Szépen eléri az üzemi hőfokot(3 pötty), és út közben nem változik. Haza jött a feleségem 20km-ről és lilára fagyott. Megpróbáljuk újra légteleníteni, ahogy az angol oldalon mutatják. Szeretném rendbe hozni és eladni, mert tegnap vettem vettem neki egy négyszemélyest.
bármi lehet, de a tizensok év alatt egy eltömődött fűtőradiátorral sem találkoztam. ebben az autóban nincs öntöttvas a rendszerben minden alumínium, nem képződik iszap ami eltömítené.
mondjuk az elmondásod szerinti "meleg" víz sem tudható hány fokos. mit mutat a kijelzőn? ha csak két pötty akkor ne is várd hogy fűtsön
ha leveszed a termosztáton az előremenő vékony csövet, akkor azon keresztül átmosható a fűtőradiátor
Szia! A rendszer zárt, nem kell folyadékot utántölteni. Nem lehet, hogy a radiátor van eltömődve? Tavasszal már így vettem, hogy sz.r a fűtés. Légtelenítettük számtalanszor, a termosztátnál, ez elejét emelve a csápon. Írj légyszíves valami trükköt🙏🙏
Nincs fűtés a kocsiban. A fűtőradiátor csöve langyos. A kiegyenlítő tartályban a víz megfordul, forró a folyadék szint rendben. Termosztát, szívattyú cserélve. Létezik, hogy a radiátor kuka v. hengerfejes? 2003 600 benzin klimás. Thx
Sziasztok milyen típusú termosztátot vegyek a 450 cdi-be? kb 2 hónapja vettem bele wahlert sajnos ahol a két félből összesütötték szivárog. Még ha valaki tudná a termosztátra menő három vízcső bilincs méretét azt megköszönném, mivel kiváltanám a gyári bilincset.