Hát, ez rulzott, kedves MsOutsider! Csak azért, hogy lásd: olvasnak páran és egyet is értenek. Amúgy részvétem és kitartást nyman olvtárshoz. (Nekem már évekkel ezelőtt elfogyott a türelmem egy hasonló figurához.)
Földi Ágnesnek nem ártana kissé gyarapítania ismereteit, tágítania látókörét.
Az eredeti feminista eszméket a férfigyűlölettel (leszbikussággal, stb.) azonosítani ugyanolyan hiba, mint az eredeti kommunista eszméket a diktatúrával-népirtással, a materialista eszméket a gonoszsággal, az eredeti keresztény eszméket az egyházi dogmákkal.
Minden eszme, elmélet, világnézet kitermeli a maga szélsőségeit, elég csak egy kicsit átgondolni a történelmet, egyszerű józan paraszti ésszel is látható, mint ahogy az a következtetés is levonható, hogy egy eszmét azonosítani a saját szélsőségével erős csőlátásra vall.
Közszereplők ezt a szűkítést tudatosan használják manipulatív célokra sajnos nagyonis hatékony módon.
Egyébként én úgy tudtam, hogy Földi Ágnes a prostituáltak érdekképviselete mellett kötelezte el magát. Lemaradtam volna valamiről? Felvette feladatai közé a bántalmazott férfiak érdekvédelmét is?
Kedves nyman, az általad nyitott topikok között meg még mindig nem látom a "Férfi egyenjogúság" címűt.
Ez a topik ugyanis nem az a topik (ami persze nem jelenti azt, hogy itt viszont gyapálni-csepűlni kellene a másik nemet).
De a harcos férfivédelem, amit képviselsz, mégsem ennek a topiknak a témája, akkor hát miért is kéred számon itt oly kitartóan és hevesen a nők által elnyomott, bántalmazott, kihasznált férfinép védelmében való kardcsörtetést?
Ha nőgyógyászhoz megyek mert valami fáj nekem, akkor nem sorolom, hogy a szomszédomnak, kollégámnak, családtagomnak, másvalakinek fáj pl. a foga, lába, füle, netán férfiúi voltát meghatározó testrésze. Majd ő maga elmondja a megfelelő helyen.
Ha az iskolai öltözködési törvényre gondolsz, az szerintem ilyen szempontból nem kifogásolható, mivel a férfiak öltözködését is korlátok közé szorítja (hiszen emlékeim szerint az izraelita fejfedőt ugyanúgy tiltja mint a muzulmán kendőt).
Úgy általában szerintem sérti a liberális értelemben vett női egyenjogúságot, ha racionálisan nem indokolható korlátozással él az állam a nők öltözködésének vonatkozásában.
(Az viszont nem mond ellent, hogy a férfiak császkálhatnak fedetlen melkassal az utcán, a nők meg nem.)
Földi Ágnes reméli, hogy Göncz Kinga nem feminista lesz, mint véleménye szerint Lévai, mivel "az esélyegyenlőség nem csak a nőkről szól". Földi szerint az exminiszter úgy kezelte a témát, mintha a férfiak nem is léteznének. "Mi lesz a bántalmazott férfiakkal, és a többi hátrányos helyzetű emberrel?!"
Erdekes kezdemenyezes. Svedorszagba par helyen nem is volt kulon noi-ffi wc, hanem kis fulkek voltak. Egyebkent meg miert nem jarnak a nok a ffi wc-be?
Egyenjogúság a vécén
Ket cikk, az elsore azt mondom, hogy na vegre, hogy a ferfiak altal elszenvedett serelmekrol is szo esik lassan, csak hat a tarsadalmi gondolkozason valtoztatni kell.
Nőgyűlölet és elnyomott férfiak 2003. október 30.
A bántalmazott férfiakról is szó esett a hét elején tartott második gender konferencián, amely az erőszak köré épült.
a nők nem lehetnek egyenjogúak soha a ffiakkal,mert ők tízszer jobban élvezik a szexet,bármit is csinálnak velük,ráadásul ezért mindent megtesznek.
be kell zárni őket a karámba különben a vágyaikat hajkurásszák és összevissza szexelnek.
Néhány hónap leforgása alatt a második kannibál nőt vették őrizetbe Oroszországban: a 26 éves hölgy áldozata egy rokona. A nő közös iszogatás után fojtotta meg akkor már az italtól eszméletlen áldozatát, feldarabolta, a holttest egy részét megsütötte, a többit pedig lefagyasztotta hűtőszekrényében. A nő nem tudott különösebb magyarázatot adni tettére, jelenleg orvosszakértők vizsgálják beszámíthatóságát.
Oroszországban legutóbb decemberben, Penzben került rendőrkézre egy 46 éves kannibál nő. Ő is egy ivócimborájával végzett, és ugyancsak azután, hogy mindketten a vodkáspohár fenekére néztek. A penzi emberevő csak a belső szerveket távolította el a holttestből, amelyeket hazavitt, és élettársával együtt megevett. A nő bevallotta, hogy gyakran evett általa megölt kutyákat és macskákat, és régi vágya volt, hogy megízlelje az emberhúst is.
"Az emancipalt noknek nem megalazo a nonap? Legalabbis 2 ev Svedorszag utan en erre kovetkeztettem.
Mongyuk erdekes, mert pont az egyenjogusagi harcok egyik jeles napjahoz tartozik az unnep."
Hát ez az. Szvsz csak annak az emancipált nőnek derogál ez az ünnep aki nem ismeri a történetét. Van aki azt hiszi, hogy ez valami nyálas, bazsalygó ünnep, megtűzdelve szekfűvel és közhelyes beszédekkel. Mások meg azt, hogy ez a férfigyűlölő feministák boszorkányszombatja.
Neeem...csak odagondoltam magam a muanyag abroszos konyhaasztal melle,sertespori nokedlival,serital uvegbol,es elottem a falon az a szeep himzett falvedo...:)
Nem Te lennél az első...
A házunkban lakott egy család anno, ahol a mama legkisebb gyermeke fiatalabb volt, mint a legidősebb lányáé... Három lánya volt a mamának, mint a Csicsónénak, - egyik jobb csaj volt, mint a másik. Nekem a legidősebb lány teccett fenemód, - kár, hogy ő huszonöt éves volt, énmeg csak tíz.
De később bosszút álltam a hugán...
Ja!
Hány éves a házmester?
:O))))