr nem szereti.
Cicó! Kösz a ragasztópisztolyos tanácsot....Még nem került elő. Magam is Pihe által érzékletesen leírt típushoz tartozom. Minden xart elteszek, sőt hordom haza...mert tetszik és mi mindent lehetne belőle csinálni. Ilyen kartotékos szekrényből szerintem többet is meg tudnék tölteni. Csak jól fel kéne címkézni a fiókokat.
igen ez a kezdet...aztán ha rákattansz a varásra és örömöd leled a magadnak gyártott bármiben, akkor gyorsan kinövöd.. akkor beindul a kreativitás is a jó lesz még valamire gyüjtögetési mánia
de lelke is válogatja van olyan ismerösöm aki varr,rendszeresen ,de max csak cérnás doboza van.. a maradék anyagot kidobja, és az adott varrási tényezöhöz vásárol gombot zipzárt ha kell, és semmit nem halmoz fel..tenyérnyi kellékeket nem öriz meg..mert egy irányban varrogat csak, igy teljesen felesleges neki 15cm madeira szalagot megöriznie,mert sosem varrja majd egy kis rongybaba nyakára vagy alsószoknyájának diszitésére..
jó, csak példákat hoztam, nem gondoltam, hogy mindenki szalvétákat gyűjt. :-) viszont speciel nekem az össz. varrós motyóm elfér egy kisebb fajta horgászdobozban. :-)
Kb. 20 fiók van benne, egy-egy fiók olyan 15-20 cm magas, 30 cm széles és legalább fél méter mély... Igen, azt hiszem, elég sok mindent bele tudnék tenni.. :D
ne viccelj, egy hobbis ne tudna vele mit kezdeni? szalvétákkal, gyöngyökkel, varrásalapanyagokkal stb.-vel simán teletömheted és még valami rendszert is vihetsz bele. más kérdés, hogy aztán ezt az egészet hova teszed. :-)
Szerintem a gyárit kéne kipróbálni, mert nem mindenki tud keverni majonézt és ha kutyulni kell akkor az egésznek nem sok értelme van, mert hosszadalmas. Juj, de kíváncsi vagyok! :)
Itthon sztem már képtelenség ilyen szépségeket kifogni olcsón... A szemfüles kereskedők lecsaptak arra a kevésre is, ami volt. (Én évek óta fűzöm anyut, hogy szerezzen már a rendelőjükből nekem egy kartotékszekrényt, de még azokat se selejtezik le. A modern számtech. korában!!)
Nálunk most van épp lomtalanítás, mindjárt megyünk is a csajokkal körbenézni.. egy vízpadot és egy tökéleseten jó kosarat már tegnap lomiztam.. Hogy miért dobják ki az emberek a FA bútoraikat???!
Igen olajosak, nem az a gond, de ha olajos utána nem igazán lehet lekezelni. Pl. vizes páccal, mert akkor foltos lesz, vagy szétfut. Érdekes kérdések. Majd ki kell próbálni
Hmm, utana neztem a majoneznek, megoszlanak a velemenyek (mint altalaban mindenen), soknak sikerult, de volt akinek nem... szerencsere nincs vizfoltom fan, de ha lesz, ki fogom probalni, ha a fa pácolt és nincs rajta vedoreteg, akkor baja nem lehet az olaj miatt (altalabana pacok is es a tisztito/polirozoszerek is olajosak).
Sziasztok ismét, megint fordítottam egy projectet, egy komódról van szó, és ez remélem tetszeni fog azoknak is, akiknek az eddigi fehérre festéses átalakítások nem nyerték el a tetszését :))
Köszi! :)))) Mindenki azzal töri amie van, akárhogyis hívják! :))))))
Igen, érdekes magyar országon nagyon kevés spec vagy egyedi dolgot, szerszámot lehet kapni, vagy ha igen, aranyárban (akkor meg nem csoda, hogy nem veszi). Csak a tucatárú. (bár az sem olcsó) Pedig szerintem a magyarok elég kreatívak.
Ha minden igaz a silberschnitt fogóra gondolsz:) az a körkörös, de a sima törőfogó is jó hozzá. Nekem egy kis egyszerű szerszámom van ehhez, sajnos nálunk nem kapható, külfödön vettem. Fordított v alakú fogó és a karcolásnál kell vele az üvegre rároppantani. Nagyon szeretem, mai napig áldom magam, hogy ott akkor leemeltem a polcról:)